1szálpasi!
Köszi, hogy csak megírtad a hozzászólásod
!
Na ez az! A drága férjemmel mi is csak 2 éve ismerjük egymást, na jó még nincs 2 év! És szeptemberben volt a lagzi! Vele is előfordul néha, hogy saját magán is meglepődik, hogy elmond dolgokat, amit eddig még soha senkinek nem mondott el! De azt is megértem, hogy az apja már bölcsödés korában elhagyta, az anyja meg nem figyelt rá, pláne miután megszületett a húga! A párkapcsolatai is úgy alakultak, hogy addig minden jó volt, míg akart a másik fél valamit, de miután megkapta semmibe nézték! Miután megtudta, hogy nem lehet gyereke, utána az ex meg azzal szívatta, hogy pedig ő mennyire szeretne, pedig mint később kiderült, ez ügyben is szivatta, mert ő nem is akart gyereket, mármint az ex! Utána jött egy másik nő, aki mint kiderült, már elnézést a kifejezésért, de egy nagy k....va, mert mint kiderült a párom mellett még volt neki Xpasija! Úgyhogy jól megszívatták! És eközben vele nem is foglalkoztak! Ha neki lett volna szüksége valakire, akkor senkire nem számíthatott! És egyszer amikor megkérdeztem, hogy én miben vagyok neki az első, erre azt mondta, hogy én vagyok az egyetlen, aki igazán szereti! (Nemcsak érdekből!) Látszik rajta, hogy szeret és nem akar elveszíteni, mert mások is azt mondják, hogy ilyen nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak nagyon rég nem látták, csak szerintem még fél valamitől! Fél a csalódástól, becsapástól? Nem tom?
Szerinted hogy lehetne elkezdeni a dolgokat? Hogy vezessem rá, hogy többet beszéljen, mint eddig!? Nem azt akarom mondani, hogy nem beszélgetünk, mert van olyan alkalom (kb. hetente), hogy beszélgetünk sokat, de szerencsére egyre többet beszél, a vicc az, hogy ezen még ő is meglepődik! Meglepő neki az, hogy magától kezd el beszélni dolgokról!
Ezért kérdezném azt,hogy hogy indítsak, hogy beszéljen, beszélgessünk! Mert mint olvasom neked is hasonló volt a múltad!
És nagyon örülök, hogy segítesz!
Aranyos vagy, és tényleg jól esik!
Amúgy azért fontos, hogy te mit írsz, mert te férfi vagy és te más szemszögből nézed a dolgokat, és hátha hatásos lesz, amit írsz!
Válaszod előre is köszi!