Sziasztok!!!
Mindig olvastam, csak az írás maradt el
De tudok mindent!!!
Először is üdv Bogárka, Noémi!!!
Alvás: befogtam, Ati legalább kint durmol nappal hosszabban, mint fél óra. Egyébként edzem. Éjszaka vizecske, evés reggel. Csütörtök éjjel reggel 4-ig, péntek éjjel 5-ig húztuk így ki. Lehet, hogy szenya vagyok.....
, de figyelmeztettek tapasztalt barátnőim, hogy ha így folytatom, akkor azt hiszi, hogy az éjszakai evés az normális. És később sem megy a leszoktatás könnyebben. Egyébként nem hagyom sírni. Víz, játszócumi eddig még elég volt.
Fejlődés - Atit eddig én hasról hátra láttam forogni, és a popit láttam még a magasban, térdek behúzva popi alatt. Képes így aludni is. De ő is eljut valahogy egyik pontról a másikra. Valahogy lejut a játszószőnyegről is
Mászni, és hátról hasra forogni nem láttam. Egyébként járunk uszira. Új merülést tanultunk pénteken. Nehéz volt.....
Ismerkedés - Munkahelyi törénet ez is
Már az interjún láttam, de rám se hederintett. (Aztán később kiderült, hogy a szeme sarkából figyelt már akkor is
). Felvettek, aztán jött, hogy tartsak a társaságukkal ebédelni, aztán megmutatja az edzőtermet, jártunk együtt kosarazni, hazavitt némi kis kitérővel (én akkor Gödöllőn laktam, Ő pedig a XIII. kerületben
), de még mindig pókerarc volt!!!! Már azt hittem, hogy tényleg csak haverkodni akar. Ez volt tavasszal, Karácsonyra már nála laktunk. Két napon múlt, hogy a titkos esküvőnk 2003-ban nem a 2. évfordulónkon volt. Most a 7. évünket tapossuk, ami nem zökkenőmentes.....Hisztek a 7. év problémásságában? De nem ő volt az első nagy-nagy kapcsolatom. Az öt év után fuccsolt be, most pár házzal arrébb lakik, és jóbarátok vagyunk.
Pusszantás minden kis ügyes apróság hurkácskáira
Hadd ne írjam egyesével, hiszen mindenki olyan helyes
Porszívó ügynök - egyfolytában röhögnöm kellett az elején, mert a Barátok Köztből a Laci járt a fejemben
A gép szuper, de baromi drága. Sajnos nem takarította ki a fickó az egész lakást. Egyébként én meg azt hiszem, hogy a porszívó ügynökök réme vagyok a feltett kérdéseimmel. Pl. Ü: - ...valódi lóször kefe.... - Én: A lovak természetes úton hullottak el?, Ü: - ...poratka.... - Én: Hol voltak a poratkák, amikor annó földes szobában laktak az emberek?
Kedves régnemlátottak
, gyertek gyakrabban!!!!
Jucu, Bálinttal mizujs?
Sziszike mulassatok jól.