Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

jajj itt ne essen,mert megyünk anyukámékhoz és igaz már felnink nincs de gumink nincs

ezekkel bajlódtam egész nap,a zene sajnos ugyanaz,mert amit akartam nem engedi felrakni,majd még csiszolgatom :-)

Maja fejlődése jól láthat,plusz ingyé van a divatbemutató

D:\Documents and Settings\Gyurka János\Dokumentumok\Flash Slideshow Maker Professional\output\Bibuska.html

D:\Documents and Settings\Gyurka János\Dokumentumok\Flash Slideshow Maker Professional\output\majababa.html

D:\Documents and Settings\Gyurka János\Dokumentumok\Flash Slideshow Maker Professional\output\majababa2.html

D:\Documents and Settings\Gyurka János\Dokumentumok\Flash Slideshow Maker Professional\output\maja3.html
Vendég

Timi, ez mi akart lenni?

KépKép
kertikiri

Itt sem esik, gyönyörűen sütött eddig a nap, de nagyon fúj a szél, ki sem tudtam rakni a gyereket a teraszra, mert olyan hangos. A hálóban nyitottam rá ablakot, de így meg 40 perc után ébredt.

KépKép
kertikiri

Kriszti
copyzd be és elvileg elindulnak
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek el Petra tegnap óta egyedül forog hasra meg vissza mondjuk néha kell segítség de egésznap "pörgünk".
Voltunk ma csípő uh-án a gyerek még meg sem volt vizsgálva de a lelet már kész volt.Jó mi?
Köszönjük a mini szülinapi köszöntést!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Timi, nekem nem indul.

KépKép
kertikiri

A 1 órás 60 ml-is kaja után most, negyed 7kor bírt enni 40 ml-t.
Én már ezt nem bírom. :cry: :cry: :cry: :cry:

Többiek merre???

Kép
Kép
h@jni

Csajok:
mikor szopisztrájkoltak a babák, akkor üvegből sem ettek vagy azt nem is próbáltátok??

Kép
Kép
h@jni

Hajni: hát sajnos nem tudok mit mondani!
Nem probálsz neki egy kis édes almát reszelni!

Attól tán éhesek lesznek!

Andi005: boldog miniszülinapot!

Kép

Kép
mogyoland

Szerintem valami desszertet elfogadni alma-banán ,v. sima alma!
PRobálj valamit már majdnem 5 hós szerintem nem lehet már nagy gond!
De nem akarok ám okoskodni!
Ez azért már kevés !

Kép

Kép
mogyoland

Hajni: mikor eszik és nyel nem látod rajta ,hogy fáj neki!

Egy ismerősöm mesélte ,hogy a babája nem akarta megenni a tápit akár mit csinált és egy csöpnyi kakaóport rakott a tápiba és egyből megette mert más volt tőle az ize de tényleg keveset!

Most mikor meg voltunk tanácsadáson egy csaj mesélte ,hogy neki sem akarta a tápit megenni és minden etetésnél rak bele neki Danoninot és nagyon szereti! :shock:

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo:
a védőnő pici cukrot javasolt, kipróbáltam, ez volt a 40 ml akkor este.
Most nem erőltetem, nem adok neki semmit, se pépet, semmit és fél9-9 körül megpróbálom.
Amugy nem sír, h éhes lenne, a fene se érti ezt.
Nem nyel fájdalmasan, tekeri magát és próbál felülni. Most 2x úgy evett pl. h ráznom kell közben, nagyon vicces látvány lehet, rugózok az ágyon ésúgy iszik, de ilyen 40-60 ml-t, anélkül egy kortyot se.

Kép
Kép
h@jni

Hát Hajni nehéz eset ez!
Nem tudom mi van!

Kép

Kép
mogyoland

Timi:
én se tudom megnézni. :(

Mogyo:
majd lesz valahogy....

Merre van mindenki?? Hahóóó ???

Kép
Kép
h@jni

Jutta:
remélem Neked nem lesz ez... mármint ha elkezded a Sinlacot..
Amugy szerintem szörnyű ize van, de Marci is szerette, Lilla is cuppogja befele....

Kép
Kép
h@jni

sziasztok
háááát... most nálunk irtó nagy szoppancs van... merhogy úgy tűnik, hogy alig van tejem. Három napja nyűglődés, éjszaka két-három óránként kelés, kajálás, Marci három napja tátog, mint a hal és én a kva "jó" anya nem jöttem rá arra, hogy mindez azért van, mert szerencsétlen hiába szopizik ezerrel még így is éhezik. Úgyhogy gőzerővel megy a hozzáetetés (ma már úgy kapta este a tejpépet, hogy abba is raktam gyümit, legyen minél táplálóbb, jó lenne végre aludni is valamennyit...).

Amúgy Hajni, Jutta, láttam olyan Humana-s cuccot, amiben nincs egyáltalán tej (valami almás cucc), az van ráírva, hogy simán lehet higítani táppal is (ez pl. csak hatszázvalahány pénz), szóval asse hüjjjeség szerintem.

Móni, dehogy, semmi gond, én csak azt írtam le, amit anno az én dokim mondott. Tudom, hogy ahány orvos, annyi vélemény, de hát ez meg valószínű azért lehet, mert nincs általános érvényű szabály. Egyik babánál ez jön be, másiknál meg homlokegyenest az ellenkezője.
Látom magam előtt az ősasszonyt, ahogy forgatja a szemét a barlangban: táp vagy anyatej, alma vagy mammutcomb, forog, nem forog.....? Ugye ő szerencsére az ösztönei alapján oldotta meg a dolgokat, még jó hogy akkor nem voltak védőnők és szakirodalom, valószínű az első körben kihalt volna az emberiség :lol: . Merhogy ezeket az ösztönöket írtják az anyukákból a sok hüjjje okoskodással. Pedig szerintem mindenkiben simán ott van, aki nem táplál hozzá, az valószínű az ösztöneiből tudja, hogy az ő babájának ez nem tenne jót, aki pedig igen, az tudatalatt tudja, hogy nálunk viszont kell. Má persze szerintem.... Szóval hajrá anyai ösztönök :).

Minden hófordulósnak és szülinaposnak sok boldogot.

Kép
ebinc

Kriszti, ne irigykedj, nem állok jól tejügyileg :( Nagyon hanyagolom a fejést, nincs időm és energiám. Csak a reggeli ilyen sok ám, a következőnél már csak 100 van kb, aztán 80 és igy lefelé :( De már nem érdekel, 6 hós koráig mostmár tuti fogok tudni szoptatni valamennyit!

Andi, Petrának boldog miniszülinapot! Nagyon ügyi a csaj!!!

Hajni, és mi van most Lilla súlyával? Még mindig fogy? Nem adod fel az elveidet?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ebi, te eddig csak szoptattál?
és nekem ma az jutott eszembe, hogy Afrikában, ahol a nők a hátukra kötik a csecsemőket egész nap, azok hogy kezdenek el forogni meg hason kitámasztani??? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, nem, kapott két szopi között gyümit, meg este szopi előtt tejpépet. De hát ugye ez is kevés volt neki. Szerintem most lehet valami baromi nagy ugrás a fejlődésében és jóval több kaját igényel.
Most a dilemmám az, hogy eddig nem volt táp, akkor most vegyek, vagy főzőcskézzek neki és préseljem a tejcit... Attól félek, ha vennék tápot, előbb-utóbb végképp elapadnék. Azt meg nem szeretném, legalább fél éves koráig (szorííííjatok) mindenképp szeretném szopiztatni.
Brühü, pedig olyan szuperul beállt már a napirendünk. Most ahányszor csak jelez, annyiszor mellreteszem. Ennyi volt a napirend :D
Jajj, viszont nagyon megörvendeztetett. Már régóta kacag hangosan, de eddig mindig kellett ráhatás (dumálni hozzá, megdögönyözni, stb..). Tegnap épp a konyhapulton ücsörgött én a tejpépet kevergettem (egy kézzel őt fogtam, egy kézzel tejpép) egyszer csak hangosan röhögni kezdett, erre rám is rámjött és baromi édes volt, alig bírta abbahagyni. Úgyhogy tegnap óta olyan spontán röhögések jönnek rá, még álmában is felkacag :).
Jah a másik meg: közlekedik. Előre szeretne mászni, de még elég bénán megy neki, legtöbbször hátrafelé sikerül, de már jó nagy terepet bejár a szobában :).
Igen, Zsu, ismerem az érzést, amit leírtál, én is totál szerelmes vagyok a kölkökbe.

Kép
ebinc

Ebi,az tuti,hogy ha elkezded a tápit akkor előbb-utóbb elapad a tej.Szerintem hamar rájön a gyerkőc is, hogy ez így könnyebb meg az anyuka is rájön, hogy hamarabb jól lakik a gyerkőc na szóval ez az én tapasztalatom.
Mondjuk nekem nem volt sokáig tejem 1hónapos koráig tudtama Petrát szoptatni.
Na szóval én igy gondolom.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Sziasztok!

Hajni, no szerintem (de csak szerintem) próbáld ki egy napig azt, hogy csak akkor adsz neki kaját ha kér!!! (tehát semmi tömés)
Sinlacot, meg akkor adj neki, amikor szoktál - máskor ne!

ÉS mégegy: Próbálj ki vmi banános vagy vmi hűűű, de finom tápit, HA-sból nincs olyan? (csak, hogy az eveid se sérüljenek)

Csajok, ma kaptunk antireflux tápit... Ha azt megeszi, akkor mindent... :lol:
No persze Dorka megeszi, ki csodálkozik ezen? :wink:
De a 2 lyukú AVENT-os cumin, a 200 ml konkrétan 40 perc alatt folyamatos duguláselhárítás után jött át.
A variábilis cumiból meg 5 perc alatt jött ki. (ezzel Dorkának annyi baja volt, hogy "Héééé, ennyi volt az egész?")

Jutta

KépKép
jutta

asszem megnézem azt az almapépet...
depi avgyok, most megyek. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, fel a fejjel, éhenhalni tuti nem fog, baja sem hiszem, hogy lenne, állítólag így a negyedik hónap tájékán nekiállnak furán viselkedni, vagy zabálásba fognak, vagy nem akarnak enni.
Persze megértem, hogy az ember idegeit felőrli az ilyen.. émmindig azzal nyugtatom magam, hogy nem tart örökké, meglátod, 1-2 nap múlva nálatok is megoldódik az ügy

Kép
ebinc

Hajni, azt meg minek. Pépet most is eszik! :lol:

Ne menj a Dunának (még jó, hogymessze van! :wink: ), nem lesz baja... NE TÖMD!!! Ha kér, akkor adj! Csak 1 napig bírd ki!
(szerintem, ha naphosszat kínálgatnának kajával nekem is már a gondolatától csömöröm lenne)

Jutta

KépKép
jutta

Ez most vmi járvány vagy mi? A férjem szerint Marci is olvassa a topikot titokban, mert tegnap óta ő sem fogadja el a banános tápszert, amit eddig tökre szeretett. Most már én is megőrülök tőle, vagy nem hajlandó szopni, vagy csak szopni hajlandó. :evil:
Ebi, ha megengeded, hogy beleszóljak, szerintem amíg a te Marcid hajlandó szépen szopizni és neked van energiád, ne adj tápszert, bár szerintem ő már akkor sem fog leszokni a szopizásról. Az én dokim, aki nagyjából a te néhai dokid elveit vallja, azt mondta tápszer növelés helyett adjak nyugodtan krumplit. Én nem tudom...

ukati74

Kriszti, hát azzal mentem oda, hogy a 4 hónapos kislányom aludni szeretne, nem lehetne-e felfüggeszteni a zajos munkálatokat két óra hosszára. Erre a jó munkásember elküldött a francba. Azért egy jó óra hosszat csend lett, Eszti el is aludt, utána ismét a fúró zajára ébredt, gyorsan megetettem, és kimenekültünk. Inkább a hideg, mint a zaj! Így kinn is szundított 3/4 órát. Este fél 7-kor még fúrtak, utána már "csak" kalapáltak fél 10-ig... :(
Eddig ez nem volt probléma, de az utóbbi 2 hétben ez már a 4. nap volt, hogy a falat fúrták, vésték a házban, és Eszti nem tudott aludni. Félek, hogy tavasszal még rosszabb lesz, még többen fognak lakásfelújításba...
Mogyo, durva ez a szomszéd-sztori, lekopogom, nálunk ez nincs, csak a lakásfelújítások zaja zavaró, de az nagyon, gyakorlatilag olyankor nem lehet itthon létezni. :(
Ilyenkor nagyon elvágyódom egy vidéki kertes házba, de sanos a férjemet Pestre köti a munkája, én is tanulni szeretnék szeptembertől. Itt meg csak egy panellakásra futja... :?

Kép
waterlilly

Kati, köszi, és asszem én is ezt fogom tenni :)

Na, jó éjt mindenkinek, megyek megint nem alunnnni (remélem, ezen az éjjelen ez kicsit másképp lesz azért...)

sziasztok

Kép
ebinc

Jók legyetek Csajok, én jövő vasárnap leszek csak, megyünk anyósékhoz!
Kivánok átalvós éjszakákat, jóevő-jóalvó jókedvű gyerekeket, sok tejcit, ...mit is még? Szóval minden jót, vasárnap jövök!
Pussz

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Remélem nem haragszotok meg érte, de fel szeretném hívni a figyelmeteket 4 új csoportra a XI. kerületben. Mindegyik csoport teljesen ingyenes, előjegyzés nem szükséges! Jöhetnek idősebb gyerekek is, a hely egy játszószoba, jó nagy tér, tele játékkal.

1. Baba-mama szopis csoport. Két IBCLC-re készülő anyuka vezeti, én pszichológus vagyok, társam pedig gyermekgyógyász. Oldott légkörben beszélgetés a leggyakoribb szopis kérdésekről, problémákról amíg a gyerekek játszanak, ismerkednek. Lehetséges témák: a szoptatás menete, tejmennyiség növelése, visszatérés a tápszeres pótlásról az anyatejre, hozzátáplálás, elválasztás, alvás, szopis problémák, a szoptatás örömei, előnyei, az 1 éven túli szoptatás, tandem szoptatás, stb, stb. Minden hónap ELSŐ péntekén 10-12 óráig.

2. Szoptatásra felkészítő csoport várandósoknak. A szoptatás alapjai, hogyan kezdjük jól, az újszülött viselkedése, a szoptatás normális menete, felkészülés az első időszak lehetséges nehézségeire. Ide is jöhetnek nyugodtan idősebb testvérek, van jó sok hely és játék. Minden hónap HARMADIK péntekén, 10-12 óráig.

3. ANGOL NYELVŰ baba-mama szopis csoport. Mint fent, csak angol nyelvű anyukáknak. Minden hónap MÁSODIK péntekén, 10-12 óráig.

4. ANGOL NYELVŰ várandós csoport. Nemcsak szoptatás, hanem a babavárással kapcsolatos összes téma angol nyelvű kismamáknak. Minden hónap NEGYEDIK péntekén, 10-12 óráig.

Helyszín: XI. Bártfai u. 34/A, Korai Fejlesztő Központ
Tel: 363-0270
Megközelítés: Piros 7/173 busz a Bártfai u megállóig (Szt. Imre kórház).
Parkolási lehetőség van a környéken.

Várunk mindenkit szeretettel! Légyszíves adjátok tovább az információt bárkinek aki esetleg érdeklődik egyik vagy másik csoport iránt!

Köszönöm szépen!

(UI: Erősen gyanítom, hogy a babanetes postafiókom megtelt, és ezért nem jön bele új levél... akinek gyanús hogy esetleg nem válaszoltam valamire, küldjön emailt! Az nem telik meg! rokica kukac gmail pont com)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Fél 7-kor keltünk. (okés, jobb, mint ha 5-kor )
Apa még alszik, így én bejöttem Ádihoz a gyerek szobába, hogy ne zavarjunk .
Tegnap este írtam egy szép hosszút, erre kidobott :evil:
Hajni: Sztem nem gáz, ha csak 3x eszik tápit Lilla. A sinlac táplálóbb, attól is szépen fog hízni. És talán megszomjazik rá és inni is fog. Okosabbat most nem tudok mondani. Próbálkozni kell.
A barátnőm felhívta a figyelmemet, ha elkezdem a tejpépet, ne lepődjek meg, ha ezután a tápi nem fog kelleni. Nem értem mért, de sok baba a tejpép után nem szívesen eszi a tápit
És Ádi is olvassa a topicot ( konkrétan sunnyogva, a játszó szőnyegéről ). 2 napja a bébiételnek csak felét eszi meg, nagy tuszkolások árán :roll: Ma megpróbálom 4 óránként megetetni, hátha...
Zsu: érezzétek jól magatokat, pihenj sokat és ha megjöttetek, jelentkezz!
Egyébként a barna csíkom nekem már régóta nem látszik. Ellenben a lila striák... hát az vmi gyönyörűséges. Nem is tudom, halványpdni fog-e valaha. Szal lehet, hogy idén nyáron is hanyagolom a strandot. És Kriszti, gondolom nem nyugtatlak meg vele, de én is a tehén kategóriába tartozom.
(hehe, aszondja itt a gyerek, miközben olvas, hogy oh, jee :lol: )
Jutta: anti reflux tápi... na igen. A miénkre is rá van írva. Ádi csak azóta bukik, mióta ezt eszi. Nem sokat, de mindennapossá vált.
Most akkor tornáznotok kell? Lehet, hogy én vagyok kétkedő, de ha én elvinném a gyereket, lehet, hogy nekünk is kéne, pedig aztán... Szal, nem lehet, hogy mindenkinek megjavasolják ártani nem használ alapon?
Macsek: Vilkóval, ti hogy kerültetek Dévényezni? ( bocsi, de nem emlékszem már)
Timi: pihenj sokat hétvégén . És azér nem ártott volna egy téli gumi, te nő! :twisted:
Az új vonalzók teccenek!
Kis sárkány Maja és Piszike baba annyira hasonlítanak egymásra :wink:
Ebi: ez a barlangi ősanya eszmefuttatásod... ezen is jót röhögtem. :lol:
Prücsi: édesek a csibész fiaid. Még 2 vetélytárs :D
Gömbi: Borcsi kis cukor a képen. És akkor is kis vörösnek látom!
Kriszti is ellenkezett mikor írtam nadinról, és mégis vöröses Ő is :wink:
Andi2: gratulálok Petrának a forduláshoz
Anett: szegény jó munkásembert toleranciával és jómodorral nem áldották meg az égiek. Eszéhez kell mérni. De figyu! A szennyes macska almot bezacskózva, nyomd a kezébe honoráriumként a kedvességéért! :lol:

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Hát én is jót nevettek az ősanyán de én is valami hasonló párton vagyok!
Réggeben is volt valami !
De ezt már kinyilvánitottam igy befog.

Gabci: hát nállunk is néha alig akar enni de utánna mint a porszívó!

Kép

Kép
mogyoland

Én meg vettem fürdőkarikát!
Remélem majd szeretni fogja!
Ma megyünk érte bár még nem rakhatom bele majd ha ül !

Zsu: jó anyósózást!

Képzeljétel el a csaj reggel 6-kor kelt fel enni de szerintem azért mert én felkeltem.
Nem tudom most mi van de azt játsza ,hogy rámászik éjszaka és ugy alszunk!Ha hátatforditok neki akkor meg nyüszizik! :oops:
Hát igen milyen jó ,hogy velem alszik !
De egyszer majd csak leszokok rólla főlleg ,hogy nem is probáltam mostanában! :oops: :D

Kép

Kép
mogyoland

leszokok=leszokik

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Tudom, h nem fog éhes halni, de, de, de.......

Vettem humana almás tejmentes pépet, azt szépen megette, tápszerrel csináltam, nem vízzel, így olyan, mintha tápit inna. :)
Így most hajnal-vacsi tápika lesz. ( este 170 ml-t ivott, hajnalban 100 ml-t. ) Reggeli Sinlac 160, ebéd almás pép 180g, 4 körül ici tápi ( olyan 40-80 ml.amit megiszik) és Sinlac péppel vagy ezzel az almással lesz kiegészítve. És így meglesz neki a 4 tápszer. :) Csak kanálból.
meg azt javasolták a Brendonban, h ezt az almásat sokan azért veszik, mert nem fini a tápszer. Szval pl. 150 vízben rakjak 4 kanál tápszert (amit eszik) és az 5. kanál meg ebből a pépből, így folyékony, és a tápinak finom az íze, hátha így efogadja. Majd még így kipróbálom. :wink:

Kép
Kép
h@jni

ja...
vettem bébiételeket, szval az első lépést megtettem :wink:

Kép
Kép
h@jni

Zsu:
jó utat. Pihizz sokat. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni,milyen bébikajákat vettél?
Zsu, jó utat.

KépKép
kertikiri

Kertikiri:
őszibarack, alma-őszibarack, sütőtök, alma-sütőtök.
De egyelőre a polcon figyel. :)

Gömbi:
ma találkoztam a Tescoban reggel egyik barátnőmmel, neki 3 héttem idősebb a lánya, mint Lilla. Mesélte, h a légzésfigyelő ( Angelcare) folyton besípolt, így 1 hetet voltak H-ban kivizsgálásra, ott 1x sem sípolt be. Semmit nem találtak...
Hazajöttek mérgében felhívta az ügyfélszolálatot, h ekkora egy szart, h van pofájuk árulni. :) A csajszi próbált neki segíteni, h mikro sípol stb... Meg, h milyen a kiágy. Rácsos?? Az hát... milyen lenne. :) És az alja, a matrac alatt? Az is? aha. :) Na, ez volt a baj. :wink: Kell alá rakni 2-3 cm vastag lemezt, ami sík. Vágattak bele, azóta 1 riasztás sem volt.
Nektek milyen a kiságy? :wink:

Kép
Kép
h@jni

mammutcomb! nagyon király. én is mindig az ősemberre gondolok, ha döntéseket hozok. de komolyan! :lol:

Ebi! ennyi idősen nem fog leszokni a ciciről, ha kap tápit! Bett 14 hónapig cicizett és 3 hetesen tápit kapott! :? ez gyerekfüggő. Marci is van, hogy nem éhes, de egy kis cicit még szivesen legyűr! :D Barnuról inkább nem is beszélek. :oops:

Képtelenség végigolvasni benneteket.

Mindenkinek köszönjük a jókivánságokat, Bettinek nagyon tetszettek amiket felraktatok!

megyek tortát sütni, holnap zsúr lesz.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hát ciripke nállatok is zajlik az éelt!

Hajni: akkor azért nem nyugszol és inkább bevásároltál jól tetted!
Ha minden kötél szakad!

Kép

Kép
mogyoland

Ciripke:
én is sütök-főzök. Holnap jönnek hozzánk is Lillát köszönteni. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Lilla babának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!
Kicsi lány legyen emlékezetes az első névnapod.

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hahááááááá....
150 ml víz, 5 kanál tápi + 1.5 kanál humanaalmáspép és Lilla megevett 150 m-t belőle tuszkolás nélkül. :)
Remélem így már tetszeni fog neki. :wink:

Jolka:
köszi. :)

Kép
Kép
h@jni

Lilla! Sok boldogságot kivánunk első névnapodon!
Dóri és a többiek!

Mi ma megyünk Julianna napra (Szabi anyukája)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Hajni, a kis válogatós! :lol:
Ja és most fogalmam sincs mi legyen.... (merezolyan ritka nálam :wink: )

- BEBA HA+AR: minden cumit el tud tömíteni, a csórös pohárból meg túl gyorsan jön még Dorkának...
Eredmény: így is, úgy is hiszti, eltömődés esetén iszonyat hiszti...

- Sima HA-s tápi után nagyszerűen bukunk...

Szerintetek?

Ja és vagy 2-3 hete már 1 éjszakát se alszik át Dorka. Akkor sem, ha sokat alszik napközben és akkor sem, ha keveset....
Miért?????
Nem éhes, nem fáj semmije... egy cumi kell neki és visszaalszik (mondjuk 6 után már nem) csak én készülök ki attól, hogy 11-kor, 1-kor, 3-kor vagy 4-kor majd 6-kor kelek... és persze én nem alszok olyan gyorsan vissza...

Jutta

KépKép
jutta

Lillának boldog névnapot kívánunk!

Jutta. hát érdekes ne aggodj nállunk is sűrűn fenn van és nem sir nem éhes ,mondtam a dokinak és ez valószínű a fogzás jele!

Kép

Kép
mogyoland

Hajni, és így nem sűrűbb a tápszer? Milyen cumisóvegből adod? Gabi, gondolom a 2-es tápi is sűrűbb, azt mivel adod?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!
U.e van nálunk.
Nem tudom, mi lehet az oka. De u.e volt Manónál is. 4 hós koráig átaludta az éjszakát, utána nem. Most Ákos kel. Eszik és aslzik, csak mikor lecsatolom, felébred, így már sokszor marad mellettem. Vagy berakom a hordoba, abba amit mindig is elleneztem, de a nyugalom érdekében, abba van, így alszik tovább. Nem akarok kisérletezni, hogy magától aludjon el, Manóra is figyelni kell, nehogy felébredjen.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Köszönjük. :)

Jutta:
Deee, így sokkal sűrűbb lett. Eddig 3-as cumival ettünk, most ezt variabilissel adtam és a 2-es vonalnál. :) Már próbáltam ezt a cumit sima táinál is, de akkor fulldoklott tőle. :oops:
Nekünk is volt Beba Ha.ar., de azt Lilla nem ette meg.
Esetleg Te is vegyél ilyen almás izét és sürítsd ezzel. :) Vagy állítólag a Sinlaccal is lehet sűríteni, én mondjuk azt nem próbáltam.
jj csajok, drukkoljatok, h este is megegye így. Mert most félálomban volt, szval csukott szemmel itta meg. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Hajni. megy a drukk!

Jutta: hát izé hordozóban ! :D
Vaalmikor nállam is abban alszik el bár inkább a hintában az hasonló mint a hordozó meg mikor megyünk vásárolni akkor is a hordozóban van !

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?