Szia Lányok!
Köszike mindenkinek a bókokat!
Választott orvos: igen, hamár pluszban fizetünk, talán elvárhatná az ember lánya, hogy kicsit több figyelmet kaphasson.
De eleve szomorú az, hogy aki nem engedheti meg magának a választott orvost azzal hogy bánnak!!!!
Ha ránézek a fizetési papíromra és a TB járulék rovatra, nagyon sokszor kinyílik a bicska a zsebemben.
És unom már, hogy mindenkinek csak tuszkolgatni kell a lóvét!!!
Hugom kisfiának most volt a második agyműtétje (rákos) és az orvos kerek perec közölte a tarifát!!!!
Sajnos aki először műtötte, azt a dokit nem kérhettük. Adtunk volna mindenképp hálapénzt, de az azért mégiscsak felháborító, hogy egy agydaganatos kisgyereknél is tartja a markát!!!!
Kérdem én hova a fenébe jutottunk??????????
Anyukámnál egy nagyon neves professzor zsebét tömködtük és mikor visszamentünk hozzá, hogy fenállnak műtét után a panaszok,érdekes módon ő sosem ért rá! A helyettesei meg nem foglalkoztak vele, mert ő a professzor úr betege! Addig húzta-halasztotta a dolgokat, míg áttétes lett a rákja és sajnos későn vittük másik dokihoz.
Iszonyú volt nézni, mennyit szenvedett. És a kezeink között halt meg, pont egy éve.
Bocs, hogy ezt leírtam, de én úgy látom, hogy a hálapénznek sincs mindig jelentősége. Ha nem adsz, azért tojnak rád, ha adsz, akkor azért.
Gusztustalan a magyar egészségügy!!!!
Na azért töltök fel egy vidítós képet is!
Telóval fényképeztem, azért ilyen rossz a minőség:
Ne szójjá be, mert gyúrok wazze!!!!