Új privát üzeneted érkezett!

Jól látom? Semmi babó nem jutott még mára????
Pedig már nagyon belejöttem a meglepődésekbe!!!! :D

Kép Kép Kép
fanetta

Jó reggelt Mindenkinek!

Este írtam egy hosszú üzit, de közben megérkeztek a barátaink és elfelejtettem elküldeni... így elveszett. :) Amúgy annyira jól éreztük magunkat! Valószínű ez volt az utolsó baba nélküli négyes, társasozós este, éjjel 1-kor feküdtünk csak le. :) Ja, és éjszaka felébredtem, hogy fáj a hasam... aztán rájöttem, hogy a fiúk gyümölcslét készítettek, amibe minden nyavaját összepakoltak (répát, narancsot, gyömbért, almát, grapefruitot), biztos az volt a probléma, de komolyan bepánikoltam, hogy ébreszthetem a Ferit... :)

Eszterxx, nekem is ilyen teám van, én eddig egyszer csináltam. Kérdeztem a védőnőt is, hogy most rosszat vettem? Azt mondta, az jó, de a "méhtágulás elősegítésére" nem fogják ráírni. És lehet ízesíteni!!! :)
Légzésfigyelő: még mi sem vettünk, a legtöbb ismerős azt mondja, hogy csak a saját maga megnyugtatására vettek... valószínű mi is csak azért fogunk venni... de előtte kipróbáljuk, milyen a baba ágya mellett ülni egész éjszaka és figyelni, hogy szuszog-e.
Bébiörző: azt biztos fogunk venni!

Szilvánusz, örülök, hogy írtál és írjál gyakrabban. Én is Kútvölgyis vagyok és ha nem tervezed, hogy előbb szülsz, akkor lehet egyszerre leszünk bent. :) A Vidás sztori engem is érdekel! :)

Aki szeretné a telefonszámos táblázatot írjon e-mail címet és elküldöm. Tegnap én is beírtam, 4-5 emberke telefonszámát a telefonomba, hogy legyen kiknek üzennem, persze Feri biztos tölt fel képeket is. :)
Írtam tegnap Kikónak, még egyben van és reménykedik, hogy még 1 hétig egyben is marad. Elvileg jövő héten már netük is lesz.

Na most megyek a boltba és utána közös ebédfőzés lesz Ferivel, addig ne szüljön senki! :)

KépKép
KépKép
mni

Szerintem célszerű olyan emberke számát beírni, aki nem veled egyszerre van kiírva és viszonylag gyakrabban van net közelben. Én többek közt Kiszazsu számát írtam be, valószínű Ő nem március elején lesz kórházban. :)

KépKép
KépKép
mni

Na sziasztok!!!
Nálunk hétágra süt a nap és esik a hó... :shock: :shock: :shock:
Hát tuti nem én leszek a következő, mostanában elég jól vagyok... :D De ma is megyünk kártyázni a pincékhez, mondtam is apának, hogy már nem vagyok hajlandó gyalog kimenni, mert ha kell a kocsi, akkor haza kell szaladnia érte, aztán visszajönni értem... :wink: Ja, nyakamon bedurrant este a bal oldalon a nyirokcsomó, alig bírtam aludni, egyfolytában fájt, ha nem feküdtem rajta, akkor is. Ez mi? :shock: Szokott ilyen lenni máskor is, ha valami seb van a számban, de most nincs.

Olyan jót álmodtam, apa elkapott nagyon... :oops: :oops: :oops: Reggel mondtam is neki, hgy milyen jó volt, azt mondta, hogy nemsokára elkap, ha már nem lesz ilyen nagy hasam... :cry: :cry: :cry: Hát az még sokára lesz.... :cry: :cry: :cry: Viszont tegnap is meg ma is nyilalgat ott lent-bent, hosszú idő után legalább történik ott is valami... :lol: :lol: :lol: Sajnos nekem nincs olyan készletem, mint egyeseknek... :wink: sőt egy sincs, már bánom. :(

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Én is olvastalak eddig titeket! :lol:
Ha még befogadtok akkor jövök is ide!

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó, tessék írni, ne csak sutyiban olvasgatni a sok hülyeségeinket!!!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Azt elfelejtettem tegnap, hogy egy másik topicban van egy nagyon kedves anyuka, aki most szült februárban és az összes kérdésemre válaszol, hogy mi volt a kórházban. Tök jó!!! Legalább tudom, mire készüljek!!!!

Az jutott este eszembe, hogy Danyék szerintetek hazavihették a babát 24 óra múlva??? A képeken úgy látszik, hogy nem szorul semmilyen gépre nem?? Egyik ismerősöm 36 hétre szült 3 kiló felett volt a baba, mégis kellett légzéstámogatás és intenzíven volt. Remélem náluk nem ez a helyzet, de biztosan hamarosan írni fog!!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Dany,
gratulálok Joseph babához, sok tejcit és örömet kívánok Nektek!

Panny,
nagyon jó a pocakos kép, amit Valentin napra küldtél a férjednek! :)

Szilvánusz, Tündérmanó,
gyertek csak nyugodtan, írjatok sokat! :)

Pété,
én kölcsön kaptam a légzésfigyelőt, Angel Care-t. Bébiőrt feleslegesnek tartom, mi is egy kétszobás panelben lakunk. Bár a légzésfigyelőről is azt hallottam, hogy sokszor tévesen riaszt, ha éppen elmozog a bébi alóla. Azért szerintem jó, ha van.
Nekem tetszik a Lívia név, jó, hogy Liviként lehet becézni. :)

Pati,
örülök, hogy már jobban vagy!!! :)

Pumperka,
nekem se nézték még meg a Streptococcust. Igazából csak itt hallottam róla először. Asszem legközelebb rákérdezek a dokimnál, hogy szűrik-e.

Tegnap este szerintem megéreztem a frontot, görcsölgetett a hasam alja, meg éjjel sokszor fent voltam. De most már kutya bajom. :)

Melinda

Kép
melinda80

Szia Tündérmanó, mindenkit befogadunk, gyere nyugodtan! :) Sőt, ha elküldöd az adataid még a táblázatba is bekerülsz. :)

KépKép
KépKép
mni

Bosek,
nekem is megfordult a fejemben, hogy már vajon otthon lehetnek-e Dany-ék. Szerintem igen, aztán majd meglátjuk. Remélem Mzx is hamarosan jön és rak fel képeket, már várom. :)

Melinda

Kép
melinda80

Mni!

Küldöm az adatokat.
Március 20.
Miskolc
picilány, Réka Petra
58kg kezdő most 68,5
már van egy fiam Ádám

Nem tudom valamilyen adat kell még? :)

Front van lányok, mert 4kor felkeltem és nem sokat aludtam már utána. Most is nagyon nyúzott vagyok.

Kép
Kép
tündérmanó27

Mommy! Oriasi gratula a kisfiadhoz! olyan szepek vagytok :) ! Varjuk a szuleses storyt ill meg tobb kepet :) !

Mi nem vettunk legzesfigyelot, csak bebiort, de a baba ugyis velunk lesz egy szobaban, ill ahogy ismerem magam, meg a WCre is viszem magammal :) !

Kép Kép
rima

Pumperka, nekem is 2100-at írt be a doki, de nem igazán tudtam mit jelent. Most viszont találtam egy leírást, ezt megosztom Veletek:
A méhnyak hossza cm-ben, ez az első szám
külső méhszáj 0, ha zárt, 1, ha nyitott
nyakcsatorna 0, ha zárt, 1, ha nyitott
belső méhszáj, 0, ha zárt, 1 ha nyitott.

KépKép
KépKép
mni

Mni

Még adat :)
32 éves leszek!
168 cm
AFP:0,88

Kép
Kép
tündérmanó27

Szerintem is otthon vannak Danyek! Nekem ejjel ugy elkezdett gorcsolni a hasam, h elkezdtem bogni, h en nem akarok szulni :roll: :roll: ! Hogy en milyen hulye vagyok :lol: !

Kép Kép
rima

eszterxx

Te olyan vicces vagy!:) Na és az a Valentin napi vers! Örök élmény.

pamperka, többiek

köszi, igyekszem, most hogy a napjaim már többnyire szabadok, sztem jövök gyakrabban

Mni

ja igen, te is valahogy az elején vagy, ha jól emlékszem, csak te nem Vidánál, ugye? Én rád is emlékszem meg a Juditra, sőt még a Feridre is, mert mi is ott voltunk januárban a gyerekágyas előadáson. Hát mi nem sietünk, akár talizhatunk is. Storyt majd küldöm... meg telefonszámos táblázatért is jelentkezem.

Judit18

sokan meg ikreket látnak belém, merthogy mekkora. Sztem teljesen átlagos a mérete, Marcit meg 3150-re saccolta tegnap doktorunk. Majd igyekszem képet is, most egyelőre még piros betűket se megy..:)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Mni, jól írtad!!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

ja és persze pumperka, nem pamperka

még jó hogy nem liberóztalak le:)

nemcsak a piros betű nem megy, hanem a sima írás se...

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok lányok,

Mommy, nagyon nagy gratula a kis babókához, sok boldogságot és egészséget kívánok maminak és babókának is.

Tündéri kisbaba!!!!!

KépKép
bnesz.eva

Ez igy olyan uncsi, gondoltam, mire mindent kivasalok, valaki ir a többieknek, hogy megszült.... már február 16 van, front, hideg, szél, minden... és senki??????

Mzx, ahogy van időd, hosszú beszámolót kérünk!!!!!

Mommy, tőled is, mindenről, naturálisan és részletesen mint Pati és semmit el nem titikolva!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

szilvánusz: Üdv a kútvölgyisek közt (is)!!! Én Mészis, és márc. 6.

tündérmanó27: Gyere csak! Én sem vagyok oly régen itt: jan. eleje óta - de a csajok nagyon jó fejek, és már nagyon itthon érzem magam velük :) Ahogy mpatr szokta mondani jó lökött csapat :)
linocs

Amúgy úgy látszik, hogy rám is hatással volt a front. Éjjel (ilyen még nem volt) 2 órán keresztül bagolykodtam :evil: Nem baj most délelőtt bepótoltam :)
Most látom, hogy már egyessel kezdődik a "to go" ;)

A Kedves valahol találta ezt a képet - múlkoriban sokat beszéltünk az elsárkányosodásról :)

Kép
linocs

Eszterxx, ígértél nekünk autóvásárlásos sztorit... mikor olvashatjuk?

KépKép
KépKép
mni

Na mizu csajok???Itt a hidegfront és sehol semmi szülés??? :wink: :wink: :wink:

légzésfigyelő:nekema nagyfiamnál nem volt(iagz akkor még 2 szobás panelben laktunk)de akkor is folyton ott"lihegtünk"az ágyánál hogy lélegzik-e... :wink:
A ásodiknál már itt laktunk az új házba és vettünk légzésfigyelőt,igaz hogy 4 hós koráig velünk egy szbáb aludt,de akkor is sokkal jobban tudtunk aludni,nem keltem folyton hogy hallagassem lélegzik-e...És soha nem riasztott tévesen.Olyat kell venni aminek nagy a fekvőfelülete,nem nagyon tud róla "leevickélni"és akkor nincs téves riasztás.Mi másfél éves koráig használtuk,nekem nagy biztonságot jelentett és tuti most is fogom használni.

Üdv.az újaknak!!! :wink: :wink: [color=violet[/color]

Egyébként sztem is Dany-ék már másnap otthon voltak,úgy tudom Amcsiba ambuláns szülés van,nem?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

bocs a sok elírásért :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mai aktuális táblázat: (most azok a sötét sárgák, akik a héten nem jelentkeztek)

KépKép KépKép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Azt a mindenit!!! Bejövök, hogy hátha már vannak babás képek Mzx-től, erre van másik Dany-től!

Dany, hatalmas gratula, nagyon szépek vagytok, és nagyon látszik rajtad a boldogság!!!

Szilvánusz, Tündérmanó, még szép, hogy gyertek!!! És természetesen a szülés után is itt leszünk, gyereknevelési stb. ügyekkel (már nem tudom melyikőtök kérdezte).

Tegnap végre megvettem a kórházi csomagból hiányzó dolgokat, mint papucs, betét, hálós bugyi stb. Bár szülni még nem szeretnék, a márciust azért mindenképpen megvárnám! Néha viszont már mennék, ma délelőtt pl. azon gondolkodtam, hogy vajon hol fér el a tüdőm, mert Vikó-baba annyira felhúzódott, hogy alig kaptam levegőt!!! :shock: :shock: :shock:

Igen, Niki, jöhet nekem is sms, minden nap benézek!

Mzx, várunk a képekkel és a beszámolóval!!!
Vendég

Szia Linocs!

Amiket olvastam azok alapján tényleg egy "lökött", de JÓ csapat!
Jó volt olvasni a talcsitokat is, ez egy igazi topicos kis csapat.

Puszi Mindenkinek!

Erzsike

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!
Először is Üdvözlet az újjaknak! :)
MOMMY82: szívből gratulálok és sok tejecskét kívánok!

Ilyen közel még nem álltam én sem a szüléshez, mint tegnap: olyan 1óra körül felkeltem, hogy nagyon fent van a gyomorsavam, de kb 5-ig bírtam, mert akkor ki jött minden belőlem! Még eddig nem hánytam a terhességem alatt, de el kell mondjam, hogy nagyon rossz nagy hassal okádni! Na erre rám jött a hasmenés is!kb vagy 5.hányás és 15.fosás után mentem el a körzetibe az írt gyógyszert, de semmi hatás, mert kijött belőlem! Délután 1-kor bementem a kórházba, de ekkor már jártányi erőm nem volt és kaptam egy infúziót, de hála istennek nem kellett bent maradni! Hazajöttem aludtam és ma reggel már lényegesen jobban voltam.A baba mozgott hála istennek végig, de biztos ő is megsínylette ezt a vírust! Mondom megmérem már magam ma ééés 3kg fogytam! :( :( :( Ja és a poén hogy úgy fájt már a hasam, hogy azt hittem meg is lesz, de a fosás is előidézhette!
Na jók legyetek, ha egy kicsit jobban leszek majd jelentkezek!
Puszz mindenkinek!

Enikő

Kép
enikoe182

Szegény Enci!
Elhiszem,hogy gáz így nagy hassal hányni! Nekem a 6. hónapban volt szerencsém találkozni ezzel a vírussal, hát igencsak megviselt. Remélem hamar átmegy rajtad!

Kissani! Kinél fogsz szülni az Uzsokiban??? Én a Járányi drnőhöz járok.

Felemeltem a málnateát napi kettőre. Issza még valaki rajtam kívül???

Üdv. az újaknak! Soha nem késő csatlakozni, lesz itt még folytatás... Csak győzzétek visszaolvasni! (nekem nem mindig megy, iszonyatosan pörögnek a csajok)

Jim! Nem semmik a képek (most sikerült csak visszalapozgatnom...)!

Livi
Kép
Kép
lusie

Szervusztok kiamamákok!!!

MOMMY!!! Isten hozta a kisfiadat idekint! Legyetek nagyon boldogok! Várjuk a történetet!

Szilvánusz, Tündérmanó, örülök, hogy jelentkeztetek! Én is Kútvölgyis, Mészis, március 25.

Szex!!! Kb. 4 hónapja semmi nálunk.............. Lassan megveszek, de én nagyon büszke fajta vagyok, szóval azér is kibírom! :evil: :twisted: Nálunk fejben tózavarja T-t Nóri jelenléte, szó szerint azt mondja, hogy érzi a lány jelenlétét, emiatt nem akar velem szexelni! De szerintem benne van az is amit Jim írt, hogy midnenem nagy már, és ha magamat rondának látom, hát hogy bírna ő vonzonak látni???? De ha balagondolok, akkor a lelkemnek borzasztóan rossz, sokat bőgök miatta..............

Tej! Már nagyon rágóta folyik az előtejem nekem is, sokszor még melltartóval is! Ákossal volt tejem, remélem Nórival is lesz!

Enikő! További jobbulást nektek, pihenj sokat, kitartás! Remélem hamrasoan sokkal jobban leszel!

Megyek, mert mira végig olvastam 3 nap termését, el is telt az idő nagyon!

Sok cuppanat csajok!
Vendég

Basszus nem tok írni......................

BOCSÁNAT!!!!
Vendég

Sziasztok Mamikák,
eltűntem néhány napra, és elhűltem a meglepetéstől.

Móni, Daniella! Nagyon grtaulálok nektek én is.

Móni, mint a pocakszépségverseny győztese, ezt a "megmérettetést" is te nyerted! :wink: :lol: :lol: :lol:

Hihetlen, nekem olyan távolinak tűnik még a szülés, aztán meg tessék...

Az elmúlt napok nagyon fárasztóak voltak számomra. :cry: Pont az állandó időhiány miatt, igyekeztünk lezavarni egy nap alatt a felújításhoz szükséges anyagok beszerzését, ..tegnap meg beszereztük végre az összes babaholmit (ami nektek má régen készen van, természetesen), de csak egy-két hét múlva szállítják házhoz, úh. adddig még ki kell bírnom valahogy...Tegnap este még az Ikeába is kementünk egy komódért... :x

Kvaszeva! Hogyhogy nem vállalt a dokinő? sajnálom, mert olyan szimpi volt...ha a mi (eszterxx +én) orvosunkat választod, majd szólj, kiváncsi vagyok, hogyan alakult, mert már nincs sok idő...

szép hétvégét mindenkinek!

norco

Sziasztok!

Livi, én a Halász dokihoz járok. Sajnos nem vagyok ismerős a kórházban, mert az előző kettő a Szabolcsban született.
Neked mennyire szimpi a kórház?
Majd 22-től kezdem a ctg-t, akkor egy kicsit jobban körülnézek arra.

Enikő, jobbulást kívánok.
A lányom 3 nap úgy jött hza az oviból, hogy ma Ő hányt, ma Ő, ma Ő. Szerencsére nekünk nem hozott haza.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Pumperka! Írtam Neked privit!!

Mindenkinek egészséges, szép babócát!!

Kép

Kép
mákszem

Mni! Légyszi, küldj nekem egy táblázatot! Nem mertem eddig kérni, nehogy azt gondoljátok, hogy trehány vagyok. Közben meg igen.. :oops:
Pati! Dr-fő-profi-gátmasszoló! Ugye orbáncfűvel műveled? A'la natur, vagy van benne még valami?
Panny! Milyen márkájú az a légzésfigyelő, amelyiknek nagy az érzékelő felülete?
Szerintem mi is veszünk az outletben, úgyis szerettem volna egy kakispelenkatartót is, csak sajnáltam rá annyi pénzt...
Málnalevéltea: megvettem 2 hete, de még nem szántam rá magam, majd jövőhéten nekilátok kotyvasztani.

Voltam szülőpozíciós jógán! Nagyon-nagyon jó volt! Azon kívül, hogy mutatott a csajszi egy csomó pozitúrát, ami megkönnyíti a vajúdást, csökkentheti a fájdalmat, de ajánlott egy két dolgot, pl muskotályzsálya illóolajat, amivel hígítva a hátadat vagy a medencét, akár a gátkörnyékét kell masszírozni vajúdás közben.
Ajánlott még két homeopátiás szert, mint kiderült, azt a kettőt vettem meg tegnapelőtt a patikus tanácsára, illetve ő is javasolta a málnateát. Nem akarom túlspirázni, meg túlmisztifikálni ezt a szülés-dolgot, úgy vagyok vele, hogy hátha bejön valamelyik praktika.
Bár a jógaoktató szerint olyan is előfordulhat, hogy majd azt sem fogom bírni elviselni, ha vajúdás közben valaki akár egy ujjal is hozzámér.

Kép
pété

Mni! Ha érdekel, megpróbálom leírni, hogy milyen praktikát ajánlott a csaj a baba megfordítására. Semmi varázslat, nyomkodás, kellemetlen mozdulat nincs benne.
Sőt olyat is ajánlott, amivel a legmegfelelőbb pozícióba hozható a baba(háttal legyen a pocaknak), állítólag így a legkönnyebb a szülés.

Kép
pété

Köszönjük a gratulációkat!

Jól vagyunk, itthon vagyunk.
Papírforma szerint Joseph koraszülött, de nincs vele semmi gond. :lol:
Úgy néz ki, hogy tej is lesz.

Kép
Tejes szájú :wink:

Történet: lesz, csak lassan haladok az írással :oops:
Vendég

Drukkolok ám mindenkinek!
Ki lesz a következő?
Most már az alszik-nem alszik, sír-nem sír, eleget eszik téma jön :lol: :wink:
Vendég

A www-nél vannak képek :lol:
Vendég

Dany, szépek vagytok! Tök jó, hogy ilyen hamar hazamehettetek!
Vendég

sziasztok!

Dany, gyönyörű a kisfiad :) és gratulálok!!! :)

nagyon örülök, hogy sima szülésed volt :)

annyit irtatok, hogy alig győzöm követni. De nekem most nagyon sok a teendőm... vettünk bútorokat az ikeában, férjuram azt rakja össze én meg a héten megkapott dobozokból pakolok ki.... végre a babaruhák is itt vannak... :lol:

jaj, annyi mindent akartam irni, de mire a végére értem az olvasásnak elment az idő és elfelejtettem. most mennem kell vissza, mert itt hülyén van a mosás. Egy háznak van 1 mosógépe és elvben van beosztás, ki melyik nap moshat. szerencsére nálunk szabad a pálya, mert csak 2en vagyunk akik használjuk -állítólag. De nem szeretném benne hagyni kész ruhát, hátha más is mosna. szval megyek teregetni.
pusszantás mindenkinek.
Vajon ki lesz a következő? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Pété!

A muskotályzsálya olajat valami bázisolajban kell hígítani?
Melyik a két homeós szert vetted meg a patikában? Több szert olvastam, de nem gondolom, hogy mindet használnám majd. Bár nem olyan drágák....

Mommy!
Megnéztem a photoblogodat, tündéri, olyan kis formás Josepf. És hihetetlen, hogy két ilyen hamar beindult a tejed Nekem ilyenkor még csak csöpp előtejem volt. A 3. nap végén indult meg....

Nagyon örülök, hogy ennyien csatlakoztatok hozzán, így a végére! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Már megint nem tudok írni.... :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka! Arnica Montana: szülés után, kizárólag miután megszületett a méhlepény is, vérzés csillapítás, gátseb hamarabb gyógyulása stb.
Caulophyllum: méhnyakizom tágító hatása van, megkönnyíti és megrövidíti a vajúdást. Ezt állítólag a 36-dik hét után már el lehet kezdeni szedni.
Az illóolajat E-vitaminos olajban kell hígítani 2-3 csepp kell, vagyis csak annyi, hogy érezd az illatát, de ne fulladj meg tőle.
És az a a röhej, hogy jóval olcsóbb, mint mondjuk egy MagneB6 vagy hasonló cucc. kb. 500 ft darabja.

Dany! Nagyon szépek vagytok, már nagyon várom a beszámolót!

Köszönöm mindenkinek a Lívia névhez kapcsolódó véleményeket, engem meggyőzött! :D

Kép
pété

Hogy megindult ma a topik! :D :D
(persze mert mindenki figyeli, mikor jönnek Móniék haza :lol: meg nem szült-e még valaki :roll: )

Pété: a DM-ben vettem Weleda gátmasszírozó olajat azzal csinálom, ha éppen nem trehánykodom el :oops: :oops: :oops:

Dany, kérünk szépen naponta fotókat és gyere amikor csak tudsz mesélni, nekünk ugyanis nem a tejecske csorog, hanem a nyálunk egyelőre, hogy ilyen szép babucid lett!! Irigyek vagyunk és így könnyebb azt az időt kivárni, amíg a mienk is kint lesz... :wink: :lol: :lol:

Annyira betürelmetlenedtem, hogy már egyáltalán nem félek a szüléstől. Édes kicsi Nortonom, bár már a kezemben lenne!!

Lusie: én is iszom a málnateát és szerintem nagyon finom!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Mindenki lázba lett, ahogy jönnek a babák!
Az első szüléstörténeten rendesen könnyeztem, pedig már én is átéltem ezt egyszer! De olyan jó volt olvasni!

Csajok! Mi ez a málnalevél tea? Mire is jó? Már hallottam róla, de nem emlékszem....
Na és ez a gátmasszírozás?

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Hazaértünk épségben, és még Erik sem húzott be Laurának! :D
Visszaolvasok, amint tudok, illetve majd az éjszakai szopik alatt megpróbálok valami beszámolófélét összehozni.

Most megpróbálom egyszerre kezelni Erik szeretetrohamát és Laura csuklását :D , úgyhogy megyek is...

Kép

Kép
mzx

Móni, Isten hozott újra itt :)
nagyon örülünk, hogy minden okés, és hogy otthon vagytok. Én személy szerint nem kezdek el türelmetlenkedni, de nagyon várom a beszámolót (képpel :) ).
És majd csinálj Laurának is tickert :lol:

pussz

Kép

Kép
kolyok28

Mzx, annyira jó, hogy már otthon vagytok! Én személy szerint eléggé bepánikoltam, mikor szerda reggel beírta Eszterxx, hogy megszületett az első topik baba. Pedig csak pár nap különbség volt köztünk... olyan jó lenne, ha én is ilyen könnyen és gyorsan szülnék! Bár lehet császár lesz a vége... most mindenesetre "kicsit" parázok. Én is már nagyon várom a képeket, persze megértem, hogy most első a két pici. :)

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?