Új privát üzeneted érkezett!

Kis-csillag!
Én nem vittem túlzásba a főzést :D
Kép
Vendég

Nyulasz!
megint LAPTETŐ
dezsina

Dezsi!
Ja,ez most szándékos volt ám :D
Vendég

Kiscsillag, gyógyulgass, remélem a sok homi gyogyi hat.
Az ebédetek nagyon jól néz ki, de a lilahagymás zsíroskenyér (főleg forraltborral) az is valami isteni tud lenni néha!

Kép
petne

Nyami-nyami finomakat föztök :wink:

Kép

csibe
csibe32

..már aki főz :lol:
Vendég

Csibe!
3 hózzászólás,és régi felhasználó leszel :D
Vendég

Na ja 3 hozzászólás és régi felhasználó leszek :wink:

Kép

csibe
csibe32

Na ja 3 hozzászólás és régi felhasználó leszek :wink:

Kép

csibe
csibe32

Nyulasz és átléptem a bűvős 1000-es számot :wink: most már régi felhasználó vagyok, igazán lehetnék már kismami :roll:

Kép

csibe
csibe32

Csibe! :lol:
Ugyanezt éreztem amikor én is régi felhasználó lettem.Vajon hány ezer hsz kell,mire kismamik leszünk?
Mondjuk Neked holnap kiderül,hogy ennyi is elég volt :wink:
Vendég

[quote="petne"]K írta:petneiscsillag, gyógyulgass, remélem a sok homi gyogyi hat.
Az ebédetek nagyon jól néz ki, de a lilahagymás zsíroskenyér (főleg forraltborral) az is valami isteni tud lenni néha!

Igyekszem - megteszek minden tőlem telhetőt..
IIIMádom a zsíros kenyeret, de én forralt bor helyett teácskát kérnék mellé.. :wink: :wink:

Ami megint csak nagyon gusztusos tud lenni, az a héjában sült burgonya, vajjal és szalonnával :wink:
Az sem diétán koszt, de isteniiiii :D :D

Csibe: grat hogy régi lettél :D

Nyulasz: grattolok Laptetőhöz :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz Valentin napon zsiroskenyér? :shock:

Kép

csibe
csibe32

Jó reggelt Mindenkinek!!

Gyors bekukk így hajnalok-hajnalán!
Kép

HURRÁ ISMÉT PÉNTEK!
Kép Kép Kép

Nem tudtam aludni 3tól.. Jól vagyok, csak fáj a bal nagylábujjam, 2 napja pedikűrözték, és úgy fest, vmi galiba van vele, tiszta piros és fáj is :( :(
Ma meg még kozmetikáztatni is megyek - legalább szőrteleny lesz a lábam :lol: :lol:

Mizujs? Kismamik? Virgonckodnak a Bérlők? Puszi a pockoknak!
Babázók? Mizujs? :D

Apacsékról nagyon régen nem hallottunk.. :shock: :roll:
És még sokakról nem...
Tessék jelentkezni :) :D

Kép
kis-csillag
Tököl

reggelizünk Kép Kép
Van valakinek zepter masterpiece készletből valami????
recepteket szeretnék ha tud valaki...
Vendég

Csibe!
Igazából vadas volt,meg hagymástörtkrumpli sültcsibével,meg husileves,meg túróval töltött zsemle,de ezeket nem én csináltam,hanem anyu.
Drukk mára,nagyon várom,hogy mit mond Nked a doki,remélem csupa-csupa jó dolgot :wink:
Kis-csillag!
Jó szépülést,és vigyázz a lábujjadra!Édes a csacsi :D
Brumi!
Mikor van punkció?
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nyulasz!
Drukkok a táppénzhez és a doki telefonos, vagy személyes találkozásához.

Csibe!
Millió drukk, hogy 300 legyen a hcg!!!

Petne!
Várjuk a magas hcg szintet!!!
dezsina

Nyulasz!
picit nem jól beszélni magyar... :oops: De érted mit akartam mondani.
dezsina

Sziasztok!

Dezsi, Nyulasz!

Hogy vagytok?

Kiss!

Te mikor is mész dokihoz?

Csibe!

Várlak a hírekkel!
gizmixxx

Sziasztok!

Csibének és Petnének mára megagigadrukk!
Kép Kép Kép

Hozzám jönnek vissza körmönfonottan, biztosan fájni fog, amikor megbirizgálja a csajszi, de most épp nem fáj, használ neki a KetoSpray :lol: :lol: Legalább valamire jó :lol: :lol:

Dezsi, szerintem Te jól beszélsz magyarul, csak a billentyűzeted nem úgy adja vissza, ahogyan kellene, nem? :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Gizmi: én konkrétan hétfőn egy ízlésesen elköltött ebéd után megyek bélésellenőrzésre :lol: :lol: :lol:
(Magyarul - hétfőn ebéd után jelentkezzek zorvosomnál :lol: )

A kutyamindenit, de jó kedvem van, azt hiszem ma párszor meg leszek kénozva...
Kép

Majd legfeljebb utána acsarkodok kicsit..
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Hú,tényleg Petnének is nagy druk!!!!
Vendég

Dezsi!
:D
Vendég

Sziasztok!

Nagyon el vagyok havazva, munka, munka, munka :oops:

Drukk mindenkihez, kinek mihez kell +++++++++++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Allegro!
én is nagyon el vagyok mindig havazva, főleg pénteken! Hát hiába, valakinek kell húzni az igát :lol: :lol:

Petné, Csibe!
várjuk a jó híreket!!! :)

Kis-Csillag!
Micsoda jó kedv! Most én is relative jó hangulatban vagyok! :)

Nyulasz!
:D hívtad már a dokit????? :?: és vonalzó? Valami várás, vagy legalább ciklusnap :shock: :roll: :!: :wink:

Gizmix!
Mi, szerintem remekül megvagyunk Nyulasszal egyetemben (habár igazából nem nyilatkozhatom az ő nevében, de mit is mondhatnék egy mosolygós avataros Nyulaszról) Csak egy valami hiányzik mindkettőnknek (Nyulasz nem meri bevallani) NEM TUDUNK TESZTELNI :lol: :lol: :lol: :!: és ez kicsit elszomorít bennünket (de ennek is hamarosan eljön az ideje)
és Te? Tényleg még 3 hónap a vizsgálatok befejezéséig?
dezsina

Sziasztok,
Igaza lett minden gyakorló szülőnek és még a nőgyógyásznak is. Nem a szülés anehéz, hanem a felnevelés.
első nap áosz...itthon... második nap délután nyugi és katasztrófális éjszaka 1 óra alvással 4 órasírással. 2 nap okés....2. este szüper, mert kezd kialakulni a rend.. 3-4 óránként etetés.. tejcsi van tegnap (4. nap tejfakadás óta) 575 gramm v. ml.

most rohanok, mert kislányuk éhes, kisfiúnk meg éppen a kedvenc helyemen van.. eszik..:)
csao
Apacs.

Kép
apacs

Apacs: örülök, hogy hírt adtatok Egymásról!
Babákhoz kitartást! Sok-sok tejcsit kívánok!
Előbb-utóbb rendeződnek a napirendek :D
Puszika!

Kép
kis-csillag
Tököl

Apacs!
Csak az első két év ilyen,utána rosszabb lesz :lol: :lol: :lol:
Na jó,csak vicceltem,kb. 4 hónap volt húzós a családban az ikrekkel,(persze gondolom azért mindenhol más)két embert kíván a dolog,dehát nálatok ez nem okoz gondot.Kitartás,meg fogsz döbbenni,mennyivel könnyebben lesztek később két gyerekkel,mint sok egygyerekes,mert nem tudjátok őket elkényeztetni,muszály a rendszeresség,különben kinyúltok.Én most látok magam körül egybabást és ikrest,2.5 évesek,az egybabásnál nincs délután alvás,kevésbé játtszik el egyedül,mint az ikrek(pedig az ikrek sem játtszanak még nagyon egymással,de önállóbbak).Nem kell őket altatni,hiszen nem tudtak mindkettő mellé odabújni,míg az egybabást még altatják,mert kicsinek megszokta,és most másképp nem akar.Pedig mind a két anya szuper,csak van amit nem tudsz két pici mellett megengedni,így következetesebb vagy.Persze üzenem minden egybabásnak,hogy tudom,mindenki a legjobbat szeretné a gyermekének,csak könnyen elgyengülünk. :D (fú,most remélem senkit nem bántottam meg,ez csak az én tapasztalatom)Dezsi!
Ja,tesztelhetnéked van?Jó lenne :D
Hívtam már a dokit,de még nem sikerült elérnem.
Vendég

Nyulasz!
kivárjuk míg beszélsz a dokiddal! Idő van!

Csibe, Petne!
Hol vagytok a jó hírekkel?
dezsina

Sziasztok,

HCG csökkent, 28-as. 10 nap múlva újból vérvétel. Márciusba fagyibaba.

Brumi kiváncsi vagyok, hogy mit mondott Neked a Tanár.

Nyulasz nagyon kiváncsi vagyok, mit mond Neked a dokid.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Egy hatalmas ölelést küldök!Olyan közel voltál hozzá,nagyon sajnálom.Gondolom mondta,hogy a jó hír a rosszban,hogy nem méhenkívüli,mert akkor lassan de nőne.Mindjárt itt a március,most add ki a bánatot,sírd ki magad,mert hipp-hopp újra beköltöznek a pocidba.
Vendég

Nyulasz, nincs bennem bánat, nekem a keddi nap volt rossz, mert akkor már a tesztelésből láttam, hogy valami nem stimmel, szegény Dezsi vérét szívtam akkor. Mostmár a megszokott téma került Nálam előtérbe az a fogyás. :oops:

Kép

csibe
csibe32

(((((((Csibe))))))) :(

Kép
kis-csillag
Tököl

Csibe!
:(
Nem értem, akkor estleg vérszegény lettem :?: :lol: Mindjárt ki is vizsgáltatom magam :lol: :lol:
Együtt fogyunk!!! :D NO KOKUSZTEKERCS :!: :twisted:
dezsina

Dezsi :D :D :D . Párom igényli reggelente a 2 szelet tekercsét én ritkán eszek belőle, hétfötől csak szénhidrát napon :wink:

Kép

csibe
csibe32

Hívtam a dokim,még nincs benn,de mondta,hogy kérjek mihamarabbra egy időpontot hozzá.Jó fej,remélte találnak nálam valamit.Milyen kedves.Bár,ha belegondolok,én is azt reméltem...
Vendég

Sziasztok!

Hazaértem... hosszú volt ez a nap is a BMC-ben.. reggel 7-re mentem és du. 1-re értem haza. Jó, még volt 2 köröm gyógyszerekért...

Nyulasz,
itt a BMC-be iszonyú sokat kell várni. Ha nem érsz oda 7.30-ig, akkor már csak az utcán tudsz sorba állni, mert nem férsz be az ajtón belül. A múltkor nagy sz--vás volt, mert 1. sorbaállás a recepció
hoz, onnan vérvételre a központi laborba küldtek, ott is sorbaállás. aztán vér egy részével vissza a meddőségibe, ott pedig a véreredményt meg kellett várni, és annak alapján kaptam a további intsrukciókat, miből mennyit szúrjak... És, még az orvosi igazolásra kellett sokat várni, meert közben elment leszívni és beültetni és inszeminálni tanárúr. Hu, még leírni is sok volt... :( Jaj, te, én kiegyeznék egy lilahagymás zsíroskenyérrel ebédre! Egy baja van, hogy még a macskám is arrébb ül, miután azt eszem :)

Szóval, az egyik oldalam funcionál most épp csak. Ott van 4 tüsző, 16-16-18 és x mm esek, és a másik oldalon 1 db 16b mm. Így maximum 5 lesz, de azért örülök, pláne ahhoz képest, amit ma hallottam: egy lány 600 ezer, nem elírás! ft-ot költött a mostani lombikra, és 1db tüszője van! A múltkorin 370 ezret költött... És a lombikok előtt nem volt hormonproblémája.
Egy most egy kicsit többre számítottam, mert a múltkor az antagonistával lett 6db, amit leszívtak. És azért lett long most, hogy több legyen. Cest' la vie (Nem tudom jólírtam -e.

Kiscsillag, amikor nekem begyulladt a lábikóm pedikűrözés után, vagy hiányában, mondjuk mikor nem vettem észrem és picit belenőtt a husomba egy köröm, betadinnal bekentem 2szer, és 1 nap alatt lement a gyulladás. Én imádom a csacsikat! Küldök képet én is!

Csibe, neked is köszönöm az érdeklődést! Örülök, hogy láttalak! És drukkolok a fagyibabához!

Panda és Apacs! Le a kalappal! Jól bírjátok! Kitartás! Csak így tovább! Nemsokára rátok mosolyognak, és akkor elfelejtitek az álmatlan éjszakákat!
Vendég

Elfelejtettem írni, majdenm biztos, hogy szerdán lesz a punkcióóóóóó! :)
Vendég

Hajrá brumi! :wink:
Vendég

:oops: Brumi :oops:
Vendég

Sziasztok!

Brummadzag, az 5 is nagyon szép szám, drukkolok szerdán.

Csibe, sajnálom, hogy így alakult, de Te legalább megrázhatod magad, és várod a márciusi fagyibabál beültetést.

Nekem kicsit bonyolultabb a helyzetem. Nem hiszitek el, de még mindig terhes vagyok, duplázódtak az értékek. Most nem felejtettem el megkérdezni a számokat (ne nevessetek!) hétfőn 2,8 volt, most pedig 10,5. Felmerült bennem a gyanú, hogy esetleg más mértékegységben mérnek, de nem álltatom magam. Szóval csütörtökön újabb vérvétel. Addig azon izgulok, hogy nehogy méhen kívüli legyen, a doki szerint ugyanis megvan az esély rá.
Fura egy helyzet ez. Hétfőn úgy mentem be, hogy biztos voltam benne, hogy - lesz az eredmény, ehhez képest nem volt egyértelmű. Ma úgy mentem be, hogy most már biztosan kiderül, hogy nem sikerült, és most sem egyértelmű. Borzasztó ez így, szeretnék végre valami határozott eredményt, mert teljesen felőröl ez a várakozás.

Kép
petne

Nyulasz! Semmi gáz, aranyosan tudsz pironkodni :) :) Én sokszo úgy írok a nagy rohanásban, mint egy diszlexiás! Össze vissza a betűket!

Petne,drukkolok, hogy ne méhenkívüli legyen! Jaj te, kitartás!
Küldök Neked, és a többieknek egy kiscsacsit!

Tessék!:
Kép
Vendég

Brumm,
Dorka már mosolyog, főleg nekem osztogatja a kis fogatlan vigyorát :lol: én nem panaszkodom jó kislány, és imádok még éjszakázni is vele :wink: Drukk szerdára!!

Csibe,
:( :(

Apacs,
Kitartást, lassan beállnak ők is egy rendszerre. Csak anyatejet kapnak?

Hát mi így nézünk ki cicizés után :D világbéke :lol:
Kép
Vendég

Panda!
Hú, látod, nekem nulla a tapasztalatom csecsemőkkel. már most mosolyognak? :) Most ti si biztos rajtam ! :)
Vendég

Pandácska, Dorka tényleg nagyon helyes! A 9 hónapotokat már egy csomószor végignéztem, annyira jó látni egy sikertörténetet.

Kép
petne

sziasztok!

dezsi: lehetséges, hogy influenza. :? nem tudom.

julika: drukk, várunk az eredménnyel!

kis *: tetszik a tepsis kajcsid. én is kérek! :wink: jó szépülést!

alle: kitartást a melóhoz!

apacs: örülök, hogy írtál. lassan majd beáll a mindennapi rend :wink:

csibe: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

brumi: mennek a drukkok+++++

petne: drukkolok továbbra is!

pandus: nagyon édes dóra baba :wink:

rólam: ma voltam prolaktin ellenőrzésem, elég rossz lett az eredmény. emelt dózisban gyógyszer, két hét múlva vérvétel újra. remélem, sikerül a gyógyszernek lehúznia, különben csúszik a lombik.

katica
katica30

Panda!
Édes virágszál.Szerintem nem is tud sírni. :lol: :lol: :lol:
Mikor fejezed be a videót?Most megnéztem,de még nincs folytatás.Netán nincs időd?
Brumi!
:D annyira cuki a csacsid :D
Kép
Vendég

Brumi!
Nagyon drukkolok a leszíváshoz! és a szokásos kérdésem... miért áll a béka a sor végén, amikor már csak 5 napot kell várni :shock: :lol: :?:
Aranyos a csacsi!

Petne!
Húúú, nagyon nagyon drukkolok Neked! Hátha csak most ágyazódott be és szépen lassan összeszedi magát! jaj, de borzasztó ez! Tudom milyen a várakozás a bizonytalanságban! Tán még rosszabb, mint amikor a tesztre várunk...

Pandácska!
Álomszép a babád! Jaaajjjj, de irigykedem :lol: :oops: :wink: Örülök, hogy jól vagytok! Ahogy írtad, akkor ez a köldökösdi is megoldódott...

Nyulasz!
végre vonalzó! :D :!:
Na de ki birja kivárni, mig az orvos elé kerülsz! olyan izgatott vagyok! Nagyon kiváncsi vagyok hogyan tovább, ha minden rendben van :roll: :!:

Csibe!
igy nehéz, ha az ember látja a sütikét....
dezsina

Tényleg 3nap és Nyulasz konzultál :D

Kép

csibe
csibe32

Katica!
Gyógyulj meg :!: :!: :!:
Van valamilyen jele annak, hogy rossz a Prolaktin szinted?

Nyulasz!
megint csiga :shock: már értem miért megy itt ilyen lassan az idő... :lol: :lol: :lol:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?