Új privát üzeneted érkezett!

Surmi! :lol: Hű és hány darab lehet egy csomagban? Bár, ha jó meggondolom annyi biztos nekem is kell.

Tehát:
LH teszt: Surmi 40 db, és nekem is kell 40 db
Terhességi tesz: Ha így haladok abból is kell ugyanennyi
Többiek?

Zöldi!
Hány darab van egy csomagban? :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Snufi! Laptető!!! :lol: :lol: Az erősségekkel nem vagyok tisztában. :oops:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Nem tudom, hogy a closty befolyásolja-e az LH-tesztet, mert ha nem akkor nekem 10-10 kellene.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Képzeljétek kisebbik fiam (Ákos) 7 évesen volt annyi cm mint a nagyobbik fiam 8 év 3 hónaposan. 127 cm szinte hihetetlen pedig nagyfiam se kicsi (143 cm) 3. legmagasabb az osztályban, ne tudjátok meg lassan akkora lesz mint én már az orromig ér :cry: :cry: , hogy fogom dajkálni egy év múlva????? :cry:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Nekem nincs szükségem tesztekre! :lol:

Mellesleg innen szoktatok rendelni? Elég jónak tűnik:

http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... tems_id=90

Klarissza, szerintem azért biztosan meg tudod szeretgetni a fiadat, ha már nagyobb is lesz, mint te! :wink: :)
athiz

Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok. Általában a pcos topikban garázdálkodom, mert sajna meg vagyok vele áldva+pajzsmirigy alulműkszivel is. Na szóval a véleményetekre vagyok kivi görbémmel kapcsolatban. Mint azt látjátok majd a ferti is meg a ciklus is máshova tette a pét. Rádásul a ciklus az alaphőt is 36,5re tette. :shock: Ha ez egyáltalán az! Még annyit hogy napok óta luficicim van férjuram szerint,ég is néha a bimbó körül, kétnaponta émelygéssel kelek és érthetetlen sírógörcs jön rám. Ráadásul be is taknyosodtam...... Jó lenne már ha magától jönne meg a mensim.

Na a görbém: Kép Kép

Üdv:Hajni

hajni...
Budaörs

Lili:
Be lehet még nevezni HCG-tesztekre???? Nekem 10es érzékenységű kellene ugy kb. 10-15db. :oops:

hajni...
Budaörs

Hahó!
Én is szeretnék LH tesztet!
Mennyi az annyi?
sonjus

és az összes nega teszt elmehet a .... :evil:
sonjus

Hajni, amikor terhes lettem az első babámmal, éppen ilyen tüneteim voltak, a legszembetűnőbb a cicizsibbadásféleség volt, olyat mindaddig soha nem éreztem. Szerintem érdemes lenne egy tesztet ellőnöd, hátha... :wink: :D Amúgy a ferty adja inkább a helyes vonalakat, az én véleményem szerint.
athiz

Hajni!
Persze! Bár a beszerző nem én vagyok, csak feldobtam a témát. Zöldit kell még megkörnyékeznem. :oops: :lol:

Eddig van:
LH Surmi 40 db, Klarissza 10 db, Sonjus ? db, nekem 40 db
HCG Snufi 25 db, Hajni 15 db, nekem 25 db

Zöldi!!!! Hol vagy? :lol: gyűjtöm a rendeléseket!! :wink:

de mi az hogy 10-es érzékenység? :oops: :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Hajni!
Szerintem a ferti elég megbízható. Nekem még mindig arra a napra tette a pé-t ahol éreztem. Az előjelek jók!! :lol: :wink: Úgy látom a 4. dpo-n van egy szép hőesésed. Ha a fertin nézegeted a görbéket, olyan csúnya terhesgörbéket találsz, hogy el se hiszed, hogy + a vége. :shock: Ja és most majd az enyémet felteszem, mert az meg olyan babás kinézetű görbe csak nega teszttel a végén. :? Én a fertire szavazok és a babára! :lol: :wink: egy tesztet megér.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sonjus, mizu veled?

Szezso???????

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó!

Lili: nem hiszem el, hogy negatív :shock: most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz...Gondolom Te is :lol:
Lh teszt: 15 db (asszem 50-es csomag van, ahogy pont kijön egy teljes)
HCG: 5 db
Ja ilyen teszteket szokott Coca venni nekünk: www.vitani.hu (termékek/aztán a jobb oldalon az ACON felirat urán diagnosztikai POCT tesztek)

Snufi: sajnálom :cry: kis lelked hogy van???

Hajni: én is a fertire szavazok :wink: azt viszont nem értem, hogy felsorolsz egy csomó terhestünetet, és azt írod, hogy jó lenne, ha magától jönne meg a mensid :shock: inkább legyen poz. a teszted!!! :lol:

Babim: Te jól? Mikor indul a mandula?

Athiz: azért rendelj pár tesztet, hátha :wink: (tudom, már írtad, hogy nem...de mégis :wink: :lol:

Sonjus: helyzet Veled???

Babim: Te jól? Mikor indul a mandula?

Klarissza: hajrá a Clostihoz!!!!

Boni??? Bettike??? Többiek???

Engem elkapott valami hülye kis megfázás :evil: nem baj, legalább a görbém jó lesz tőle :lol: ha már úgyis egész nap görcsöltem, ennyi jár :evil:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Megállj Lili! :twisted: :wink:

A bolt pontos elérhetősége:
www.vitani.hu
VITANI Egészségügyi Tanácsadó,Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Egészségügyi szaküzlet
1147 Budapest, Telepes u. 17.
Telefon: (1) 467-0767 Telefon/Fax.: 467-0768, 467-0769

Ezeket érdemes venni:
Terhességi tesztcsík, vizelet, hCG 25 mIU/ml 50
LH ovulációs tesztcsík, vizelet, 40 mIU/ml 50

Ár: nem látom a honlapjukon, de a HCG teszt elmúlt évben 84 Ft/db-ra jött ki.

Szerintem 10-est nem sok értelme van venni, az szerintem túl érzékeny.

"Használjatok" nyugodtan, szívesen szolgálom a dolgozó népet! :wink:

Lili! Az összesítést rád bízom :lol:

Kép
zölddisznó

[quote="szezso"]( írta:szezsoasszem 50-es csomag van, ahogy pont kijön egy teljes)

Ezt törlöm :lol: értelmetlen :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Én is szeretnék 20db HCG tesztet!

Lili,Snufi!
Nagyon sajnálom... :( :(

Többieket puszilom sokszor!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa! Derég láttalak! Hogy vagy?

Szezso! Egészen jól vok. Gondolom ha megjön, akkor tudatosul és akkor leszek nem jól.... :?

Én csak 10es tesztre vok vevő, 25öst nem kérek.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok

jóóóó rég jártam errefelé.
Valaki leírná nekem kinek kell most drukkolni és mik történnek veletek?

Puszi: Csikken

KépKép
Kép
csikken

hajni: tesztelni nem fogsz?

szezso: gyógyulást!

ancsa: mizujs veled? örülök, hogy benéztél.

rakok táblákat. ha vmit elírtam, vagy hiányzik adat, írjátok meg, és javítom. köszi.

Kép

Kép

Kép

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Reggelt!

Kati! Cocanéni életkorában változás ált be. Ha a számjegyeket összeadjuk, akkor az eredmény 4. (nem óvodás, nem hetedikes, nem 22, nem 31) Kellemes rejtvényfejtést mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Vagyok, voltam minden nap csak olvasóban! :oops:
Szét vagyok csúszva! Vagy dolgozom vagy alszom! :oops: Bocsi!

De szorítok még azért:
Snufi és Lili! Mindkettőtöknek! Hátha! ++++++++++++++++
Annyira szeretném! :oops:

Zöldi! Ez könnyű matek példa! Köszi! :lol:

Szezso! Hány nap is még???????????????? :roll: Már mint a spontán baba + tesztig? :roll:

Mindenkinek pusszancs! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szép napot!

Bocsi többiek, de csak annyira telik, hogy Bettikének drukkoljak mára! Remélem, jól van, mert nagyon eltűnt! :roll:

Pusz
athiz

Jó reggelt mindenkinek!

LH tesztből szeretnék vagy 25-öt, olyan másikat meg nem merek :? mert eddig volt otthon és mind egy csíkos lett, ha teszteltem :( Bekeményítettem, egy csíkost többet nem veszek :lol:
Előre is köszönöm annak aki beszerzi, hozzájutási infókat majd írjatok!

Ancsa! De jó, hogy benéztél!!! :) Mizujs?

Rólam:
Ma felhívom a nődokim, hátha megkapta már a HPV szűrés eredményem és meg is osztja velem, mert már kicsit türelmetlen vagyok kivárni, míg kipostázza :oops:
E-Vitaminolok és még nyomok egy kis C-t is, meg multi pezsit és most lekopogtam a fafejemen, de nem is vagyok beteg :)
Aki az, nagyon sajnálom, jobbulást!!!
Voltam kicsit pihenni, hosszúhétvégézni, szaunáztam, bugyogtattam, pezsegtettem magam :)
(behajtottam a karácsonyi ajándékom ;) )
sonjus

Bettike!
UH után jelentkezzzzz!!!!
sonjus

Coca, boldog szülinapot!

Szezso, elvileg május, de hétfőn megbeszéljük a dokimmal. MAgadról nem írsz? Msn-en sem talállak semmikor! :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Én most nem leszek, mert ma hajnalban haláleset történt a családban! :cry:
Vendég

(((((((((((((((Tesó)))))))))))))))

Coca: Istenke éltessen!

Szezso: +++++++++++++++++

Bettike: uh után gyere!!!!

snufi

Boniko, nagyon sajnálom! Részvétem! :(
athiz

BONI: csak a BABÁRA gondolj :!: :P Részvétem :cry:
surmi
kockasfulunyul

sziasztok!

coca: boldog szülinapot!

bettike: gyere a beszámolóval!

sonjus: sikerült beszélni a dokival?

boni: őszinte részvétem :cry: :cry: :cry:

kati
katica30

Boni!
Sajnálom :(

Coca!
Boldog szülinapot :)

Katica!
Hívtam a dokim, mondta, hogy a cég honlapján (Genoid) le tudom kérni a leletem, de persze nem tudom, csak az orvos. Hívtam is a Genoidot, mondták hogy tegnap postázták. Olyan szar érzés volt, mert mondta a hölgy a telefonban, hogy ő csak azt mondhatja meg, hogy elkészült-e és mikor postázták, de azt nem hogy mi az eredmény. Közben meg tudtam, hogy látja!
Visszahívtam a dokim, mondtam neki, hogy mi a helyzet, és abban maradtunk, hogy hétfőn hívom, addigra bizti nála lesz a lelet.
Ennyi. és mostmeg már izgulok is
sonjus

Sonjus, nem lesz semmi baj, oké? Gondolj jóra és szépre, különben hétfőig begyogyizol! :lol:

Mindenki milyen kis rövidkéket ír! :? Persze biztos kevés az idő, mindenkinek sok más fontos dolga akad! Mint pl. nekem is van bőven. :)

Coca, sok boldogságot, füled érjen bokádig! :D Kép

Cupp
athiz

Hello!

Boni :cry:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Coca Boldog, boldog születésnapot kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napod!

Lili én kérek terhességi tesztet is 10-et tehát 10-10 :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Halihó!

Csajok, Cocának már rég elmúlt a szülinapja, asszem januárban volt Neki :-D de azért tuti örül a köszöntésnek :-D

Snufi: erős csaj vagy! :wink:

Boni: részvétem :-( akkor ezért voltál olyan csendben az elmúlt pár napban… :-(

Sonjus: nyugi…bár gondolom, eleged van a hercehurcából, és a bizonytalanságból…

Kati: véreredményed mikor lesz?

Babim: velem nem sok minden van, azt meg mindig leírom ide :wink: A cégnél nincs MSN, hétközben meg már hulla vagyok, mire hazaérek…És akkor még vacsora, mosogatás, és szinte már alszom is :-D Azért majd megpróbálok benézni msn-re vmikor...
Majd hétfőn írd meg, mi volt a dokinál.

Bettike: ??? Már alig várunk..:-D

Lili: helyzet?

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, még annyit, hogy Zsófikukacról olvastam, hogy túlvan a műtéten, talán ma engedik haza. Endometriózist találtak nála :-( fél év hormonkezelés :-(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Engem Babaimi vitt be a málnásba Coca szülinap ügyben :lol:
de tényleg volt már neki :) :) :)

Bettikeeeeeeeeeeee!
Már sík ideg vagyok :D

Athiz!
Csak nem leszek már hülyébb :wink: :lol:
azért jó lett volna tudni, hogy mi van!

Szezsó!
Igen, ez a hercehurca idegesít igazán, ahogy írtad. Már rég túllehetnék a méhszájsebem lefagyasztásán és már az 1 hónap nulla sex-en is :oops: lassan meg is jönne és mehetne végre újra minden élesben.

Zsófikukac :( jobbulást és kitartást!!!! Minden rendben lesz!!!
sonjus

Sziasztok!

boni: részvétem :(

Bettike: ??????

Mi ma voltunk genetikai uh. kontrollon, sajnos az egyik Botinál az átlagosnál több a magzatvize és 7-8 mm magzati pyelon tágulata van (vesetágulat). A doki megnyugtatott, hogy a tágulat a normál érték határánál van, a magzatvíz meg akkor lenne gond,ha kevés lenne. Sajnos nem igazán nyugodtam meg :( Két hét múlva vissza kell mennem megint a genetikára.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Én is úgy emlékeztem, hogy már volt Cocaszülinap, de inkább legyen többször, mint egyszersem, nemigaz? :lol:

Szilvi, azért ne aggódj nagyon, szerintem nincs túl nagy baj Botival, biztosan minden rendben lesz. Bár én is anya vagyok, tudom, milyen az aggódás. Szilárdommal nekem is több volt a magzatvíz, igaz, nekem már később, de mindig azt kérdezték, nem vagyok-e cukros. Persze nem voltam. Lehet, hogy neked is meg kéne nézetni a cukrodat, igaz, hogy alapból nemsokára úgyis lesz cukorterheléses vizsid, de ezt nem pendítették meg?

Szegény Zsófikukacka, jobbulást neki!
athiz

athiz: köszi a biztatást :) Sajnos nagyon édesszájú vagyok, lehet, hogy ez is gond. Elvileg úgy volt,hogy a 24. héten kell mennem, de úgy is mennem kell majd ellenanyagszűrésre (kontroll) és a védőnő azt mondta, hogy akkor inkább tudjam le a kettőt egyszerre a 26. héten. Jövőhéten találkozom majd vele, majd megemlítem neki, hogy inkább jobb lenne előbb mennem terhelésesre.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok! Csak gyorsan beugrottam! :oops: Majd jövök részletes beszámolóval!

A lényeg:
12*9 mm-es petezsák, benne szikhólyag látható! :lol:

2 hét múlva ultrahang! :lol:

Kép
bettike
Eger

Oké Szilvi! :wink:

Betti, de klassz, akkor óriási gratula a babókához! :D
athiz

Bettike: GRATULÁLOK!!! :D :D :D

Szilvi

szilvaqueen

Köszönöm! :oops:

Gyors sztori, de apáznom kell! :lol:

Megérkeztünk! Asszisztens nővel megbeszéltem, hogy szeretném, ha a férjem is bejöhetne és ha látszik valami kérnénk majd képet! Mondta, hogy semmi akadálya, de képet csak a másik ultrahangon lehet kérni, így megírta a papírt és mondta, hogy menjünk oda. Ott is beengedik apjukat, meg kapunk képet és menjünk majd vissza a dokihoz!
Beadtam a másik ultrahangos izénél a papírt és mondtam, hogy szeretném ha a férjem is bejönne és kapnánk képet. Nő közölte: hogy vaginális vizsgálat lesz és a férjének semmi keresnivalója nincs ott.
Na egye fene, de kép lesz!
Szólítottak, bementem, közölték, hogy alul kell vetkőzni! (Nem mondják! :shock: :D )
Bemegyek, felfekszem az ágyra és megkérem szépen a nőt, ha már lehet látni valamit szeretnénk képet kérni!
Erre ránéz a másik nőre és közli:
Felfekszik az ágyra és még képet kér! (hihihi) röhögnek
Erre én közöltem, hogy azért szóltam, mert a szakrendelésről ide küldtek, hogy itt lehet!
Erre közli a nő, hogy kérjen majd 12 hetesen a szomszédban! :shock:
Na elkezdi a vizsgálatot én nézem a monitort! Egyből kiszúrtam az egy petezsákot!
Nő dikáljta a másiknak, mintha én nem is lennék ott a méreteket!
Aztán megszólal, hogy hű mekkora cisztája van, ja és még haematoma (ha így kell írni)! Aztán közölte, hogy a gépen vannak az adatok menjek a dokimhoz!
A dokimra várni kellett majdnem 1 órát!
Hát eléggé leizzadtunk apjukkal, hogy oké, hogy ott van 1 babónk, de mi az a másik kettő! Meg mi lesz! Öregedtem vagy tíz évet!
Aztán doki behívott, gratulált, hogy terhes vagyok, felírta az utrot és vár 2 hét múlva!
Én rákérdeztem, hogy mi az ciszta, amit az uh-s nő úgy le húúúúzott, hogy mekkora.
Erre közli a dokim, hogy az nem is ciszta, hanem az a sárgatest, csak a stimu miatt nagyobb, mint az átlagos és ezt az uh-s nőnek is látnia kellett volna! Nagy megkönnyebbülést!
:lol:
Azért tudnék mit mondani az UH-s nőnek! :twisted: Apjuk azt mondta, hogy az ilyen miért dolgozik, menjen haza és lőjje fejbe magát!

De a lényeg a lényeg, hogy a mai napon szép ajándékot kaptunk! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: uh-os nőci monnyon le!!! :twisted: Gratu a babóhoz!!!!!!!!

snufi

Lányok köszönöm!

Bettike gartulálok! :lol:
Vendég

... vettem egy levél Cavintont...csak Szezsónak nem kell bevenni! :lol: Pont egy hónapja volt a szülinapom, csak Katinak jeleztem a táblában, hogy 40 vagyok és nem 39. :lol: :lol: :lol:
DE! Bevezethetjük, hogy minden hónap 14-én cocaünnep legyen :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

[quote]A írta: lényeg:
12*9 mm-es petezsák, benne szikhólyag látható!

...boszi vagyok, vagy boszi vagyok? :lol:

Kép
zölddisznó

Boni! :cry:

Bettike! És a haematomára mit mondott? Az hol van?

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?