Sziasztok!!
Nagyon szépek ismét a kis modellek, és az ügyeségükről már nem is beszélek!!!
Mi kúszunk, és ha az újságról van szó képesek vagyunk négykézlábra állni.Minden fél évesnek boldog szülinapot!!!
Az elmúlt pár napunk nagyon nyügite sikeredett, nem volt sehol sem jó csak anya ölébe, ott elnézeldődőtt, csak ott legyen. De úgy látszik tegnap óta visszatért az én jó Hanguszkám!!!
Én 4. napja diétázom és hát nem viselem vmi jól, sajnos nem bíróm a korlátokat.....
de már csak 10 nap!!!!Kibírom.....
Csajok a Vigantol cseppet meddig kell adni?
Sziszike: Ringatóhoz tudsz adni nekem vmi elérhetőséget, honlpacím vagy bármi???
Kinek, hogy sikerült a Valentin nap? Nálunk igazából semmi extra nem volt, de együtt voltunk és ez a lényeg!!!!
Igaz apa hajnalba megszökött mellőlem, hogy mire felkelek, itt legyen egy hatalmas virágcsokor, meg egy óriás lufi!
Imádom!!!!!
A lufit persze Hangusz élvezi igazán, nagyon édes amikor beindul rá teljesen, eltorzul a feje, megzsünik a külvilág....csak Ő meg a lufi!!!
[b]Márkanyuka és minden anyuka, aki ilyen fini sütiket tud, nagyon irigy vagyok ám! Én karácsonykor próbálkottam utóljára, de jobb nem beszélni róla!!!
Hiszti: az nálunk is van ha nem akp meg vmit, ami kéne vagy elveszek tóle vmit!!!!Nagyon erőszakos tud lenni!
Az etetőszékből kiforog, a pelenkázóról leforog, nem egyszerű ezeket a régen rutin feladatoknak számító dolgokat kivitelezni!!!
Ti hogy vagtyok ezzel?
Viszont kapott fürdőkarikát és imádja
Majd később jövök még és dobok képeket!!!
Csokinyuff: neked meg kívánom, hogy minél előbb legyél túl a depin. Majának boldog, vidám mami kell!!!!
na puszi