Sziasztok!
Köszi Viki, ha nem marad más megoldás, akkor kipróbálom valamelyik homeos bogyót. Bár szívem szerint azt csak úgy merném, ha előtte beszélnék homeós dokival, hogy tutira jó szert szedjek, ne csak vaktában lövöldözzek. Mert úgy tudom, hogy egy csomó más dolog is befolyásolja, hogy melyik jó.
Most egy kicsit jobban vagyok, bekaptam 2 Magne B6-ot, és talán használ. A védőnő szerint, amit lehet terhesség alatt szedni, azt lehet szoptatás alatt is. Úgyhogy most ezzel kísérletezem. Meg jéghideg víz, meg citrom fagyi, meg korpovit keksz, meg grapefruitos jégkocka. Vmi csak jó lesz.
Ja, és ma vettem gyömbéres teát, mert állítólag az is jó, de még nem volt merszem beleinni.
Anita, az aszút utálom. Szerintem rögtön kitaccsolnék tőle.
Ki tudja, lehet, hogy az lenne a jó. Azt olvastam valahol, hogy egy csajszi elé letett a nagyija egy kupica pálinkát, egy nagy tányér lilahagymát, szalonnát, főtt krumplit, hogy ezt mind egye meg, és meglátja, kutya baja sem lesz tőle. És úgy lett.
Biztos valami boszi volt a nagyija.
Viki, jók a rucik! Én is nézegettem a tunikákat a múltkor, a c&a-ban, és tényleg szörnyű anyaguk van.
Sensi, nálunk Csenge soha nem volt berakva egy szobába. Mindig jött-ment a lakásban. Igyekeztünk elpakolni mindent, meg rászólok, ha olyat csinál, amit nem szabad. Nem mintha nem szedte volna ki a virágföldet a cserepekből, de egy idő után már nem volt érdekes neki. Szerintem jobban el is fárad, ha sokat mászkál, könnyebb altatni. Arról nem beszélve, hogy úgyis meg kell ismerkednie mindennel. Meg még szerintem pici is ahhoz, hogy sokáig eljátsszon egyedül. Ha ott van veled, akkor látja, hogy mit csinálsz, és egy csomó dolgot tanul közben.
Nekünk pl. a konyhában minden ajtó és fiók fel van szerelve gyerekzárral, a legalsó fiók kivételével. Ide olyan dolgokat tettem, amiket nem baj, ha kiszed, pl. tölcsér, műanyag doboz, gyümölcs-csepegtető, teaszűrő. Amíg főzök, nagyon jól eljátszik ezekkel. Igaz, hogy csatatér a konyha, de csend van.
Aztán ha megunja, megy a játékaihoz.
Jaj, ezek a kis ördögök, olyan édesek!!!