Új privát üzeneted érkezett!

Igen, időre született.
Programozott császárral.

Gratula Tareknak a 8. hónapjához!
Nocsak, jön a fogacskája Tareknak? Tudod Fatima, minél később, annál jobbak lesznek:)
Jaajjj Fatima, de jó Neked, h. Tarek ilyen sokat alszik. Emma már nem is tudom mikor aludt ennyit. Még 4 hónappal ezelőtt kb. akkor is épp beteg volt.
És tényleg feláll Tarek?
Nemrég még profin kúszott. Mászás? Gondolom azért az nem fog kimaradni.

Kép
niki30

Jajjj istenem mennyire aranyos!

Kép
niki30

sziasztok, megjöttünk, minden ok.

samu első este remekül aludt, viszont borzasztóan elkezdett köhögni, így a 2.3. este rémálom volt, mert egy szobában aludtunk ugye. 2. este f1-f5ig voltunk fent, hallgattuk a sötétben ahogy samu köhög/röhög/beszélget 3. este csak 2 órát volt ugyanígy. szal mondhatni hulla vagyok, de ISZONYÚ JÓ VOLT AZÉRT!! új élmények, nagyszerű barátok szal nem bánom, csak borzamasan fáradt vagyok. (mert nappal sem bírt aludni a köhögéstől- láza nincs, közérzete jó)

csak futólag válaszokol:

TAREKNAK NAGYON BOLDOG 8. HÓFORDULÓT!!!!

ediske: luca nincs lemaradva! samu 5.5 hónapos korig gyakorlatilag csak a hátán feküdt, nem forgott, semmi. csak azért kezdte el, mert motiváltuk rá, amúgy egyáltalán nem érdekelte. totál kész voltam, h baja van. és semmi persze.

azon kívül, h nem forog van még valami baj?

millió puszi, holnap felveszem a fonalat!
kerekpocak

Tareknak boldog 8. hóforcsit!

Én is irígykedem, hogy ilyen sokat alszik. Szonja soha nem aludt ennyit. Éjszaka hány órát alszik? Gratula az állás próbálgatáshoz!!! Szonja is előbb állt fel, csak utána huppant popsira és ült, majd utána kezdett el mászni. :roll:

Nagyon cuki a képeken! Igazi kis pasi!!!

Zsófi: jó hogy újra itt vagy, és hogy jól éreztétek magatokat! Samunak jobbulást! A kis drága élvezte a pancsolást?

Nelly

Kép
breeki

Képzeljétek ma megvolt az első kis balesetünk. :(

Néha olyan életveszélyes tud lenni Szonja. Ma egész nap nyügi volt. A polcnál áldogált, elesett, és beütötte a kis száját a polcba, és a kint lévő két kis fogacskájával még el is harapta a felső ajkát. :cry: Gondolhatjátok, volt nagy sírás. Picit vérzett is neki, de hála istennek semmi komoly. 10 perc múlva, már újra kiabált és rágcsálta a játékait, szóval nem fáj neki. Az volt a legszörnyebb benne, hogy ott ültem mellette, és vigyáztam rá, hogy el ne essen, meg ne üsse magát, és tessék. Annyira láttam, hogy ez lesz, de nem tudtam elég gyors lenni. :(

Nelly

Kép
breeki

Van egy új kedvenc képem, megosztom veletek...

Nem is tudom mit mondhatnék róla. Ilyen arcot még sosem vágott. A megszerzett kincs...

Kép

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!!!
Hihetetlen jók a képek megint minden kis mókusról :P
Tarek alváspóza és Szonja a kólákkal... :wink:
Egyébként meg bocsánat, h eltűntem pár napig - de hétvégén vendégek voltak, sulim is volt ... és pénteken meg könnycsatorna átmosatáson voltunk ... szóval, mindenképp át kellett mosni, mert megnézni sem tudják másképpen, ha meg már ledugják a szondát át is mossák. Persze ha már ott vagyunk mindkét szemen.
Szerencsére v sajnos nem is tudom igazán?! minket kiküldtek a procedúra ideje alatt ... de kb 2 perc volt az egész. Mikor beértem a doktornéni ölelte, vígasztalta Balázskát, persze még nagyon zokogott és dög piros volt a kis szemei körül!
Amint átvettem tőle, elvágták a sírást - csak fúrta a kis fejét a nyakamba, majd' megszakadt a szívem!
Egyébként minden rendben, nem volt elzáródva, csak eltömődve - valószínű ezért volt hol jobb, hol nagyon rossz állapotban a szemecske ... pénteken kell visszamenni kontrollra, addig napi ötször szemcsepp... túl vagyunk rajta, én nagyon izgultam!
De jó, hogy megcsinálták. Egy mini váladék sincs!!!!!!!!!! :P ... eddig!

Egyébként minden rendben velünk, úgy tűnik lassan derekam, cicim és minden visszanyeri régi "formáját", kezdek újra nagyon jól lenni, pörgök, teszek-veszek ezerrel!
Sajna persze a bal cicimben még mindig csak NAPI 70-80 gr körül van össze-vissza, de legalább valamicske van... a másik cicim azért 80-120 gr között termel kajálásonként átlagba ... így csak kevés tápcsira van már szükség... :lol:
És Balázs minden nap kap 1 alkalommal 100 ml sütőtöklét, jobban issza, mint a tápcsit:) ... de azért még mindig az anyatejci az első :wink:
Amíg nem lesz 4-5 hónapos addig csak ilyen levekkel kísérletezem ... legalább megismeri az új ízeket, abbban is van tápérték ... és utána fogom ugyanezeket az ízeket pépes formában adni. .. jó lenne ha a tápcsit valamennyire ki tudnám váltani ... vagy ha megint bedurran a cicim ... :roll:
Szóval próbálgatok!!! Miket lehet ilyen nagyon korán adni a sütőtökön kívül?! Almalé?! Répalé?!
Őszibarack?!
Vagy mit javasoltok?! :roll:

Balázs is nagyon lusti fiú, nem nagyon nyúl dolgok felé, pedig a védőnéni szerint már kellene neki ... nem aggódok igazán, majd csak rájön... egyébként meg úgyis minden babó más ... na, ezt nehéz a védőnővel megértetnem, hogy az én gyerekem nem olvasta a fejlődésről szóló fejezeteket a szakkönyvekben :twisted:

Zsófi: Tök jó, hogy jól sikerült a "pihenés"-etek! :D

Na megyek tenni-venni, mert rengeteg minden van mára, leginkább romeltakarítás a tegnapi vendégek után............ :evil:

Kép
bogen

Jó reggelt!

Köszönjük a köszöntéseket! :) Még mindig nehezen fogom fel, hogy már 8 hónapos! :) Persze tegnap is többször elpityeredtem, ha arra gondoltam, hogy ő az enyém és én annyira szeretem! Mindig eszembe jut, hogy miként feküdtem magatehetetlenül a műtét után, ő meg odalent a csecsemősökkel, akik nem ölelték, nem babusgatták stb. Én meg csak másnap tudtam megfogni és a karomba tartani. :( Ez az egyetlen dolog amiért nagyon rossz a császár. :( Nektek nem szokott olyan érzésetek lenni, hogy nagyon féltitek és nagyon nem várjátok azt a napot, amikor már nem az ANYA lesz az egyetlen???? :) :oops: :) Én mostanában olyan sokat gondolok ilyesmire. Tök hülye vagyok, nem? :P

Alvás: Hál'Istennek Tarek mindig is jó alvó volt. Azt sajnálom nagyon, hogy amikor még nem fogzott és baromi jól aludt éjjel is, na én akkor nem tudtam többet aludni egyben 2 óránál, mert fejnem kellett. Mire abbahagytam, addigra sajnos már nem olyan nyugodtak az éjszakái. De mostanában kopp-kopp-kopp nincs okom panaszra! :)

Ma megyünk tanácadásra! Lassan indulok is, hogy aludjon még egyet a babakocsiban. Annyira kíváncsi vagyok, hogy hány kilkó, hány cm!?! Már egy hónapja nem mértük a súlyát. :)

Na lépek is drágáim. Majd jövök és beszámolok mindenről.

fatima

Bogi: tök jó hogy jól alakulnak a dolgok. Azt hiszem a jobbik eset, hogy kiküldtek titeket, de az én szívem is megszakadna. Olyan kis ártatlanok, védtelenek.

Fatima: kiváncsian várom én is mindig a méreckedést, írj majd hogy mi volt!
Nem jutnak eszembe, mi lesz ha már nem anya lesz az egyetlen, az olyan messze van még...

Nelly

Kép
breeki

Szép napot!

Üdv Zsófi itthon!
Majd tegyél fel pár fotót!
Hjajj, már megint betegeskedtek! :cry:

Nekünk meg sztornó az Alsópáhok. Sajnos. De helyette májusban megyünk apával édes kettesben Prágába. Addig valahogy Emmával is meg kell beszélnünk, h. 3 napot nélkülözni tudja a csecsemet.
:lol:

Fatima, várjuk az adatokat (súly, hossz). Tarek bébiről!
Jah, nekem is sokszor eszembe jut a kórház. Nekem speciel az, amikor este vittem be a csecsemő osztályra és ott kellett hagynom. Akkor nem is volt ez annyira nehéz, de így utólag tök szar. Most el nem tudnám képzelni. Persze muszáj volt akkor, h. én is pihenni tudjak.
Igen, a császár nagy hátránya, h. az első nap nem nagyon tudsz a gyerekkel mit kezdeni, még magaddal sem...fenébe. Dehát muszáj volt pihenni, regenerálódni. Ha lehet annak nevezni.
:roll:

Szonja továbbra is édibédi!
Nelly, nálunk is volt már ilyen, h. Emmának a kis nyelvecskéje vérzett, nekiesett az ágynak. Előfordul. De először én is nagyon megijedtem, mikor megláttam, h. folyik a vér a szájából.

Bogen, akkor túl vagytok rajta! Huhh, akkor megcsinálták. De a lényeg, h. rendbejött. Ha azóta nincs váladék, akkor minden oké. Nekünk is egyből rendbejött, másnap már semmi baja nem volt a szemének. Viszont nekün csak telefonon kellett visszajelezni, ha rendbejött. (ha nem jött volna rendbe, akkor természetesen vissza kellett volna menni).

Kép
niki30

Csajok, mit javasoltok?!
Emma egy hete cicin és joghurton él. De most komolyan. Semmit nem hajlandó enni, kizárólag cicit és néha a kezünkből kis darabosat (sajt, vajas kiflibelső)
3. napja náthás, előtte meg a foga jött. Gondolom ettől lehet.
Volt már ilyen, hasonlóan betegség előtt nem volt étvágya, aztán egyszer csak visszatért. Nah ezt várom már napok óta, h. mikor tér vissza.
Ha kínálok neki valamit, forgatja a fejét, h. nem nem, és zárja össze a száját. Erőltetni sem akarom, viszont már jó lenne, ha enne valami igazán táplálót, a vitaminról meg nem is beszélve.
Tejem már nem hiszem, h. tápláló.
Nem tud összeszűkülni a gyomra?
Gondolkodtam, hátha a doki tud valamit mondani, mit tegyek, de gondoltam először titeket megkérdezlek.

Nem vagyok parás, de most már kezd egy kicsit zavarni, h. ennyire nem eszik.

Kép
niki30

Na megjöttünk!

Adatok: súlya 7240 gramm, hossza 70 cm (szerintem van az 72 is :))
A fejkörfogata még mindig nagyobb, mint a mellkasái. hihi. :)

Természetesen most is 'botrányosan' viselkedett!!! :lol: :lol: :lol:
Ott volt legalább 8 baba. Mindegyik szépen és csendben elüldögélt/alldogát az anyja/apja kezében. Egyedül az én fiam sikongatott örömében, dumált, azonnal kokettált mindenkivel, hangosan nevetett stb. Mi voltunk a műsor, míg a dokinéni előkerült! :) Persze mindenki ott ajnározta ezt a kis ördögöt. Gondoltam magamban: na ha nektek lenne ilyen energia bombátok, biztosan kész lennétek!!! :lol: :lol: :lol:
A dokinéni azt mondta, hogy még abba is el tudna fáradni, ha csak néznie kéne és őszinte részvétét fejezte ki azért, hogy egész nap 'rohangálhatok' utána. És ez még csak a kezdet!!! :) 8) :)

Niki! Tényleg ugrott Alsópáhok???? Hogy-hogy? Olvastam a májusiban, hogy lehet, hogy nem mentek. Miért? Viszont az milyen tuti lenne, ha összejönne Prága! :) Drukkolok! Emma anyudéknál lesz? Na reméljük addig leszokik az állandó cicizésről!!!! :) Szegénykém most meg nem szik rendesen!?! Mi lehet velük ilyenkor? Reméljük nem lesz beteg!!! Beszélj azért a dokival, hogy mit javasol! Valamit nem tudsz a joghurthoz tenni??? :roll: :wink:
Ja! Még meg akartalak kérni, hogy ha nem baj itt is mesélj már a jövő évi esküvőtökről! :oops: Úgy érdekel, de nincsen időm a májusit olvasni. :( Melyik helyszin tetszett nagyon???

Nelly! Pedig milyen hamar eljön az az idő, amikor már nem anyuci lesz a favorit!!! :(

Na megyek én is lepihenek egy kicsit.... :)

fatima

Fatima, nem mondod, h. Tarek műsorozott?! (Jó értelemben)
Egyem a kis szívét, el tudom képzelni, ahogy ott dumál, sikongat. A kis huncut. Gondolom körülugrálta a doktornéni :D
Azt mondod, van már 72 cm is? Ejha!

Mi majd márciusban megyünk méreckedni.

Jah, ugrott, sajna. Kicsit húzós az ára, de nem is ez lett volna a gond, csak apájának nem jött össze az a mani, amire számított, úgyhogy inkább így nem megyünk. Viszont Prága áll. Csak Emmán múlik. Addig valamit kitalálunk. Anyukáméknál lesz, igen. Már le is beszéltük velük.

Esküvőről?
Figyi, inkább priviben leírom, mert nem hiszem, h. mindenkit érdekel.
De szívesen megmutizom.

Na pusza
Jó pihenést!

Kép
niki30

tök jók a méretei tareknak és az is, h meg vagy nyugodva fatima. mármint, h nem idegeskedsz már tarek evése miatt! energiabomba :lol: :lol: :lol: :lol:

niki: sztem az h emma kicsit náthás még lehet h a fogzás jele. ilyenkor a babák sokkal szívesebben esznek pépesebbet, mert nem fáj. esetleg nagyon pépes más kaját nem fogad el? samu "sajnos" mindig nagy evő volt, így ebben nincs tapasztalatom.
alsópáhok???? miélrt nem?? esküvő?? MINDEN MINDEN részlet érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

DE ÉRDEKEL!!!!!!!!!!!!!!! ÉN IS ÉN IS ÉN IS!!!!!!!!!! ESKÜVŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!
kerekpocak

Zsófi :lol: :lol: :lol: :lol:
Jövő május 23.-a a tevezett időpont, Emma 2. születésnapja. Pont szombatra esik.
Két helyszín van. Az egyik csodálatos, exkluzív, de iszonyat drága (Feri szerint nem is nekünk való), a másik is nagyon szép és viszonylag jó áron van. De még meg kell nézni, le kell csekkolni. Aztán lefixáljuk az anyakönyvvezetővel is az időpontot.
A ruhákat már nézegetem, ez a gyengém, az esküvői ruha. Az olyan legyen, amilyet szeretnék. Abból nem engedek:)

Kép
niki30

Ja, köszi, h. kajaügyben válaszoltál.
Ma sikerélmény volt, mert az előbb megette a kedvenc bébiételét (banán, almaszósz, csirke).
De eddig pont az volt a baj, h. bármilyen pépeset adtam, nem fogadta el, csak a joghurtot. Meg darabosan a sajtot, kiflit.
De remélem visszaállunk.
Kicsit jobban is érzem magam, h. ma végre normálisan ebédelt.

Kép
niki30

leírod h hol vannak? annyi esküvőn voltam (a nyáron meg pl 5re megyek) hátha voltam már valamelyik helyen és tudok segíteni?
ananász szalont nézted? ott gyönyörűek vannak! www.ananasz-szalon.hu
kerekpocak

Csajok!
Akik már összeházasodtak, nem raktok fel esküvői fotót?
Úgy megnéznélek titeket!!! Légysziiiii!!!
Fatima, téged láttalak már wiwen:) Szép voltál nagyon!

Kép
niki30

Zsófiiiiii iiiigen, ott már voltam is tavaly, mikor barátnőmnek néztünk.
Az tényleg tuti. Gyönyörűűűek vannak ott is.
Nekem az eklektika szalon a kedvencem, mert ott vannak a Linea Raffaelli ruhák. Bele vagyok szerelmesedve.

Vidéken lesz a miénk, Tatabánya környékén.
Ami szóbajöhet és tetszik:
WF Szabadidőpark. Egy strand, étteremmel, faházakkal.

Kép Kép

A másik, az exkluzív, ami tulajdonképpen szóba sem jöhet, csak nekem borzasztóan tetszik az Tatán az Angolkertben a Pálmaház, amit most újítottak fel.
Így néz ki:

Kép

Kép
niki30

Sziasztok!

Fatima: tök jó méretei vannak Tareknak! Nem is értem miért izgulsz. Mi jövőhéten megyünk méretszkedni, de szerintem még mindig nem éri el a 7 kg-t.
Niki: nem tudom miért nem ehet, én is csak a fogára tudok tippelni, ill. arra hogy ha náthás, hogy a trutyi lefolyik a torkán, és ettől nincs étvágya. :roll:
Engem is érdekel az esküvő!!! Még még infót! Olyan megható hogy Emma szülinapján akarjátok tartani! Ő viszi majd a gyűrűket???
Fotó? Apa nemtom mit szól, de nem látja... :D
Inkább priviben.

Nelly

Kép
breeki

Tök jó ez a hely!
Prága csodás, drukkolo, hogy összejöjjön! Mi még pocakosan voltunk, nagyon szupi volt!

Nelly

Kép
breeki

polgári: őrségben:

Kép

egyházi, leányfalun:

Kép Kép

menyecskeruha:

Kép

csokordobás:
Kép

másnap reggel:
Kép
kerekpocak

Nelly, már régóta fáj a szívünk, h. eljussunk. És valljuk be, ez nem egy lehetetlen dolog.
Akkor Nektek is jól sikerült a prágai út? Társasággal voltatok vagy kettesben/hármasban:)?

Igen, úgy tervezzük, h. majd Emma hozza be a gyűrűket. Szerintem is meghatóóó! Már alig várom. Remélem nem hagy cserben minket ez a kis k....vinyek:)

Akár priviben is, mutiiiii!

Kép
niki30

Zsófi wow! Micsoda menyasszony voltál! És Csabi is marha jól néz ki! Mindketten szépek vagytok! És ez a réten készült fotó....!! Olyan romantikus!
Dobtál csokrot, hihi?!
Csaba úgy néz ki, mint valami filmcsillag.

Kép
niki30

nászút: Kép Kép Kép
kerekpocak

Hihi, itt az utolsó nászutas képen Csaba, mint egy német fiúú:)
Tiszta Samu:)
Hol voltatok nászúton?

Kép
niki30

ZSófi gyönyörűek voltatok!!! És ez a nászút! Hol voltatok??? Jaj, úgy férjhez mennék még sokszor! NA nem máshoz, hanem a drága Uramhoz! Olyan jó volt a mi esküvőnk is meg a nászút.... Ott fogant Szonja! Valószínű. :D

Nelly

Kép
breeki

Jajjj Niki de izgi ez a készülődés! :) Én is mondtam már apának, hogy igazán elvehetne újra, hogy élvezhessem is az esküvőmet. Amikor mi esküdtünk mindent én szerveztem, nem volt segítségem és a nagy napra úgy elfáradtam, hogy azt vártam legyen már vége az egésznek! :( Ha lehetne még egy, akkor már tutira tudnám mit hogyan és én is nagyot mulatnék. :) De azt mondja az uram, hogy ő nem Győzike, én meg nem vagyok Bejaasszony! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem mindkét helyszín nagyon szép. Nekem a kevésbé exkluzívabb jön be jobban. Nem vagyok egy nagy flancos valaki. :) De ha azt nézzük, hogy Te leszel a menyasszony :arrow: gyönyörű leszel + Emmácska kis habos-babos ruciban viszi majd a gyűrűket, akkor kb lehetne a Keleti aluljáróban is, mert akkor is nagyon nagyonnagyon szépek lesztek!!! (remélem nem sértődsz meg a keletis dolgon, csak éreztetni akartam, hogy a nagy napon a menyasszony a lényeg, nem a helyszín :oops: )

Én annak idején nagyon szerettem volna, ha a mi esküvőnk a Robinson Étteremben lett volna, de sajnos nem engedhettük megmagunknak. :(

Kép

fatima

Prágában négyen voltunk, de nem volt a legjobb a társaság, mert a másik pár menni akart mintha muszály lett volna, így lejártuk a lábunkat. Mi ennél kicsit nyugisabban, beülünk ide, beülünk oda csináltuk volna. AZért jó volt!

Nelly

Kép
breeki

Nelly tényleg?
De szép!
Barátnőméknek is a nászúton jött össze.

Kép
niki30

igen :D :D :D
Úgy terveztük, hogy az esküvő után eldördul a rajtpisztoly, és így is lett! Azt nem gondoltuk volna hogy ilyen hamar összejön. :shock:

Nelly

Kép
breeki

ja, ment a privi

Nelly

Kép
breeki

A Robinson nálunk is felmerült, és még ismerős révén sok kedvezményt is kaptunk volna, csak nem fértünk be.

Nelly

Kép
breeki

Ez ugyan nem nászút volt, de mi vagyunk még Emma nélkül két évvel ezelőtt.

Kép Kép

Kép
niki30

Itt még ihattam, höhhh :D

Kép
niki30

Te Zsófi! Ki az a kék inges pasi a 4. fotón? Csak nem Závodszky Z? Még annak idejéna mikor bejelöltük egymást a wiw-en, írtad, hogy sok áttétes ismerősünk van. Nem emlékszel, hogy kire gondoltál???? Úgy érdekel! Mert nekem meg Csabi olyan ismerős valahonnan! :) Amúgy nagyon szépek voltatok! :) És milyen fiatalok!!! Csabi olyan, mint egy tinédzser!!! :lol: :lol: :lol: Hány éves?

fatima

NAgyon helyesek vagytok! Emma tiszta Anyája!

Nelly

Kép
breeki

Ez a Robinson a Városligetben van?

Kép
niki30

igen

Nelly

Kép
breeki

Fúú, ezt én is néztem. Már nem esküvői helyszínnek, csak úgy.
De marha drága volt.
Na de most kapott apa a cégtől egy 15 ezres vacsit, és eszembe jutott, h. most el tudnánk menni oda.
De még körülnézek.
Ha tudtok valami jó kis, különleges éttermet, ahova nem mehet minden nap az ember, akkor írjátok már meg légyszi!

Kép
niki30

Nelly! Én is kérek privit lécci!

fatima

ok, megy.
Én is vagyok a wiw-en. Bárány Kornélia néven.

Nelly

Kép
breeki

Bejelöltelek. Nagyon szépek vagytok! :)

fatima

Köszi!

Nelly

Kép
breeki

na, fatima: nem nem závodszky, nem ismerem.
csabi 27 volt én meg 26. ő 78-as szal idén lesz 30. az esküvő nyarán rendszeresen mindkettőnket néztek 16-17 évesnek. hihi.

samu is a nászúton fogant :) mi balin voltunk. 2 évig fizettük hehehe.
kerekpocak

niki: nekem a kevésbbé flancos jobban tetszik!!!! de szetlen mindkettő!!!!
kerekpocak

Zsófi! Pedig meg mertem volna esküdni, hogy az a kék inges fickó egy ismerősöm. :) Na mindegy! :)
Hát nem csodálom, hogy tiniknek néztek benneteket! :) Csabi olyan kölyök képű. :) És te is nagyon fiatalnak nézel ki.

Na most úgy elálmodoztam egy szép esküvőn! :lol: :lol: :lol:

fatima

Niki! Most nézem, hogy milyen kiba**ottul csini vagy azon a fürdőrucis képen! :)

Jajjjjj! Már előre rettegek a jó időtől. nagyon meg vagyok hízva! :( Mi lesz így velem?????? :cry: [/b]

fatima

Jah Fatima, csak azt hiszed. A háj pont ezen a képen nem látszik.
Gondolod majd felteszek egész alakos fürdőrucis képet, mi?! Na neeeeem!

Zsófi, ti is Balin voltatok? Ez igen!
Barátnőmék voltak most ott nászúton. Szép lehetett. Romantikus.
Nekem tudjátok mi a vágyam?
Toscana! Oda szeretnék menni nászútra. Hogy mi lesz belőle. :roll:

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?