Új privát üzeneted érkezett!

most lett volna kistesó de a 12.héten elhalt.január 6-án kapartak ki .A doki műtét előtt 1 percel telefonált,hogy nem tud bejönni.ráadásúl a családom szerint veszélyeztete az életem mert pénteki napon halt meg a baba de csak hétfőn akart kikaparni.de szombat éjjel beindult a szülés elment a magzatvíz,jött a vér de dögivel,mentő vitt be a kórházba.
Most anyukám orvosát néztem ki:Dr Szinte András,aszt mondják nagyon aranyos,szűlésznőm is ezt mondta.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szegénykém!!!
Tényleg igaza van a családodnak! Elképesztő mik vannak!!!Még jó, hogy nem véreztél el!!!
Idióta barom ez a doki. :twisted:
Anyukád orvosát nem ismerem, de biztos jobb, mint az aki volt.
Sok szerencsét kívánok hozzá és azt kívánom, hogy a következő babóval ne legyen semmi probléma!

Csajok!
Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

köszi dominika,szép álmokat,holnap beszélünk

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitacska! üdv közöttünk!!! sajnálom ami Veletek történt. Szinte dokiról én jókat hallottam.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok , szép estét Mindenkinek .

Mesi gratulálunk a babához és sok egészséget kívánunk . / Persze a kispapának is / . Vigyáz Magatokra .

Judit . Én személy szerint nagyon sajnálom ,hogy a Szatmáry már nem vezet szülést , mert megvoltam elégedve vele .mert babát szeretnénk / másfél éve /, és másik dokit kerestem akinél tudok szülni. Nagyon figyelmes volt a szülés után is .

Kriszta . Még nem volt időm a képfeltöltéssel foglalkozni és szerintem hétvégén sem lesz . De ha hétfőig nem sikerül akkor majd írok Neked .

Nitacska . Köszöntelek köztünk . Sajnálom ami Veled történt .

Mindenkinek jó hétvégét . Hajni.
hasadi

Beöntés nekem egy áldás volt, mivel a vas tablettától eléggé beálltam :lol: Emlékszem Johannánál beöntés után fúúúú jó volt :lol: :oops: nem is értem miért akkora bűn, ha adnak!!!! Bulcsúnál kifejezetten vártam!!! Borotválás "írtó nagy traumát" okozott!!! Kismama újságban annyira túl dramatizálják sztem. Otthon szülni szerintük a legjobb, na meg most az István a favorit náluk /kismama/.
Szopipárna nekem sem volt és nem is hiányzott. Viszont sokan meg kifejezetten szeretik!!! www.szopiparna.hu itt tudsz rendelni is, és elég jó árban van. Viszont ha ügyi vagy te is meg tudod varrni.

apás szülés volt nálunk mindkettő, és mi nem bántuk meg. Persze vannak kivételek, nem vagyunk egyformák. Én is hallottam, hogy az elsőt kibírta az apuka, de a második után elváltak. sztem nem attól lesz jó vagy rossz apuka vki, hogy bent van a szülésen. Ha nincs választott szülésznő akkor sztem érdemes megkérni vkit, hogy legyen bent Veled. Talán a legjobb egy barátnő, mert egy anyának meg nagyon rossz lehet végig nézni a lánya "szenvedését"/bocsánat a kifejezésért./

eldugultam.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

sidney:tudnál mesélni miket hallottál a Szinte dokiról? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska nagyon sajnálom. Szörnyű trauma lehetett. Ilyenkor egy orvosnak a lehető leghamarabb kellene intézkednie és nemcsak fizikailag, de lelkileg is segíteni a kismamán.
Jól tetted, hogy váltottál orvost.
A beöntés szerintem is kell, csak higiénikusabb a szülés lefolyása. Néha tényleg terhesség alatt is jól jönne. Nekem is gondjaim vannak a vas szedése miatt.

Mindenkinek jó éjt, sziasztok!

Judit

Kép
yusz

yusz:köszi a bíztatást aranyos vagy mint a többiek.
tényleg nagyon rossz volt,de próbálok előre tekinteni,hogy a következő baba egészséges legyen,a kis őrangyalom odafent vigyáz rá. :lol: :wink: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagy gratula Mesinek! :D Sok tejcsit és jó egészséget kívánunk! :D

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

bnemonika:nagyon aranyos a kisfiad roland.gratulálok hozzá!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitacska!
Üdv. köztünk. Nagyon sajnálom, ami veled történt, nekem a 10. héten halt el az előző terhességem. Még így sem volt könnyű kiheverni, de egy dokinak sincs joga ezt tenni egy kismamával. Jól megjegyzem a nevét, nehogy valaki hozzá menjen.

Szinte doktort én nem ismerem, de a védőnő nekem Őt nagyon ajánlotta, mikor orvost váltottam, de végül az itt olvasottak alapján Hartman dokinál kötöttem ki. De biztos jól jársz Szinte doktorral is, róla is jókat lehet olvasni.

Szisztok
Lilla
Vendég

sziasztok!!!

vas problémás csajok!!!
én homeopátiás vasat szedek és mellé vasmegkötőt!!!semmi problémám nincsen!!!sőt lazább a székletem szerintem azóta!!!próbáljátok ki ha gondoljátok,elküldöm a nevét!!!

mesiéknek mi is gratulálunk nagyon!!!

nitacska!!!
az orvosválasztással a lehető legjobbat teszed magadnak az tuti!!!a hartmann dokit én is tudom ajánlani!!!ő tényleg emberséges és bababarát ember de nagyon!!!szinte doktorról még csak névileg hallottam!!!

csajok további szép hétvégét kívánok nektek!!!
snápi ági

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

[color=orange][color=orange][color=orange]Mesinek és kisbabájának én is nagyon jó egészséget kívánok, sok tejcsit. NAGYON SOK GRATULA A BABÁHOZ, MESI!!![/color][/color][/color]
Évi

Kép
evisan

:evil: :twisted: Nem értem, hogy a fenébe kell csinálni, hogy színes is legyen a szöveg, amit szeretnék írni, meg nagybetűvel is legyen. Már annyit próbálgattam, és mégis így írja. :twisted:

Kép
evisan

Évi!

SZERINTEM ÍRD LE NAGYBETŰVEL, UTÁNA JELÖLD KI ÉS VÁLASZD KI A SZÍNT.

Lilla
Vendég

NA KIPRÓBÁLOM, DE ÚGY CSINÁLTAM... ÉS NEM AKARTA

Kép
evisan

Ja, most mégis... bocs

Kép
evisan

[color=red]NA SZÓVAL ÍGY SZERETTEM VOLNA ÍRNI MESINEK A JÓKÍVÁNSÁGOT.
AKKOR MOST MÉG EGYSZER
[size=24]NAGY-NAGY GRATULA MESIÉKNEK
!!![/color][/size]

Kép
evisan

Sziasztok!

Mindenkinek további jó hétvégét kívánok!

Nitacska! Üdv a topikon! Szinte Andásról én sem tudok sokat, azon kívül, hogy ránézésre szimpatikus... :-) Nem tudom, hogy a két Jahn-os topikba van-e olyan ember akinek ő az orvosa, de talán igen és majd tud információval szolgálni Neked.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

lilla69:tényleg nem volt joga ezt tenni velem,de mégis megtette:( :cry:
A SZinte Dokihoz anyukám ajánlotta,hogy menjek mert neki is ő az orvosa és azt mondja nagyon kedves,szűlésznőm szintén ezt mondta a dokiról.
snápi:Én is ezt látam a legjobb megoldásnak,hogy leváltsam,főleg anyagilag volt rossz nála lenni,meg messze is volt nagyon.
mazsuzs:az már elég bíztató,hogy többen is csak jót mondanak róla.Remélem ő már végleges orvosom marad és segíteni fog mindenben ha újra babás leszek. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!

Én is nagyon sajnálom ami veled történt. Nem lehetett könnyű. :(

Látom itt nem nagyon ismerik Szinte dokit. Én igenis őt ajánlom neked,jó választás! :wink:
Nekem ő volt az orvosom mindkét lányomnál(illetve most is). Nagyon meg voltam vele elégedve. Igaz a kórházban nem ő a "sláger",de nagyon jó orvos.
Mindig mindennel fordulhattam hozzá.
Én amúgy a mási J.F-es fórumon szoktam írogatni.
Egy szó mint száz,nyugodtan válaszd őt!!! :D

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

köszi dalmacska,ez nagyon jó hogy ezt írtad,hogy te hozzá jársz és,hogy nagyon jó doki.A volt orvosom se volt nagy sláger a kórházban.
Most is babát vársz?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!

Jaj, nem várok babát! :oops: 8)

Csak ha bármi bajom van,most is hozzá járok,nem másik nőgyógyászhoz.
Amúgy őhozzá is sokan járnak. De szerintem az sem jó ha egy orvosnak olyan rengeteg a páciense,mert akkor nem tud egy ember sokat foglalkozni.

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Dalmácska:bocsi,hogy félreéetettelek.
Akkor gondolom te is a soroksári rendelőbe jársz hozz?
Az lenne a kérdésem,hogy a rendelőbe be kell előre jelentkezni vagy lehet "csak ugy is"menni?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Lányok!

Remélem mindenkinél minden rendben!

Dobok egy-két képet, most csak erre futja időügyileg.
Szörnyű nyafi ma őhencegnősége...

Reggeli kóma Kép

Pasizik!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika:gyönyörű a kisbabád,gratulálok hozá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kriszta!
Nagyon aranyos baba a kislányod!
Vendég

lilla:te is hamarosan ilyen aranyos kisbabát tarthatsz majd a karodba :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Sajnálom ami veled történt. Nekem 3 babám ment el és most itt van egy csodálatos kislány.
Sok orvos nem megy be ha kaparásra kell „csak” mennie. Nekem se jöttek és azt mondták, hogy azért mert nem érne be és én elvéreznék addigra. Ezt a Schöppfibe és a Kútvölgyibe tapasztaltam.

Kriszta: Nagyon aranyos dominika!!

KépKép
anikoh

KRISZTA!!!

TÜNEMÉNY A LÁNYOD!!!
A FELSŐ KÉP A NÉVNAPOMON KÉSZÜLT UGYHOGY AZNAP BIZTOSAN JÓL VISELKEDETT DOMINIKA!!!MINDENKINEK VANNAK ROSSZABB NAPJAI!!!BIZTOSAN ÉRZI HOGY JÖN A TAVASZ MÁR!!!VAGY AZT HOGY NEM DE AZT MAJD MEGLÁTJUK!!!GYÖNYÖRŰEN FEJLŐDIK VISZONT!!!
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!
SZIASZTOK!!!JÓ ÉJT!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

anikoh:azt én is tudtam,hogy ilyenkor a vááálaszott orvosnak nem kell bejönnie,de ő nekem mondta,hogy ő fogja csinálni a kaparást.és utolsó pillanatba szerintem bunkóság visszamondani. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nekem meg az a véleményem, hogy egy választott orvostól elvárhatná az ember, hogy minden körülmények között bemenjen és a rendelkezésére álljon. Elvégre ezért van választott orvosa.
Szerintem egy lelkiismeretes orvos ilyenkor is bemegy, vagy ha nemtud bemenni (elvégre neki is lehet programja), akkor odaszól az ügyeletes orvosnak, hogy foglalkozzon a betegével.

Nagyon szomorú, hogy ezt nem lehet elvárni minden orvostól.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Szia Lányok!

Köszike mindenkinek a bókokat!

Választott orvos: igen, hamár pluszban fizetünk, talán elvárhatná az ember lánya, hogy kicsit több figyelmet kaphasson.
De eleve szomorú az, hogy aki nem engedheti meg magának a választott orvost azzal hogy bánnak!!!!
Ha ránézek a fizetési papíromra és a TB járulék rovatra, nagyon sokszor kinyílik a bicska a zsebemben.
És unom már, hogy mindenkinek csak tuszkolgatni kell a lóvét!!!
Hugom kisfiának most volt a második agyműtétje (rákos) és az orvos kerek perec közölte a tarifát!!!!
Sajnos aki először műtötte, azt a dokit nem kérhettük. Adtunk volna mindenképp hálapénzt, de az azért mégiscsak felháborító, hogy egy agydaganatos kisgyereknél is tartja a markát!!!!
Kérdem én hova a fenébe jutottunk??????????

Anyukámnál egy nagyon neves professzor zsebét tömködtük és mikor visszamentünk hozzá, hogy fenállnak műtét után a panaszok,érdekes módon ő sosem ért rá! A helyettesei meg nem foglalkoztak vele, mert ő a professzor úr betege! Addig húzta-halasztotta a dolgokat, míg áttétes lett a rákja és sajnos későn vittük másik dokihoz.
Iszonyú volt nézni, mennyit szenvedett. És a kezeink között halt meg, pont egy éve.
Bocs, hogy ezt leírtam, de én úgy látom, hogy a hálapénznek sincs mindig jelentősége. Ha nem adsz, azért tojnak rád, ha adsz, akkor azért.
Gusztustalan a magyar egészségügy!!!!

Na azért töltök fel egy vidítós képet is!
Telóval fényképeztem, azért ilyen rossz a minőség:

Ne szójjá be, mert gyúrok wazze!!!!
Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nagyon édes kiscsajszid van, Kriszta!
Már én is nagyon babázhatnék, lassan elkezdem a kisruhákat kimosni, kivasalni, betenni a szekrénybe.
De képes vagyok órákat elsimogatni elnézegetni egy-egy babaruhát.
Ilyenkor a 11 éves lányom szörnyűlködik, hogy egykor ő is belefért ilyen méretbe.
A hétvégén talizok a húgomékkal, (vidéken laknak és elég ritkán látjuk egymást), ott a legkisebb csemete 9 hónapos. Őt szoktam babusgatni mert olyan formás, tündér kiscsaj.

Üdv, Judit

Kép
yusz

Sziasztok !

Kriszta . Szörnyű amit írtál , nagyon sajnálom tesód kisfiát . Szorítok érte . Fel háborító , hogy egy gyerekorvos ilyen helyzetben közli a tarifát , mit képzel magáról . Persze egy szülő ebben a helyzetben ,meg amúgy is mindent meg adna a gyereke egészségért , de ne mondja meg az orvos , hogy ez ennyibe kerül .
A tesómék kisfia 10 napos és tüdőgyulladása van , a születés óta , nem tudni még mindig , hogy a még a mama hasában lett beteg vagy születése után . De nap mint nap meg kell küzdeni az orvosokkal és a nővérekkel azért , hogy elmondják nekik a baba állapotát . Ma is megy a tesóm és oda csap az asztalra , hogy mondják meg mi van .

Egy kicsit jobb téma , remélem Mindenkinek jól telt a hétvége . Nekünk igen , tegnap állatkertben voltunk / fővárosi / . Nagyon szép idő volt / hideg de sütőt a nap / :D . Ajánlom Mindenkinek ilyen időben is . Csak sok minden be van zárva , mert átépítik , újat építenek , úgyhogy várjatok tavaszig vagy nyárig . A Dia nagyon élvezte :D .

Kriszta . A kép fantasztikusan jó . Gratulálok , tündéri .

Nitacska . Jól döntöttél . Ilyen esetben orvost kell váltani . Ezek után a bizalom meg hal . Szorítok jól alakuljanak a dolgaid / baba / .

Most nézem mennyit írtam , bocsi sokat jár a "SZÁM " vagyis az ujjaim . :) . Hoppá.

Üdv Mindenkinek : Hajni .
hasadi

Judit!

Hidd el, elröppen az a pár hét!!!!!:-)
Olyan gyorsan nőnek a Manók...... :lol:

Hajni!

Nagyon szorítok a tesódéknak! Remélem egy ilyen pici babánál nem hagy maradandó dolgokat a tüdőgyulladás és mielőbb kigyógyul belőle.
Drukk, drukk, drukk, drukk és kitartás!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta . Köszi az ő nevükben is . Remélem nem marad vissza semmi . De a héten viszik a kardiológiára és talán hétvégén haza mehetnek .

Üdv : Hajni
hasadi

hasadi.én is kezdem úgy érezni,hogy jól döntöttem.

dominika:gyönyörű és tüneményes a kislányod :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Köszikeee!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

lányok nagyon pang ma a topik.hol vagytok?????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Dominika, tőled szeretném megkérdezni, hogy könnyen született-e a kislányod. A korkülönbség miatt érdekel, sokan rémisztgettek, hogy a nagy időkiesés nehezíti a szülést.
Nálam a fiú 15 éves, a lányom 11, és nemsokára jön a picilány. Kicsit kezdek izgulni, ahogy közeleleg az időpont.
A fiammal sokat kínlódtam, majdnem másfél napot, a lányom két óra alatt megszületett.
Mindenki véleményét, tapasztalatát szívesen fogadom, hátha sikerül kicsit nyugodtabban várni a nagy napot.

Üdv, Judit

Kép
yusz

Sziasztok!

Dominika!
:D :D :D :D :D
Nagggyon édi... mármint az a kép!!! :D :D :D

Jaaaj... én is visszaolvasgattam itt kicsit, amiket írtatok a hálapénzről, meg a kisfiúnak erről a betegségéről. Szörnyű....
Ilyen dologra nekem is kinyílik a bicskám, már attól is ideges leszek, ha olvasok róla.
Na ebből látszik, hogy ott van jó ellenpéldának erre Czövek Ágika szülésznő. Annyi mindent megtesz, mióta megismertük egymást. Magától ír e-mailt, sms-t, érdeklődik irántam, stb. attól függetlenül, hogy tudja, hogy lehet, h császár lesz, mivel farosak vagyunk. De mégis érdeklődik. Múltkor elmentem (kb. három hete) Uh-ra a kórházba, megbeszéltük, hogy ott találkozunk. Erre ő is bejött az uh vizsgálóba, csak hogy lássa a babámat, meg még elintézte nekem azt is, hogy mások előtt bemehessek. :oops: Égett is a pofám ott a várakozók előtt, hogy mondom, ki tudom én várni a soromat, nagyon is ráérek, na de mindegy. Erre szerettem volna neki adni kétezer forintot, és nem fogadta el.

Amikor meg évekkel ezelőtt a 75 éves nagyapám bekerült a baleseti kórházba, tömtük az ápolókat is, az orvosokat is pénzzel, és úgy sz@rtak rá, hogy csak na.

Nnnnnaaa??? Szóval akkor hogy van ez??? Valaki pénz nélkül is becsületesen elvégzi a munkáját, valaki meg nem. Ez az, ilyenkor derül ki, hogy valaki alkalmas-e arra az adott pályára, vagy sem.

Kép
evisan

Szia Évi!

Hát az Ágnesről én is csak jót tudok mondani, még így ismeretlenül is!
Hívtam telefonon, nem tudta felvenni. Gondoltam később újra hívom, de ő megelőzött. Ráadásul még ő köszönte meg, hogy bízom benne és őt szeretném szülésznőnek. Nagyon nagyon jó érzés volt utána, boldogan hívtam a párom, hogy végre találtam valakit aki nemhogy emberszámba vesz, de még érdeklődik is irántam.
Nemsokára lesz személyes találkozónk, már alig várom.

Kép
yusz

Szia Yusz!

Örülök, hogy ilyen jó tapasztalatod van neked is vele kapcsolatban. :D
Hát igen, tényleg jó érzés ez, hogy van, akiben megbízhatunk. Én is azt éreztem, ahogy megismertem őt, hogy olyan biztonságérzetet ad. Addig olyan egyedül éreztem magam, amikor elmentem a kórházba. Igazából úgy éreztem addig, hogy ... valahogy úgy senkire sem számíthatok, csak magamra ott a kórházban.

Kép
evisan

Nekem is nagyon aranyos volt a szülésznőm mikor a kisfiammal voltam várandós.mindenhova vitt soron kívűl mehettem uh-ra meg mindenhova ahova kellet.Most is ő lesz a szűlésznőm ha sikerűl ismét terhes lennem.
A mostani vetélésemnél is ő bíztatott meg minden,imádom a mai napig majdnemhogy napi szinten beszélünk..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szerintem az is fontos szempont, hogy a szülésznők is NŐK! És mint ilyen, empatikusabbak velünk szemben, mint a férfi orvos.
Pláne, ha még anyuka is az illető, sokkal jobban átérzi a helyzetet és eszerint tud segíteni.

Mindenkinek jó éjszakát, sziasztok!

Judit

Kép
yusz

Sziasztok Lányok!

Dominika! Nagyon jók a képek!
A fürdetős nagyon tuti!!!!!!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

yusz:nagyon jó amit mondál,teljen igaz is:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok !

Azt hiszem , ha majd egyszer / még egyszer / babás leszek biztos fogadok szülésznőt , és ha dél-pestiben fogok szülni akkor az Ágikát , mert nagyon tetszik amit Róla írtatok . Hihetetlen hogy még ilyen ember még van az egészségügyben .

LÁNYOK ! Nem tud valaki kalács receptet kenyérsütőbe . Nagyon meg köszönném , mert a lányom tej érzékeny és a boltiban van tej . Ha meg sütőbe sütőm az meg nagyon macerás .
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM .

Szép napot Mindenkinek . Hajni
hasadi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?