Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:34-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Jaj csajok. Szörnyű éjszakáink vannak :cry:
S,O,S

Amig beteg volt jobban aludt.
Már napok óta a földön alszok a kiságy mellett.
Tegnap mire én ágyba kerültem volna már ő fent volt.
1 órán át üvöltött, ha simiztem a hátát akkor csend volt de ahogy elvettem a kezem máris folytatta. Míg végül adtam neki nurofent. de most a délelőtti alvásnál is ez volt.
Nem tudom mi van vele.
Jön a foga de az csinálja ezt a galibát??
Karácsony óta ez van, hol jobb hol rosszabb.

Bocs a panasz áradatért.
De most hulla fáradt vagyok :cry: :cry:
Vendég

ja még v.mi.
van 2db iwiw meghívóm ha esetlg valaki nincs fent és szertené szóljon :lol:
Vendég

Sziasztok!
Táncolni a Kodályba járok, szerda esténként, már 4 hónapja, nagyon szeretem, de tornázni sem ártana már :? . Két barátnőmmel járok, férjem nélkül :oops: , hát őt se nagyon tudnám elrángatni, pedig néptáncos volt régen, szóval táncolni tud! De így ő van a fiúkkal míg én kikapcsolódok :) .
Sensi! Szerencsére nekem a fiúk jó alvók, de náluk is előfordult ilyen, aztán szépen visszaállt a rend. Lehet a foga zavarja, dentinoxot próbáltad már, bekened vele az ínyét és kicsit hűsíti neki.
A héten is minden oké volt az oviba, nagyon szereti Nimród. Szép hétvégét mindenkinek a szél ellenére is!
Hajni

Kép
Kép
nimbot

Sziasztok!

Nagyon jó ötlet a tali. :D
Szerintem úgy jobb lenne, ha nem lennének a gyerkőcök, mert akkor úgyis csak utánunk rohangálnánk. Remélem, nem gondoljátok, hogy antianyuka vagyok. :oops:
Apukák ennyit kibírnak. Legalábbis remélem. :P

Viszont tutira nehéz lesz összehozni, mert biztosan nem egyszerre alszanak, és nem tudom, kit mennyire igényel még a babája.

Nekem jó lenne hétvége is. Gondolom, valamilyen késő délutáni időpont lenne jó, nem?

Sensi! Nagyon sajnállak titeket, iszonyú lehet. Csengének is volt olyan időszaka, hogy éjszaka óránkánt fenn volt. Aztán szerencsére elmúlt néhány nap után. Bízom benne, hogy tényleg csak a foga, és ha kibújik, elmúlik. Egyébként nem próbáltál neki adni a fogára Dentinox gélt este? Hátha megnyugtatná. Vagy olvastam már egy csomó helyen, hogy homeopátiás cuccok is segítik a gyerekek alvását. Mondjuk ehhez nem értek, de hátha van valaki, aki tud segíteni.

Csengének hőemelkedése van, gondolom, a tegnapi oltástól. Kapott egy kúpot délelőtt, és most alszik. Olyan kis bágyadtka volt, többször belefeküdt az ölembe. :(

Estére vendégeink lesznek, készülődök egy kicsit.
Később még benézek!

Ja, Sensi, majd válaszolok a privire is, csak most mennem kell!
Vendég

Sziasztok! Sensi! Sajnálom,hogy most ily nehéz nektek! Szerintem is a fog miatt lehet ez. Szegény picikék nagyon megszenvedik.Gyógypuszi... A homeopátiás kúppot próbáltátok? Nagyon sok anyuka dicséri...Bettinah! Persze,hogy nem vagy antianyuka. Csengét is valószinű az oltás viselte meg.Szegénykém. Jobbulást kívánok...Nimbót nagyon jó ,hogy eljársz táncolni.Én is járok hetente 2 x tornára...Viki! Milyen vizsgálatokon vagy már túl? S mire kell legközelebb menned? ...Sensi! Nekünk szükség lenne egy iwiw meghivóra Jenninek, ha esetleg más nem tart igényt rá...
Jövök...puszika!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:34-kor.
20150601134430

Viki! Mikor lesz meg az AFP eredmény? Én ettől féltem mikor Ruben a pociban volt,mert volt néhány ,,jóindulatú anyuka'' aki előszeretettel ijesztgetett...azóta is sajnálom,hogy akkor úgy féltem...A genetikára már bejelentkeztél? Jó lesz látni a kis édes picurt :-) ...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:35-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Sensi! Nem akarlak elkeseríteni, nekem Dorka 10 hetes korától végigaludta az éjszakát, aztán 9 hósan beteg lett, és utána menetrendszerűen ébredt éjszaka 3 óránként... Igaz ő akkor szopizott, de már nagyon ki voltam akadva. Aztán egyszer megúntam, hogy nehogy már 3 óránként egyen éjszaka, próbáltuk a hátsimit, volt, hogy egy órát görnyedtem a kiságy felett. Addig csend volt, ahogy írod Te is, de ha abbahagytam ordítás. Kb 11 hós volt amikor úgy döntöttem, hogy hagyom sírni amíg el nem alszik. Tudom kegyetlen dolog, korábban nem is jöttt be, mert képes volt akár egy órát is üvölteni. De akkor valószínűleg jó időben próbáltuk, mert 5 perc után elaludt és azóta is alszik este fél 8tól reggel 7ig.
Sztem várd meg amíg elmúlik nála a betegség, és ha bírod hagyd sírni. Azért időnként menj be hozzá, de ne vedd ki, hogy lássa azért számíthat rád. Lehet ez most nem jön be, akkor marad a sok ébredés, de lehet egy hét vagy két hét múlva mégis sikerül.
Addig is kitartás!

Tali sztem is gyerek nélkül ideálisabb beszélgetni, ha jó idő lesz meg lehet menni játszira velük. De nekem a hétvégék totál nem jók :(

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Köszi mindenkinek a segítséget :lol:

A dentinox max 10 percig használ nálunk :(
Viszont a homeós kúpot jó hogy mondtátok egyszer már bejött aztán másodjára nem , de hátha most megint.Elő is fogom szedni.

Viki!

Afp-től én is paráztam, de nem kell úgyis az uh-n kiderül ha van v.mi.
Ez tényleg csak arra jó hogy nehogy nyugodt legyen a kismama :evil:

Anita!

Nekem is az elejétől jó alvó volt Anna nem azt mondom, hogy sose ébredt fel, de kapott vizet vagy tejcsit és aludt tovább. 8 hósan kezdődött ez a fajta ébredés. És valóban időszakos csak ez monst valahogy hosszúra nyúlik :cry:
Velünk van egy szobába. A sírni hagyás sajna nem jön be mert ő is képes egy órán át is ordítani :cry:

A tali biztos babók nélkül lenne az igazi, de úgy látom nem lesz egyszerű megszervezni.
Én hétközbe nem tudom kire hagyni, hétvégén itthon van apa, de a kaját csak tőlem fogadja el:( Úgyhoyg kaja időbe mindenképp itt kell lennem.

Rubinita!

Persze küldöm a meghívót küldj címet akár az iwiw-en is jöhet.

És még mindig van egy ha esetleg v.kinek kell!!!
Vendég

Viki! Igazad van már sok országban nem használják az AFP-t. A kismamikat gyakran fölöslegesen paráztatják :-( . Pedig egy kismaminak sok nyugalomra van szüksége. A hormonok így is játszanak velünk amikor a pociban van ,,valaki''...én mindenen tudtam sírni...emlékszem megsajnáltam egy öreg nénit s potyogtak a könnyeim zöldségvásárlás közben a piacon :-) ... Dorkamama! Én azt hittem,hogy a végigaludt éjszakák mindig tartani fognak :-) ...s olvasom,hogy nem :-( ...tényleg következetesnek kell lennünk,igazad van...Ildikéről van valami hír? Már lehet babázik :-) ...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok!

Adtam Annának viburcol kúpot remélem lesz alvás.
Valaki használta már? Én csak 1-et szoktam adni éjszakára. De többet is lehetne a tájékoztató szerint.

Hahó!!!!!
Hol vagytok????
Vendég

sziasztok!

Sensi!
Nálunk változóan telnek az éjszakák. De szopizni mindg felkel Tomi legalább egyszer. Nagy ciciterrorista :roll: Az elmúlt két éjszakánk borzasztó volt, hogy az egyik nyafizott, hol a másik :( remélem használ nektek az a kúp. Lehet én is beszerzek egyet. Leírnád, hogy mire jó?

AFP: nekünk is gond volt. Minden érték jó volt, csak nagy különbség volt két érték között, így a védőnő tanácsolta, hogy menjünk át Debrecenbe genetikai tanácsadásra, mert ez utalhat vmire. Na, nem kívánom senkinek azt a három napot, mire ugye időpontra bejutottunk. Annyit sírtam, de szerencsére nem volt semmi baj. Mondjuk jól megriogatott a védőnő :(

Kicsi fiús anyukák!
Csak azért merem mondani, mert a bababörze belelkesített benneteket :)
Nem reklámozni akarom magam, de van még néhány eladó babarucim Tomiról. Ha érdekel benneteket, a teszveszen fent vannak ( felhasználónevem: zsm78 ) ha valami tetszik, akkor szóljatok, leveszem, személyesen megnézhetitek, ha tetszik, akkor mehet az adás-vétel :)
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... 01&p=1&p=0

Bettina!
Ugyanitt van egy kismamafarmerom is, bár szerintem te véknyabb vagy tőlem...de ha a méretek szerint talán jó, szívesen megmutatom, fel is próbálhatod!
http://www.teszvesz.hu/item312691463_sz ... armer.html

Többiek hogy vagytok??? Ildi???
Anita!
Milyen volt a farsang?

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi!

Itt minden le van írva a kúpról:wink:

http://www.simonmed.hu/termekb.php?azon=1721

A tesz veszről jut eszembe nekem van egy vadi új captiva használt pelenka tárolóm ha esetleg v.kit érdekel :oops:

Csajok melyik cukiba érdemes tortát rendelni????

Jó hétvégét
Vendég

Sensi!
Köszi a linket, jól hangzik, beszerzek egyet. Milyen éjszakátok volt? Használt a kúp?
Pelenkatároló: mi a tescos szatyrokat használjuk :roll: Mondjuk biztos hasznos...
Cukrászda: mi mindig mindent a Mokkából szoktunk venni (Szarvas utca) Sosem csalódtunk, mindig frissen készítik a tortákat is, vasárnap is nyitva. Volt, hogy előző nap rendeltük, akkor is elvállalták. Már Panna szülinapjára készültök? Milyen tortát szeretnétek?

Szép napot mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi!

Jobb volt v.mivel az éjszaka de még nem az igazi. Most is adtam neki egyet meg majd kap este is. A védőnőtől kérdeztem annó nem lehet hozzászokni, és ártani sem árt. Úgyhogy kárt nem teszünk vele. :lol:

Igen kertesbe nincs szükség pelustartóra, de itt a 4-en célszerűbb ez és tényleg semmi szag :wink:

A tortát a szülinapra szeretném a mokkát néztem, de a marcipános 6000ft :( ez szerintem horror ár.
Pedig már ma jó lenne megrendelni.

Valaki említett a multkor egy fodrászt a kiss ernőn.
Mostmár tényleg jó lenne váltani az én "nagy" hajamat 5000-ért vágja meg rak bele pár csík satírt :( És mostanába nem is vagyok megelégedve vele.
Szeretnék v.mi új frizkót :roll:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:35-kor.
20150601134430

sziasztok!

Sensi, hogy vagytok? Egyébként már megvan a közös email mami elküldte:)
Cukárszda: Görömbei sztem a legjobb. bár nem olcsó, az biztos

Bocs, nem tudtam végigolvasgatni amit írtatok, csak végigfutottam. Jövő héten jövök:) Addig jó trécselést!

A talit mihamarabb hozzuk össze sztem! Ki kell tűzni egy időpontot, pl. márc. 15 (ekkor a férfiak sem dolgoznak, bár nincs nyitva semmi) 17h :) és akkor mindenki úgy tervezi, hogy ráérjen... könnyen beszélek gondoljátok az én picurom még csak 3 hónapos. Mindenesetre hozzuk össze vhogy!

Na most megyek. Puszi nektek, és gyógyulást a betegeknek,nyügösöknek, kismamáknak kitartást!

Kép
kallosnejudit

....
20150601134430

Viki!
Nagyon klasszak, a c&a-ban időnként olyan jó dolgokat lehet kifogni, főleg az akciósakból, amik jó áron is vannak... :lol: Ne haragudj, elfelejtkeztem rólad, amikor Bettinek ajánlgattam a kismamagatyót, ha van kedved nézz rá. Bár az nem ilyen pocakbetétes....

Többiek???

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:36-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Tegnap is beolvastam ám a fórmra, csak olyan rosszul voltam, hogy nem volt kedvem írni. :( Megérkezett a hányinger... És ami a "legjobb", este a legrosszabb. Most még egész jól vagyok, de azért egész nap émelygek. Remélem, nem fog nagyon sokáig tartani...

Mennem is kell, mert felébredt Csenge. :(

Még annyi, hogy köszi Zsuzsi a gatyót, de van farmerem még az előző terhességből, így azt most nem kell vennem...

Rohanok. :(

Sziasztok
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:36-kor.
20150601134430

Sziasztok!

De nagy itt a csend :cry: Hol vagytok???

Nekünk megint szuperjó éjszakánk volt, dettó mint valamelyik nap, egyóra üvöltés után adatm nurofent aztán egy óra múlva ismét kezdődött, így leköltöztem hozzá a földre :cry: :cry: :cry: Már nem sokáig bírom, hulla vagyok.

Lenne még egy hülye kérdésem :oops: Ti hagyjátok a gyerkőket az egész lakásba kószálni??Nekem Anna "be van zárva" egy szobába ahol biztonságos, de sokszor csak áll az ajtónál és rázza meg kiabál, van mikor tök jól lefoglalja magát.
Vendég

Sziasztok!

Sensi! Dorka nekem sose bírta, ha nem ott volt ahol én, így sose merült fel, hogy "bezárjam" az egyik szobába. A járóka is csak ideig-óráig volt megoldás, amíg fel nem tudott állni. Utána már abban is üvöltött. Így muszály volt bababiztossá tenni a lakást, és persze van amihez megpróbálom megtanítani, hoyg nem nyúlunk, pl. dvd, erősítő :)

Betti! Nekem az émelygést és a hányingert 2cent tokaji aszú úgy elfújta, hogy azóta se volt :lol:

Dbok egy képet a kisördögömről :)
Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
20150601134430

Sziasztok!
Sensi!
Nekünk is úgy van, hogy Tomi mellettem van egész nap, kóborol a lakásban, de van egy kis lépcsőajtó (az a kihúzható rácsos) a szobája ajtajára szerelve, így ha wc-re megyek, vagy főzök és már a konyhában rosszalkodik, akkor bezárom. Egy ideig üvölt, aztán lefoglalja magát. A konektorokba tettünk dugót, mást nem csináltunk...
Egyébként Tomi is felkelt éjszaka 3 óránként kajálni, én már ebbe hülyülök bele :cry: Mi is hagytuk sírni, nem tudom meddig sírt, mert én bealudtam :cry: de valszeg nem sokáig, mert a párom nem bírta volna...

Anita!
Tüneményes ez a Dorka!!! Látom megtaláltátok Zsuzsa kölcsönzőjét :) Holnap megyünk akkor?

Viki!
Te próbáltad valamelyik homeos bogyót? Engem főleg a székrekedés elleni érdekelne... Az allergiámra homeos szert próbáltam, igaz a 2. féle használt csak.

Többiek???

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:37-kor.
20150601134430

Tomi tavaly ilyenkor:
Kép
Kép

Kép
Kép
zsuzsimano

Viki!
Köszi a tippet, az almaecetest ki kéne próbálnom. A joghurt sajnos Tomi tejallergiája miatt nekem is kilőve...
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:37-kor.
20150601134430

....
20150601134430

Köszi :lol: ez már a fotózásunk végén volt, így már eltörött a mécses Tominál, hogy már megint öltözni kellett... Mutizok még akkor egyet- kettőt...

Huhh, az jó, ha annyira hamar használ az ecetes víz... :wink:

Kép
Kép
Kép
zsuzsimano

a rénszarvasosan nem látszik a szarvacska :(
zsuzsimano

...
20150601134430

Az úúúgy volt.... :lol:
Kezdem az elején:
Egy barátnőm tavaly nyitott jelmezkölcsönzőt, onnan kölcsönöztük Kristófnak a jelmezt a farsanghoz. Megkérdezte, hogy nincs-e kedvünk elvinni néhány piciknek való jelmezt fotózni, mert kellenének képek a katalógusba. A tesóm pont előtte vett egy elég komoly gépet, így szívesen kipróbálta magát fotósként, csak véleltenül elállítódott a gép, szemcsések lettek a képek, a beállítások sem ászok, úgyhogy maradtak a családi fotóalbumba :lol:
zsuzsimano

Sziasztok!

Köszi Viki, ha nem marad más megoldás, akkor kipróbálom valamelyik homeos bogyót. Bár szívem szerint azt csak úgy merném, ha előtte beszélnék homeós dokival, hogy tutira jó szert szedjek, ne csak vaktában lövöldözzek. Mert úgy tudom, hogy egy csomó más dolog is befolyásolja, hogy melyik jó.

Most egy kicsit jobban vagyok, bekaptam 2 Magne B6-ot, és talán használ. A védőnő szerint, amit lehet terhesség alatt szedni, azt lehet szoptatás alatt is. Úgyhogy most ezzel kísérletezem. Meg jéghideg víz, meg citrom fagyi, meg korpovit keksz, meg grapefruitos jégkocka. Vmi csak jó lesz. :) Ja, és ma vettem gyömbéres teát, mert állítólag az is jó, de még nem volt merszem beleinni. :oops:
Anita, az aszút utálom. Szerintem rögtön kitaccsolnék tőle. :lol: Ki tudja, lehet, hogy az lenne a jó. Azt olvastam valahol, hogy egy csajszi elé letett a nagyija egy kupica pálinkát, egy nagy tányér lilahagymát, szalonnát, főtt krumplit, hogy ezt mind egye meg, és meglátja, kutya baja sem lesz tőle. És úgy lett. :o Biztos valami boszi volt a nagyija. :lol:

Viki, jók a rucik! Én is nézegettem a tunikákat a múltkor, a c&a-ban, és tényleg szörnyű anyaguk van.

Sensi, nálunk Csenge soha nem volt berakva egy szobába. Mindig jött-ment a lakásban. Igyekeztünk elpakolni mindent, meg rászólok, ha olyat csinál, amit nem szabad. Nem mintha nem szedte volna ki a virágföldet a cserepekből, de egy idő után már nem volt érdekes neki. Szerintem jobban el is fárad, ha sokat mászkál, könnyebb altatni. Arról nem beszélve, hogy úgyis meg kell ismerkednie mindennel. Meg még szerintem pici is ahhoz, hogy sokáig eljátsszon egyedül. Ha ott van veled, akkor látja, hogy mit csinálsz, és egy csomó dolgot tanul közben.
Nekünk pl. a konyhában minden ajtó és fiók fel van szerelve gyerekzárral, a legalsó fiók kivételével. Ide olyan dolgokat tettem, amiket nem baj, ha kiszed, pl. tölcsér, műanyag doboz, gyümölcs-csepegtető, teaszűrő. Amíg főzök, nagyon jól eljátszik ezekkel. Igaz, hogy csatatér a konyha, de csend van. :) Aztán ha megunja, megy a játékaihoz.

Jaj, ezek a kis ördögök, olyan édesek!!!
Vendég

Meg a többi is! :lol:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:38-kor.
20150601134430

Viki, azt elfelejtettem az előbb, hogy ma voltam a fodrász csajszinél. Fél óra alatt végzett a vágással, szárítással, és tényleg ügyes. Köszi még egyszer.

Jaj, de jó neked, hogy nem volt hányingered... De azt mondom, hogy még mindig inkább ez, mint amit a nővérem kiállt. Szerencsétlen kb. 4 hónapig 2 hetente feküdt benn a kórházban infúzión, mert semmi nem maradt meg benne. Még a víz sem. És ez mindkét terhességénél így volt. :(
Vendég

Inkább csajszinál. :D Félreírtam a ragot... :oops:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:38-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Húúú most biztos azt hiszitek, hogy én egy brutál szívtelen anyuka vagyok, aki bezárja a gyereket :oops: :cry:
Pedig nem.
Az ajtón nekünk is lépcsőrács van és ha a konyhába vagyok mindent lát amit csinálok.
Oda ha főzök nem szivesen engedem nehogy ráöntsek v.mit véletlenül stb.
A nappaliba a tv szekrényen mindent elér a számítógépet cd-ket is :cry: + baromi éles a dohányzó asztal.
Eddig elvolt nem volt hiszti ezt most csinálja hogy elindult. Gondolom kevés neki a tér.
De v.színű én is azt fogom csinálni amit Zsuzsi, ha olyat csinálok, főzök vasalok stb bezárom egyébként kint lesz.

Nagyon jók a jelmezes képek :lol:

Betti!
Sajnálom hogy nem úsztad meg a hányingert. Én is küszködtem vele Annával többet voltam a wc az első 10 hétben mint bármikor.
Nekem is ezek a hideg cuccok jöttek be :wink:
Ja és kérünk képet az új frizkóról :wink:

Zsuzsi!
Székrekedés ellen mikor Annának volt a doki a leavolac nevű szirupot adta lehet kapni vény nélkül, nem lehet hozzá szokni, és bárki szedheti terhesek babák mamák stb neki bevált pár hét után már nem volt rá szükség.

Viki!

Egyébként bekell jelentkezni a fodrászhoz???
Még azt se tudom mit akarok a fejemmel :oops:

Ja egyébként lehet hogy a sok mászkálás jó altató a gyereknél. Hétvégén kimentünk a plázába Anna nagyon élvezte, főleg hogy egyedül mászkált.
Olyat aludt utánna hogy már úgy ébresztettem hogy ideje kajálni :lol:

Dobok is egy képet Apa kedvencéről :lol: Kép
Vendég

...
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:39-kor.
20150601134430

Ildi már tuti babázik :D

az éjszakai ébredések kapcsán még arra gondoltam, hogy nem e a hasa fáj Annának :roll: mert ma pl aludt és úgy sírt tekerte magát össze vissza.
Szerintetek? Még ebben a korban is lehet ilyen???
Mostanába elég minden napos a joghurt az nem csinálhat ilyesmit??

Lehet túl sokat agyalok már???
Vendég

Sziasztok!

Betti!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire émelyegsz... sajna nem tudok semmi jó ötletet ellene...

Sensi!
Szerintem sem vagy szívtelen anya :) időnként nem árt egy is bezárás nekik :lol:
Próbáld a joghurtot néhány napra mellőzni, hátha az a ludas. Tominál hasmenés is volt, meg a lábán, hasán foltosodás a joghurttól...
Nagyon édes Anna a képen a rózsaszín ruciban, és ügyes, hogy már így közlekedik!!!!

Viki!
Szerintem a képeknek mindig nagyon örülnek a nagyszülők :)
Ha érdekel, elküldöm mélben, hogy milyet csináltam karácsonyra a rokonoknak :roll:

ZS
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:39-kor.
20150601134430

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:27-kor.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?