Jó reggelt!
Fél 7-kor keltünk. (okés, jobb, mint ha 5-kor )
Apa még alszik, így én bejöttem Ádihoz a gyerek szobába, hogy ne zavarjunk .
Tegnap este írtam egy szép hosszút, erre kidobott
Hajni: Sztem nem gáz, ha csak 3x eszik tápit Lilla. A sinlac táplálóbb, attól is szépen fog hízni. És talán megszomjazik rá és inni is fog. Okosabbat most nem tudok mondani. Próbálkozni kell.
A barátnőm felhívta a figyelmemet, ha elkezdem a tejpépet, ne lepődjek meg, ha ezután a tápi nem fog kelleni. Nem értem mért, de sok baba a tejpép után nem szívesen eszi a tápit
És Ádi is olvassa a topicot ( konkrétan sunnyogva, a játszó szőnyegéről ). 2 napja a bébiételnek csak felét eszi meg, nagy tuszkolások árán
Ma megpróbálom 4 óránként megetetni, hátha...
Zsu: érezzétek jól magatokat, pihenj sokat és ha megjöttetek, jelentkezz!
Egyébként a barna csíkom nekem már régóta nem látszik. Ellenben a lila striák... hát az vmi gyönyörűséges. Nem is tudom, halványpdni fog-e valaha. Szal lehet, hogy idén nyáron is hanyagolom a strandot. És Kriszti, gondolom nem nyugtatlak meg vele, de én is a tehén kategóriába tartozom.
(hehe, aszondja itt a gyerek, miközben olvas, hogy oh, jee
)
Jutta: anti reflux tápi... na igen. A miénkre is rá van írva. Ádi csak azóta bukik, mióta ezt eszi. Nem sokat, de mindennapossá vált.
Most akkor tornáznotok kell? Lehet, hogy én vagyok kétkedő, de ha én elvinném a gyereket, lehet, hogy nekünk is kéne, pedig aztán... Szal, nem lehet, hogy mindenkinek megjavasolják ártani nem használ alapon?
Macsek: Vilkóval, ti hogy kerültetek Dévényezni? ( bocsi, de nem emlékszem már)
Timi: pihenj sokat hétvégén . És azér nem ártott volna egy téli gumi, te nő!
Az új vonalzók teccenek!
Kis sárkány Maja és Piszike baba annyira hasonlítanak egymásra
Ebi: ez a barlangi ősanya eszmefuttatásod... ezen is jót röhögtem.
Prücsi: édesek a csibész fiaid. Még 2 vetélytárs
Gömbi: Borcsi kis cukor a képen. És akkor is kis vörösnek látom!
Kriszti is ellenkezett mikor írtam nadinról, és mégis vöröses Ő is
Andi2: gratulálok Petrának a forduláshoz
Anett: szegény jó munkásembert toleranciával és jómodorral nem áldották meg az égiek. Eszéhez kell mérni. De figyu! A szennyes macska almot bezacskózva, nyomd a kezébe honoráriumként a kedvességéért!