Új privát üzeneted érkezett!

maja délelőtt 1-2 órát alszik délután meg vagy semmi vagy egy órácska
este 8-9 kor fekszünk
éjfélkor legkésőbb fel kel enni és hajnali ötig egyik cici másik cici... fél óránként.... :shock: :?
Vendég
 


Sziasztok!
Már egy ideje az én lányom is hisztizik dolgokért ha elveszem tőle. Ő leginkább a távirányítóért meg a telefonért van oda.
És képzeljétek elkezdett előrefelé mászni.eddig még csak hátrafelé tolatott de most ha meg akar kaparintani valamit elkezd négykézláb mászni.Igaz néha még hasra esik de már fejlődünk.azt hiszem bababiztossá kell tennem a lakást.
Inni én is csak most kezdtem el adni neki.Ő sem akar sokat inni de valamennyi azért lecsúszik. gyümilevet adtam neki eddig meg vizet de mindkettőből ugyanannyit ivott. keveset. de amint látjátok már egyedül is próbálkozik.
Őrangyal: szerintem is látnak valamit amit mi nem. :)
Nekem sem az első szerelmem letta férjem hanem a 2. 19 voltam mikor megismerkedtünk vagyis már ismertük 3 éve egymást de csak később jöttünk össze. De mi pl 3 hónap után össze költöztünk fél év után eljegyzett 2 éves évfordulónkon megvolt az esküvő.Szóval nálunk minden olyan gyorsan ment.Most vagyunk együtt 4 éve 2 éve vagyunk házasok de ugyanúgy szeretjük egymást mint az elején ha nem jobban. Úgyhogy nekem szerencsém volt. :D De azért ne bánkódj csokinyuff: én is azt mondom,hogy megtalálod te is azt akivel igazán boldog lehetsz! és úgy szeret ahogy azt megérdemled!
bocs nem akartam leírni az életem csak hogy lássátok ilyen hamar is meg lehet találni az igazit!
na eldugulok!

KépKép
dudu_84
 
 


jucu, nektek gyors gyógyúlást kívánok.
sziszike, csokinyúff én is kérek listát :D
Danus is ordít ha valamit elveszek tőle, párszor odatettem a füléhez a telefont mikor apjával beszéltem, most meg már ott tartunk hogy ha megcsörren, akkor elkezd sikongatni, és nyújtogatja a kezét hogy kérné :D . Már 2 óra óta kint alszik. Délelőtt megcsináltam mindent, most én is kicsit pihentem :)
Hűű sziszike jó az ilyen szomszéd :lol:
Nekem az előzző párom akivel 7 évig éltem, hallani sem akart gyerekről :x , azt mondta neki ne ordítson éjjel, és azt a pénzt amit ráköltene, inkább magára költi :x .
Aki ad rizst a babának, hogy csinálja? Mert én megfőztem, összeturmixoltam, de darabos, Daninak igy meg nem kell. Talán főzés előtt daráljam meg? Holnap megyünk mind3-an nagy bevásárlókörútra, úgy imádom az ilyen családi kirúccanásokat :lol:

Kép
mona76
 
 

 
 

Mikegirl, Esztert napközben lehetetlen bent altatni, viszont odakint képes 2-2 órát aludni. Eddig estefelé még harmadjára is kitettem, de 3 napja nem teszem ki, aminek az lett az eredménye, hogy este evés után 5 perc után beájul, és reggelig alszik. Ma fél hétig aludt úgy, hogy EGYSZER SEM ébredt fel. Mondjuk ilyen ritkán van, 1-2-szer felsír, cumi, majd alvás tovább.

Csokinyufff, nekem a 3. pasas jött be, de nagyon. :) Rögtön csináltunk is egy szerelemgyereket :lol: :lol: szóval eljön a Tiéd Igazi is.

Jucu, jobbulást!!

Jaj, képzeljétek, ma bővült a családunk. Itt jártak Nóriék (nora80) és hozták a pulit. Nagyon aranyos kutyus, el se mozdul a küszöbről. A gyerkőcöket sajna nem tudtuk összeereszteni, mert Eszter akkor aludt el, amikor megérkeztek. A Regina meg egy kis Husi :) mosolygott...

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Mona, szűrőn passzírozás?

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


CSajok nagyon aggódom.Bálint nem akar se vizet se teát inni. :cry: :cry: Ma reggel ivott 180 vízből tápit,majd 11 kor uez és addig 2 fosis pelus volt.Azért próbáélom kanalazni 10-15 percenként a vizet.Dokinő kint volt megint azt mondta nincs kiszárídva,de mégis........inkább én lennék beteg.Jah és 15kor evett fél üveg gyümit de puki fosi is lett utána.
Nem fog kiszáradni biztos???????
Már jól kisírtam magam ,miért kell így szenvedniük,és alig csinál mást mint néha kutyázik egyet de inkább ül új babakocsiba vagy alszik hason.

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok!

Mi 15 évesen találkoztunk a párommal, de persze akkor még nem volt semmi, csak 2 év múlva... :lol: Aztán, ahogy összejöttünk, el is mentünk egy közös családi nyaralásra, és még érettségi előtt szinte már együtt éltünk. :lol: Ez is gyors volt. :D

Elvenni Emitől valamit??? Áááááá! El sem engedi, vagy jönne vele a keze is! :D
Altatás: 2 etetés között a maximum a fél óra, ha kint, ha bent, utána felébred, és nézelődik...

Márkanyuka! Jó hogy végre raktál képeket! Ádám is nagyon mosolygós! Boldog 6 hósságot neki is! :D

Letölteni én is tudok, úgyhogy felajánlhatom én is szolgálataimat... :D

dincuska
 
 
 
 
 
 


Ezt elfelejtettem írni... Jucu jobbulást! Ne aggódj, biztos nem szárad ki, ahhot jóóó sokáig nem kéne innia egyáltalán...

Ja azt nem is írtam, hogy Emma alig akar tejféléket enni? Alig eszik belőle valamit. Tegyek bele gyümit?

dincuska
 
 
 
 
 
 


Ja és jöjjön néhány kép!

Kép az én kis 6hósom és 360 hósom
Kép Kép Kép

Ja és mértük a kis drágát, hozzávetőlegesen 8 és fél kiló! :shock: :D Kaja után azért... :D

dincuska
 
 
 
 
 
 


hát az évekkel nekünk se volt gond ugyanis májusba lettünk volna öt éve együtt...

na de majd jön másik....
Vendég
 


Jucu! Fanni se ivott, se evett amikor beteg volt, ez kb. 3-4 napig tartott nála. Én is nagyon aggódtam, akkor még cicizett egész nap, óránként cicire raktam. És kiskanállal adogattam neki a teát! Abban a hónapban nem is hizott semmit sem. De ne aggódj nem fog kiszáradni. Végső soron próbáld te is továbbra is a kiskanállal való itatást.
És mielőbbi jobbulást!

Fanni délelőtt 10-12 között alszik egy órát, délután 3-4 körül is 1 órát. Ennyi. Ennek ellenére nem alussza át az éjszakát. Viszont 8-kor már nagyon fáradt, könnyen és gyorsan elalszik, de éjfélkor már kelés van :?

Egyébként a mozi nagyon jó volt. Nekem nagyon tetszett a film, a 9 és fél randit néztük meg. Jó kis kikapcsolódás volt :lol:

horvviki
 
 


Márkanyuka: nagyon szépen köszönöm, Isteni volt, remélem nem üli meg a gyomromat :D

Eszti: Hanga a babakocsiban órákig képes aludni, a lakásban a babakocsiban semmit, viszont 3tól általában 3 órát alszik a „szülői” ágyban :D

Csokinyuff: akkor megfoglak kérni hogy másolj nekem :D előre is köszönöm

Jucu: nektek jobbulást, a cukros vizet próbáld vele itatni

Most értem haza meloból, Hangus 1 óta nagymamáról nagymamára járt (szegénykém)

Ordtásra azt találtam ki, hogy amikor ordit akkor úgy csinálom mintha indián lenne és a kezemmel a száját birizgálom, tetszik neki ez a hang és abbahagyja az orditást :D
Kép Kép

Kép
sziszike77
 
 


Sziszike nagyon szép Hanga,milyen édes kis popsija van :lol:
Ez milyen játék? Kérhetek róla részletes tájékoztatást?

Kép
mona76
 
 


Emma baba is gyönyörű,mikor látom ezeket a lányokat, ilyenkor mindig bezsongok, hogy hamar-gyorsan szeretnék egy kislányt is :oops: . Aztán mikor éjjel ébredni kell, meg sírós napunk van, akkor már ejtem is a gondolatot :oops:
Bálintnak boldog névnapot, a 6 hónaposoknak boldog féléves szülinapot. :lol:

Kép
mona76
 
 


"Kisfiù megkérdezte az Anyát :"Miért sìrsz?" Azért mert asszony vagyok- mondta neki. Nem értem mondja a fiù. Az anya csak átölelte és mondta:nem is fogod soha megérteni. Késöbb a fiú az apjàt kérdezte meg:" Miért tűnik úgy hogy Anyu ok nélkül sìr?" Minden asszony ok nélkül sír,annyi volt az egész amit az apja mondhatott. A kisfiú felnőtt és férfivá vált. És folyton nem értette,miért sírnak az asszonyok? Végül felhívta az Istent és mikor végre kapcsolatba lépett vele,megkérdezte:"Uram miért sírnak olyan könnyen az asszonyok?" Az Isten így felelt: "Mikor az asszonyt teremtettem,különlegesnek kellett lennie. Teremtettem neki vállat,elég erőset ahhoz,hogy elbírja a világ terhét,de oly gyöngédet hogy nyugalmat biztosítsanak. Adtam neki belsö erőt,hogy bírja ki a gyermek szülést és elutasítást melyet sokszor kap a gyermekeitöl. Adtam neki keménységet amely segít neki folytatni ott ahol màr mindenki feladja. Gondoskodni a családjáról betegség és fáradság ellenére panasz nélkül. Adtam neki érzést,szeretni gyermekeit minden körülmény közt. Annak ellenére is mikor a gyermeke mélyen megsérti. Adtam neki erőt, elfogadni a férjét hibái ellenére. Bordájából formáltam őt,hogy őrizze az ő szivét. Adtam neki bölcsességet hogy tudja hogy a jó férj soha nem sérti meg a feleségét, de olykor próbára teszi az erejét és a döntö képességét, kitartani mellette minden viszontagságban. És a végén adtam neki a könnyet mely kicsordul,és kizárólag csak az Övé. Hogy fel tudja használni bármikor mikor szüksége van rá. Hogy mindent el tudjon viselni. Ahhoz a könnyhöz joga van! Senki nem bír ki szó nélkül annyit mint az asszony. Az asszony szépsége nem a ruhában van melyet hord,nem az alakjában, nem is abban hogyan fésüli a haját. Az asszony szépsége a szemeiben kell hogy legyen mert azok a kapu a szívéhez és a helynek amelyben a szeretet lakik."

Kép
mona76
 
 


reggelizünk Kép Kép
Van valakinek zepter masterpiece készletből valami????
recepteket szeretnék ha tud valaki...
Vendég
 


Eddig napközben csani sem aludt igazán sokat a lakásban, de mostanában már nem kell alvás közben tologatni, így csak kirakom a teraszra, és ott képes 2-3 órát is egyhuzamban nyomni. Nem tudom ha már nem lesz hideg kint mit csinálok? :shock:

fanni és a többiek nyomában :)

Kép

leko
 
 


Sziasztok!!
Nagyon szépek ismét a kis modellek, és az ügyeségükről már nem is beszélek!!! :shock: :shock:
Mi kúszunk, és ha az újságról van szó képesek vagyunk négykézlábra állni.Minden fél évesnek boldog szülinapot!!! :lol:  :lol:

Az elmúlt pár napunk nagyon nyügite sikeredett, nem volt sehol sem jó csak anya ölébe, ott elnézeldődőtt, csak ott legyen. De úgy látszik tegnap óta visszatért az én jó Hanguszkám!!!

Én 4. napja diétázom és hát nem viselem vmi jól, sajnos nem bíróm a korlátokat..... :oops: :oops: de már csak 10 nap!!!!Kibírom.....

Csajok a Vigantol cseppet meddig kell adni?

Sziszike: Ringatóhoz tudsz adni nekem vmi elérhetőséget, honlpacím vagy bármi???

Kinek, hogy sikerült a Valentin nap? Nálunk igazából semmi extra nem volt, de együtt voltunk és ez a lényeg!!!!
Igaz apa hajnalba megszökött mellőlem, hogy mire felkelek, itt legyen egy hatalmas virágcsokor, meg egy óriás lufi! :lol: :lol: Imádom!!!!!
A lufit persze Hangusz élvezi igazán, nagyon édes amikor beindul rá teljesen, eltorzul a feje, megzsünik a külvilág....csak Ő meg a lufi!!!

[b]Márkanyuka és minden anyuka, aki ilyen fini sütiket tud, nagyon irigy vagyok ám! Én karácsonykor próbálkottam utóljára, de jobb nem beszélni róla!!!

Hiszti: az nálunk is van ha nem akp meg vmit, ami kéne vagy elveszek tóle vmit!!!!Nagyon erőszakos tud lenni!

Az etetőszékből kiforog, a pelenkázóról leforog, nem egyszerű ezeket a régen rutin feladatoknak számító dolgokat kivitelezni!!!
Ti hogy vagtyok ezzel?

Viszont kapott fürdőkarikát és imádja :lol: :lol:

Majd később jövök még és dobok képeket!!!

Csokinyuff: neked meg kívánom, hogy minél előbb legyél túl a depin. Majának boldog, vidám mami kell!!!!

na puszi

Kép
kis pupu
 
 


Ja és mi az elmúlt pár napban óránként keltünk.....

Napközben pedig délelőtt alszik fél órát, majd 11-14-ig általában is még délután egy fél óra, ami néha kimarad!!! De mi is csak a levegőn tudunk sokat aludni!!! :lol:

Kép
kis pupu
 
 


Sziasztok Lányok! Újra itt!
Látom a gyerkőcök külünböző ütemben fejlődnek, de a problémák ugyanazok!
Most nem azért, de, hogy egy kicsit irígykedjetek, síelni voltunk :D
Az első közös máshol alvós kiruccanásunk volt! Jajj nagyon jó volt!
Egy hetet voltunk a nagyszülőkkel és egész nap vigyáztak a kis klambóra, míg mi siklottunk :D :D 3-4 óra múltán megetettem, aztán mentem is vissza.
Ja, és ott kétszer is átaludta az éjszakát, itthon meg még mindig 1-2-szer kel. :(

Műszaki cikkek: hát nálunk is dugdosni kell a telefonokat és a távirányítókat! Tegnap odáig jutottam, hogy vettem neki egy 4 gombból álló távirányítót ami zenél és azzal kapcsolom a TV-t :wink: Na azóta elvan vele..........
De persze a hiszti ugyanúgy megvan ha elveszek valamit és akkor is totál kétségbeesik ha valamire azt mondom, hogy NEM! Elkezd sírni! Szégyenkezve bevallom, de múltkor mikor erőszakosan sírt már egy ideje, akkorát ráordítottam, mert már nem bírtam. Láss csodát, azonnal abbahagyta és nagy könnyes szemekkel nézett rám! Azóta nincs olyen egetverő hiszti!

Cokinyuff, majdnem beájultam, hogy a gyerkőc jelez, ha "dolga" van! Kétszer is elolvastam! Ez hogy létezik? Azért a bundikenyér dúrva :o

Sziszike, micsoda Akt!!! Olyan mint a freskókon a kis Puttó angyalka!

Dincuska, jó 5let a hinta :D

Jucu, Bálintnak komolyan ilyen fuksza van??? Mint egy kis maffiózó :D :wink:

Kép
h.bogesz
 
 


kis pupu, nálunk ugyanez a helyzet! Kezdek is aggódni, hogy így nem fog rendesen fejlődni! Minden normális gyerek órákat alszik!
De sajnos nekem nincs lehetőségem a kertben altatni, még a teraszon se, mert az sincs! Bezzeg Ausztriában 3 órát húzta a lóbört egyfolytában........

Kép
h.bogesz
 
 


Kép

Hüttében, borvirágos orral !

Kép

Mi a manó???

Kép
h.bogesz
 
 


Kép Már Beach hangulat van

Kép
h.bogesz
 
 


nyárra tudom ajánlani a ciccho napszemcsiket! 100% uv védelem és törhetetlen! szó szerint össze lehet gyűrni a szemüveget, én sem akartam elhinni! jól jött most a hegyen is!

Kép
h.bogesz
 
 


Mona: Ez Playskool készségfejlesztő asztal, de most lehet kapni a Penny Marketben Playskool játszósátrat.

Azt akarom kérni tőletek hogyha vannak akciók azokat mindig osszuk már meg, mert én is szivesen vettem volna a CundA-s overált, de már se hire se hamva nem volt.


Kispupu: www.ringato.hu, ennyire egyszerű és jó sok helyen van budapesten, nálunk egy ilyen foglalkozás 200 Ft-ba kerül. Van egy másik honlap is azt is nagyon szeretem azt is szoktam a kicsikének nyomatni www.egyszervolt.hu

Szerintem is lehet valami a levegőben mert nálunk is gyakrabb volt a kelés éjszaka, de lehet hogy a titkos fogacska genyózik még mindig vele

Csokinyuff: mesélj már erről a wc-s dologról, ilyet még sosem hallottam. Bár tény hogyha Hangus bekakál (szinte minden evés után) akkor azonnal ki kell cserélni a pelust, mert sikit tőle.

Hbogesz: láttam a képeket rólatok, gyönyörű volt a kis boardos Szaffika :D

Kép
sziszike77
 
 


sziszike Köszi! Milyen az a sátor?
És mennyi?


Én most vettem a plusba utazóágyat, 7ezerért,a brendonba ugyanaz 15ezer!!! :shock: :x

Kép
kis pupu
 
 


Sziasztok!

Hű, de ügyesek a babák! Már többen állnak, kúsznak, ülnek :lol: :lol: :lol:

Kis Pupu: Békásmegyeren a Csiki-Bege Plazaban van egy Bébi kuckó és ők tartanak Ringató foglalkozásokat is (többek között).
www.bebikucko.hu Azt hiszem 750 Ft.
Pelenkázással én is így vagyok. Mindig az kell neki, ami a feje fölött van, és képes teljesen kitekeredni, csak hogy elérje...
Az a sátor meg azt hiszem 8000 Ft körül van, de még nem láttam hogy milyen, csak újságban.

H.bogesz: de irigyellek :lol: Nagyon jó lehetett a telelés!

horvviki
 
 


Nálunk szakad a hó és tök sötét van, fel kellett kapcsolnom a lámpát!

Hbogesz: nagyon édes Szaffi!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Márkanyuka! Nálunk meg süt a nap! :)
Bogesz, szép a kislányotok, meg minden baba gyönyörű.

Kispupu, néha Esztert is emberpróbáló feladat tisztába tenni. Máskor meg tök nyugi, nem is értem. Hú, nekünk is nagyon kell figyelni, tegnap kis híján beesett a pelenkázóról a mosógépbe :oops: :oops: :oops:

Mi az a ringató? Valami foglalkozás?

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Ági!

akartam is kérdezni, hogy viselkedik a kutyus? remélem minden ok, esetleg ha hidegebb van, alhat a garázsban is, ha már jobb az idő, nem gond, ha kint alszik. Párod mit szólt? és Eszter?

Regina is elég keveset alszik napközben 1-2 alkalommal fél órát.

dudu!

igen, a távirányító meg a telefon a nyerő nálunk is, talán h feketék és az a szín elüt az plédtől :wink: na ezt jól megmondtam

most nincs vonalzóm, mert Pestről jelentkeztem....megvettük a hajójegyeket, március 8án indulunk!!!!
nora80
 
 


ha már Valentin- nap meg --ki hogy jött össze a párjával-- hát a mi történetünk is elég érdekes: az én hugom meg a párom öccse jártak először és kb fél év után elmentünk négyesben biliárdozni ..... na hát nem kellett sokat várni és összejöttünk, hát ez volt 7 éve, azóta is minden rendben és még a hugomék is együtt vannak :D :D :D
nora80
 
 


Nora: ez tök jó, családban marad. A kicsiknek (majd ha a tesódéknak is lesz) pedig ugyanazok a nagyszülei. Karácsonykor összejön az egész család, és nem kell össze-vissza rohangálni, egy füst alatt lerendezitek.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mikegirl: na milyen volt a takarítógép? Gondolom most csillog-villog az egész lakás, remélem jól kihasználtad őket.

Amúgy mi is szeretnénk venni egy nemsokára egy takarítógépet, de olyat ami nem túl nagy, viszonylag mobilis.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Hello!

Bogesz: Én irigyellek is!:) Sajna én nem hiszem, hogy valaha is fogok sielni, ugyanis férjem egyszer úgy elesett, hogy alig tudták megmenteni a lábát:( Napszemüveg :) Én úszószemüveget vadászok...szerintem csak brendonban fogok kapni...

Ági: Ringató...gyerekdalok éneklése, tanulása...

ja, és gyönyörű és ügyes minden bébi!
Sebinek tegnap 2-szer is sikerült már majdnem felülnie:)

mamiblue
 
 


Úszószemcsi??? Húú, ez jó! Ilyet én is beszerzek!!
Csokinyuff, várjuk a technikai beszámolót!

Márkanyuka, szakad a hó??? Azt a mindenit, itt meg verőfényes napsütés! :shock:

Etetőszéket szeretnék venni a kis gerillababának, milyet ajánlotok?? Nekem szinte mindegyik olyan otromba, bazi nagynak tűnik. Asztalra rögzíthetős, vagy a Fisher-Price.nak van a székre tehetős, vagy a nagyok?? Szerintetek??

Kép Itt állt először apával, aki nagyon örül

Kép
h.bogesz
 
 


Nóri, Luca-kutya nagyon ügyes volt, miután elmentetek, körbejártuk még a telket, aztán kint hagytam Eszterrel, fél szeme állandóan a babakocsin volt. Aztán amikor behoztam Esztert, Luca el se mozdult a küszöbről, így nem láttam okot rá, hogy éjjelre bezárjuk. Nem is zártuk be, este adtunk neki enni (megette), majd elköszöntünk tőle. Reggel pedig ugrándozva fogadott :) :) Nagyon ügyes jószág!!! Most a kosarában fekszik. Lassan kezdi felfedezni a terepet, látom, hogy szaglászik mindenfelé.
A mi házasságunk munkahelyi ismeretségből indult (elváltam miatta).

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Mi egy versenypályán találkoztunk, ahol az előző párommal voltunk, akivel akkor már szakítófélben voltunk. Pár hónapra rá összejöttünk, mivel számos autós, mototros rendezvényen résztvettünk és a baráti és érdeklődési körünk is azonos volt. Röviden ennyi. EZ már 9 éve tart....

Kép
h.bogesz
 
 


Jók a sztorik!!! :)
Mi általánosban osztálytársak voltunk, onnét az ismeretség... de csak 21 évesen találtunk egymásra. Előtte 2 komolyabb kapcsolatom volt, és a második óriási csalódás... ezután érthető, hogy csak "ismerősben" tudtam megbízni...

Amúgy mindketten úúútáljuk a valentin-napot, úgyhogy én nem tudok beszámolni gyertyafényes vacsoráról vagy ilyesmiről... meg aztán, Enikő sem hagyott volna teret a romantikázásnak, mert 5 percenként felsírt... :shock:

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Kép

Kép
kis pupu
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu
 
 


megjöttem és velem együtt az igért képek is!

Bogesz: Nagyon ügyi Szaffi és én meg kicsit irigy a síelésre. Hanem is magára a hóra, meg a hidegre, de hogy kimozdultatok arra mindenképpen. Én most revzem a párom meglepni vmivel!!! :lol: :lol:

JAAAAAAAAAAAAA és amit elfelejtettem ( na persze ez nem igaz)!!!HIVATALOSAN MÁSZUNK, még nagyon lassan, de haladunk!!!De mi nem üllünk és állni is még segítséggel, de akkor azt teliszájjal élvezi....és MI is!!! :lol: :lol:

Megismerkedés: Munkahely, szinte egyszere kezdtünk. Pár nap múlva volt egy csók, de foglalt voltam. Majd mindenki azt hitte együtt vagyunk (pedig akkor nem), annyira jó barátok lettünk. ő tudott rólam mindent és én róla!!! ( ez sokszor később baj volt)Majd eltelt két év, jöttek mentek a nők, a pasik. Amikor is mindektten szerelmi válságba voltunk és elmentünk együtt bulizni ( ő egy kolleganőmmel volt együtt :oops: :oops: ) Majd megtörtént az újabb csók, majd egy hónap elteltével úgy döntöttünk együtt maradunk, tudatuk a másik felekkel és bejeltettük! A munkahelyen senki sem csodálkozott, sőt erre vártak már pár éve!!!!
Ez nem egészen két éve történt és Hangyusz itt laszik mellettem!Én, azaz Mi, pedig azóta is nagyon boldogok vagyunk és együtt dolgozunk!!!!
Bocs, ha kicsit hosszú voltam!!!

Kép
kis pupu
 
 


Lányok!

Nem kell senkinek sem a CERAZETTE?????
Mandala te nem kapod meg!!!!!!!!!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:


Légyszíves, akinek nem csinál még semmit a babója az jelentkezzen!!
Én mostmár kezdek aggódni.Alex semmit nem akar elkezdeni. :cry: :cry:

Mi a Dunában ismerkedtünk meg Áprilisban.
Nem volt több hülye, aki a 12 fokos vízben úszott volna, tehát elég feltünőek voltunk egymásnak. :lol: :lol:
tuza edit
 
 


hELLO!

EDit: Ha mindenáron meg akarsz tőle szabadulni, akkor nekem küldheted...írok privit! Először azt hittem, nem jól olvasom, hogy a Dunában!:D
Boldog 6 hó(s) fordulót Alexnek! Csipkedd meg a seggét, hátha...

Mi kollégiumban ismerkedtünk meg...kopogott, én meg gondoltam, hogy aki most bejön az lesz a férjem!:D Hát ez bejött....amúgy másnapos volt az előző esti bulitól és fájdalomcsillapítót kért!:D

mamiblue
 
 


Lehet, hogy én voltam a figyelmetleg, de az alábbi renitens hiényzókat vélem felfedezni:
times
nap12
italoman
miniliza
betsy
Valaki tud róluk bővebbet???

Aki pedig leginkább érdekel és foglalkoztat, NYUSZIFÜLÜ !!!!! Vajon mi lehet vele??? Van újabb pozitív tesztje??
Szeretném ha újra boldogan mesélné, hogy ismét babát vár, és minden rendben!

Kép
h.bogesz
 
 


Edit Maja nem csinál semmit....
annyi hogy forog de azt is néha.... különben pedig ezt pár másodpercig csinálja Kép

EC: módszerről...
Mi ezt ugy gyakoroljuk hogy maja felébred irány a mosdo és ezt kb fél óránként megcsináljuk.
Ha pisi van a mosdo fölé tartom ha kaki akkor wc-be csak a mosdo hátkimélőbb...
Ha kimegyünk mondom neki hogy psss és ezt a hangot már egészen picike(akár két hete) kisbaba is összetudja kötni a pisiléssel és igy megtanulja összekötni a hangot avval hogy ki kell engedni a zároizmait...
lényegében ennyi ezen alapszik majd később megtanul jelezni...
különbözö kézjeleket szoktak bevezetni.
Vendég
 


Edit!
Az én Enikőm is "csak" forog...
Illetve... kedden tanácsadáson panaszkodtam a dokinak, hogy lustika, azóta nagyon igyekszik négykézlábra állni :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Nekem még forogni sem hajlandó Néha véletlenűl átborul,aztán ennyi.
Most keresek valami fejlesztő tornát, nem sok eredménnyel.

:cry:
tuza edit
 
 


MI apával az edzőteremben ismerkedtünk meg, 2 évig nem szóltam hozzá mert túl nyomulósnak találtam :D aztán én köszöntem rá egyszer egy hirtelen indulat hatására, másnap elmentünk vacsizni, másnap nála ébredtem. Ez 8 éve volt, azóta sem bántam meg semmit :D

Hiányzók engem is érdekelnek. nyuszifülről olvastam, mintha pozitív tesztje lett volna kb. 3 hónapja, de ez nem bizti, olvassatok ti is utána.

Pennyben az akció csak 17től indul.

Ma egész nap dolgoztam, azaz 11kor leraktam a babát anyukámnál és este 5kor jöttek értem. Jó is volt ,meg nem is (bár kerestem egy vagon manit ma van a bevallás egyénieknek) NAGYON HIÁNYZOTT HANGUS!!!

Máté gyönyörű!!!

Ringató egyrészt jó időelfoglaltság uncsizó kismamáknak, másrészt a baba zenei készségét f ejlesztheti :D

BOgesz: Szupik aképek, veszek én is a picinek szemüveget,

Most mókás cumit vettem neki, dobok róla képeket nemsokára.

pusz

Kép
sziszike77
 
 


Megint elég régen jelentkeztem, mert mindig csak az olvasásig jutok el, meg persze a képnézegetésig...

Szerintem minden kis féléves fórum-baba nagyon ügyi, sose gondoltam, hogy ilyen pincurka babók ilyen dolgokra képesek a mozgás és az értelmi dolgok terén... s természetes hogy különböző módon fejlődnek, mert mindegyik egyszeri, egyedi, megismételhetetlen kis lény.

Rólunk: Mira ezerrel forog és sajátos technikával mindenhova eljut, ahova akar, pedig mászni még egyáltalán nem tud. Nagyon jól eljátszik egyedül a járókában persze sokkal jobban imádja, ha együtt játszadozunk vagy dögönyözzük őt. Két hete a tejcsi mellett eszik Sinlacot és egy pár napja elkezdtünk krumplit és répát is enni. Nagon ügyin tud kanállal enni.
A hozzátápit azért kezdtük el a 6. hónap előtt, mert doki bácsi megint nem volt elégedett a súlyunkkal, pedig pont megdupláztuk a születési súlyunkat( 6000g). Nem tud belenyugodni, hogy ilyen kis sportos alkatú a csajszikánk...
Egy hete egyedül alszik babóka a szobájában, mert én visszaköltöztem a hálószobába...

Mi: 15 évesen ismerkedtünk meg, 27 évesen volt az esküvőnk, ezután költöztünk össze , persze előtte azért hétvégéken teszteltük az együtt lakást. , most decemberben volt a megismerkedésünk 17. évfordulója... S azóta is nagyon-naygon jól megvagyunk

Kép
mirosz
 
 


Ági

örülök h jól van a kutyi, nagyon rossz volt otthagyni, de azért láttam h jó helyre került, bízok benne h jó sorsa lesz nálatok. köszönjük mégegyszer! :D

Edit!

nekem jöhet a cerazette! ha másnak nem kell, akkor lecsapok rá...
nora80
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?