Hali.
Klzsuzsi, nekünk is mondta anno Inci, hogy a szájpenészre a citrom leve a legjobb! Szóval én ebben hiszek. Nekünk is volt egy nagyon ici-pici, arra még jó volt az ecsetelés, de ha épp nincs kéznél, akkor tényleg jó a citrom leve!
Hefe, csak abba gondolj bele, hogy a gyerekágyon is adnak Panadolt, Algopyrint!
Bilit én még passzolom, nálunk mostanság kezd el igazából érdeklődni iránta Peti olyan szinten, hogy totál le kell vetkőztetni, hogy ráülhessen a bilire, ruhában és pelusban nem jó! Persze még nem meg semmi bele, de néha látszik, hogy nyomja, csak nincs mit kiszorítani.
A margarin növényi alapú úgy általában.
Gira, ha minden OK, már itt is kivágnak a klinikáról két nap után!
Csaszinál meg azt hiszem 4 vagy 5 nap után...
Toncsi, nálam pont fordítva volt, volt nálam nagy Tena betét, de én már a második nap riadóztattam anyukámat, hogy hozzon mezei egészségügyi betétet, mert a Tena már sok volt.
Vesm, utólag Isten éltessen!!!
Binyek, azta, nem semmi! Sok sikert és kitartást, én nem bírnám agyilag sem...
Jelentem, nekem egy diplomám van, és sikerült mindig mindent feltennem! Ja, hazudok, mikor feltettem, akkor még nem volt!
Norus, érdekes, nekünk mindig 2x1/2 ampulla kálciumot kell adni Petinek, és sose mondták, hogy ki kell dobni.
Örülök, hogy tettél fel ismét képeket, nagyon egyformák továbbra is a lányok. És milyen jó haja van Dórinak! Kis punk!
Anett, hát nálunk, mivel Peti tápis volt, már négy hósan elkezdődött a gyümis hozzátápi, de mivel kanállal nem ment, így cumisüvegből kapta tápival összerázva. Na kaptam is érte rendesen, de az ízt megszokta. A kanállal evésre félévesen érzett rá, utána nem kellett neki üvegből, ha megérezte a "pluszt", már köpte is ki, persze a sima tápival nem volt gond. Nálunk így alakult. Ja, reszelt almát, mint olyat csak jóval később kapott, mert annyira nem tudtam neki reszelve pépesre csinálni, hogy ne öklendezés legyen a vége. Így bébikaja volt először.