Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket!
Helga!
Jól láttad, csak sertás májas van
Gratul a fogacskához!
Dana!
Aranyosak a cipők!Bútorokat csak sima vizes ronggyal törlöm.
Laurának jobbulást!Mitől lázas?Azóta gondolom már jobban van.Náthás lett?Farsangon voltatok?
Ditke!
Cipőről:Emilinél kilőve minden tépőzár, egyből leszedi.Csak csatosat lehet majd venni neki.De a cipő aranyos.
Ria!
Láttam a cipőtöket a mammutban.
Élőben is csini.
Vhol én is úgy rérzem, hogy nekünk meg lány lesz a tesó baba is.
Lin!
Grétának gratula ajáráshoz!
Fogzáshoz kitartást!
Mazsi!
Aranyos a kis kukta!:D Milyen lett a muffin?Apa mit szólt hozzá?
Szegény Lea!Emili is esik botlik ha már fáradt, vagy ha nagyon bohóckodik.
Jajj szegénykém, biztos tényleg csak meghúzódott neki vmi szalag, izom.Nem lesz gond, ebcsont beforr;)Gyógypuszik mennek!
Cipő-talaj:na akkor ha a cipőbe nem kell az emelés, legyen egyenes a talpa, akkor az nem ugyanaz mintha cipő nélkül járna az sima padlón???Mert ugye pont azzal indolokják a szobában is cipőben való járást, hogy a cipőben van harántemelő, és a sima parkettán így nem lesz lúdtalpas a gyerek lába.
Én már tényleg nem tudok kiigazodni ezen a dolgon.Tényleg mindenki mást mond, és az a baj, hogy mindegyikben van logika, így nagyon nehéz kiigazodni, hogy akkor kinek higgyek??Ráadásul orvosok véleménye ütközik, így még azt sem mondhatom, hogy az orvosnak hiszek.
Kinga!
Most olvasom hogy miket írtál.Még jó hogy nem vettem eddig cipőt.Ok, meggyőztél hogy kell bentre is cipő, de itt Debrecenben nem tudom hol lehetne csináltatni ilyen cipőt, vagy ezt a Salus márkát hol lehet kapni?Akkor a ényeg, hogy csak a sarkánál legyen benne emelés???Ha esetleg tudsz Debrecenbe is ilyesmi jó dokit akkor írd meg légyszi!
Méretről:úgy tudom az a jó méret, ha a lábujja beljeb van a cipő orrától egy ujjnyira.Hmm???
Nekem meg van süllyedve a harántboltozatom, terheség alatt jött ki, nagyon fájt a lában, alig bírtam lépni.Most is fáj néha ha sokat megyek, de már nem annyira.csináltattam ezt a számítógépes talpbetétet, de azt nem mondták hogy vastrag is lesz, így nem megy bele egyik cipőmbe sem.
De lehet majd veszek csak harántboltozat emelőt.
Kérdés:Emili ha lépeget akkor lábujjhegyen teszi azt.Ez úgy tudom normális, mert így alakul ki a boltozat.Szerinted?
Akkor a Pablovsky jó márka?Azt talán lehet itt is kapni.
Meg nem értem a Siestát sem, ha ennyire nem kell bele az emelő, akkor miért hangsúlyozzák annyira??
Emőke!
Gratulálok Lilinek a járáshoz!!!!Jó korán kezdte ő is!:o
Aranyosk vagytok a képeken!
Én vmiért nem látom a játszóházas képeket az albumban.
Pann!
Gergőnek nagyon bolodg szülinapot kívánunk!
Sági!
Gratula a 7.hez!Már nem sok van hátra.
Látom Peti is a puszlgatós pasik közé tartozik, a kislány meg mintha Emili lett volna.
Timi!
Lillusnak bolodg névnapot!!
Lorca!
Emili is csikorgatja afogát.
Mi jól vagyunk, jól telt a pénteki nap is, bár Emili f4kor hajnalban felébredt, én már nem tudtam visszaaludni, ő sem, odavettem magamhoz, akkor egyből elaludt.6kor pedig már keltünk is. Sad
Petrsze egész télen nem esett a hó, de aznap reggel szakadt!! Evil or Very Mad Lépésben mentünk fél pestig, a pálya sem volt letakarítva.
Twisted Evil De Pesten már jó idő volt.Voltunk arégi munkahelyemen, kicsit nosztalgiáztam. Wink Utánna délre mentünk a fotózásra, Emili akkor már nagyon álmos volt Sad , mert a kocsiban sem aludt csak fél órát egész úton.Aggódtam is hgy így mi lesz, de szerencsére csak a végére lett nyűgi, ez a képeken is látszik már. Sad Majd felteszem őket ha lesz még most időm, mert épnne durmol a naccsád. Cool Fotózás után mentünk keresztanyámhoz ebédre, utánna egy kicsit Mammutoztunk amig a férjem tárgyalt egy régi kollégájával.Majd mentünk anyósékhoz, aki most tűrhetően viselkedett, de én mindig ott voltam velük, nem hagytam rá Emilit egy percre sem.Így elviselhető volt, viszont nekem nagyon fárasztó, annyi szabad percem sem volt mint itthon. Sad Dehát így nem volt veszekedés.Talán mintha már kezdenék elfogadni a nevelési elveimet.Azért vannak még gunyoros megjegyzések, de azokkal már nem foglalkozok, csak az számít, hogy a gyerekkel mit csinálnak!Vagyis csinálnának.Szerencsére majd csak márc. végén megyünk legközelebb. Első este nehezn aludt el Emili, végül közöttünk aldut.Szombaton éjjel viszont aludt reggel 6ig, majd cimi vissza, és 7ig szunya.
Ma is csak 1x kelt, és most már 2.xra alszik!
Én meg megpróbálom feltenni a képeket!
Bocsi hogy ilyen hosszú lettem.