Sziasztok!
Hazaértem... hosszú volt ez a nap is a BMC-ben.. reggel 7-re mentem és du. 1-re értem haza. Jó, még volt 2 köröm gyógyszerekért...
Nyulasz,
itt a BMC-be iszonyú sokat kell várni. Ha nem érsz oda 7.30-ig, akkor már csak az utcán tudsz sorba állni, mert nem férsz be az ajtón belül. A múltkor nagy sz--vás volt, mert 1. sorbaállás a recepció
hoz, onnan vérvételre a központi laborba küldtek, ott is sorbaállás. aztán vér egy részével vissza a meddőségibe, ott pedig a véreredményt meg kellett várni, és annak alapján kaptam a további intsrukciókat, miből mennyit szúrjak... És, még az orvosi igazolásra kellett sokat várni, meert közben elment leszívni és beültetni és inszeminálni tanárúr. Hu, még leírni is sok volt...
Jaj, te, én kiegyeznék egy lilahagymás zsíroskenyérrel ebédre! Egy baja van, hogy még a macskám is arrébb ül, miután azt eszem
Szóval, az egyik oldalam funcionál most épp csak. Ott van 4 tüsző, 16-16-18 és x mm esek, és a másik oldalon 1 db 16b mm. Így maximum 5 lesz, de azért örülök, pláne ahhoz képest, amit ma hallottam: egy lány 600 ezer, nem elírás! ft-ot költött a mostani lombikra, és 1db tüszője van! A múltkorin 370 ezret költött... És a lombikok előtt nem volt hormonproblémája.
Egy most egy kicsit többre számítottam, mert a múltkor az antagonistával lett 6db, amit leszívtak. És azért lett long most, hogy több legyen. Cest' la vie (Nem tudom jólírtam -e.
Kiscsillag, amikor nekem begyulladt a lábikóm pedikűrözés után, vagy hiányában, mondjuk mikor nem vettem észrem és picit belenőtt a husomba egy köröm, betadinnal bekentem 2szer, és 1 nap alatt lement a gyulladás. Én imádom a csacsikat! Küldök képet én is!
Csibe, neked is köszönöm az érdeklődést! Örülök, hogy láttalak! És drukkolok a fagyibabához!
Panda és Apacs! Le a kalappal! Jól bírjátok! Kitartás! Csak így tovább! Nemsokára rátok mosolyognak, és akkor elfelejtitek az álmatlan éjszakákat!