Megint itt....Ati elszundított. Én hulla vagyok bármit is csinálni, inkább itt ülök és olvasgatok, na és persze írok
Csokinyuff
"apa" gyorsan lelécelt, még mielőtt a legjobb rész következett volna. Az első időszakban gyerkőceink csak ettek és aludtak. Hát nagyon-nagyon sajnálhatja, hogy nem volt ott az első mosolynál, az első tudatos érintésnél, stb -stb.
Befelé fordulás - biztos nehéz lehet, nem csak azért mert "apa" távozott, hanem mert talán a barátaid még élik a gondtalan bulizós életüket, fel sem tudják fogni, hogy neked mennyire más lett az életed, és talán már nem is tudnak annyira a barátaid lenni...... Volt egy társaságunk, aztán ahol gyerkőc született, azok a párok lassan elmaradtak. Most, hogy nekünk is gyerkőcünk van, mi is többet vagyunk másokkal. Persze korábbi gyermektelen ismerőseink be-befutnak meglátogatni, de én azt látom rajtuk, hogy nem igazán tudnak mit kezdeni ezzel a ténnyel, hogy most már nem úgy van nálunk minden, mint régen.......
Emmácskának is boldog 6. hófordulót!!!!
Franciska
Kúpot mi is használtunk. Aztán nem adtam, mert elfogyott, de ma újra veszünk. Egy óránként kelni elég gáz.....amíg használtuk, nem volt ilyen.
Ivás nálunk sem megy.
Kajaelutasítás - Ati egyszerűen elsírja magát, ha valami bűn rossz. Ha kevésbé izlik, akkor ímmel-ámmal eszeget belőle, ha meg fincsi, olyan mint egy kakukkfióka. A kanál vissza sem ér a pohárkához, de szája már nyitva van. És ha lassú vagyok, akkor jelzi
Ja, és a tegnapi nagy dolog. Azt hiszem a titkos fogacska létezik
Éreztem már szopinál is, hogy olyan kis éles a harapása, apa pedig azt mondja, hogy ő az ujjával érzi a foga élét. Megnézni sajnos nem lehet, mert titkos
Ati nagyon zokon veszi, ha turkálunk a szájába, és nyitogattyuk, huzogatjuk
Viszont szerencse a "fogmosást" imádja
Bejön neki a szilikonos ujjra húzható fogkefe.
És mégvalami. Új fejlődési szakasz. Eddig nem sírt, ha elvettem tőle valamit. Most viszont képes hisztizni, ha ő még nem adná azt oda..... De ez csak pár napja van.
Na megyek erőt veszek magamom. Főzni kellene, vasalni, kicsit összerámolni. Ráadásul este jönnek vmi takarítógépet tesztelni a lakásba. Hosszú nap lesz a mai, főleg nulla energiával, ami nekem van.