Köszönöm!
Gyors sztori, de apáznom kell!
Megérkeztünk! Asszisztens nővel megbeszéltem, hogy szeretném, ha a férjem is bejöhetne és ha látszik valami kérnénk majd képet! Mondta, hogy semmi akadálya, de képet csak a másik ultrahangon lehet kérni, így megírta a papírt és mondta, hogy menjünk oda. Ott is beengedik apjukat, meg kapunk képet és menjünk majd vissza a dokihoz!
Beadtam a másik ultrahangos izénél a papírt és mondtam, hogy szeretném ha a férjem is bejönne és kapnánk képet. Nő közölte: hogy vaginális vizsgálat lesz és a férjének semmi keresnivalója nincs ott.
Na egye fene, de kép lesz!
Szólítottak, bementem, közölték, hogy alul kell vetkőzni! (Nem mondják!
)
Bemegyek, felfekszem az ágyra és megkérem szépen a nőt, ha már lehet látni valamit szeretnénk képet kérni!
Erre ránéz a másik nőre és közli:
Felfekszik az ágyra és még képet kér! (hihihi) röhögnek
Erre én közöltem, hogy azért szóltam, mert a szakrendelésről ide küldtek, hogy itt lehet!
Erre közli a nő, hogy kérjen majd 12 hetesen a szomszédban!
Na elkezdi a vizsgálatot én nézem a monitort! Egyből kiszúrtam az egy petezsákot!
Nő dikáljta a másiknak, mintha én nem is lennék ott a méreteket!
Aztán megszólal, hogy hű mekkora cisztája van, ja és még haematoma (ha így kell írni)! Aztán közölte, hogy a gépen vannak az adatok menjek a dokimhoz!
A dokimra várni kellett majdnem 1 órát!
Hát eléggé leizzadtunk apjukkal, hogy oké, hogy ott van 1 babónk, de mi az a másik kettő! Meg mi lesz! Öregedtem vagy tíz évet!
Aztán doki behívott, gratulált, hogy terhes vagyok, felírta az utrot és vár 2 hét múlva!
Én rákérdeztem, hogy mi az ciszta, amit az uh-s nő úgy le húúúúzott, hogy mekkora.
Erre közli a dokim, hogy az nem is ciszta, hanem az a sárgatest, csak a stimu miatt nagyobb, mint az átlagos és ezt az uh-s nőnek is látnia kellett volna! Nagy megkönnyebbülést!
Azért tudnék mit mondani az UH-s nőnek!
Apjuk azt mondta, hogy az ilyen miért dolgozik, menjen haza és lőjje fejbe magát!
De a lényeg a lényeg, hogy a mai napon szép ajándékot kaptunk!