Új privát üzeneted érkezett!

Leko te hány óra körül mész a biopiacra? Én mindíg kint de mivel korán megyek rendszerint fél nyolc körül már végzek is - még a végén összefutunk :)

Kép
Kép
panni7
 
 


Gyógyulós jókívánságokat köszönöm szépen -lassan javulgatunk most viszont apa is elkapta -salala :evil:

Kép
Kép
panni7
 
 


panni !
nem mélykúti vagyok bajára jártam suliba
Vendég
 

 
 

Hát Mélykúton szintén az 55-ös út vezet keresztül mint Bátaszéken-Bajához a halászlékészítés kapcsán erős a családi kötődés :)

Kép
Kép
panni7
 
 


Hello!

Huha, milyen sok ügyes baba van ebben a topikban :D

Leko: Jó, hogy legalább a tünetek elmúltak! A tejallergiát úgyis ki lehet nőni. Egyébként meg azt hiszem talán még egészségesebb is tej nélkül, csak ugye kicsit macerásabb a főzés is...persze ezt te sokkal jobban tudod :)

Mandala: Hol az a tavasz???? Itt tegnap esett a hó...na jó, minimális, de akkor is azért!!!! Ma meg -2 fok!!!!!

mamiblue
 
 


Leko, jó hogy jöttél! Én is irigyellek az utazás miatt, szivesen mennék én is valahova.

Mona: nekem még a munkáltató utalta a családit, de küldtek levelet, hogy jövő hónaptól már nem onnan kapom, és egyeztessem az adatokat, hogy tuti jó helyre küldjék a manit!

horvviki
 
 


Csokinyuff: milyen kicsi a világ! A férjem mélykúti!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Kép hé te ott mit csinálsz???? Kép ez itt maci. Érted? a neve maci Kép te ott komolyan gondoltad ezt a csákót??? Kép

márka akkor tényleg az :wink:
Vendég
 


Hű csajok, még ezer a dolgom, de mit csinálok, itt ülök és írok. Közben pedig diktálom Ádámba a sárgarépapürét, nem sok sikerrel. Az előbb olyan ordítást levágott, hogy csak na. Ez még a répa előtt volt. Mostanában nem emlékszem ilyenre.

Holnap lesz a suliban farsang, diós kosárkát akarok sütni. De előbb el kellene mosogatnom, mert nem férek a pultra.

Olyan édes Ádám, amikor már nem kell neki több kajcsi, akkor mindkét kezét a szemei elé rakja, hogy most már hagyjam békén. De picit később újból elfogadja.

Egyik nap leszedtem a pihenőszék huzatát, hogy kimosom, mert amióta abban eszik, hát ne tudjátok meg. És nem fért be a mosógépbe! Úgyhogy majd ha jó idő lesz, akkor nekiállok kézzel kimosom, aztán egyszercsak megszárad.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Ja és még diót is kell törnöm!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!
Kép Nézzétek egyedül iszom :)

KépKép
dudu_84
 
 


Dudu: hű de ügyes Lili! :shock:

Ma végre kijött a 2. fogunk, remélem most lesz pár nyugodt éjszakánk... :wink:

horvviki
 
 


Márkanyuka: Hajrá!!!:) Én is küzdök a rengeteg sokmindennel amivel a család elárasztja a konyhát...amit én ott össze nem szedek! :roll: Fél napom a konyhára meg a mosásra megy el....

mamiblue
 
 


HANGUS MA FÉL ÉVES!!!

Most jöttünk meg az úszásról, nagyon sokat kacagott a vizben, nem is ismertem rá. Pedig szegénykémnek akkor a felső inye mintha egy boxolós fogvédő lenne berakva felülre.

Jó h jöttél Leko, szépek vagytok!

Takaritok gyorsan, most hogy utolértem magam egy cosmó mindennel. A külső és belső konzulens is megdicsért hogy végre irtam vmit a szakdogámhoz és az amit irtam jó is és sok is. Most újra lazulok :D

A világ tényleg nagyon kicsi. A férjem volt múltkor kiskunfélegyházán vmiért aztán kapott egy telefonszámot hogy lehet vadászni vhol Somogy megyében, lement és kiderült hogy egy gyerekkori ismerőse.

Pusz mindenkinek

Kép
sziszike77
 
 


boldog félé éves szülcsinapot hanga!
Vendég
 


Fél éve!!! Hogy vártuk az kis jövevényket!:) Mindjárt könnyezik is a szemem! Jöttek sorban a hírek...:D

Sziszike: Ha fáj is neki az ínye, biztos a víz elvonta a figyelmét róla!:) Hogy haladsz az átírással?

mamiblue
 
 


Isten éltesse Hangát fél éves szülinapja alkalmából :lol:

Képzeljétek anyuéknál van egy mintás szék... nahát annak Fanni mindig nagyon vigyorog. De azt látni kéne! Meglátja a széket és tiszta lázba jön, mosolyog, vigyorog. Tesóm kitalálta, hogy biztos ül a széken valaki, VALAKI, akit csak Fanni lát. Lehet egy tündérke??? Szóval most van egy tündérkénk... Tényleg valaki hisz ilyenben, hogy a babák olyat is látnak, amit mi felnőttek nem? (Na ezt csak viccből kérdezem, azért még nem hülyültem meg) :lol: :lol: :lol:

horvviki
 
 


panni: általában 8-9 között megyünk ki csanival. Te gyerkőcökkel mész? Mert akkor legközelebb figyelem az ikres anyukákat! :) Egyébként teljesen lenyűgöz ez a piac. Elképesztő mennyi jó dolgot lehet ott kapni! Mondjuk szépek az árak is. Én csak kis mennyiségeket veszek, de látom, hogy emberek vagyonokat hagynak ott egy hétvégi bevásárláson. Egy kiló banán 800 Ft!?

mamiblue: tej nélkül tényleg nehezebb, de már egészen belejöttem. Rizs és zabtejjel egész sok dolgot tudok csinálni, de a csoki nagyon-nagyon hiányzik!!! Már bújom a recepteket, hogyan tudnék itthon csokit gyártani.

csokinyufff: lehet, hogy félreolvastam vmit, de maja mit csinál a wc-be? :D

Betegeknek jobbulást!!

dudu: lili nagyon ügyes! egyébként ti adtok mennyit adtok inni a babáknak? Ég a pofám de én nem szoktam adni csaninak semmit. :oops: Régebben próbálkoztam a teával, de nem igazán értékelte, így nem forszíroztam tovább. Holnap facsarok neki vmi gyümilevet, aztán újra bepróbálkozom.

Mosás: a napokban olvastam, hogy a mosásról beszélgettetek. Én a textilpelusból sem tudom rendesen kivenni a foltokat. Ma pl. beáztattam domestos fehérítőbe, aztán kimostam 60 fokon, de néhány folt nem jött ki. Vmi tipp?

Egyébként aranyosak vagytok, jól esik, hogy nem feledkeztetek meg rólam! :)

leko
 
 


leko jol olvastasd
Ec modszer
Kép
Vendég
 



Sziasztok!

Nagyon szépek a babák, és már milyen ügyik :lol:
Mi ma voltunk dokinéninél, minden rendben van, Danus 9 kg,és 70 cm :lol: . Elkezdhetjük a húsit. Kaptunk székletlazító homeós bogyót. Azt mondta a dokinéni,ne aggódjak hogy Daninak nem kell napközben a cici,neki elég már reggel és este,én azért nagyon sajnálom :? .
Ma paradicsomos krumplit kapott, hűű nagyon bejött,holnapra pedig már megfőztem a cukkinit :D .
Hangának boldog 6. hófordúlót.
Én is sokat szenvedtem a kajás előkékkel, pelúsokkal, és rájöttem hogy ha teszek a mosáshoz wanischt, és kímélő cloroxot, akkor az úgy nagyon frankó :D
Egésznap nem aludt Dani, pörgött ezerrel, és most aludt el, de olyan hirtelen és mélyen mint akit lecsaptak :lol: Hogy mikor fog felkelni :roll:
Ő 200ml körül iszik meg naponta, de lehet többet is meginna ha adnék neki, de én már ezt is soknak találom.
Sziszike, mesékkel hogy állsz? Minket is felizgattál vele :lol:

Kép
mona76
 
 


Fogzásra használ valaki homeós kúpot? Használ?
Fiam ma teljesen k.o. :shock: ...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Horvviki: Én is hiszek ebben, hogya babáknak sokáig nyitva van a harmadik szemük és olyanokat is látnak amit mi nem. Én is figyelem Hangust, van amikor a hálóban nem rám néz hanem egy teljesen más pontra és oda is mosolyog. És én sem hülyültem meg

Mamiblue: Sajna kódolva vannak a videokazik 

Leko: Én a mosógépben 90 fokon főzöm a pelusokat, de csak azért mert sehogy sem jönnek ki belőle a kajafoltok. Ez kifőzi, plusz még teszek bele domestoszt!

Maja: nagyon kis mosolyogós baba, szerencsére úgy néz ki hogy nem érzi a papa hiányát.

Mona: Danó is jó nagyot nőtt, mi esténként szoktunk itthon méreckedni a méretei: 9750 gramm és 76 cm.

Kép
sziszike77
 
 


sziszike: ?? ilyenrúl még nem hallottam. :(

franciska: Nekünk használ a viburcol! De most nem kapja, mert nem rág örülten...:)

leko: csoki :D

ivás: Sebi szinte semmit nem iszik! Néha pár csepp teát cumisüvegből, de nálunk csak a cici megy...

Viki: Én is hiszek benne! A gondolatok is léteznek, mégsem "látja" őket senki :D De amúgy lehet, hogy Fanninak csak egyszerűen a minta tetszik a széken:)

Csokinyuff: Én is olvastam erről a pelenka nélkülről...sajna harmadik gyereknél már kivitelezhetetlen!:)

Megyek megnézem House-t:D

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Márkanyuka! Mázli, hogy Ádám ilyen rendes fiú módjára utasítja el, drága lánykám bezzeg ilyenkor az egészet az arcomba fújja... :lol:
Dudu! Nagyon kis ügyi! Mi is tudunk ilyet, de mostanában nem sikerült elkapni a pillanatot! :D
Sziszike! Boldog fél évességet Nektek! Még emlékszem, amikor kaptam Tőled a kórházban az üzit a kis expresszel.. :D Örültem, de irigy is voltam, akkor még úgy tűnt, még egy ideig nem lesz Emma. :D

Vigyorgás: Hát igen, Emma tényleg nagyon kis barátságos, vidám lény (egyébként egyikőtök sem panaszkodhat, mert mindenkinek egytől egyig gyönyörűszép mosolya van :D)... Azt látni kellett volna, mikor ma hazaért az apja... Én nem vagyok egy elsírós típus, de ezt megkönnyeztem! Épp vacsiztunk, és olyan hahotázásba kezdett, csak attól hogy meglátta, hogy még a kajálást sem tudtuk folytatni. Annyira de annyira ennivaló volt! Hopp, egy könnycsepp! ;-)
leko! Nagyon jó az új avatarod! :D Ivás nálnuk sem megy, próbáltam teát, gyümilevet szinte mindent. A tea max melegen és 10 ml oszt kész.

Csokinyuff: Hát nem semmi ez a módszer! Én nem tudnám megcsinálni, lehet hogy nem is vagyok elég türelmes, meg halvány lila gőzöm sincs, hogy Emma pölö mikor pisil, még a kakantás feltűnik, de az is csak a hangkíséret miatt! :D

Sziszike! Én is hiszek benne hogy van egy másik dimenzió. Én is fel szoktam ilyeneket fedezni. Remélem ilyenkor anyukámra mosolyog, aki ma 2 éve, hogy elment. :(

Dani, Hanga! Mekkorák vagytok!!!! :shock: :D

Megyek mostmár, holnap, ja most látom, hogy ma suli!!!! Jee, Emi fél éves!!!! :lol:

dincuska
 
 
 
 
 
 


emi boldog szülinapot!!!!

igen kitartás türelem és figyelniu kelll
én ráérek első baba....

sziszike: nem is érezheti igazán mert csak 2 honapos koráig volt velünk. :shock: :roll: olyankor még rajtam kivül nem igazán van másra szüksége... meg nem is nagyon törödött velünk

de nekem rettentően hiányzik mégha egy bunko is volt... lassan azt hiszem segitségre van szükségem... az elmult és honapba teljesen befordultam..... :(
Vendég
 


Mamiblue!
Köszi:) Asszem most már ideje lesz kipróbálnom...

Csokinyuff!
Fel a fejjel! Mondani könnyű, tudom.... De annyira fiatal helyes anyuka vagy egy csodálatos kislánnyal, hogy találni fogsz egy kedves pasit, ha nem is 1-2 hónapon belül (bár ez sem kizárt), aki remélem, hogy boldogabbá tesz majd, mint az előző...
Azt hiszem, én is igazán megszívtam volna, ha ahhoz megyek hozzá, akivel 20évesen együtt voltam. Nemigen lehet elsőre megtalálni az igazit... és garancia sincs semmire. Sajnos :?

Ma jobb éjszakánk volt. :) Bár 7-kor fel kellett kelnünk, mert Enikő bőszen sikongatott boldogan mellettem (örült, hogy együtt ébredtünk...én még nem akartam ugyan...), persze mire átöltöztettem, vissza akart aludni... kis rosszcsontbéka.

Beceneveink mostanában: Husika, Gombócka, Húsgombi :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


dincúskának is boldog 6. hófordúlót! :wink:

Dani is ébresztőt fújt 7-kor, és azóta magyaráz :lol:
Csajok még lehet kapni piacokon sütőtököt? Mert zöldségesnél, árúházakban nincsen :?

Kép
mona76
 
 


Jó reggelt!!!

Éjszaka óránként keltem. Még nem tudtam visszaolvasni teljesen, és Ati nyűgösködik, ezért csak pár sor, a többit később.

Majácska - wc dolog
Csak ámulok. Csokinyuff ..... fantasztikusak vagytok!!!!! :lol:

Mosás
Én a pelusokat mosógépben áztatom, Cloroxos vízben, utána mosás 90 fokon, és sehol egy folt. És még a kezem sem vizes :lol: Szerintem ez a legegyszerűbb.

Hangusnak utólag is boldog 6. hófordulót!!!
Sziszike akkor most kódfejtésbe fogsz? :lol: :lol:

Majd befejezem a visszaolvasást, és jövök, láttam nagy volt a pörgés. Nekem most ráadásul rosszul mennek a dolgaink, apával összevesztünk.....

mikegirl
 
 


Megint itt....Ati elszundított. Én hulla vagyok bármit is csinálni, inkább itt ülök és olvasgatok, na és persze írok :)

Csokinyuff
"apa" gyorsan lelécelt, még mielőtt a legjobb rész következett volna. Az első időszakban gyerkőceink csak ettek és aludtak. Hát nagyon-nagyon sajnálhatja, hogy nem volt ott az első mosolynál, az első tudatos érintésnél, stb -stb.
Befelé fordulás - biztos nehéz lehet, nem csak azért mert "apa" távozott, hanem mert talán a barátaid még élik a gondtalan bulizós életüket, fel sem tudják fogni, hogy neked mennyire más lett az életed, és talán már nem is tudnak annyira a barátaid lenni...... Volt egy társaságunk, aztán ahol gyerkőc született, azok a párok lassan elmaradtak. Most, hogy nekünk is gyerkőcünk van, mi is többet vagyunk másokkal. Persze korábbi gyermektelen ismerőseink be-befutnak meglátogatni, de én azt látom rajtuk, hogy nem igazán tudnak mit kezdeni ezzel a ténnyel, hogy most már nem úgy van nálunk minden, mint régen.......

Emmácskának is boldog 6. hófordulót!!!! :lol:

Franciska
Kúpot mi is használtunk. Aztán nem adtam, mert elfogyott, de ma újra veszünk. Egy óránként kelni elég gáz.....amíg használtuk, nem volt ilyen.

Ivás nálunk sem megy.

Kajaelutasítás - Ati egyszerűen elsírja magát, ha valami bűn rossz. Ha kevésbé izlik, akkor ímmel-ámmal eszeget belőle, ha meg fincsi, olyan mint egy kakukkfióka. A kanál vissza sem ér a pohárkához, de szája már nyitva van. És ha lassú vagyok, akkor jelzi :)

Ja, és a tegnapi nagy dolog. Azt hiszem a titkos fogacska létezik :lol: Éreztem már szopinál is, hogy olyan kis éles a harapása, apa pedig azt mondja, hogy ő az ujjával érzi a foga élét. Megnézni sajnos nem lehet, mert titkos :lol: Ati nagyon zokon veszi, ha turkálunk a szájába, és nyitogattyuk, huzogatjuk :lol: Viszont szerencse a "fogmosást" imádja :lol: Bejön neki a szilikonos ujjra húzható fogkefe.

És mégvalami. Új fejlődési szakasz. Eddig nem sírt, ha elvettem tőle valamit. Most viszont képes hisztizni, ha ő még nem adná azt oda..... De ez csak pár napja van.

Na megyek erőt veszek magamom. Főzni kellene, vasalni, kicsit összerámolni. Ráadásul este jönnek vmi takarítógépet tesztelni a lakásba. Hosszú nap lesz a mai, főleg nulla energiával, ami nekem van. :?

mikegirl
 
 


Sziasztok!
Leko akkor pont váltjuk egymást :( -én 8 -kor már újra itthon hogy mire a család ébred legyen reggeli.. Néha a nagylány kijön velem- na azt imádom mert mire végig érünk ő már meg is reggelizett :) Azok a helyes emberek tömik mindenféle finomsággal.... én is imádok ott bogarászni a sok egészséges cucc között -hát az árak azok valóban magasak de azt szoktam mondani hogy ez az én luxusom :)
Dudu nagyon ügyes Lili -nagyobb a pohár mint a kis hölgy :)
Csokinyuff megértem az érzéseidet - de én is azt gondolom találsz egyszercsak egy olyan férfit akinek mindketten fontosak vagytok- megalkuvásban élni sokkal rosszabb mint társ nélkül...
Viki meggyőződésem hogy a picik sokkal többet látnak mint mi akik már elfeljtettük ezt a képességünket...az egészen pici babák mindíg melléd néznek én hiszem hogy valóban látják az aurádat meg még ki tudja mit....
Dincuska Eminek is boldog hófordulót - nekem aznap csak késő este ugrott be hogy jé már fél évesek a lányaim.... :oops:
Mikegirl -neked is boldog Valentint :roll: -mi is egy pompás veszekedéssel indítottuk a reggelt :( ...most hogy ő sokkal több időt tölt Barbarával úgy érzem kezdi igen rossz irányba vinni a gyereket :( Mindent ráhagy állandóan nyávogtatja és semmi következetesség- a gyerek meg annyira vissza tud ezzel élni.Próbáltam neki egy reggeli hiszti után szépen elmondani hogy legyen kicsit következetesebb -nem ért belőle semmit csak vérig sértődött :(

Kép
Kép
panni7
 
 


Nekem apa ügyben akkor nagy szerencsém van. Egy rossz szavam se lehet, azt leszámítva, hogy munkájából adódóan reggel sokáig alszik, és sokszor jár későn haza :) Hihetetlen türelme van csanihoz, olyan édesek mikor együtt vannak. Mondjuk egy gyerekkel biztos egyszerűbb az élet, mint mondjuk hárommal. Egyébként veszekedni sem lehet vele (néha azt mondom, hogy sajnos), mert hiába pörölök vele, ő sztoikus nyugalommal néz, majd mond vmi vicceset és elnevetjük az egészet.

Nálunk is mindennaposak a hisztik, ha nem engedem, hogy újságot cincáljon, illetve telefont rágjon. Egyébként az újságért mindenre képes, azért kezdett el kúszni is! :D

Ma reggel összekevertem egy kis kamillateát gyümölcslével, és alig tudtam kivenni csani szájából a cumisüveget. :) Lehet, hogy idáig csendben szomjazott szegény? :oops:

Nálunk még egy fog sincs, de még csak az innye sem púposodik. Nyáltenger viszont van.

leko
 
 


Hello!

Mikegirl: :) Bocs, hogy nevetek rajtad, de azt a takarítógépet rád akarják majd sózni! :( És nem semmi ára van ám!!! olyan 3-4 száz ezer! De lehet, hogy több!

Annyira rosszul alszik Sebi...:( mennem is kell!:(

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Pfranciska: lehet, hogy a kisfiad a tegnapi front miatt volt "k.o.". Ádám is és én is tiszta nyűgösek, hisztisek voltunk. Először nem találtam a diódarálót, aztán nem találtam a kosárka formákat, a gyerek közben tiszta nyűgös volt, de sietni kellett a sütéssel is, mert még fejnem kellett tejet, hogy az esti adag meglegyen. Szóval estére én is k.o. voltam.

Ádámnál változó, hogy mennyi folyadékot iszik meg tea és gyümölcslé formájában. Előbbiből naponta kb. 1,5 decit, utóbbiból fél decit. De van, hogy a teából kevesebbet. Szopizás már csak reggel van, este pedig cumisüvegből issza a lefejt tejcsit, mert már nincs türelme szívni, és elég kevés tejcsi van már. Reggel (igaz akkor már szopizott) két ciciből 60 ml-t tudtam lefejni. Este kb. 150-160 ml-t szokott meginni.

Sziszike: így utólag is boldog 6. hófordulót Hangának.

Dincuska: Emmácskának is boldog 6. hófordulót. Ádikámnak is ma van. Gyorsan elszaladt ez a fél év.

Foltok: van amikor nekem sem jönnek ki, de úgy vagyok vele, hogy úgyis újra összekeni, összebukizza.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Friss képek:

Kép

Kép látszanak a fogaim

farsang:
Kép

Kép

diós kosárkák:
Kép

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok :lol:

Ivás: pár napja Fanni már néha iszik, de csak is kizárólag gyümölcslevet hajlandó. Teát és vizet nem. Mondjuk gyümiléből sem sokat, egy kis üveg 2 nap alatt fogy el. De most hogy már napközben alig szopizik, kell neki a folyadék, nem? Ezért rendületlenül próbálkozom :wink:

Meséltem anyunak, hogy ti is írtátok, hogy lehet tényleg lát valakit vagy valamit ott a széken Fanni, hogy ti hisztek benne. Most az egész család azon tréfálkozik, hogy reméljük tényleg egy tündér van ott, és nem valami gonosz kobold :lol:

Csokinyuff: hát igen az első szerelmek... nekem sem jött be... 7 évig voltunk együtt aztán csendben elváltak útjaink. Az exemnek most szombaton lesz az esküvője egy olyan lánnyal akit másfél éve ismer. Nekem 7 év alatt még a kezemet sem kérte meg :lol:

Foltok: egy-kettő nem jött ki semmivel sem. Az áfonyás almától már eleve parázok. Ha azt esszük, akkor eleve rosszabb bodyt kap :lol:

Erről jut eszembe, holnaptól az Auchanban 4 darabos hosszú újjú body 800 Ft! Nem tudom milyen minőség, de ha másra nem hát otthonra jó lehet :wink: A Tescoban meg 7 darabos rövidújjú 1350 Ft!

Dincuska: boldog félévet Emmának! :lol:

Mi este apával moziba és vacsizni megyünk! Fannira anyuék vigyáznak. :lol: :lol: :lol:

horvviki
 
 


Mamiblue
Akármennyi is, nem veszünk. Felőlem ingyen is lehet. Én irtózom ezektől a masináktól. Nagyok, nehezek, bonyik :? Csak azért nem mondtam nemet, mert Ati gyerekdokija ajánlott minket. Kedves, aranyos doktorbácsi, nem akartam rontani a renoméját :wink: A másik pedig az, hogy nem én/mi takarítunk.....

Márkanyuka
Szépek a fiaid. :lol: Diós kosárkák...hm:lol:

Akciós rucik - ha otthonra, akkor lényeg az anyag: finom pamut. Anyósom vett Atinak hálózsákot, 100% poliészter :? Szerintetek ráadtam?! Ráadásul egyenes fazon. Kérdem én, ki szeret vigyázban aludni?! És akkor kérdezgeti, hogy bevált?.....ja, be :evil:

mikegirl
 
 


mikegril szintén anyosom olyan hálozsákot vett hogy ugymond gugolva kellett volna benne aludni mivel legalább öt számmal kisebb volt nagy kinai felirattal... minőség
már el is ajándékoztam :shock: :lol:

szépek a fiuk!!! és a süti... hmm

viki mi eljutottunk odáig többször is... mármint hogy megkérte a kezem...
de tegnapelőtt álmomba eltemettem. az álmos könyv szerint ez azt jelenti hogy kezdem tultenni magam :roll:
Vendég
 


Kódolva vannak az eredeti mesekazetták, ennyi! Nem tudom feltörni őket ehhez túl bénácska vagyok

Viszont mi is fenn vagyunk reggel 6 óta, mert a titkos fenti fogacska nem akar a k......va életbe kibújni!!!!!!!!! Mostmár szinte 3 hete full bevan dagadva az inye a gyereknek. Amúgy ha van egy felsőbbrendű lény az embernél, ki hogy nevezi van aki Isten, van aki mindenható stb. az miért engedi hogy egy ilyen kis ártatlan pirinyó igy szenvedjen!!!!!!!!!!!???????????????????????????????


nem tündérkék, koboldok hanem szerintem lelkek vannak amiket a picik látnak, vagy még az őrangyalukat :D

Ma voltam "biopiacon" itt a szomszéd néninél :D és kaptam tőle sütőtököt meg cukkinit. Most az lesz az ebéd :D

Kép
sziszike77
 
 


Basszus, mire becsomagoltam Atit, és épp, hogy elaludt, elkezdett esni valami sz.r. Hó, eső, vagyis a kettő között valami.... :twisted: :twisted: :twisted: Most csempésztem be fent az ágyacskájába.

És találtam a postaládában egy cetlit. Biozöldségbolt nyilt Gödöllőn. Pont ez hiányzott!!! De tényleg!!! :lol: :lol: Örülök neki.

Sziszike, milyen a kódolt videókazi? Nem tudom..... :oops: Az én emlékeimben az él, amikor a kis pöcök van kitörve, de ha jól tudom, az is csak véletlen törlés ellen védett. Szóval nem vagyok egy tekkkkknikai zseni :oops: :lol:

mikegirl
 
 


Mikegirl: én félnék résztvenni ilyenen, mert nagyon nehezen tudok nemet mondani, és még a végén megvenném! :)

Márkanyuka: nagyon szépek a gyerekek!!

csokinyufff: nem akarok közhelyeket puffogtatni, de tényleg jobb lesz nektek így. maja érzelmi fejlődését is kedvezőbben befolyásolja, mintha egész csecsmőkorát feszültségben élné. én is hiszem, hogy találni fogsz egy sokkal jobbatt!!!!

leko
 
 


Kódolt videokazetta : (ala Szilvi féle megfogalmazásban) nem lehet átmásolni mert gyári videokazetta és gyárilag látták el valami másolásvédővel, hiába töröm ki a kis pöcköt, hiába nyomok a DVD-de irható DVD-t nem irja át, mert le van védve valami programmal Hátennyi

De nem adtam fel a témát és találtam egy srácot aki 600 Ftért ir DVD-t és van egy nagy listája, tehát most onnan fogok vásárolni. Ha kell valakinek a lista priviben megküldöm

Hú az a diós süti !!!!!!!!!! Kérek még fotókat :D attól legalább nem lehet hizni :D

Kép
sziszike77
 
 


sziszke ha kell valami én megirom neked 100 ft-ért ha megvan.
nagyon sok mesém meg filmemm van szivesen irok akárkinek:)
meg letölteni is tudok:)
Vendég
 


csokinyuff, sziszike
Dobtok listát? Köszike!!! :D

Csajok, a ti gyerkőceitek tudnak bent is délután jókat aludni? Ati bent alig aludt, és sajna ennek meglesz a böjtje este. Legalább elüldözi a takarítógépesekt :lol: :lol: :lol: :lol:

mikegirl
 
 


Sziszike: Csak a Te kedvedért

Kép
Kép
Kép

Te nézed, én pedig hízom!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


a lista holnapra meglesz! :D
Vendég
 


Szisztok

Gyors jelentés...tegnap vestére visszaestünk,hányás is volt.Dius is beteg,szóval fingani sincs időm.
Két fogunk kijött:)
olvasgattam kicsit de már mennem is kell,ha jobbultunk jövök.pusz

Kép

Kép
jucu
 
 


Jucu: sajnálom, gyógyuljatok! Pihenjetek sokat (már amennyit két gyerek mellett lehet). A fogacskákhoz gratula!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Jucu
Jobbulást!!!!

mikegirl
 
 


Mikegirl! (és mindenki, akinek a pirinyója 2-3 órákat képes aludni...)!

Az én Enikőm napközben kint is, bent is max. 45-50 percet alszik! De inkább kevesebbet. És ezt 2-3-szor adja elő. Benedekem meg 2éves kora óta sz..ik aludni! :shock: Hogy az oviban mit fog csinálni, amíg í többi alszik, azt nem tudom...
Enikő imád viszont éles hangon rikácsolni (lehet, hogy papagáj ?) és azt el bírná viselni, ha egész nap puszilgatnánk , dobálnánk és csikiznénk. Nagy kéjenc. :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?