Judit, a Pelikán hotel 1. emeletén votlam megen, de tán mostantól a Thökölyn, a Tigáz melletti nagy konditerembe megy át a csaj, aki tartja. Az a baj, hogy oda már kocsival tudok csak menni, és nagyon koppra érnék haza fürdetésre, mert negyed 7-től háromnegyed 8-ig tartaná kedden meg csüt.ön. Szóval lehet más után kell néznem....(
Hol fogsz tornázni? Amúgy meg ha az ember beszerez szép edzős holmikat, onnantól úgy érzi, muszáj használni is őket!!!
A r... mérleg felénk sem mozdul, max. felfelé.... Talán valami rossz mágneses térbe kerültem???? Mindig jobbra billen....NEm is tom....
Szamóca, hogy milyen gyönyörű Anna!! Tényleg kész kis modell!
De jó lehetett az Annás és a Mátés napod is!!!!
OLyan ügyesen csinálod!
A cora kék fele ott is maradt, végül a vásárlás nem jött össze, apa ment el Szabival a Tesco-ba, egy gyors vásárlásra. (Először ült a bevásárló kosárba Szabi!!
)
De ma akarok már játékokat venni, már tökre unja az összes játékát Szabika. VEnni akarok építőkockákat, dömpert, apróságokat... Meg talán egy-két rucika is becsúszik... remélem... Olyan szép holmik vannak!
Erika, csak nincs gond, hogy olvasó üzemmódban vagy??
Szilbee, minden itt maradt, amit összekészítettem!!!
Oda volt téve az ajtóba, hogy kiszúrja a szemem, erre SEMMIT nem adtam oda Ádámnak, mikor itt volt!!! Bocsika, majd estefelé elugrunk vele, jó?
Balwinjudit! Óóóóóó, van valami gyogyó, ami segíthet a fájós derekadon? És segítséged erre a pár napra?
És köszönjük a köszöntéseket!!!!!