Jó reggelt Mindenkinek!
Este írtam egy hosszú üzit, de közben megérkeztek a barátaink és elfelejtettem elküldeni... így elveszett.
Amúgy annyira jól éreztük magunkat! Valószínű ez volt az utolsó baba nélküli négyes, társasozós este, éjjel 1-kor feküdtünk csak le.
Ja, és éjszaka felébredtem, hogy fáj a hasam... aztán rájöttem, hogy a fiúk gyümölcslét készítettek, amibe minden nyavaját összepakoltak (répát, narancsot, gyömbért, almát, grapefruitot), biztos az volt a probléma, de komolyan bepánikoltam, hogy ébreszthetem a Ferit...
Eszterxx, nekem is ilyen teám van, én eddig egyszer csináltam. Kérdeztem a védőnőt is, hogy most rosszat vettem? Azt mondta, az jó, de a "méhtágulás elősegítésére" nem fogják ráírni. És lehet ízesíteni!!!
Légzésfigyelő: még mi sem vettünk, a legtöbb ismerős azt mondja, hogy csak a saját maga megnyugtatására vettek... valószínű mi is csak azért fogunk venni... de előtte kipróbáljuk, milyen a baba ágya mellett ülni egész éjszaka és figyelni, hogy szuszog-e.
Bébiörző: azt biztos fogunk venni!
Szilvánusz, örülök, hogy írtál és írjál gyakrabban. Én is Kútvölgyis vagyok és ha nem tervezed, hogy előbb szülsz, akkor lehet egyszerre leszünk bent.
A Vidás sztori engem is érdekel!
Aki szeretné a telefonszámos táblázatot írjon e-mail címet és elküldöm. Tegnap én is beírtam, 4-5 emberke telefonszámát a telefonomba, hogy legyen kiknek üzennem, persze Feri biztos tölt fel képeket is.
Írtam tegnap
Kikónak, még egyben van és reménykedik, hogy még 1 hétig egyben is marad. Elvileg jövő héten már netük is lesz.
Na most megyek a boltba és utána közös ebédfőzés lesz Ferivel, addig ne szüljön senki!