Sziasztok!
Hát nekünk is kijutott a jóból hétvégén. Ez a kegyetlen szél... Nagyon utálja Bende. Szombat délelőtt alig aludt délután tök jól elvolt, persze végigaludta a vendégséget, pedig úgy üvöltöztek, hiába a kisgyerek, tekintet nulla. No, mind1, aludt és ez a lényeg...
Rotát és egyéb nem köt. védőoltásokat én is meg fogom kérdezni, de nem hiszem, hogy minden frinc francot beadatunk. Tényleg ki is kell alakulnia, meg szerintem egy része biztos, hogy lehúzás (így utólag kicsit az istenhegyit is annak tartom, mert nem volt egy szuper eredményünk és Ég adta 1 világon semmi baja...)
Altatás: Még régebben mondtam, hogy védőnő ajánlotta a hajszárítót, ha fáj a pocija, picit melegíteni (messziről) illetve a hangját is szeretik. Hát én tegnap este és most is így alattam el... Nagyon nyűglődött már majd 1 órája sehogy sem volt jó, na mondom akkor próba szerencse. Úgy elnyomta az álom. Betettem a kiságyba (hason altatom mindig, el sem alszik máshogy csak a babakocsiban és a hordozóban) és letettem a hajszárítót a pelenkázóra, 10 perc múlva vissza, lekapcsoltam, úgy néz ki alszik...
Persze ehhez kell az is hogy akarjon aludni. Próbáljátok ki!!!
Marina: mi is imádunk fürdeni!
Már el is kezdtem gondolkodni ezen az együtt fürdésen, mert akkor többet is fürödhetne, mert tudok hozzáengedni vizet... Imádja, 1 hangja sincs a vízben... Csak veszélyes játék, mert szeret belekakilni... Azt kihagynám valahogy...
Éjszaka: Volt már rá példa, hogy csak 1szer ébredt éjjel, volt most olyan is h 2szer. Attól függ mennyire kajál be. Szombat éjszaka kelt többször mert a fürdés utáni kajcsinál már olyan álmos volt hogy totál bealudt cicin. Persze hogy kelt éjfélkor is. De nagy átlag: 8 körül fürcsi, kaja, 2-3kor kel meg 5-6 körül. De látom, többeknél is ez a "rend". Érdekes...
Mi is kinőttük az első rugikat! Már 62-es kell... Párom pont minap mondta, hogy ezek már izomrugik...
Torna, masszázs nagyon jó, Ő is egyre jobban szereti, és én is tökre élvezem.
Lányok, a szemszín meddig változik? Illetve az anyajegyek később jönnek ki? Nálunk 1 db sincs... Szerintem később jönnek...
Ja és mi is 4 kg fölött vagyunk!