Csilla megköszönni nem tudom,mert nincs rá szó,de nagyon hálás vagyok ,hogy segítettél,és ugye milyen szép lett????
Niki és mindenki köszönjük az elmaradások pótlását,jól esett.
Bogyra,tiszta déjávu-m van 5 éve mikor mi néztük a házakat pest környékén,40 után már nem számoltam,de szerintem jól választottunk,imádok itt lakni,tényleg nagyon izgi,drukkolok,hogy jó legyen valamelyik.
Emlékszem mikor egy címre elindultunk,mindíg megemelkedett a gyomrom,alig vártam,hogy oda érjünk,és meglássam a házat ami addig csak az elképzeléseimben szerepelt a hirdetési szöveg alapján.
Hát sok csodát láttam,a végletek,a palota és a putri,szuper igényes és extra igénytelen kivitelben.
Végül azt vettük meg amivel a legtöbb munka volt,hogy rendbe hozzuk,az ecsettel keltem és azzal feküdtem,ja és a diploma munkámat két dobozra fektetett ajtólapon csináltam meg
soha nem felejtem el azt a pár hetet,de megérte,majd mindent mesélj el mit láttál,jóóóóó????????????????????????????????
Dóri,tök jó,hogy jöttél már pont írni akartam,hogy bár nem írsz,de remélem olvasol,és nagyon hiányzol,és sokszor eszembe juttok!!!!!
Oké Niki,csak nyugodtan gondold át a dolgokat......én nem sürgetlek.
Én csak hüledezek,hogy Ti ilyen mélységében jártatok ennek utána hogy Elisa hova jár meg hova nem,én imádok puzle-t rakni de eszembe nem jutott az Elisa által írtakat összerakni,és megállapítani,hogy valami nem stimmel.....
Én Pál Gabriella Divattervező vagyok.30 éves,Hernádon élek ,2002.-ben diplomáztam azóta saját vállalkozásomat vezetem,egy személyben.Dolgozok,és ha kellő inspiráció van bennem rendezek egy bemutatót ahol a kuncsaftjaim megnézhetik mire vagyok képes,és az általam meghívott vendégeknek szerzek egy kellemes estét.
A kisfiamat imádom,de a csekkjeimet imádatból nem tudom befizetni,és apának van még egy gyereke ahol szintén kötelezettségei vannak anyagi,és tárgyi,így a fizetése meg az én gyesem kevés lenne a megélhetésre.A szüleim nyugdíjasok,és a mi hitelünket fizetik,nem tudnak támogatni anyagilag minket,meg hát 5 évig építettem a klientúrát kőkemény munkával,ha sok idő kimarad elmennek máshová,ezt nem engedhetem meg magamnak,mert ebből élünk,tehát dolgozok nagyon sokat,és ha 5 percem van felrohanok a kisfiamat megnézni,ha csak egy puszira,vagy egy simogatásra,de látjuk egymást,.a varrógépem felett apa kinagyított egy képet Martinról mert az elején nagyon nehezen viseltem ezt a helyzetet,sokat sírtam,és nem ment a munka,így hogy ott van a kép,könnyebb.
Ez a rövid összefoglaló a valóság,és a teljes igazságnak felel meg,nincs vetítés vagy hamis állítás benne,remélem megelőztem a Riella analizálást.
Szerintem régen rossz ha egy fórumban ilyen szintig jutunk.
Én is úgy vagyok ,mint Bogyra,ha valami siker ér ,megírom,vagy ha kudarc azt is,aki tanul annak drukkolunk ,hogy sikerüljön a vizsgája,és ha megírja,hogy túl van rajta és 4 es lett,én (naivan?) elhiszem és őszintén örülök vele,de eszembe se jut hogy megkérdőjelezzem ,hogy tényleg vizsgázott-e? egyáltalán jár -e az egyetemre??
Abban igazad van,hogy egyszer azt írta nem tud jönni,mert sokat dolgozik,mostanság meg azt,hogy azért nem ír,mert Domóval van inkább,de ez azt hiszem az ő dolga.Én itt -e kérdést lezártam:Ágyő Elisa
Sok voltam dugulok......