Sziasztok!!!
Most gyöttünk a dévényről, az úr kint horpaszt a babakocsiban... És most sokkal kevesebbet sírt! Királyság!
Hajni: annyira örülök, h megoldódott!!! Én nem is gondoltam volna, h menet közben meg lehet utálni egy jól bevált cumisüveget. Akkor Lillus ismét a csúcsra tört hízásban! Éljen!
Gabci: a kérdésedre válaszolva: nővérem vette észre h furcsán tartja a karját, kértünk beutalót, irány a fejlődésneurológia a heim pálba. Onnan küldtek gyógytornára. És nagyon jófej a gyógytornászunk!
Ebinc: azt mondták most nekem, h ez a zsibbadás alagút-szindróma. Tök jól hangzik
De a név mindegy is, éjszakára befásliztam a kezem és beleraktam egy műanyag kiskanalat, h ne mozogjon,és totál jól aludtam! Gyógysegédeszköz boltban lehet kapni csuklómerevítőt, most azt fogom kipróbálni! Mikor is utaztok? Hogy állsz a pakolással?
Ciripke: babatali részemről okkké!!! Nagyon szívesen mennék, vinnék olyan fincsi sütit is, mint legutóbb! Többiek? Marcikát lánynak nézték? Hát nekem extra fiús volt! Megvan még az a jó kis sérója?
Föld/gyerek: nekünk sincs járókánk! És Vili sokat van a foldön, de szerintem elég hideg, ezért van alatta habtapi + játszószőnyeg. De tök sz@r habtapink van, halak vannak rajta, de mindig kiesnek. Pedig ezen tud igazán tornázni. Van a szüleimnél járóka, de elég kevésd hely van, és sokat kell nyesztetni, meg tornáztatni, úgyhogy szerintem ez egy darabig így is marad.
Szia Nóra: gyere minél gyakrabban, de elég csak egyszer ugyanazt leírni
jócsak viccelek, bots! Képeket is kérünk szépen a csajszikról!
Anett: mi is keresgélünk lakást... És mi sem találtunk még jót. Most merre laktok, és merre keresgéltek?
Mogyo: HP-t elolvastam. Ha ennyi halállal akarok szembesülni, akkor inkább megnézem az alien vs predit... Szerintem túl komolyan veszi magát ez az írónő. Pedig az alapötlet sztem csúcs!
És szerintem nem baj, ha nem hal meg minden jófej szereplő, attól még lehet vmi komoly könyv. Vagy akkor ne legyen ifjúsági
Ágika nagyon cuki a kádban. Olyan szépen tartja magát, kicsit irigykedem
Kiri: nem írtad, h mi lett a csomókkal? Éjszakák milyenek? Nadin nagyon ügyes! És gekko szerintem is túlzás, pláne, ha ilyen ügyi! Babausziba mentek minden héten? Tejjel hogy állsz?