Sziasztok!
Az érintetteknek utólag boldog névnapot! Julcsinak pedig nagy fülhúzást! Ági, Moncsi, Angika: Mit kaptak a lurkók? (Julcsi tortája honnan való, jól néz ki!)
Lányok!
Mindenkinek köszi a gratulációt! Jól esett, tényleg! Hányinger, hányás, émelygés, semmi. Tényleg alig érzek v.mit a Manóból, azon kívül hogy aluszékonyabb vagyok! Jövő szerdán megyek 12 hetes UH-ra. Melóba utána mondom csak meg...
Gangi!
Ne aggódj, naptárügyben majd tárgyalunk, nem lesz gond, addigra már biztos be tudok majd menni, nem lesz pici a pici, 1 órára itthon is hagyhatom, meg hát a kollégáknak mutiznom is kell vinnem úgyis. A lényeg meg repül emailben is, ahogy eddig, csak továbbküldöm a kollégáknak majd!
Kialakult már valamennyire a napirendetek?
Akartam kérdezni (a fotóitokat nézve), hogy a szopis párna bevált Neked? Újonnan v. használtan vetted? És mennyiért, mert én is szeretnék majd....
Moncsi!
Tőled a fejést akartam kérdezni!Láttam Dórinál (a képen!) kézi fejőd van... mennyi idő alatt fejsz vele és mennyit (kábé 50 ml, 100 ml???) és nem durran be tőle a kezed? Minden szopi után használod?
Mondjuk én elektromosat szeretnék, de az elég húzós árú, ahogy nézegettem a neten, talán használtan.... de valamilyet mindenképp venni akarok!
Mindenesetre most bebiztosítom magam szopizásilag, hogy ügyesebben induljak Neki, mint Sománál.... Inkább feleslegesen álljon ott, mint tápszerreceptért rohangáljak...
Anno sima 1000 Ft-os fejőm volt, ki tudtam fejni azzal is könnyen, de volt hogy csak 20-30-at (pl. du, v. este). Meg azzal fogtam fel a másik ciciből jövő tejet, amíg az egyikből szopott, hogy minden cseppje megmaradjon! Talán az elektromossal többet ki tudnék "préselni"...
Lívi!
Milyen nagy lett Timi, sokat változott a pofija! Bölcsibe csak Te tudsz majd érte menni, ha dolgozol, Férjed is sokáig dolgozik?Nagyszülők?
Gyes mellett mész Te is ugye vissza?
Ági!
Szomszédok: a helyetekben én is minden esetnél kihívnám a rendőrséget, már csak azért is, mert hátha ők is megunnák és a végén tényleg csinálnának valamit, amitől visszafognák magukat.
Olvastam, hogy ott felétek találtak egy kézigránátot a mezőn!
Erika!
Milyen jelmezt csináltál, mi lesz Viki? Nektek is kell sütit vinni a bölcsibe, ott is szokás?