Új privát üzeneted érkezett!

Judit, nekem hétfőn kell laborra mennem, direkt ahhoz igazítottam a CTG-t. :) Sajnálom, hogy Attila nem sokat lesz otthon Veled az első időkben... tényleg, múltkor nem azt mondtad, hogy megy Kijevbe? Nem ment vagy már volt?

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Én is tudok egy oldalról, ahol természetes dolgokkal lehet próbálkozni viszketésre, visszérre,stb.
Én anno még a cégnek küldtem e-mail-t, mert én meg a pikkelysömörömre próbáltam megoldást találni szoptatás alatt. Én sem voltam oda a diprosalicos ötletért.
Most van az oldalon lehetőség a szakértőtől kérdezni.
Én ugyan csak ezt a krémsampont próbáltam, de az bejött. Nem is folyamatosan használom, csak amikor már nagyon viszket a fejbőröm.
Kicsit drága ugyan a sampon, de a gyógyszertárban a szteroidra is ugyanennyit hagytam pont ott akkor, amikor a gyógyszertáros javasolta.
http://www.invitro.hu/index.php

Pati, minden elismerésem a Tiéd, ez a pakolás nem semmi. :shock:

Szülés: a lányom retardáció gyanú miatt indítás 38+1. Nem is lett olyan kicsi végül.
A fiú, 40+1 indítás. Szerencsére a doktornő megsajnált és nem váratott napokig. Én nem is értem anyukák hogy bírják kivárni.

Jaj, én meg sem írtam, hogy most is kislányt várunk és Alexandra lesz a neve. Talán ez némileg ritkább, mint az Alexa. :)

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Judit18: én múlt hét hétfőn voltam vérvételen. Szerencsére a streptococcus negatív, úgyhogy "csak" egy kis candidás gombafertőzést sikerült kitenyészteniük - amin csodálkozom is, hogy idáig nem volt, mert hajlamos vagyok mindenféle hülyeséget összeszedni, és ugye terhesség alatt meg még jobban hajlamos rá mindenki - úgyhogy most 3 napig meg a canesten kúp.

Sajnálom, hogy a férjed nem tud otthon lenni veletek... Nálunk úgy lesz, hogyha hazajöttünk a kórházból, akkor 1 hétig lesz itthon a Kedves, aztán egy hétig az anyukám 240 km-ről (erre kiváncsi vagyok mert nem vagyunk egy közvetlen, intim kapcsolatban), aztán egyedül - na erre leszek nagyon kiváncsi... "anyóssal" pedig valahogy közölni szeretném, hogy majd kb. 18 éves korában vigyázhat a gyermekre :)
linocs

Itt vagyok, 2 in 1. Egész délelőtt nem volt net, elegem van már ebből a tvnetwork-ből, pedig nemrég mondtuk le a t-online-t.
Ma ezerszer jobban vagyok, keményedik, de negyed annyiszor, mint tegnap. Próbálok többet pihenni és nem idegeskedni, tényleg nagyon nem szeretnék szülni még.

judit: ne légy mérges Attilára, én is kicsit durciztam, hogy a férjem nem tud velem itthon lenni, de rájöttem, a munkája fontosabb, hiszen abból élünk. Ő vállalkozóként dolgozik a Shellnél, és nincs az alkalmazottak között olyan ember, aki helyettesíteni tudná, akár 2 napra is, mert hülye az összes! Hiába menne el szabira, még éjjel is csörögne a telefon, vagy a főnökök, vagy az alkalmazottak cseszegetnék, mert a főnökei is idióták. (így volt ez tavaly nyáron is, mikor 3 év után el mert menni 1 hét szabira) Próbált már más munkát keresni, de sehol nem fizetnek ennyit, a mostani bére alatt meg nem vállalhat el munkát, mert akkor nem tudjuk kifizetni a rengeteg hitelt. :( Szóval én már szokom a gondolatot, hogy 2 gyerekkel leszek egyedül, ráadásul kocsi nélkül. Anyám sem biztos, hogy fel tud jönni, mert a béna nővérem is rá van szorulva.....van egy 6 és fél éves fia, akit egyedül nevel, de 2 műszakban dolgozik 12 órában és anyám szokta így vinni-hozni a gyereket oviba, meg amikor éjszakás, anyámnál alszik. Mérges is vagyok a nővéremre, mert az ő kényelme miatt szívok egész életemben. Nem részletezem inkább, mert csak felhúzom magam.
Vendég

Kisanni, csak mert az én kislányom Alexa, megnéztem:
2007-es statisztikát nem találtam, de 2006-ban még gyakoribb volt az Alexandra, mint az Alexa. :lol:
1202988132.144.xls

Jim, jeletkezz, hogy mi újság veled!!!
Vendég

Ooh, Jim, pont megjöttél, mire beküldtem az üzimet! :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jobban vagy!!!
Vendég

Sziasztok :D ,

Köszi a hiányolást! Csak az utolsó pár oldalt nézem át...Gratulálok az első Picúrhoz :D és szorítok mindenkinek, aki a finishben van.

Magunkról csak röviden: a kis elsőszülöttem kitölti minden szabadidőmet, netezni sincs nagyon idő + még volt egy vizsgaidőszak is, ami nem esett túl jól. Ami a legfontosabb, hogy Ketteskéről kiderült, hogy ő is leányzó, pedig nagyon sokáig titkolta. A névet is sikerült találni neki, Kata lesz. Remélem ez már nem változik, ez kb a 6. variáció :P Azt hiszem én vagyok az egyetlen, aki túlhordani szeretné a babát, úgy tervezem, hogy ápr.3-án születik, akkor van Apa névnapja és ezzel egy életre meglenne az ajándéka :lol: áááá nem is vagyok önző. De azért győzködöm a kisasszonyt, hátha beválik.
Azt, hogy hol fogok szülni még mindig nem tudom, a dokim állítólag elmegy a Jánosból, de nem mondja meg október óta, hogy hova :twisted: Ha hétfőn sem mond semmit, akkor kereshetek orvost.. A Kútvölgyit nézem ki, aztán majd elválik.
Na nem is lett ez olyan rövid...

Mindenkinek szép napot!!!

Anita

arizona

Jim, most végig is olvastalak! Elöl írod, hogy nem idegeskedsz, aztán a néhány sor végére mégis felhúzod magad!!! Kép

NYUGI!!!
Vendég

OK, zsu, értettem :D

Ti ünneplitek a Valentin napot? Én amúgy nem szeretem, nem is beszéltük Robival, mi lesz ma. Lehet kapok vmit, én meg nem készültem semmivel... :oops:

Hogy tetszik a Jim-es avatarom? Tényleg rossz volt ránézni a zabálós macsekra :D
Vendég

és a Milán annyira édes, tegnap tök berezelt, hogy kijön a tesó, azt mondta: anya én vigyázok rád, de sajnos nincs autóm, hogy bevigyelek a kórházba. Imádom a kölkömet!
Vendég

Köszi Zsuzsi, tényleg komoly a különbség!

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Jim, na azért!!! :lol: :lol: :lol:

Valentin-nap? Nem ünnepeljük, ezért meg is lepődtem, mikor Apa ma kétszer is ezzel hívott fel!
A mai nap egyébként nekem a hugicáim szülinapját jelenti igazán!

Az avatar: hát ő sem néz ki jobban nálad! Sőőőőőőőőőt!!!
Tényleg aranyos lehetett a kisfiad! :P

Ja, üdvözlet az eltűnteknek, gyertek gyakrabban ezentúl!!!
Vendég

Jim: na csak azért - nem ér 33 hetesen szülni ;)

Valentin-nap: engem rohadtul nem érdekelnek ezek a kinevezett napok... Így a Kedvest sem zaklatom ezekkel. Szokott ő magától kedveskedni olyankor is, amikor nincs rá alkalom - és én annak sokkal, sokkal jobban örülök, mint akár egy szülinapos ajándéknak...
linocs

Valentin nap:mi se nagyon tartjuk.Én is úgy vok vele mint Linocs...nem csípem az ilyen mesterkélt ünnepeket és sokal jobb ha csak egy "szürke"napon kapok egy kedves sms-t tőle...azért küldött egy képeslapot e-mailben és ahogy ismerem este lesz egy szál rózsa is :wink:

Jim:de édi a fiad :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok, ti mit visztek be a szülőszobára? Magatoknak, a babónak, és a kísérőnek?
linocs

Kifejezetten csak a szülőszobára a babának semmit, magamnak ásványvizet, legalább két-három üveggel, mert az első szülésnél Vili annyira izgult, hogy megitta előlem, és nem volt elég. :roll: Azt hiszem, még szőlőcukrot veszek.
Azon kívül telefont, fényképezőgépet, papírzsepit. Mást talán nem.
Vendég

Sziasztok!

Hú csajok, majnem felgyújtottam a lakást. Rajta hagytam a törlőt a tűzhelyen. Érintőgombos főzőlapom van és bekapcsolódott. Olyan büdös és füst lett pillanatok alatt, hogy ne tudjátok meg.
Tegnap este pedig az olajat felejtettem ott, vagyis feltettem, hogy sütök virslit meg tükörtojást a férjemnek a zöldborsófőzelékre. Közben elkezdtünk dumcsizni és csak a bűzre és a füstre kaptuk oda a fejünket. Hát ilyen béna vagyok mostanába. Csak a lakást ne gyújtsam fel, vagy ez jelent valamit? egymás után 2x?

Pati!
Most hívott a Csilla, hogy hétfőn buli van nála és ha tudok menjek. Ki jön? Vagy mi van?

Pumperka!
Gratula a lányodnak. Édi lehetett a szoknygyűrögetéssel.
Nem akarok dicsekedni, de az én fiam pedig első lett a vers és prózamond versenyen.

Jim!
Mi sem ünneplünk semmi ilyen napot. Csak emlegetjük!

Csajok a szakdogámmal sehogy sem állok, tényleg kétségbe vagyok esve!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beus: no para! Amúgy mi a témád? Grat a te fiacsádnak is!!!!
Költözéskor megtaláltam a régi okleveleimet, nem is tudom, miért hívtak az osztálytársaim pedálnak :lol: de majd mutogatom a fiaimnak, ha nem lesznek jó tanulók, hogy anyátok bezzeg!!!! :lol:
Szerintem semmit nem jelent, hogy majdnem felgyújtottad a lakást, csak azt hogy neked is többet kéne pihenni!!!!! És a szakdolit meg gyorsan összeollózni valahonnan, nem görcsölni rajta!!!!!

Akkor jó, hogy nem vagyok egyedül a Valentin nappal, én azért nem szeretem, amiért a Halloween-t sem, koppintás, erőlködés az egész.

linocs, én viszek újságot is, abból kiindulva, hogy 12 órát feküdtem szülőszobán és abból kb 6 órát úgy, hogy szétuntam az agyam, mert nem történt semmi! Akkor is a szülésznő hozott nekem Dunántúli Naplót, amit kb 10 perc alatt ki lehet olvasni :roll:
Vendég

Beuska:

http://szakdolgozatiras.hu/arajanlatkeres.php

http://pentaschool.hu/allami/szakdolgozat.php

és még olyan tippjeim vannak, hogy a google-be speciális keresét alkalmazz az adott témában pdf, word file-okat keress!
Hátha találsz vmit! És akkor csak kicsit átírod, ha ennyire sűrget az idő! Szerinted én hogyan fogom Robiét megírni? Accessment centeres dogákat kerestem, Shellről van némi infóm, de teljesen fiktív módon húzom rá a cégre, átfogalmazom. (egy kis hasznom van belőle, hogy éhbérért dolgoztam hírszerkesztőént, másolás-beillesztés, kis átfogalmazás, kész a saját cikk) Senkit nem fog érdekelni :wink:
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, a ctg lapos, mint a Góbi sivatag, méhszájam zárt , Norton buksija még nincsen beilleszkedve, úgyhogy a kisfiam tudja a biológiát, nincs itt még az ideje! Úgyhogy jelentem, mi még nem szülünk a fentiek alapján.
ÉS megint fél kilót híztam egy hónap alatt, vagyis az elejétől eddig 9,5 kg-ot, ebből dec. 13 óta összesen 1 kilót :wink: . YEAH!!!! :D

Beuska, Kvszévával megyünk Csillához hétfőn. Illetve most már nem vagyok benne biztos, hogy Éva jön, még nem jelzett vissza. Gyere Te is!

Szülőszoba: saját hálóing, zokni, ásványvíz, szőlőcukor, csoki, fényképező, mécses, leletek, apasági, papucs (zuhany és sima).

Jimm, örülök, hogy jobban vagy. Holnap 11-12 között ( :oops: ) érkezem érted.

Én is örülök mindenkinek, aki végre előkerült! Ne tűnjetek el újra, legalább most a finisben ne.

Érdekes, hogy jóslóim ilyenkor Gorkával már többször és erősebbek voltak, most elég lájtosak. Viszont vele azok az éjszakák is hamarabb jöttek, amikor nem tudtam aludni, és többször felébredtem. Most kb. 2-3 napja van ez. Készülődik a szervezetem.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Jim!
Köszi a gratulációt és a linkeket! Anno úgy választottam témát, hogy van 2 szakdolim hozzá, de a konzulensem kitalálta, hogy az elején írjak a TISZK-ek ről illetve az új OKJ-ról. E pedig nem olyan egyszerű, mert sok info van róla, de szedett vetett és nehéz összerakni!
Ez a rendszer 2008. július 1-vel fog indulni a szakképzésben, tehát még mindig dolgoznak rajta.
A szakdoli címem:
"A ruhaipari gyártáselőkészítés c. téma oktatási folyamatának módszertani elemzése a technikusképzésben"

Pati!
Úgy néz ki, hogy megyek azért hívott Csilla, mert nem találkoztunk reggel, mert korán ment dolgozni!
Nagyon ügyi vagy hízás terén. Én nem mérem magam. Addig jó mert így nem esek kétsébe, amikor meg ráállok majd a mérlegre akkor csodálkozok csak ennyi?

Mni!
Marci 40+6 napra született
Lili 39+5 napra

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Szép napot!

Én is örülök annak, hogy végre ilyen sokan újra jelentkeztek! Tessék gyakrabban jönni!

A krémmel kapcsolatos tanácsokat megfogadom. És valahogy ma már kevesebbet is vakarózom. (Döglenek a bolhák!) :wink: :lol: :lol:

Jim! Örülök, hogy jobban vagy! Tündérpofa gyereked van! :D

Pati és Beuska! Kvaszéva nem megy Békéscsabára hétvégén, így a hétfő OK! Pati, jössz értem (tünk)??? :wink:

Valentin-nap. Mi sem igazán tartjuk, de a férjem úgy döntött, hogy elhív ebédelni (és ezért most sokan fognak utálni) a Trófeába. :oops: :D Ajándékba kaptunk egy szív alakú csokitortát, de nem ettük meg, mert már nem fért belénk. Marad vacsira. Most gurultam be az ajtón és a fotelban ülve próbálok némi levegőhöz jutni. Egyre kevesebb helyet hagy ez a gyerök a kajának. Vagy csak nincs hozzászokva az ilyen zabáláshoz. :oops: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Főzés közben gyorsan dobok egy-két képet:
Kép
Első ctg. Jó kis hullámok, mi??
Kép
Az új forgó és a takaró, amit varrtunk.

Böbi

Kép

Kép
bosek

bosek: hú, szép takaró! Miből van?
linocs

Cicuka78: Én úgy tudom, hogy 300 napnál nem régebbi kell legyen az anyakönyvi kivonat. Szóval 0 az eltérés!!!! :D De lehet, hogy mindenhol mást mondanak?

hihi Linocs: nagyon beindul mindenki, a hír hatására.
Én is hétfőn megyek Vidához ultrahangra!!!! Talákozunk??????
Szupi lenne!!!!!!! Én is kb. fél 9-re érek oda! Veled is Niki!

Tegnap 7 körül nekem is iszonyúan elkezdett fájni a hasam. Annyira álmos voltam, hogy azért könyörögtem magamban, hogy csak ma ne szüljünk-és megígértem magamnak, hogy ezentúl minden délben alszom, hogy szülés közben le legyek álmos. Szerintetek összejött??? Naná, hogy nem. Szóval fél 8 körül gyorsan lefeküdtünk Fannival, hogy aludjak, amennyit lehet. Éjjel 4-kor mindketten megébredtünk, és 1 órán át számoltuk a csillagokat, mikorben apa húzta mellettünk a csendest.

Kép Kép Kép
fanetta

Linocs, olyan polár vagy mi, 990 ft volt métere és másfél méter széles, egy métert vettem, azt félbehajtottuk és összevarrtuk, úgyhogy duplán van. Anyós körbeszegte szalaggal. 1400 forintból kijött az egész!!! :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

fanetta: mini topic-találkozó???? Király!!! :D Még jó hogy találkozunk!!!!! És megvárjuk MNI-t is. Én rögtön az ötödikre megyek, először próbálok bejutni a ctg-re, aztán a dokihoz UH-ra.
linocs

na tessék, csak én maradok ki a Kútvölgyis mini-taliból úgy látom :(
ha ezt tudom átidőzítem péntekről

Jim, tényleg milyen tündér Milán, milyen beszólás! :)
hát akkor neked sem lesz könnyű egyedül Milánnal a férjed nélkül.
de legalább a rutinod megvan, hogy mit kell csinálni egy babával ....

Bosek, hű tényleg jó sokat mozgolódott Böbi úgy látom!

Beus, hova jársz ? csak a dolgozatod témája miatt kérdezem

Pati, jó hogy mondtad a papucsot, azt különraktam, de logikus, hogy kell, mert ott is zuhanyozik az ember.
meg a férjnek a papucsot javasolták ha nem akar a zacskóscipőben lenni végig.
apasági miért kell a szülőszobára, az anyakönyvezést úgyis később csinálja az ember, nem?

KépKép
judit18

bocs Bosek, elírtam, mármint Blanka mozgolódott nem te :)

KépKép
judit18

Jim, jó hogy még egyben vagy, drukkoltam, hogy ne te legyél a következő a március végeddel!

Pati, már nagyon hiányoztak a hosszú, idétlne hozzászólásaid, amik feldobják a napunkat és még a bolhák is kevésbé csipnek tőle :lol:

Azt pedig jól elfelejtettem, hogy mit is akartam irni...

Kép

KépKép
eszterxx

Akkor Valentin napra mindenkinek...

Valcsi napcsi ajcsi

Valcsi napcsi reggelén kipattant a szemcsim,
Ráébredtem ezredszer hogy lemerült a telcsim.
Hogy újra feltöltodjön már nagyon is várom,
Mert biztosan hívott párszor, micimaci párom.

Egybol arra gondoltam milyen jó lesz nekem.
Ajcsiját a szerelmemnek a Plázában veszem.
Nézek neki vörös lufcsit, plüssöt s finom csokikát,
Kapok én is virágot, meg vastag számra csókicát.

Szemöldököm tetkós ívét kihúzom majd erosen,
Csinálok egy fincsi pacalt, kenyérrel és velosen.
Felveszem a legszebb toppom szilikon cickómra,
Hogy mit kezd vele vacsi után, rábízom fickómra.

Persze csak úgy kaphat bebocsájtást testembe,
Ha némi kis ajándékot csempészik az estembe.
Egy kicsike ékszer, vagy szolcsi, spinning bérlet,
Aztán ha ez mind meglesz, már hozzám is érhet.

Nem is tudom miért imádom a Valentin napot,
Talán mert a faszimtól jó sok mindent kapok?
Be kellene vezetni még sok-sok Amcsi ünnepet,
Ha lesz ilyen megmozdulás, én mellette tüntetek.

Na de most sietek, mert ajcsikát kell vennem,
Estére még apucinak tipp-toppnak is lennem.

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx: király ez a vers - utólagos engedelmeddel elküldtem egy barátnémnak - azóta röhög :)
linocs

ESZTERXX!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Király a vers!!!! :lol: :lol: :lol:

Húúúú, én úgy bezabáltam, most kínlódhatok reggelig.... :oops: :oops: :oops:
Apa azt mondta, hogy már akkora hasam van, hogy elég körbesimogatni... :lol: :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Halihó!

Hazaértünk a mai vásárlós körútunkról. Jó sok mindent sikerült megvenni, már csak egy táska kell és szinte kész is a kórházi csomagom. :) Voltunk egészségboltban, ahol megvettem a hasleszorítót és egyéb kórházba való cuccokat és úgy örültem, mert egyből levették a pénzt az egészésgpénztáras kártyámról. :) Vettünk egy csomag újszülött babapelust (2-5kg), remélem jó lesz majd a babára. :P Kinéztem egy kiságyra rakható forgót és azt is sikerült beszerznünk, Feri már össze is szerelte. Végre én is elmentem a várandós mama csomagért... (miért a PhotoHallban kell ezt átvenni?) a kép szerint egy csomó mindennek kellene benne lennie, de most nem volt benne csak egy lila (Lillának) cumi, egy Avent cumisüveg és egy pár szórólap. Ja, és még a házassági anyakönyvi kivonatot is sikerült beszereznem. :)

Valentin napot mi sem tartunk, de Feri kapott az egyik cégtől meghívót a 9 1/2 randi bemutatójára és előtte még állófogadás is volt, szóval ezt betudtuk annak. :)
Eszterxx, baromi jó ez a vers, tipikus plázacicás! :)
Linocs, Fanetta örülök, hogy találkozunk hétfőn! :) Biztos, hogy a Vida lesz UH-on? Nem a Tóth doktor?
Arizona, örülök, hogy jelentkeztél! A táblázatba beírtam a hiányzó adataid, nemsokára fel is töltöm. :)
Jim, örülök, hogy ma már jobban vagy! Nagyon édes lehet Milán, ez a duma! :o

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Ma egész nap az orvosokat ill. a kórházat jártam. Reggel 7.45-re mentem NST-re. Tartott két és fél óra hosszáig. Lent a CTG vizsgálóban fél óra késéssel rakták rám, ott ültem vagy 3/4 órát, végig nyomnom kellett a tappancsot a hasamon, végül közölték hogy értékelhetetlen. Menjek fel a szülőszobára. Ott le kellett vetkőznöm, adtak fehér kórházi hálóinget, és egy szülőágyra fektettek. Kb. fél óráig feküdtem ott. Minden rendben ment, nem tudom miért nem tudták megcsinálni a CTG-ben. Közben hallottam egy nagyon furcsa artikulálatlan hangot (ill. 2-3-at) és utána felsírt egy kisbaba!!!! :D :D :D :D
Én meg ott könnyeztem..

De sajnos én is messze állok még a szüléstől. Voltam később a nőgyógyászomnál, aki azt mondta, hogy annyira zárt a méhszáj és magasan van, mint aki soha nem akar szülni.
Ja és azt mondta "magának amúgy sem lesz olyan szerencséje, hogy előbb induljon a szülés" értette ezt arra, hogy tudja mennyire szenvedek a derekammal, hasfájásommal.
Állítólag a derékból sugárzik a fájdalom oda, az idegszálakon keresztül. :( :cry: :cry: :( :(
A gyerek hiába több már mint 3,5 kg, de még éretlen....
Azt mondta ha nem hiszik az UH-án hogy nincs elszámolva, vigyem el és mutassam meg a nagyobbik gyerekemet... :D :D :D Aki ugye óriás. Vetekszik egy 5 éves méreteivel.....

Utána idegsebészetre mentem, 40-en voltak előttem. :shock: :shock:
Senki át nem adta volna a helyét... :( Erre mérgemben bekopogtam, hogy a 36 hétben vagyok, nem vennének-e előre, csak egy papír kell, hogy nem szülhetek normál úton. Nagyon rendesek voltak, mondták természetesen ne várjak itt terhesen. Kb. 2 perc alatt szabadultam. Mikor kijöttem diadalittasan néztem a kintiekre, meg hogy szégyenlhetik magukat, hogy még egy széket sem tudnak átadni egy kismamának....Legalábbis remélem fogták a tekintetem.
Ráadásul teljesen meg vagyok fázva, be van dugulva az orrom, szakad rólam a víz két napja....

Szóval én nem leszek a februáriak között...Legfeljebb ha váratlanul elfolyik a magzatvíz (ezt a doki mondta)....

Bocs ha vkit untattam, de valahogy nekem úgy érzem muszáj beszámolnom (a bajaimról is).

Ja és olyan jó volt ma mikor a férjem hazajött. Átadott egy nagyon szép szál rózsát, és mondta hogy szeretlek. Erre Levi aki akkor ébredezett (a kis betegem), átkarolta gyorsan az egész fejemet és azt mondta: nagyon szeretlek, és hosszasan ölelt (2 éves!!!) :D :D :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Csak egy kérdés, eddig elsiklottam felette. Milyen papírok kellenek a kórházba?
Házassági anyakönyvi kivonat (frisset kell kérni, az eredeti nem jó???)
És más kell még?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemet: nem rég írtam be a kútvölgyis listát, nem tudom a te kórházadban mit kérnek, de kiindulásnak jó lesz tán:

Dokumentumok: személyi igazolvány, lakcímnyiltántartó kártya, Taj kártya, várandós anyák gondozási könyve, Házassági anyagkönyvi kivonat 30 napnál nem régabbi változata, vagy apasági nyilatkozat, és az anya családi állásáról szóló nyilatkozat

Laboratóriumi leletek: Vércsoport, Wassermann vizsgálat, utolsó vér és vizeleletteszt eredménye, AFP és HbsAg eredmény, GBS szűrés ereménye
linocs

judit18: nem tudod a legközelebbit már hétfőre kérni, vagy az hülyeség :?:
Ha szerény személyem tudja pótolni a többiek hiányát... (tudom, hogy nem!!!!), akkor tudod szerdán találkozunk jógán!!!!
linocs

Linocs!
Köszi! Jó sok mindent kérnek. A házassági anyakönyvi kivonatot ott kell beszerezni, ahol a házasság köttetett? Mert az tőlünk 140 km.

A Wassermann vizsg. az mi?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

juditkecskemet: fogalmam nincs, hétfőn megkérdem a szülésznőmet. A kiskönyv elején benn van az eredmény, abból esetleg következtethetsz, mi az.
linocs

Sziasztok Csajok! :D

Gyors helyzetjelentés!

Ma olyan görbe valentin napot tartottunk! :D Mondtam is a páromnak, hogy már nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára ilyen (talán amióta babás vagyok nem) és nem tudom mikor lesz legközelebb! :D

Ellenben. :!:
Ma voltam dokinál.
Hát azt mondta, hogy a méhszáj még zártnak csak nagyon jóindulatúan mondható, de elég érdekes alakot vett fel a méhem.
Kezd a nyaknál kiszélesedni. Belülről (fog) nyílik!
Szombattól egy hétig nincs (szabadságra megy :roll: ).
Magnéziumot szedjem a 37-ik hétig (elhagyni sem merem, ha a dokim nincs! :lol: :lol: ezt mondtam neki is :lol: :lol: )
És szerinte még nem lesz szülés, de nagyon úgy tűnt, hogy nem gondolja, hogy kihúzzuk a terminus végéig!
Szóval ő ezt így nem mondta ki, de valahogy ezt éreztem.

No, én mondtam neki, hogy szülésről még szó sem lehet, mert a papírok sincsenek rendben, ami a gyerek anyakönyvezéséhez kellenek úgyhogy a kisfiúnkkal megbeszéltük, hogy ő mindenképpen márciusi baba lesz! :lol:

Front van! Keményedek mint állat! Zabálom a magnéziumot!
Muszáj kíméljem magam, mert nem viccelek ha azt mondom, hogy egy 100-200 m-es sétától is elkezdek keményedni! Pedig holnap háziorvos, táppénzes papír leadás. És gyalog. Igaz közel van, de akkor is! :roll:

No, csak ennyit rólam.

Úgyhogy az összes keményedős pocakosnak üzenem, hogy pihenés és magnézium. Ha még nem szeretnétek szülni! :D

Eszterx!
Hülyére röhögtem magam a verseden! :lol: :lol: :lol:

Judit! Linocs!
300 napnál nem régebbi!!! Nekem eddig mindenhol ezt mondták! :roll:

Bosek!
Az a takaró nagyon cuki! :D

Cuppantás!

35+2
Vendég

Beus!

Internetes anyagokkal nagyon vigyázz, mert sok a botrány a BME-n plagizálás miatt. A mi tanszékünk csak úgy sorra vágja ki az embereket. Inkább a nyomtatott 'sajtóval' dolgozz :lol:

Judit!

Azért kell másolat, mert az önkormányzat el fogja venni a papírt és nem adja vissza. Mi is azon gondolkodunk, hogy közjegyző által hitelesített másolatot viszünk.

Jim!

Csúcs fiad van. :wink:

Arizona!

Ha az orvosod elmegy a Jánosból, miért keresel másik kórházat? A János nem költött ugyan marketingre, de 4 alternatív szülőszobával és nagyon barátságos szülésznőkkel van ellátva + az egyik legjobban felszerelt szülészet. Ha valami gond van, az anyukákat a Jánosba viszik át a Kútvölgyiből is.

Eszter

Kép
eszter.eu

Óriás táblázat: :lol: :roll: :wink: :o

KépKép KépKép

KépKép
KépKép
mni

Ügynöknő, te az átlagon felül hülye vagy!!! De ez olyan jóóóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jimm, Judit(kecskemét): édesek a kispasik a dumájukkal!!!
Jimm, holnap!

Kvaszéva, nagyon örülök, hogy jössz hétfőn!!!!!! 9-kor Gordont epottya az oviba és nyargalok érted. Beuska, ha Te is jössz, télleg nagy buli lesz!!!!! KIRÁLY!!!!!

Tele a kis micsodám, ma megint csak a rohanás jutott estére. :evil: :evil: Le is fexem mert nem vagyok éppen egy szórakoztató társaság. Jövő szerdán van az uccsó ilyen intézgetős nap, elegem van, utána egész nap dögleni fogok, álomittasan simogatom a hasamat, dvd-zek, puzzle-zok és várom a csodát. Punktum.

Aki szül éccaka annak hajrá, a többiek meg próbáljanak aludni, amíg lehet.

Kép
Kép

mpatr

Mni: szerintem Vida lesz az uh-n, mert engem mindig olyankor rendel oda,amikor ő van. :D :(

Na megyek, és kiveszem a nagylányom a kádból, mielőtt szétázna.

Kép Kép Kép
fanetta

Mni, szuper lett, köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

epottya= bepottyantom
ez hogy lett???? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"]
írta:
mpatr
epottya= bepottyantom
ez hogy lett???? :shock: :shock: :shock: :shock:

Gyorsabb az agyad mint a kezed! :lol: :lol:
De tényleg! :D
Vendég

Most nézem, Linocs és Ügynöknő is 37+2 naposak, és az egyikük 21, a másikuk 19 nap múlva szül. :shock:
Hiába, ez az alkalmazott matematika :D :D :D :D :D

Mi legalább Nikivel (mni) következetesen egyformán vonalzózunk, de ha megnézitek, ő 7-ére én 8-ára vagyok kiírva :lol: . De ennek a turpisságnak legalább tudom az okát, nekem nem számolták bele, hogy az idei szökőév, úgyhogy az övé a jó.

Viszont Mi hármunknak (Judit18, Mni, mpatr) holnap 37 betöltött hetes hétforduló, úgyhogy még 3 törpike átlép a márnemleszkoraszülött titulusba!

Tisztára jó kedvem lett, ahogy itt írogatok Nektek :)

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?