Új privát üzeneted érkezett!

akkor Elinának 6 nap csúszással boldog hófordulót kívánunk!!!!!

Kép
ági_bp

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk, jó volt, klassz volt, rövid volt. Fényképező gép itthon maradt, úgyhogy csak áradozni tudok! :)

Levente nagyon jól viselte magát a mamánál, így lehet félévente szervezünk egy hasonlót!

Niki! Persze olvastam a prividet... a 38 fokos gyógyvíz és egy hátmasszázs között! :) Holnap van a napja! :)

Lorci! Kitartás neked, már nagyon közel vagytok a célhoz! :)

Rena! Együtt érzek veled, a fogorvos, ha gond van akkor gáááz! :) Én sem szeretek csak az ellenőrzésre járni! :) Nekem egyszerre két bölcsesség fogamat húzták ki, nah az kemény volt, de még élek! :)

Gabi! Gratula a tetjegyzéshez! :)

Riella! Milyen igazad van, szegény kis kókusz golyónak visszamenőleg is boldogságos hófordulókat! :( :(

KépKépKép
bogyra

Eliza!

Nem hinném, hogy a lényeg a privát üzenetekben hangzott volna el!

Ez az úgy hallottam valakitől...pedig annyira nah nem is tudom milyen!

A helyedben nem biztos, hogy ezt a megoldást választanám, az okozathoz ok is tartozik! Nem a tüneteket kell kezelni, hanem a gyökereket, a fő bajt! :) És ezt teljes jószándékkal írom neked!

KépKépKép
bogyra

Bogy Niki, Ti mit bizniszeltek itt?? Hee?? Hagy kíváncsiskodjak már, én a topik legkíváncsibb embere! :lol:

Kép
ági_bp

eztán Martinnak kívánunk majd boldog hófordulót, de most már lássuk a vonalzót!!! Cscsi, tegyél képet Martinról is, mert szuper az Elinás is!!! Tök ügyi vagy!

Kép
ági_bp

Zituska elkezdett felfelé törekedni, már térdelget a drága :D a kis 5fogú. Ja, és a felül semmiből a bal oldali 2. metsző jött ki, és a jobb is fehérlik...így vámpír lesz a lányomból :roll: :lol:

Van valaki akinek a babója még nem állt fel önállóan? Lehet mi leszünk a legkésőbben felállók a topikban. :roll: :P

Kép
ági_bp

jaj,ezt meg kell írnom,ma volt az első apa-fia fürdés a nagy kádban,olyan édes volt golyókám,elsőre meg volt szeppenve,hogy most mi fog történni,mert eddig apa őt vetkőztette ,nem saját magát :D aztán apa pucéran ült vele szemben,és fürdette na ez már tetszett alig akart kimászni a vízből majd megzabáltam,a nagy eseményre most rá is aludt.
tegnap itt volt két manökken csaj a bemutatót beszéltük,képzeld Bogyra az egyik csajszi szülésznőnek készül,és a János kórházban van gyakorlaton,Te nem ott dolgoztál???vagy lehet,hogy én emléxem rosszul.Poén lesz,mert a bemutatón jelen lesz vele együtt 3 gyakorlott szülésznő és egy gyakorló,és ha minden igaz egy terhes kismama aki két héttel lesz a kíírt dátum előtt.Mondtam neki,hogy ha gáz lenne válogathat a jobbnál jobb szakemberek között :D :D :D :D
Egyébként köszönöm a köszöntést!!!!!!
megyek mert apa is a gépre vár,puszi
riella77

Ági magától még Martin se állt fel,nem vagytok a sereghajtók,egyébként ha a Te lányod vámpír akkor a fiam meg a párja,kettes metszők kint mikor mosolyog tisztára olyan mint mikor játékból a drakulás gumicukrot feltettük a szánkba és vicsorogtunk
drámai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
riella77

KépKép

Riella, ilyen lett a Tiéd.
Ha tetszik, ebben van a kód, és fentebb leírtak szerint másold be:
1203275668.5286.doc
Vendég

Óh, nem jó, nemjó! Javítok:

KépKép

1203275956.5882.doc
Vendég

Ági, öregem :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Cscsi :lol: :lol: 8) 8)

Kép
ági_bp

Akkor ezennel Martinnak is kívánunk 1hét és 6 nap csúszással boldog 9. hófordulót! :wink:

Kép
ági_bp

Vámpír fotók nincsenek, lányok?

Bogy, milyen újra itthon? Ki vagy cserélev? Feltöltve? Hogy bírtad a semmittevést?
Vendég

Jah, már rég meg akartam kérdezni:
Pár napja a reggeli almát, egyebeket kis fajéjjal ízesítem. Aztán rájöttem, hogy a fajék libidóemelő és zsírégető hatású :shock: Nem hiszem, hogy Milkának szüksége lenne valamelyikre....
Szerintetek adhatok fahéjat? Védőnő azt mondta, light-osan fűszerezhetek...gondoltam ebben benne van a fahéj is.
Szerintetek??????
Vendég

Zita üzeni, nem kell libidóemelés Milkának, mert akkor anyája el fogja Őket tiltani egy(s)mástól, apája meg már most felköti a kisasszonyra az erényövet! (ettől függetlenül is) :wink:

Kép
ági_bp

Hát,ez a Milka becenév tök cuki.nekem nagyon bejön.

Ági!Igen,én erre tippelnék,sőt inkább tutira mondanám.Ha egy pici gyermek hányt vagy megy a hasa,feltétlen érdemes Normaflore kúrát tartani,egy hetes,vény nélküli bélbacipótló,de ez minden betegség után javasolt.Remélem hamar rendbejöttök.Tudod,írtam,Brendus is kipöttyösödött,pont most,pár napja,rajta ma estére lett ezer apró már,halványodik is,ez azért van,mert a szervezetet kicsapja ez a tetü vírus...

Eliza!Én nem ragoznám túl a dolgot,mivel én vagyok a topic "szemét"anyukája,aki néha kerek perec leírja a véleményét,én most is ezt teszem.
Emlékszel,amikor még gömbölyödtünk?Beírogatott egy névtelen,téged szapult,mi melléd álltunk...
Aztán te már türelmetlenül szülni akartál,aztán minden olyan hihetetlenül történt veled,én személy szerint úgy éreztem már,hogy olyas valaki lehetsz,aki a kicsivel nem törődve bármit megtesz,hogy szüljön már.Kicsit mintha mindent siettettél volna.
Aztán jött a főiskola,soha ezelőtt nem említetted,azt írtad másik topicba,hogy a szüleidhez költöztél,azért nincs időd,itt meg azt,hogy suliba jársz.
Úgy érzem,kicsit mintha ki akartál volna emelkedni közülünk,kitaláltad a főiskolát,a munkahelyet,a tanulást,mindezt Domó mellett,másik mondatba mag már írod is,hogy minden időd vele töltöd.Semmi vizsga előtti drukk,semmi nincs jelen,aztán vizsgaeredmények sehol,a Sotén nem vagy fellelhető...

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

A többi kismamában,aki a napi alvási szükségletét nem tudja a kicsi miatt kielégíteni,kissebségi érzést keltve,lelkiállapotokat nem nézve,leírtad,mire futja az energiád és időt.Véleményem szerint persze mindez lehetséges,de semmiképp nem egy egyedülálló,először szülő nőnél.

És kedves topictársak,most lehet nekem is személyesen írni,ha akkora tapló voltam,hogy nem kellek ide.

Pusszantás mindenkinek,jó éjt!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogy!Bakker a gépet mindig mindenhová vinni kell!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, köszi a tanácsot!
Már akartalak kérdezni, Ti ciciztek még Brendonnal?

Kép
ági_bp

Csillánál Milka, Bringánál meg Lilka, lilka-milka :lol:

Kép
ági_bp

Hallo,

Vonalzo proba 1..2..3... :D

KépKép
horilda

Csilla,

Kuldtem privit egy ertetlen (agyamban aramszunet) pillanatomban, kerlek tekintsd semmisnek!!!

Mindent tok jol leirtal, es hat meg nekem is sikerult!!!!!!!!!! :D :D :D

KOSZI SZEPEN! Profi vagy!

KépKép
horilda

Csajok,

Tegnap voltunk Anyosomnal, es hat megtortent az elso kisebb baleset Elinaval.

Semmi komyoly, csak allt a kanapera kapaszkodva, es hirtelen osszecsuklott, ami nem gaz, csak a kanapenak az egyetlen kemeny reszebe beutotte a kis buksijat, vagyis a felso ajkat, mert kicsit piros lett.

Pedig ketten voltak ott, Apja, aki szerintem azt hitte, hogy Anyosom fogja, na mindegy.

Most hallottam eloszor igy sirni, hihetetlenul visszafojtja, latnotok kene, nem volt uvoltes meg ilyenkor sem, de ugy huppogott mint meg soha, meg is ijedt szegenyem, ugy sajnaltam.
Pedig meg mennyi ilyen lesz, jajj...

KépKép
horilda

Horilda, Riella! Azta de kafa vonalzótok van :wink: :wink: :wink:
Vendég

Gabi!

Szarintem semmi rosszat nem írtál, ugyanezeket leírtam már akkor, amikor aktuális volt, nem privátba meg összevissza "mutyiba" (ezt most tanultam a tévéből :D ). Kerek perec leírtam, hogy a rendszer ilyen nevű halgatót nem ismer!

Még ha főiskoláról lett volna szó, de itt kifejezetten egyetemről volt szó. orvosiról!!!
Ami engem kifejezetten érzékenyen érint, ugyanis engem évekkel ezelőtt oda flevettek, de sajnos nem tudtam teljesíteni a gyakorlatokat, tehát nem az anatómián buktam el meg a kémián mint legtöbben, hanem a bejáráson! :) Így vettek át felvételi nélkül a főiskolára szülésznő szakra.
Nahmármost nem fényezni szeretném magam, mert biztos ahogy én csinálom egy csomó minden rovására megy!!! Ezzel tisztában vagyok. De annak ellenére hogy volt egy diplomám, egy négyes érettségim, el kellett menjek újra emeltszinten érettségiznem, hogy szóba álljanak velem védőnő szakon...

De Eliza erről sem írt, már pedig az orvosira biztos nem jut be emeltszintű nélkül, ha meg velünk nagyjából egyidős, akkor az neki nem lehetett, csak ha a felvételi évében megírta.

Meg stb stb...

Én sem sokkolni akarok senkit, amikor írom, hogy jujj ebből vizsgáztam meg abból, meg ennyies lett meg annyias, hanem leül ide az ember hogy leírj ami történt vele, és felszabadultam a stressz alól, akkor azt is leírom, hogy huhhh meglett.

Nah ennyit rólam, a topik student tündéréről! :)

Beszéltem Dórival, jól van! De nem szeretné, ha részeletkbe bocsátkoznék!

Lányok!!! Csütörtökönmegyünk házat nézni két helyre is!

izgi, én nagyon beleszerettem egy házikóba a vértes tövében van, mögöttünk már csak a tájvédelmni körzet van, sok szoba, jó elosztás, szerintem elfogadható ár, bár meló van még vele, mert csak 80%-ban van kész. tehát szerelvényezni és burkolni kell. A többi megvan. De kicsit messze van 50 -60 km pesttől.

A másik itt van nem messze érden. Ugyan alapterületre nagyobb, de az elosztása kicsit rosszabb. Viszont kész van!!!

Megyek csüt reggel komráomba rucikért, ugyhogy jó zsufolt nap lesz!

Hétvégétől újra túrázunk, megvettük a levicipelőt! :) Nagyonhelyre kis darab, veszett drága is volt. 30 e :( :( :( De talán több gyermeket is kiszolgál, márkás és strapabírónak néz ki.... reméljük

Indulunk egy 8 km-es telejsítménytúrával...megltáűjuk hogy bírja nyufek! :)
Azt is várom már, szeretünk túrázni nagyon.

STOP

December óta nemmenstruálok, tegnap hányingerem is volt, meg feszült a csecsem.... mára elmúlt, teszt negatív.
:?: :?: :?: :?:

KépKépKép
bogyra

Én úgy szégyelem magam a helyesírásom miatt... pedig tudok, csak annyira akarok írni és úgy sietekminidg, hogy összevissza írok... nézzétek el nekem! :) :)

Most majd rólam mennke a körprivik, úgyhogy bescannelem az érettségim! :) :) Mert ilyen irással valóban hihetetlen! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Ilda, Riella nah, tök jó, h. végre Nektek is lett vonalzótok!
Drága Martin, utólag is nagyon sok puszit küldünk az eddig eltelt hófordulók alkalmából!!!

Bogy, kiment a fejemből, h. elutaztatok. Bocs, nem akartalak zargatni.
Majd akkor jelentkezz, ha van valami!

Riella, Neked meg hamarosan írok, csak még össze kell szednem a gondolataimat.

Kép
niki30

Bogy, Levivel túráztok? Ezt nem mondod,
És mi volt 30 ezer? Egy cipő neki? Jesszusom!

Nah, már ennyire rá vagytok indulva a házvásárlásra? Nem is mondtad.
Szal, már nézelődtök. Ez nagyon izgi valóban!
Nekünk van még 2-3 évünk erre. De már én is várom!

Lorci, Neked majd el is felejtettem.
Buli, helyes, helyes:)
Anyudéknál meg csak kibírjátok azt a 3 hetet, az igazán nem sok! Kitartást! Aztán mindjárt az új kéróban lehettek. Marha jó lesz Nektek!
Majd muti képeket is róla, oké?!

még jövök, csak Emma lett most náthás, és tök nyűgös.

Kép
niki30

Elizával kapcsolatban meg csak annyit fűznék hozzá, h. ha ez valóban így van, mármint h. kamu a suli és hol ezt mondja, hol azt....hát az igazándiból neki kellemetlen.
De nem is értem mi értelme ennek. Bizonygatni valamit? Másoknak? Magának?

Gabi, Te meg beszélsz sületlenséget! Hogyne kellenél ide! Teeeeeee! :wink:

Kép
niki30

Bogyra hidd el, nem vesszük észre az elütéseket, mert olvasás közben javít az agy. Legalábbis én sokszor csak akkor veszem észre, ha felhívja vki a figyelmet rá. :) Úgyhogy az érettségit elhisszük, nyugi :wink:
Figyi, most ez komoly, hogy ennyi lóvét kiadtatok Levinek cipőre? Nem Gergőt akartál írni? :roll: Levinek mineeeek? Csak nem gyalogolni fog veletek??? :D Ha meg nem jár, akkor minek neki ilyen cipő??
A túrát biztos fogja élvezni, ha szeret sétálni. Gondolom friss levegő, stb. Hogy viszitek? Háti hordozóban? Vagy gyalog jön tényleg? :lol: hagy szokja.

Fúú, nekem a Vértes töve tetszene, asszem :wink: mi is úgy vágyunk vidékre, hisz onnan jöttünk. Csak a munka köt ide minket, nem más. Remélem egyszer azért lepattanunk mi is innen ebből a büdös városból. Bár most már a legeslegszélén lakunk, tehát a tendencia jó felé mutat. 8)

És mikor áruért mész viszed Levit magaddal?

Dórival tiszta kíváncsivá tettél, mondjuk engem nem nehéz :D megjegyzem sem Te, sem Niki, nem reagált a "ti mivel bizniszeltek itt?" kérdésemre :roll: hmm
Szóval Dóri jól van. Ez a lényeg. Akkor lehetséges, hogy mégis az égészségével függött össze az eltűnése? Ennyit sem árulhatsz el, hogy igen, vagy nem? :?:

Kép
ági_bp

Csajok, és mi van a fahéjjal? Bogy, Gabi, nektek sincs infótok?
Mondjuk Zita úgy megijesztett, hogy azóta nem adtam Milkának :roll:

Asszem én értettem a 30 ezres kiadás lényegét, egy profi túra hordozó kerülhet ennyibe, nem? Cipő :? Levinek :shock: gyere kicsi fiam, most sétálunk 8 kilcsit :lol: :lol: :lol:

Te, Ilda, nem jött át a privi :) Úgy látszik érezte, hogy fölösleges.
Vendég

Ez jó, gyere kicsi fiam, most sétálunk 8 kilcsit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nah szép lenne.

Most esik le nekem is igen, nem Levicipellő két l-lel, hanem Levicipelő, gondolom hordozó.

Kép
niki30

Sziasztok Lányok!

Na, ne kelljen itt már rólam beszélni, nem szeressem ezt :oops: :roll: szóval, jól vagyok már köszi, volt egy kis mélypont meg riadalom miegymás. Gyerekek jól vannak, ez a legfontosabb. :) Túl vagyok egy műtéten, kisebb komplikációkkal, de úgy tűnik minden rendben lesz, persze ez még nem százas, de hát mi az az életben.. :wink:

Nem bántott meg senki és semmi ilyesmiről nincs és nem is volt szó a részemről. :) Magammal kellett foglakozzam , meg szar passzban voltam ennyi.

Sokszor kedvem sem volt írni ezért sem.

mentem dologra.. csak ezt akartam leírni, ne kelljen itt találgatni már.. :D

ps: Eliza, sajátságos vagy hallod-e... :? és nem körpriviben, hanem én is nyíltan megmondom..
Vendég

Csilla,
a Kismama babakonyhájában (a hétvégén végre visszakaptam a kb. 3 hónapja kölcsönadott könyvemet, éljen! :D ) van pl. egy téli tea recept, amit 8 hónapos kortól ajánlanak és ebben a receptben fahéjat, szegfűszeget és gyömbért is használnak ízesítőként.
mary74

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
LevicipELő Mondom, hogy javít az agy olvasás közben :oops: :oops: :oops: :oops: én Levicipőnek olvastam! Ja, de gááz.
Jó, Bogy, inkább ne reagálj :D :D :D

Kép
ági_bp

Dóri, örülünk, hogy jól vagytok! És reméljük 100as lesz! :wink:

Kép
ági_bp

Bogy, Ti hány gyermeket szeretnétek? 4re emlékszem :roll: mintha már írtad volna. csak úgy kérdezem. Persze mi is úgy vásárolunk, hogy a következő bébinek is jó legyen, ha mód van rá, ne kelljen mindenből újat venni. Szerintem adott esetben megéri egy ilyen levicipő is :lol: főleg ha sokat túráztok, hisz az pár évig még jó szolgálatot tesz, gondolok arra, ha már gyalogol, de mondjuk elfárad, akkor lehet cipelni egy kicsit.

Kép
ági_bp

nah tess én generáltam a félreértést!

Kivételesen jól írtam! :) nem Levi cipő, sem cipellő, hanem csak úgy cipelő! :) :)

Jaja, szóval egy háti hordozó! Mire még Leventém megemeli azt a dundi kis fenekét...nah az odébb lesz. :)

Ági! Igen négyet...nem is könnyű így lakást keresni. De talán megtaláltuk az igazit...már annyira várom, hogy megnézzük.

Niki! Legalább eszedbe jutottam.... :)

De túra cipőhőz visszatérve, sajnos azt minden gyereknek venni kell, ugyanis túrázás közben, az egyenetlen talaj miatt, minden ebemre sajátságosan tapossa ki a talpát... így másnak már nem jó. Felnőtteknél ez még ugye elhanyagolható, de gyerekeknél nagyon fontos. Tehát annyi gyereket vállalunk ahányat cipőzni tudunk! :) :) :)

Amúgy Gergőre egy jó tura bakancs, amit ugye szezononként veszünk, mert még nő a lába, olyan 5-6-8 ezer forint. Mikor hogy sikerül kikapni valami akciót.
Neki nem veszünk drágábbat, mert egy szezont akkor is kibír ha mindennap abban jár.

Az enyém mondjuk az már drágább, négy évszakos, vízálló, szellőzős, szal csak egy van belőle. ez olyan 35 körül volt....
sajnso ezek fontosak. Mondjuk cipőre amúgy is igényes vagyok... főleg amit használok rendszeresen. A túra ruha még fontos, hogy jól szellőzzön megszáradjon stb stb, nah meg a hátizsák.... de ezekbe hálisten csak egyszer kell beruházni.

Az évek alatt szép lassan összeszedtük a felszerelést, mostmár egész jól állunk. :)

Ha valakinek megjött a kedve csatlakozhat hozzán kirándulni! :) :)

KépKépKép
bogyra

Nah ahogy ezt leírtam, hogy nem hajlandó felemelni a fenekét... újra felállt! :) :)

KépKépKép
bogyra

Bogy, ez szuper!

Kép
niki30

Bogy!Hát akkor mondogasd csak neki. :lol:

Ági!igen,cicizik még,de az anyja mindenségit,csak akkor,ha alszik,és bedugom a szájába.Amúgy ébren kiköpi,és egyre nehezebb,pedig tejem van,de én tuti nem fogok itt fejegetni.Undorító dolog,pfúúúj,és fáááááj.Szóval éjjel,egyszer jóllakik vele,egyszer meg reggel felé mikor ébredezik,benyomom,akkor nyamnyog.Tavaszig terveztem,még egy jó hónapig kérhetné,míg takonykór van,legalább addig.

Dóri!100as lesz.Patrik utáni szülésem után rákos sejteket találtak nálam,csonkították a méhszájam,már elhittem,hogy pár év múlva meg fogok halni,de frankón,azt nesze,itt írogatok.Csak pozitív hozzáállás!!!!Bármi is van.ok? 8)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, ezt nem is mondtad, rákos sejtek? Jesszus. És doki azt mondta, hogy...? Ne idegesíts!

Cici: Én is tavaszig, egy éves koráig tervezem. Főleg azért is, mert május elején 4 napra kiruccannánk Prágába. (Alsópáhok ugrott sajnos). Viszont Prágába édes kettesben apával:)
Egyébként fejni én sem akarok már, max akkor, mikor már le akarom választani és bedurran és fáj vagy ilyesmi. Felesleges is lenne már fejegetni, hiszen meg sem enné cumisüvegből.

Brendonnak boldog hófordulót!!!

Kép
niki30

Dóri, jó h. írtál!
Bármi is volt, gondolom nem lehetett könnyű, de a lényeg, h. jól vagytok!
Sokat gondolunk ám rátok!
Vigyázz a pindúrokra!!!!

Hogy alakul a házikó?

Kép
niki30

Csilla megköszönni nem tudom,mert nincs rá szó,de nagyon hálás vagyok ,hogy segítettél,és ugye milyen szép lett???? :D :D :D :D
Niki és mindenki köszönjük az elmaradások pótlását,jól esett.
Bogyra,tiszta déjávu-m van 5 éve mikor mi néztük a házakat pest környékén,40 után már nem számoltam,de szerintem jól választottunk,imádok itt lakni,tényleg nagyon izgi,drukkolok,hogy jó legyen valamelyik.
Emlékszem mikor egy címre elindultunk,mindíg megemelkedett a gyomrom,alig vártam,hogy oda érjünk,és meglássam a házat ami addig csak az elképzeléseimben szerepelt a hirdetési szöveg alapján.
Hát sok csodát láttam,a végletek,a palota és a putri,szuper igényes és extra igénytelen kivitelben.
Végül azt vettük meg amivel a legtöbb munka volt,hogy rendbe hozzuk,az ecsettel keltem és azzal feküdtem,ja és a diploma munkámat két dobozra fektetett ajtólapon csináltam meg :D :D :D :D
soha nem felejtem el azt a pár hetet,de megérte,majd mindent mesélj el mit láttál,jóóóóó????????????????????????????????
Dóri,tök jó,hogy jöttél már pont írni akartam,hogy bár nem írsz,de remélem olvasol,és nagyon hiányzol,és sokszor eszembe juttok!!!!!
Oké Niki,csak nyugodtan gondold át a dolgokat......én nem sürgetlek. 8)
Én csak hüledezek,hogy Ti ilyen mélységében jártatok ennek utána hogy Elisa hova jár meg hova nem,én imádok puzle-t rakni de eszembe nem jutott az Elisa által írtakat összerakni,és megállapítani,hogy valami nem stimmel..... :roll: :roll: :roll:

Én Pál Gabriella Divattervező vagyok.30 éves,Hernádon élek ,2002.-ben diplomáztam azóta saját vállalkozásomat vezetem,egy személyben.Dolgozok,és ha kellő inspiráció van bennem rendezek egy bemutatót ahol a kuncsaftjaim megnézhetik mire vagyok képes,és az általam meghívott vendégeknek szerzek egy kellemes estét.
A kisfiamat imádom,de a csekkjeimet imádatból nem tudom befizetni,és apának van még egy gyereke ahol szintén kötelezettségei vannak anyagi,és tárgyi,így a fizetése meg az én gyesem kevés lenne a megélhetésre.A szüleim nyugdíjasok,és a mi hitelünket fizetik,nem tudnak támogatni anyagilag minket,meg hát 5 évig építettem a klientúrát kőkemény munkával,ha sok idő kimarad elmennek máshová,ezt nem engedhetem meg magamnak,mert ebből élünk,tehát dolgozok nagyon sokat,és ha 5 percem van felrohanok a kisfiamat megnézni,ha csak egy puszira,vagy egy simogatásra,de látjuk egymást,.a varrógépem felett apa kinagyított egy képet Martinról mert az elején nagyon nehezen viseltem ezt a helyzetet,sokat sírtam,és nem ment a munka,így hogy ott van a kép,könnyebb.
Ez a rövid összefoglaló a valóság,és a teljes igazságnak felel meg,nincs vetítés vagy hamis állítás benne,remélem megelőztem a Riella analizálást.
Szerintem régen rossz ha egy fórumban ilyen szintig jutunk.
Én is úgy vagyok ,mint Bogyra,ha valami siker ér ,megírom,vagy ha kudarc azt is,aki tanul annak drukkolunk ,hogy sikerüljön a vizsgája,és ha megírja,hogy túl van rajta és 4 es lett,én (naivan?) elhiszem és őszintén örülök vele,de eszembe se jut hogy megkérdőjelezzem ,hogy tényleg vizsgázott-e? egyáltalán jár -e az egyetemre??
Abban igazad van,hogy egyszer azt írta nem tud jönni,mert sokat dolgozik,mostanság meg azt,hogy azért nem ír,mert Domóval van inkább,de ez azt hiszem az ő dolga.Én itt -e kérdést lezártam:Ágyő Elisa :( :( :(
Sok voltam dugulok......

KépKép
riella77

BRENDON BABÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!
Gabi ez nagyon brutál,azért jó ,hogy itt vagy velünk!!!!

KépKép
riella77

Riella, annyira szeretem ahogy írsz, a stílusodat, a hangvételét az írásodnak, szal, nagyon csíplek!
Szerintem nem vagyok egyedül.
Te kis őszinte, kreatív nőszemély!!! :lol:

Kép
niki30

bogy, nekem van kedvem, én is túráztam azelőtt!! párom viszont nem egy túrázós :roll: :evil: én kendőben vinném bébit - itthon tesztelem - már párszor kiporszívóztam vele a hátamon :lol: az nem olyan nagy beruházás :wink: 6ért vettem. de a cipőm nekem is 30 fölött volt... viszont sztem örökös darab. hova mentek? aszittem 8km-es telj.túra nincs is. mondjuk én nem annyira a telj.túrákat kedvelem, inkább az "andalgósokat" :wink:
Vendég

doo!

Mi gergő miatt már jó ideje csakkistávú teljesítmény túrákat csinálunk, fénykorunkban a 35 km volt acsúcs, akkor gergőt háton hoztuk haza! :)

Zsoltival kettesben csak éccakai túrára jártunk, meg tájékozódásira. Mindenhova vittük Gerit, Levire is ez vár! :)

A kendővel egy bajom van csak, hogy nem tudod letenni... ezt meg ledobom a hátamról és megáll mint egy kis kemping szék.

Riella! Már csekkoltam is! :) :) Szerintem ez nem erről szólt, hogy mindenkinek ellenőrízzük, meg utánanézünkminden szavának.... ez nem igaz. Csak ha az ember figyel , és végülis figyelünk egymásra, akkor feltűnik. Amúgy én semmilyen hátsó szándékkal nem kerestem őt a sote rendszerbe, e mélt szerettem volna küldeni, hogy hello itt is... ennyi..... szal mosom kezeimet, és ahogy Niki mondta, bár egy kics kukacnak érzem magam, de sdzerintem nem nekem kéne szégyenkeznem!!!

Ma ellógom az angolórát.... már ezért is bűntudatom van! Én az emninens.....

KépKépKép
bogyra

Mivel én is Riella-írás rajongó vagyok, örülök, hogy örömet szerezhettem a vonalzóval.
És imádom Horilda huncút képű kis Elináját is :)

Eliza téma... Én is mindent elhiszek amit írtok, nem azért mert naív lennék, hanem egyszerűen nem feltételezem, hogy egy név nélküli tucatkismamás topikban valaki nem mond igazat. Hiszen nem lesz több ettől, azt sem tudjuk kicsoda, micsoda, hol lakik, hogy néz ki.
Nikinek van igaza, ez annak lehet kellemetlen aki lódít. Lebukik, egy egyész fórum röhög rajta, és nem érti, nem érzi?????
No comment.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?