na, csajok!
De jó lehetett Letinek, nagyon cuki tortája volt, és nagyon édesek mindketten!!! ÉS nekem is vissza kellett néznem még egyszer aképeket, hogy most akkor melyiken is van rajta KicsiGréti???
Még jó, hogy melléírtad, eszméletlen a hasonlóság!!!!!
És nagyon szép menyasszony voltál, nagyon boldognak tűnsz!!!!
Én is kerítek már egy-két képet mindjárt...
Csajok, ma valakivel közületek voltam az utcán bunkica? Valaki tök kedvesen rám köszönt a Barosson, én meg csak odavetettem egy sziát, robogtam tovább a mínuszokban az Apeh felé... Aztán azon agyaltam végig, hogy ki lehetett, aki ránk köszönt????
Amúg meg hót mérges vagyok, mert tegnap du. potyára galoppoztam el Szabival az Apehhoz, mert nem volt félfogadás, ma meg hiába mentem, elfogyott az adóbevallásos papírjuk!! És sehol máshol nem lehet venni (Posta, nyomtatványboltok, ilyenek!)
MAjd' szétfagytam, még jó, hogy Szabi aludt, mint a bunda, jóóóóól felöltöztettem. Majdnem robbantam, amikor közli a portás, hogy majd jövő hét végén menjek vissza.....
Zsófi nagyon édes! Én parázok a darabos kajától, pedig most már muszáj lenne adnom Szabinak!!!!! Ha megakad a torkán, én tuti ledermedek, hirtelen azt sem tudnám, mit csináljak!
Hűű, esküvői képek: 2005-ből...
A pocakban Levente (még hárem napig)
torticska
Új asszony/Új ember
Kedvenc képem