Sziasztok!!!
Hihetetlen jók a képek megint minden kis mókusról
Tarek alváspóza és Szonja a kólákkal...
Egyébként meg bocsánat, h eltűntem pár napig - de hétvégén vendégek voltak, sulim is volt ... és pénteken meg könnycsatorna átmosatáson voltunk ... szóval, mindenképp át kellett mosni, mert megnézni sem tudják másképpen, ha meg már ledugják a szondát át is mossák. Persze ha már ott vagyunk mindkét szemen.
Szerencsére v sajnos nem is tudom igazán?! minket kiküldtek a procedúra ideje alatt ... de kb 2 perc volt az egész. Mikor beértem a doktornéni ölelte, vígasztalta Balázskát, persze még nagyon zokogott és dög piros volt a kis szemei körül!
Amint átvettem tőle, elvágták a sírást - csak fúrta a kis fejét a nyakamba, majd' megszakadt a szívem!
Egyébként minden rendben, nem volt elzáródva, csak eltömődve - valószínű ezért volt hol jobb, hol nagyon rossz állapotban a szemecske ... pénteken kell visszamenni kontrollra, addig napi ötször szemcsepp... túl vagyunk rajta, én nagyon izgultam!
De jó, hogy megcsinálták. Egy mini váladék sincs!!!!!!!!!!
... eddig!
Egyébként minden rendben velünk, úgy tűnik lassan derekam, cicim és minden visszanyeri régi "formáját", kezdek újra nagyon jól lenni, pörgök, teszek-veszek ezerrel!
Sajna persze a bal cicimben még mindig csak NAPI 70-80 gr körül van össze-vissza, de legalább valamicske van... a másik cicim azért 80-120 gr között termel kajálásonként átlagba ... így csak kevés tápcsira van már szükség...
És Balázs minden nap kap 1 alkalommal 100 ml sütőtöklét, jobban issza, mint a tápcsit:) ... de azért még mindig az anyatejci az első
Amíg nem lesz 4-5 hónapos addig csak ilyen levekkel kísérletezem ... legalább megismeri az új ízeket, abbban is van tápérték ... és utána fogom ugyanezeket az ízeket pépes formában adni. .. jó lenne ha a tápcsit valamennyire ki tudnám váltani ... vagy ha megint bedurran a cicim ...
Szóval próbálgatok!!! Miket lehet ilyen nagyon korán adni a sütőtökön kívül?! Almalé?! Répalé?!
Őszibarack?!
Vagy mit javasoltok?!
Balázs is nagyon lusti fiú, nem nagyon nyúl dolgok felé, pedig a védőnéni szerint már kellene neki ... nem aggódok igazán, majd csak rájön... egyébként meg úgyis minden babó más ... na, ezt nehéz a védőnővel megértetnem, hogy az én gyerekem nem olvasta a fejlődésről szóló fejezeteket a szakkönyvekben
Zsófi: Tök jó, hogy jól sikerült a "pihenés"-etek!
Na megyek tenni-venni, mert rengeteg minden van mára, leginkább romeltakarítás a tegnapi vendégek után............