Marcy! De jóóóó!!!!Jajj, de édes!!!!!!
Olyan jó látni már Őt!
Te mit szóltál, hogy oroszlán?
Az otp-re hogy jöttetek rá? Ti jártatok utána, vagy ők irták meg?
Vicky! Bálintnak boldogságos névnapot!
Gab, a Te párodnak meg szülit! No, hogyan döntöttél? MINIMÁLAJÁNDÉK, VAGY ZAVARBAEJTŐEN NAGY BULI?
Látom a baba fotókon, hogy nálatok is a gép elé van kötözve apa valami rejtélyeses erős szállal!
Nálunk is!
Preni. Pil-fosósok?
Viera! Jajj elfelejtettem: 30 ml por minden adaghoz. Most azt csinálom hogy a Waniss szappant lereszelem, kis adagolóba beáztatom vizbe, és mikor olyan mint a takony, a dobba teszem még plusszban -tuti folteltávolótó hatás gazdaságosan!
Nálatok gyógynövényes festékkel tetovál szemkontúrt a kozmi? 6-8-12 ezer /szem, vagy 2 szem?
Beni ma alig evett,nyűgi, folyik az orra, 3x szopizott.Nekem nincs hangom, de gyűrjük, sok c vitaminnal.
Megkaptuk az új gyógytornánkat, tök jó-akadálypálya, nagyon élvezik. Van olyan gyakorlat-ajánlott mindenkinek 20 kilóig kb: csecsemőfogásban fogod a babát, jól elfordulva jobbra majd balra vizszintes fekvésben forgatod, ringatod a babát-tente baba tente a szemedet hunyd le énekkel, egyszer balra a feje, aztán csere jobbra a feje.Nagyon szeretik még az 5 évesek is, és nagyon jó fejlesztő is, a mellett, hogy neki és neked is fantasztikus érzés, bónuszként pedig leszedi a hájat az oldalunkról!
Na, ennél a gyakorlatnál Beni lerántotta a dekotázst és hangosan belekiabált a meghitt éneklésbe: dzidziiiiiiii(cici)
Ma újfent érveket hallottam a sok
C vitamin mellett!!Találkoztam egy apukával aki a 1,5 éves fiának is 500 mg-ot ad naponta(én ennyit nem mertem, )de kiderült betegségnél akár 2 ezret is lehet 1,5 évesen is adni!Nagyoknak meg akár 5 ezret is, és Te szedj 6-7 ezret ha beteg vagy. Ez ugye Lenkei. No ők Lenkeit szednek és megnéztem az árakat, ledöbbentem! Előitéleteimmel ellentétben sokkal olcsóbb mint a gyógyszertári. 100 db-os multibvitamin rágótabli, 1800 ft. A márkás reklámozottaknak 30-60 darabja is drágább!!!
Az 500 mg-os c vitaminja meg csak 1200 ft és az is rágótabli!!!!
No, akkor én ezt biza kipróbálom!!!
Mert ugye eddig nem voltam e fórumon túl jó véleménnyel ezekről a vitaminokról, de ugye a véleményváltoztatás joga fennáll!!!
Ja! Fogyózók! Utánajártam a
króm -nak, gyógyszerészcsajjal- megnézte mindet-a Béres króm tabletta a legjobb mg-ban és árban, és legfőképp felszivódásban.
Valaki próbált már ilyet? És a homeopathás Cefamadar? az agyban szünteti meg az éhséget állitólag.