SZiasztok!
Vagyok, csak olvasni sincs időm, nemhogy írni....
Kata múlt héten itthon volt, először egy hányós-hasmenéses vírust kapott be, majd jött a szokásos, taknyos,köhögős izé is. De ma már ment bölcsibe, olyan örömmel, hogy csa kna
És sikerült megbeszélnem a gondozónővel, maradhat a Kata bölcsiben, akkor is ha már ne mdolgozom
Mondjuk a doktornő is ezt javasolta, meg a védőnő is, mert ők belülről látják hogy hogy mennyire élvezi. Én csak azon ahogy megy
Én még mindig dolgozom, remélem ha már itthon leszek, több időm lesz írni nektek is
Már csak 10 nap
Már csak ennyit megyek
MÁrti! Tényleg ne fordulj be a szopi miatt, nem éri meg
Ha buta gondolataid támadnak, csak nézz rá a 3 gyönyörű gyermekedre
És majd te is bátoríts engem 2 hónap múlva
A Barbi által javasolt cumisüveg nem márkanálküli (legalábbis ha egyre gondolunk) az a NUBY üvege, hajlított, alul szelepes, csöpögésmentes cumival, amit képtelenség szívni
De a cumit ki lehet cserélni. Ha szeretnéd kipróbálni, szívesen elküldöm, nekem van kettő, épp a teszveszre akartam feltenni.
Kicsi baba remélem jól van, sokat rugdos, de nagyjából ennyi amit tudok róla. Most megyek dokihoz, de nem tudom hogy lesz-e esélyem kivárni a sort, mert dolgozni kell mennem.
26.-án megyek legközelebb ultrahangra.
Elhozta neki apum a bölcsőt, Tamás már el is kezdte lecsiszolni
Megvan a hordozója, le van foglalva a babakocsija, megvan a kiskádja is, és az összes gyerekruha
Tényleg ha tudtok olcsó méteráruboltot (kilóst is) akkor írjátok meg, mert anyagot kellene vennem az ágyneműjéhez, mert azt én szeretném megvarrni
Mennem kell, mert tényleg nem érek be
Minden szülinaposnak, és névnaposnak utólag küldünk sok puszit!!!!
Zsu