Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést! :)

Vanda!

Először is a te kérdésedre reagálok! Nem alkoholista!!! Csak az a baj, ha elmegy bulizni, nem tud mértéket tartani! De amúgy hétköznaponként nem iszik! Amúgy nem tom, lehet hajlamos rá!

A többieknek!

Amúgy tegnap kaptam egy kabalát, és egy csokor virágot! És este, mivel sokáig dolgozott (9-ig), csak pár szót beszéltünk, és ő is belátta, hogy ez így nem megy! Rájött, hogy az italozásaikor egy idő után már nem számít neki semmi! De nem tudja, hogy miért csinálja! Lényeg, ma átbeszéljük, mert ez így nem mehet tovább! Javasolni fogom neki a pszichológust, meg ha nem bír egyedül az alkohollal, akkor elvonó! De már évekkel ezelőtt kibírta, hogy 4 évig egy kortyot sem ivott, szilveszterkor is gyerek pezsgőt ivott! Reméljük most is így lesz! Tudja ő, hogy szemét dolgot művel, és nem akar elveszíteni, csak néha nem tudja, hogy miért de megtörténnek ezek!

Majd ma kiderül minden!

üdv.!
kjaja
 
 


Kjaja!

Nem megbántani akartalak, ezt remélem tudod. Abban teljesen igazad van, hogy ez nem mehet így tovább. És megint ne haragudj az őszinteségemért: a szó szoros értelmében még nem alkoholista (bár ennek is vannak fokozatai), viszont a legjobb úton halad afelé. Apámmal tudod hogy kezdődött? Veseköve volt, hajlamos is rá és az orvos tanácsolta, hogy igyon sört (nem tudom, milyen rendszerességgel) mert az tisztítja a vesét, ha nem viszi túlzásba, jót tesz. És ne tudd meg, mi lett a vége. Ha esetleg abban kell segítség, hogy hova forduljatok, abban tudok segíteni, munkából adódóan foglalkozom szenvedélybetegekkel is.
És még egyszer bocsi, nem beléd gyalogolni akarok. Ha bármiben segíthetünk, szólj!
vovanda
 
 


Vanda!

Tudom, hogy nem megbántani akartál! Nincs is ezzel semmi gond! :) Nyugi!

Tudom, hogy ha így folytatja, akkor nem lesz jó vége, és ezt sem én, se ő nem akarja! Csak azt nem értem, hogy miért csinálja ezeket! Mert átlagba nincs vele semmi gond! De ha megjelenik egy haver, akkor az nagyon lehúzza! Idáig fajulnak ilyenkor a dolgok! Szerintem vannak olyan dolgok, amiket még nem tudott feldolgozni, vagy nem tom?! Szerinted? Tudom ez hülye kérdés, mert te nem látsz bele, de ezek a dolgok csak akkor fordulnak elő, ha találkozik egy haverral, aki sokat iszik, és ilyenkor ő is iszik! Mit lehet ez ellen tenni?
kjaja
 
 

 
 

Kjaja!
Nem igazán tudom. Mint műkedvelő "pszichomókus" talán arra tudok gondolni, hogy van valami feldolgozatlan konfliktus az életében.
Esetleg éppen a gyerekvállalással kapcsolatban vannak kétségei, félelmei. Ehhez keveset tudok rólatok. Lehet, hogy egy szakember ki tudná deríteni. Meg ha gondolod, valamikor összeülhetünk dumálni.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Árnika, nagyon ügyi vagy diéta-ügyileg, hogy a pókerről ne is beszéljek. A párom is ki akarta már próbálni. Mármint a pókert. Tudnál ajánlani valami játékoldalt? Regisztrálni kell?

Timi, neked is elismerésem! Spontán mensi, akkor lehet nemsokára spontán babó?? :wink:

Vanda, ti akkor április körül kezdtek?

Kjaja! Szerintem is beszéljétek át alaposan a dolgokat, hisz nagy dolog előtt álltok.

Móni, hajrá!!!!!!! Drukkolok!

Pocakosok, örülök, hogy jól vagytok!

Rólunk: A doki UH-n egy petezsákot látott, a következő jövő héten lesz. A hasam már nem fáj, legfejjebb egy-két nyilalló érzés. Remélem minden rendben lesz.
Csajok, a neten olvasgatok mindenfélét, és most nagyon nyomaszt valami, ami eddig fel se merült bennem.. Szóval, okt. végén kiműttettem az egyik bölcsességfogam, mert nem jó helyen nőtt, és hát ezzel együtt 3 fogamat röntgenezték. És januárban lombikoztunk. Szerintetek a röntgennek lehet valami utóhatása?
mazsi02
 
 


Vanda!

Én is feldolgozatlan dolgokra gondolok! Mivel ugyebár nem lehet gyereke, utána elvált (a volt felesége kikészítette, a párom adta be a vállókeresetet), az ex után is olyan csajt fogott ki, aki megcsalta, becsapta stb. Lehet ezeket nem tudta feldolgozni, sok volt neki ez! De a másik baj az, hogy mivel nem valami összatartó és figyelmes a családja, ezért nem nagyon szokott beszélni magáról, nem is szeret beszélgetni, hiszen ez új neki, mivel még senki nem beszélgetett vele, nem érdekelte mást, hogy mi van vele, mindig csak kihasználták! De én más vagyok! Velem már próbálkozik beszélgetni, csak azt mondja, hogy nagyon nehéz! Eddig mindig egyedül volt, nem érdeklődtek utána, hogy mi van, úgyhogy ez új neki! De igyekszik!

Köszönöm, hogy felajánlottad a segítségedet! De én meg tudom beszélni a dolgokat a barátnőmmel! A páromon meg vagy én, vagy egy pszichológus majd segít, aki szintén van a közelben! Ne értsd félre, nagyon köszönöm, hogy segíteni akarsz, már ezzel is sokat segítettél! :D

Amiket most leírtam szerinted mi lehet? Vagy van valami ötleted?!

Amúgy milyen egy elvonó kúra?

És ismét köszönöm a segítséged, aranyos vagy! :oops: :D
kjaja
 
 


Sziasztok!
Tudom, mostanában hanyagoltalak titeket egy kicsit, bocsánat ezért. Olvasgatni szoktam, csak írni nem:-)
Egyre jobban félek, ahogy közeledik az idő, és kezd egyre kézzelfoghatóbbb közelségbe kerülni a kezelés. Ti is így voltatok ezzel? Mit lehet tenni?
jennyke35
 
 


De mi az a PCOS kártya? :?

JENNYKE!
Ez természetes reakció!Mit lehet tenni?Ne görcsölj rajta!Foglald le magadat.Tudom,könnyű ezt mondani,de ezzel mindenki így van szerintem.Ha visszagondolok én is így éreztem...

Mazsi!
Sztem nyugodj meg!akkor van gáz ha terhesség alatt mész el röntgenre. :wink:

Kép
ani0227
 
 


Mazsi!
Nyugi, nincs utóhatás. A hasfájás nem jelent semmi rosszat, a nyilallást meg az okozza, hogy már kezdettől nyúlnak a méh tartószalagjai. Teljesen normális, nem kell tőle megijedni, csak kellemetlen.
Várhatóan április végén tudunk kezdeni, előtte még szakvizsgázom, azon mindenképp szeretnék túlesni.

Kjaja! Az elvonó teljesen dokifüggő. Először felmérik a beteg állapotát és aztán dől el, hogy milyen kezelésre van szükség.

Jenny! Én is piszokul be vagyok t...va. :oops:
vovanda
 
 


héééééé, most írtam egy rohadt hosszú hozzászólást, és elszállt:-((((
nem fogom bepötyögni még egyszer:-((((
kjajának szólt volna...bocs, lusta vagyok.
a lényeg, hogy beszéljetek át MINDENT nagyon alaposan.....
1szálpasi
 
 


1szálpasi!

Kérlek írd be!? :oops: Légyszi! :D
Kíváncsi vagyok egy férfi hozzászólásához is!

Köszi! :D :oops:
kjaja
 
 


Vanda, köszi. Olyan megnyugtatóak a szavaid! De biztos??
A hasfájás már nem igazán aggaszt, mások is mondták, hogy normális.
mazsi02
 
 


Mazsi!
Biztos!!! Sőt ha nagyon muszáj, pl. egy esetleges kartörés esetén terhesen is meg tudnak úgy röntgenezni, hogy ne okozzon semmi problémát. Nyugi.
vovanda
 
 


Mazsi!
Biztos!!! Sőt ha nagyon muszáj, pl. egy esetleges kartörés esetén terhesen is meg tudnak úgy röntgenezni, hogy ne okozzon semmi problémát. Nyugi.
vovanda
 
 


jólvanna, engedek a nyomásnak, ami rám nehezedik......
szóval kedves kjaja: azzal kezdem, hogy természetesen minden ember más és máshogy reagál ugyanazokra a dolgokra, de ahogy olvastam a férjedről, kb. mintha magamat láttam volna. széteső család, csúnyán végződő előző kapcsolat(ok), magamba fordulás, stb, azzal a különbséggel, hogy nem fordultam az alkoholhoz (talán édesjó apám miatt, aki alkoholista, és nem szeretnék az ő nyomdokaiba lépni). szóval eléggé magamra ismertem a leírásból. az nálam is alap volt, hogy alig szóltam 1-2 szót, magamról meg még annyit se, még családon belül sem, ez valószínűleg valamilyen önvédelmi reflex, nem akartam kiadni magam. viszont vandával teljesen más, vele az első perctől kezdve nagyon sokat beszélünk, és olyan dolgokat mondok el neki, amiket másnak hosszabb ismeretség után se, neki már akkor, amikor még meg se fogalmazódik bennem, sokszor ő segít kimondani:-) lassan két éve ismerjük egymást, és több, mint 10 hónapja élünk együtt (azóta gyakorlatilag a nap 24 óráját együtt töltjük, egymás mellett dolgozunk, stb), és vele folyamatosan beszélünk (én lepődtem meg a legjobban saját magamon, hogy jéééééé, én ilyet is tudok?), de nem unjuk meg egymást, és folyton csak pofázok....szóval belőlem pont az ellenkezőjét hozta ki az igazi megtalálása, mint a férjedből, ő próbál beszélni, de nagyon nehéz, nekem meg szinte folyik a szó a számból....még most se értem magam:-)
na, skerült megint elég összevisszaságot kihozni.....cica segíts ki, ha valami nem érthető:-)
1szálpasi
 
 


1szálpasi!

Köszi, hogy csak megírtad a hozzászólásod :D !

Na ez az! A drága férjemmel mi is csak 2 éve ismerjük egymást, na jó még nincs 2 év! És szeptemberben volt a lagzi! Vele is előfordul néha, hogy saját magán is meglepődik, hogy elmond dolgokat, amit eddig még soha senkinek nem mondott el! De azt is megértem, hogy az apja már bölcsödés korában elhagyta, az anyja meg nem figyelt rá, pláne miután megszületett a húga! A párkapcsolatai is úgy alakultak, hogy addig minden jó volt, míg akart a másik fél valamit, de miután megkapta semmibe nézték! Miután megtudta, hogy nem lehet gyereke, utána az ex meg azzal szívatta, hogy pedig ő mennyire szeretne, pedig mint később kiderült, ez ügyben is szivatta, mert ő nem is akart gyereket, mármint az ex! Utána jött egy másik nő, aki mint kiderült, már elnézést a kifejezésért, de egy nagy k....va, mert mint kiderült a párom mellett még volt neki Xpasija! Úgyhogy jól megszívatták! És eközben vele nem is foglalkoztak! Ha neki lett volna szüksége valakire, akkor senkire nem számíthatott! És egyszer amikor megkérdeztem, hogy én miben vagyok neki az első, erre azt mondta, hogy én vagyok az egyetlen, aki igazán szereti! (Nemcsak érdekből!) Látszik rajta, hogy szeret és nem akar elveszíteni, mert mások is azt mondják, hogy ilyen nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak nagyon rég nem látták, csak szerintem még fél valamitől! Fél a csalódástól, becsapástól? Nem tom?

Szerinted hogy lehetne elkezdeni a dolgokat? Hogy vezessem rá, hogy többet beszéljen, mint eddig!? Nem azt akarom mondani, hogy nem beszélgetünk, mert van olyan alkalom (kb. hetente), hogy beszélgetünk sokat, de szerencsére egyre többet beszél, a vicc az, hogy ezen még ő is meglepődik! Meglepő neki az, hogy magától kezd el beszélni dolgokról!

Ezért kérdezném azt,hogy hogy indítsak, hogy beszéljen, beszélgessünk! Mert mint olvasom neked is hasonló volt a múltad!

És nagyon örülök, hogy segítesz! :D Aranyos vagy, és tényleg jól esik! :oops:

Amúgy azért fontos, hogy te mit írsz, mert te férfi vagy és te más szemszögből nézed a dolgokat, és hátha hatásos lesz, amit írsz!

Válaszod előre is köszi! :D
kjaja
 
 


Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem! :oops:
kjaja
 
 


Tanácstalan vagyok.
Ma reggel elkezdetem pecsételni de azóta semmi. Be is jelentkeztem a dokihoz hogy megjött fél háromra. Most hülyének érzem magam, remélem nem fog annak nézni a doki. Reggel volt most meg semmi.
Igaz terhes is lehetek, de szerintem kizárt?
Szerintetek ha reggel pecsételtem érdemes ma már menni gyogyit feliratni?
szmet
 
 


kjaja:
a legfontosabb, hogy ne erőltess semmit. mesélj magadról, mondj el olyan dolgokat, amiket esetleg másoknak nem, érezze azt, hogy megbízol benne, és hogy megbízhat benned. nem kell erőltetni semmit, majd úgyis alakul minden magától. igazából nem tudom, hogy nálam hogy alakult ki ez az állapot, ahogy visszaemlékszem, valamilyen megérzés vagy ösztönös bizalom vagy nem tudom, mi volt az, de nálam az első perctől kezdve működött, hogy sokat beszéltem, magamról is, és olyan dolgokat is, amiket másnak nem mondanék el évekig tartó ismeretség után sem. szerintem ne az legyen, hogy hetente egyszer leültök beszélgetni (vagy rosszul értelmeztem, amit írtál?), hanem folyamatosan beszéljetek. kezdjétek semleges témákkal, ha van valami, amit el szeretne mondani, akár arról is beugorhat neki, hogy szép napos idő van...ja, tényleg, nekem meg a napocska volt a jelem a bölcsiben. vagy valami hasonló. nekem nagyon sokat segített az, hogy tudtam, hogy vanda meghallja, amit mondok, és oda is figyel rá. nagyon sok olyan dolog van, ami ott volt bennem, de vagy nem jött elő, vagy nem tudtam megfogalmazni, és ő segített nekem, ő mondta ki, én meg utána rájöttem, hogy jé, ez tényleg így van.
de ahogy az elején kezdtem: minden ember más. nálam ez valahogy így működik.
ha néhol összevissza írok vagy nem érthető, akkor szólj nyugodtan vagy kérdezz vissza, szívesen segítek :-)
1szálpasi
 
 


sziasztok!

mazsi!nagyon örülök,hogy jól vagy! :D ne aggódj semmi baj nem lesz!a pindurid a pocidban szépen és egészségesen fejlődik!pihengess egyél sok fehérjét meg gyümölcsöt.és vigyázz nagyon magatokra!
remélem én is hogy ha már spontán mensi akkor hamarosan spontán babó :wink: mindent megteszek érte!


ani! a pcos kártya felvilágosítást ad azoknak akik nem tudják milyen ez a betegség.leírja a tüneteket,hova lehet segítségért fordulni...egyszóval felvilágosít ezzel a betegséggel kapcsolatban.és nagyon jó ötlet,mert sokaknak fogalmuk sincsen,hogy valójában mi is ez a betegség.ahogyan nekem sem volt.
remélem jól vagytok?a pindurik ficánkolnak?

kjaja!ne aggódj minden renbe fog jönni.megértem az aggodalmaidat,de ha tesztek ellene persze közösen,akkor minden helyrejön. :wink:

kincs!visszaírt norka és jövőhéten küldi is a kártyákat.alig várom hogy szétszórjam...már tudom is hogy milyen helyekre fogok vinni...

árnika!hogy vagy?
örülök,hogy jó neked az időpont.persze addig még beszélünk!vagyis remélem!majd jelentkezz vagy írj.ha elérhető vok nyugodtan írj!vigyázz magadra és ha pókerezni mész egy kalappal.bár nem hiszem,hogy szükséged lenne rá....egyszer megtaníthatnál engem is játszani.sajna halvány lila..... sincs hogy hogyan kell pókerezni...de megtaníthatsz! :wink:

Kép
timé&tati
 
 


Timé&Tati!

Köszi! Igyekezni fogunk! :)

1szálpasi!

Köszi a segítséged! A heti egyszeri beszélgetésen azt értettem, hogy mély, több órás beszélgetés! Természetesen minden nap beszélgetünk, mindenről, de hetente egyszer komolyabb dolgokról is! Remélem érthető?! :oops:

De néha elszólja magát, hogy próbálja a férfias dolgokat pasikkal megbeszélni, de azt veszi észre, hogy mások (haverok) nem értik, hogy mit akar, meg nem is nagyon érdekli őket! Ezért még jobban befordúl! De amúgy ő is mondja, hogy ennyit még soha senkivel nem beszélgetett, meg tényleg ő is észreveszi, hogy néha magától beszél! Tudom, hogy nehéz lehet neki, lehet én se nyílnék meg, ha évtizedeken át szarba néztek volna! (már elnézést a kifejezésért!)

Hát remélem, hogy menni fog! Próbálok türelemmel lenni! Ma remélem nem fog sokáig dolgozni, és átbeszélünk mindent!!!

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!!!!!!!!!!!! :D

Ha esetleg van még valami jó tanácsod, azt szívesen veszem! :oops:
kjaja
 
 


kjaja: szívesen, ha bármiben segíthetek, szólj:-)
valószínűleg kicsit elbeszélünk egymás mellett ezzel a "komolyabb" dolgokról való beszélgetéssel kapcsolatban. én annyit akartam írni, hogy ne az legyen, hogy akkor most szombaton délután fél háromkor leülünk és beszélgetünk, hanem spontán alakuljon ki.
a pasis dolgokkal kapcsolatban én csak annyit tudok mondani, hogy nekem nem voltak ilyenek, amiről én nem akartam beszélni (pl. magamról), azt pasikkal se szívesen osztottam meg. úgy voltam vele, hogy egyrészt senkinek semmi köze hozzá, másrészt úgyis az én gondom, nekem kell megoldanom. néha még most is így vagyok pár dologgal, de vanda a vesémbe lát, és nem hagyja....öööö köszi drágám ezért (is) :oops: :roll:
a jó tanácsok csak azok, amik eddig is: türelme, megértés, és érezze azt, hogy téged érdekel, odafigyelsz rá:-)
nálam ez jött be......
1szálpasi
 
 


1szálpasi!

Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat! :D

Jó hétvégét neked, nektek!
kjaja
 
 


Sziasztok

Ani Vandus olyan jót nevettem ezen a kártya dolgon :lol: :lol:

Kjaja kitartás, a szeretet, és a MEGÉRTÉS csodákra képes.

Mazsi örülök neked :lol: de gyere sürübben és vigyázz magatokra nagyon.
játékoldalt a Pacific Poker tudom ajánlani, van több is de nekünk ez jött be. Regisztrálni kell, kitalálni egy jó felhasználónevet és már mehet is. De ott csak a játékpénzesen szoktunk játszani, nagyon jó, sok a magyar.
Valódi pénzesen másikon játszunk.

Jennyke, Vanda ne féljetek, komolyan nem történik veletek semmi fájdalmas!!!! Esetleg 9 hónap múlva. :wink:

Kincs ha megírod a priviben a címed, küldök majd a kártyákból ha megkapom, csak írj darabszámot , hogy mennyit küldjek.
Jó lenne ha sok nő tudna erről a betegségről. A babavilágban néztétek-azt mondták hogy az emberek 50%!!!!!! nem kerülne lombikra ha tudna a pco-ról. Ez elszomorító.

No és lehet csináltam valami hülyeséget, tudjátok nálunk kevesen tudnak erről a gondunkról, de most lehet már annál többen fogják tudni. :( (ha kilogikázzák)

jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika!
A kártya-esetnek teljesen logikus a magyarázata. Amikor reggel írtam, még nem ittam meg a kávémat, márpedig anélkül én nem üzemelek tökéletesen. :oops:
Ami meg téged illet: nem kell vele foglalkozni, ki mit tud. Semmi szégyenekznivalód nincs. Ezt magyarázom a pasimnak is egyfolytában. A volt felesége titokként meg családi szégyenfoltként kezelte ezt az egész lombik-ügyet, emiatt a párom is nehezen beszél róla. Nem tudom, lehet velem van baj, de szerintem ezen semmi tikolnivaló nincs. Ez vany, egyikünk sem tehet róla. Szerencsére van segítség.
vovanda
 
 


kjaja: szívesen segítek, bármi gond van, bár azt továbbra is hozzáteszem, hogy ez történt az én esetemben, nem biztos, hogy a te férjednél is ez lesz a járható út. mindenki más. szerencsére:-)
azért remélem, sikerül nektek túllépni a gondokon.
nektek és mindenkinek jó hétvégét:-)
1szálpasi visszavonul néma üzemmódba, amíg újra nem kérdezik:-)
1szálpasi
 
 


Sziasztok!
Köszi a biztatást. Persze gondolom, leginkább az ismeretlentől félek. De majd eljön az idő, amikor már én is úgy gondolok vissza az egészre, mint ti.
Vanda: Ti mikor mentek? Kihez? Azt hiszem, ti álltok kb. helyzetben úgy, mint mi, ha jól emlékszem még az előzményekre. Bátorítsuk egymást! :lol:
jennyke35
 
 


Jenny!
Márc. 26-án megyünk B.hez. Én is félek, és én is leginkább az ismeretlentől. Kb. egy cipőben járunk egyébként, úgyhogy meg tudlak érteni. Nagyon nehéz. És azt hiszem, még mindig mi vagyunk jobb helyzetben, mármint azokhoz képest, akik az első babájukra "gyúrnak". Nekünk már van gyerekünk (mindkettőnknek), csak közös nincs. És azért így (talán) kisebb a nyomás.
vovanda
 
 


Az már biztos hogy hétfőn megyek a gyógyszereket felíratni. ma egy kicsit pórul jártam. EGész nap nem volt semmi, és elmentem a dokihoz szólni hogy sztornó, erre mire hazaértem megjött.
Így hétfőn a 4napon kezdjük a stimut.
Szerintetek ez gond? Elég hosszúak a ciklusaim: 33-38 nap.

vovanda: 1 hónap hát igen még az elég hosszú idő, de hamar elszalad hidd el.
szmet
 
 


Kincs, Ani! Ti a terhességi szakaszban szájon szedtétek az Utrot, vagy hüvelyen keresztül?
mazsi02
 
 


Mazsi!
Szájon át!Te?

Kép
ani0227
 
 


Volt köztetek olyan akinek valamelyik stimuját a 4.nap kezdték el?
szmet
 
 


Ani!
Én az első lombiknál szájon, aztán a mostani punkciót T. doki vezényelte, ő hüvelyest írt fel, hogy kevesebb gyógyi legyen a gyomorban. De már kezd macerás lenni, így B. az ultrahangkor oralt írt fel, és mondta szedjem vegyesen, de a gyógyipapíron azt olvastam, terhesség idején hüvelyi úton. Úgyhogy továbbra is azt részesítettem előnyben. Szóval érdekelt, hogy nektek hogy volt, mert én is inkább szájon szedném ha lehet, még ha szédelgek is.
És egyébként meddig kell szedni? Elfelejtettem megkérdezni.
mazsi02
 
 


sziasztok lanyok!

Mazsika urulok hogy vegre visza tertel, mar nagyon hianyoltunk!
bocsi de en most nem ertem, mikor ultetek visza a babakat? most akkor tuti a siker? gratulalhatok?

Kjaja! biztos a szeretetted le gyoz minden problemat ha o is egy kicsit be segit, sok sikert hozza!

Vanda! kepzeld nalunk meg a ferjem titkolja a problemakat, csak egyeseknek tudatta, meg a legjobb baratjanak sem mondta el, de viszon el mondta oljanoknak akiknek hasonlo problemai vannak mint nekunk, szerintem sem nincs mit titkolni, ha esetleg mi csilaltunk volna valamit hogy ez legyen lehet mondanam hogy szegyeljuk magunkat, de ez sajnos csak ugy jon magatol!

megyek vacsit kesziteni, majd meg jovok holnap, puszika

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Szmet! szerintem semi gond nem lesz ha hetfon indul a stimud, mert ha estefele jott meg akkor csak a masodik reggel tol szamitjak a napokat, tehat hetfon a 3-ik nap lesz, mesz hetfon reggel v.v.-re? majd ok is meg mondjak hogy csak a 3 napon vagy. nekem is igy volt 3-ik nap mert szombat este 7-ko rjott meg es kedden mentunk a kaaliba es ok mondtak hogy csak a 3-ik nap, ne izguly, jo kezekben vagy.

nalam nagyon furin faj a hasim, leg tobbet jobb oldalt, de az este egy oljan tipusu erzes volt, kicsit fajdalmas, de inkab egeto (mint amikor eg az arcod) csak belul jobb oldalt, ma nagyon izgulok ma este kene hogy jelenkezen a piroska, nagyon men varom.... :roll:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


nem jar senki erefele? :?:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Szia Móni!
Nagyon kíváncsi vagyok megjön e neked!Olyan izgi!Jelenthetnek jót is ezek a fájdalmak.

Mazsi!
12 hétig kellett szedjem az utrot,utána duphastont kaptam a 20-ik hétig.De ezt már az itthoni dokim utasítása szerint szedtem.

Kép
ani0227
 
 


Sziasztok

Én is vagyok :lol: :lol:

Móni nagyon drukkolok neked :lol:

Ani a duphastont miért kaptad, hasonló mint az utro??

Vanda egyetértek veled hogy nem kell szégyelni, de nálunk a párom nem akarja tudatni. Mi ezt átbeszéltük többször, és én próbáltam meggyözni, de megértem az ő érveit is, és tiszteletben tartom a döntését.
Sajnos nálunk volt olyan aki tudta, és volt egy nagyon csúnya megnyilvánulása ezzel kapcsolatban, ami nekem borzasztóan rosszul esett. :(
Az már csak hab a tortán, hogy valószinüleg a családban sokan sejtik......hiszen a körülményeink rendezettek, több éve házasok vagyunk, no és már igazán benne vagyunk a korban.

Viszont lenne egy kérdésem hozzátok még mindig a laparral kapcsolatban ....... nektek mi a véleményetek nekivágjak újra mármint a mütétnek???

No és az este keresgéltem a neten, a holdnaptárral kapcsolatosan. nagyon meggyöző statisztikája van!! Megcsináltam az enyémet, igaz belenyúlt az éjszakába alapfoknak :oops: nem nevezhető angoltudásom miatt, de sikerült :lol: :lol:

Kincs miért nem jelentkezel?? Remélem minden rendben

puszi mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Ani, remelem en is jot jelent... :oops:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni: Drukkolok neked. És köszi az infót.
Ma megyek babalátogatóba nemsokára. Hát az tuti ki leszek akadva estére. Vettünk játékot meg felsőket és beleképzeltem magam hogy milyen jó lenne már a saját gyerekemnek venni.
szmet
 
 


Árnika!
Igen,hasonló hatása van mint az utronak,csak valamivel enyhébb.Nem akarta az orvos,hogy leálljak teljesen.Ez egyensúlyban tarja a sárgatest képződést.Ha jól emlékszem Kincs utro után már nem szedett semmit,úgyhogy hatása lehet nem jelentős.

Szmet!
Gondolj arra,amikor neked viszik ők az ajándékot! :D

Kép
ani0227
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok én is. A mai napunk arra ment rá, hogy kifestettük a konyhát. de minden kész és szép lett. :lol:

Ani!
Kicsit légyszi magyarázz: Utrot meg Duphastont csak akkor szedetnek, ha gond van a hormonszinttel, vagy "alapból" is. Csak mert ha nincs gáz, akkor minek?

Árnika!
Nálunk is a párom viseli nehezebben, engem nem zavar, ha mások is tudják. Annál is inkább, mert van egy kolléganő, aki szinrén lombikos.

Móni!
Nagyon drukkolunk, várjuk a híreket.
vovanda
 
 


Móni, jan. 21-én volt a beülti, és sikerült, de még óvatosságból nem is mondtuk senkinek.
Drukk neked!!!!

Vanda, az Utrogestan progeszteron hormonbogyó, amit mindenkinek felírnak a Kaáliban. Már beültetés előtt el kell kezdeni a szedését, és ezek szerint a 12. hétig min. Az esetleges vetélést elkerülendő szedetik, és segítheti a beágyazódást (ha jól tudom :oops: )
Egynapos festés volt?
mazsi02
 
 


Mazsi!
Csak a konyhát kellett festeni, úgyhogy ez most ennyi volt. Majd tavasszal az ablakok következnek, nyáron meg szétverjük a fürdőszobát.

Ettől a sok hormontól nem vagyok feldobva. Meg szerintem B. doki se lesz feldobva, ha elkezdek kérdezősködni. Lesznek rázós dolgok... :twisted:
vovanda
 
 


Sziasztok!

Nem vesztem el, csak sűrű a program..
Vásárlás nem sikerált..nem láttunk semmi jót..pedig úgy szerettem volna "mindent" megvenni..
Képzeljétek nagynéni is lettem időközben! Sógornőmnek nagyon gyors szülése volt,1.5perces fájásokkal 2cm-re nyitva ment szülőszobára és az apuka 1.5óra múlva már a folyosón fogta a pici lányt! mi meg ott bőgicséltünk, klassz volt...(az este alig aludtam,sokat gondoltam arra milyen lehet, hogy kevesebb vagy és mégis több..rendesen kavaroghatnak a hormonok és érzelmek)

Szép napot!
Vendég
 


Sziasztok! :)
nagyon régen jártam közetetek,

újaknak
hiperszupermegadrukk,kitartás és sok sok erő minden egyes szurihoz.Megéri!!!! minden egyes szuri a hasba,megéri!!! én kb 150 szurit nyomtam magamba a 3 év alatt 8xaltattak,de meglett a gyümölcset!!!!Sosem szabad feladni csak előre nézni!:)


Kincs!
:)
hogy telik az idő! :) lassan a szülésre készülhetsz! hol szülsz majd?
tetszett ez a mondatod:" kevesebb vagy és mégis több" megható egy mondat.
bizony tombolnak ám a hormonok és vele együtt az érzelmek.Én is kb a 3 hétig minden apróságon elsírtam magam,pl ha olvastam egy babás idézetet,vagy a gratulációkat...
csodaszép érzés,de hamarosan megtudod! :)

mindenkinek minden jót és szépet!!!!! :)


mzsani!:)
írtam privit! bocsi kicsit későn vettem észre hogy írtál.... :oops:
Vendég
 


Mzsani=MAZSI!!!!!! :oops: :oops: :oops:
bocsi
Vendég
 


SZiasztok!

Kincs! hanyadik nap az inszem utan csinaltal tesztet?

meg semmi, de mara ki jott rajtam egy pati es altalaba a mensi alat szokot, remenykedem... :roll:

Szmet! en az utobi idoben nem birom a baba latogatast, biztos most rosz embernek gondoltok, de valahogy nem megy le, urulok nekik de faj hogy nekem nincs...

Vanda! ne felj az itten nogyogyim mondta hofy a progeszterin naturalis hormon es ha nem segit roszat nem csinal senkinek...

Puszika nektek es szep vasarnapi delutant!

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Móni!

Nagyon szorítunk nektek. És azt már csak egész halkan jegyzem meg, hogy nekem terhesen az első harmadban katasztrófa volt a bőröm... Szóval tudósíts!
vovanda
 
 


Helloka mindenkinek.
Arra lennék kíváncsi hogy ki mennyi és milyen fehérjét evett eszik a stimu alatt?
szmet
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?