Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dórim nevében köszönjük szépen a névnapi köszöntöket!

Mosás és vasalás terén:
Erika: Én lusta vagyok mindennap kiöblitenia gyerköcök ruháját. Sokszor még igy is áztatnom kell: Dórinak a csokipudingos felsőket, Zsófinak meg ami leeszik vagy leböfizik!

Én is mint a Zsanka hiába rázom ki a ruhákat egyszerűen gyürödt maradt, pedig nem tömöm tele a mosogépet!
Meg a Robinak a melós ruhái, amiket a cég ad, hát nem a legjobb minőség és hát vasalni muszály ezeket! Ágyneműt viszont csak kreppet vettem!!!!!!!! :D
sokszor azért állok neki 3 naponta vasalni, mert könnyebb nekiállni kevesebbet vasalni, mint egyszerre egy hegyet!!
Na megyek mert mig alszik a Zsófi gyurmázunk meg festünk egy kicsit!
Sziasztok!!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Julcsi
nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!

Aranka
Boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!

Most csak ennyi,megyek csavarogni,aztán meg jelmezt készíteni:)

Sziasztok,mindenkinek jó hétvégét!!!!!!!

ERika

cseriviola

Sziasztok!

Angi!

Julcsinak itt is Boldog 2. szülinapot!!!!!!!!

Puszi neki,
Ági,Dorka,Bali

Kép

Kép

Kép
ági01

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!
Az ünnepelt:

Kép Kép Kép

Kellemes 7végét !!!
angika

Sziasztok!

Az érintetteknek utólag boldog névnapot! Julcsinak pedig nagy fülhúzást! Ági, Moncsi, Angika: Mit kaptak a lurkók? (Julcsi tortája honnan való, jól néz ki!)

Lányok!
Mindenkinek köszi a gratulációt! Jól esett, tényleg! Hányinger, hányás, émelygés, semmi. Tényleg alig érzek v.mit a Manóból, azon kívül hogy aluszékonyabb vagyok! Jövő szerdán megyek 12 hetes UH-ra. Melóba utána mondom csak meg...

Gangi!
Ne aggódj, naptárügyben majd tárgyalunk, nem lesz gond, addigra már biztos be tudok majd menni, nem lesz pici a pici, 1 órára itthon is hagyhatom, meg hát a kollégáknak mutiznom is kell vinnem úgyis. A lényeg meg repül emailben is, ahogy eddig, csak továbbküldöm a kollégáknak majd!
Kialakult már valamennyire a napirendetek?
Akartam kérdezni (a fotóitokat nézve), hogy a szopis párna bevált Neked? Újonnan v. használtan vetted? És mennyiért, mert én is szeretnék majd....

Moncsi!
Tőled a fejést akartam kérdezni!Láttam Dórinál (a képen!) kézi fejőd van... mennyi idő alatt fejsz vele és mennyit (kábé 50 ml, 100 ml???) és nem durran be tőle a kezed? Minden szopi után használod?
Mondjuk én elektromosat szeretnék, de az elég húzós árú, ahogy nézegettem a neten, talán használtan.... de valamilyet mindenképp venni akarok!
Mindenesetre most bebiztosítom magam szopizásilag, hogy ügyesebben induljak Neki, mint Sománál.... Inkább feleslegesen álljon ott, mint tápszerreceptért rohangáljak...
Anno sima 1000 Ft-os fejőm volt, ki tudtam fejni azzal is könnyen, de volt hogy csak 20-30-at (pl. du, v. este). Meg azzal fogtam fel a másik ciciből jövő tejet, amíg az egyikből szopott, hogy minden cseppje megmaradjon! Talán az elektromossal többet ki tudnék "préselni"...

Lívi!
Milyen nagy lett Timi, sokat változott a pofija! Bölcsibe csak Te tudsz majd érte menni, ha dolgozol, Férjed is sokáig dolgozik?Nagyszülők?
Gyes mellett mész Te is ugye vissza?

Ági!
Szomszédok: a helyetekben én is minden esetnél kihívnám a rendőrséget, már csak azért is, mert hátha ők is megunnák és a végén tényleg csinálnának valamit, amitől visszafognák magukat.
Olvastam, hogy ott felétek találtak egy kézigránátot a mezőn! :?

Erika!
Milyen jelmezt csináltál, mi lesz Viki? Nektek is kell sütit vinni a bölcsibe, ott is szokás?

lola77

Angi!

Boldog 2. szülinapot kívánunk a Julcsinak!!

Kép

Nagyon tuti a torta! Hol vettétek?

puszi
Zsani, Máté

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsani, Lola!
Nektek is köszönjük szépen!
A tortát természetesen Zolti készítette :D :lol: Szerintem is nagyon tutti lett! Julcsinak is nagyon bejótt. Adott puszit Elmonak,simogatta. Aztán felvágtuk és Juló vagy 3 szeletet megevett! :roll: Reggel is úgy ébredt,hogy "apa kérek tortát" . Szóval szerette. Ja és feketeerdő ízű volt. :lol:

Kellemes hétvégét kívánunk mindenkinek!!!!!!!!!!!
angika

Sziasztok!

Angika
tényleg nagyon jó lett a torta :lol:
Gondoltam,hogy az apuka volt a mester :D
Már Viki is mondogatja,hogy majd a szülinapján eszik tortát :lol:
Édes a Malackákkal,csak nem neki is az a kedvenc?
Hol vettétek ?Vikinek is szeretnénk venni,mert ő is nagyon szereti :D

Lola
Vikinek anyukám varrt egy katicabogár jelmez alapot,nekem meg már csak ki kell pöttyözni......
Majd képet teszek fel.
Igen,kell nekünk is vinni valami sötit a bölcsibe,meg cd-s magnót,gyerek cd-kel :roll:

Zsanka
jövő hét keddig meglesz a zeneovi legújabb száma? :P :roll:
Jó lenne a bölcsibe azt is elvinni a bálra.

Sziasztok,megyek befejezem a jelmezt :lol:

Erika

cseriviola

sötit=sütit :oops:

cseriviola

Sziasztok!

Boldog Névnapot Dorkának, Dórinak!
Boldog Szülinapot Julcsinak!

Életjelet adok magunkról, megvagyunk. Olvasni tudtam csak az elmúlt pár napban, mert Kata megint lefoglal fullra.
Ha beteszem a kiságyba, ott nincs el, de most a legújabb, hogy végig letépte a tapéta csíkot :(
A kiságyat is előrébb húztam, így a szoba is kisebb lett, de nem akarom, hogy tovább tépje és csak nevet rajta. Tudja, hogy tapéta letépés, mert odanéz ha mondom. Sőt ma anyáéknál is megint " nézegette" a tapétát, amit múlt héten letépett és vissza lett ragasztva.
A másik, meg ha kiveszem Katát, első, hogy felugrik a franciágyba (nálunk a 2 szobából a másik 3 funkciós : háló, nappali és dolgozórész.) Nem is tudom elbarikádozni. 2 oldalról fal védi az ágyat, a 3. oldalról meg szekrény jó kis bunker egyébként, de ott van vezeték, lámpa, veszélyes Katának. Ott a sólámpa amit múltkor magára rántott. MEg állva közlekedik az ágyban, ledobja magát stb. ott kell lennem, nehogy leessen. Lemászni még nem tud. Így Wc-re ha megyek magammal kell csalogatni, mert tiszta ideg vagyok mit művelne az ágyon, mikor tugris bukfencezne le. Ez pár napja sláger :(

Ági!
Nem vagyok szomorú, nem is tudom írtam ilyet? :wink: csak fáradt voltam vagyok, sokat vagyok Katával, apa sokat dolgozik.

Na mentem dolgomra :D , Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Hát voltunk a Jégcirkuszban......... :evil: de eléggé gyenge előadás volt,falatnyi jégdarabon korcsolyáztak páran,közben letajarták és azon volt a szárazföldi produkció.......
Amúgy teltház volt,mi is fent a lépcsőn ültünk a kabátjainkon,jó mi? :roll: :shock:
Olcsó húsnak..........
Végülis mindegy,Vikinek tetszettek a jégtáncos részek.

Zsuzsi
nincs nálam torna dvd-éd........nekem úgy emlékszem nem adtál kölcsön :roll:

Sziasztok:Erika

cseriviola

letajarták=letakarták :oops:

cseriviola

Sziasztok!

Boldog szülinapot Julcsinak! Apa nem vállal tortagyártást??? :lol:

Lola!
Nekem is Aventes mellszívóm van, már a Lackónál is meg volt és én is úgy gondoltam, hogy ha elektromos lenne tuti többet tudnék lefejni, de most hogy van tejem (kopp,kopp,kopp) már rájöttem, hogy teljesen mindegy, mert ezzel is ugyanúgy lejön, már persze ha van minek. Emlékszem, mit görcsöltöm Lackónál hogy nem volt. Most is úgy volt hogy estére már nem volt annyi a cicimben és amit éjjel lefejtem (mert akkor nem vett annyit) azt kellett odaadni, de aztán Zsanka említette azt a kapszulát amit átvettem tőle és nekem nagyon bejött, miután elkezdtem szedni már másnap nem kellett adni a lefejt tejet :D Igaz nem olcsó, de nekem a homeopátia nem jött be, sajna de ez igen, 4 napos a kúra aztán szépen lassan elhagytam, most már nem eszem és minden okés. Azért a biztonság kedvéért rendelek mégegy dobozzal hogy legyen itthon. A neve More Milk Plus, ha beírod a keresőbe egy csomó mindent kidob róla.

Lackó is volt a Jégcirkuszba, neki tetszett csak az nem hogy sötét volt meg nagyon hangos volt a zene.

Erika!
A Zsuzsi elfelejtette hogy nálam van a dvd, de már rég odaakartam adni de mondta majd jön érte ha kell neki erre rajtad keresi, pont tegnap mondtam neki :lol: Eddig azért nem mondtam, mert azt hittem másik dvdről van szó :)

Nah megyek pihizni!
Legyetek jók
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Na a lényegről amit Lola konkrétan tőlem kérdezett arra meg nem is válaszoltam :lol:
Szóval a szopis párnát örököltem, nekem terhesség alatt aludni vált be, szopizni igazán nem kényelmes nekem, mivel eléggé nagy mellem van és sajna ez a frány gravitáció rá is érvényesül így túl magas a párna. Ha gondolod megkérdem a csajszit hogy mit szándékszik tenni vele, ha nem kell neki akkor odaadom.
Napirendünk alakul valamennyire máramikor a Lackó nem ébreszti fel :) Nagyon féltem mi lesz velünk itthon 3asban, de végülis nem olyan gáz, igaz néha keméyn kérdem is magatól "kellett ez nekem????" de mikor rájuknézek olyan édesek és olyan gyorsan megnőnek :cry:
Nah remélem mindenre válaszoltam, ha nem kérdezzétek meg újra és bocsi.
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Bocsi,utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is Julcsinak.

Erika
Tök jó,írtad hogy nektek mi kell a bölibe,olyan mintha nem is egy bölibe járnának.Nekünk nem kell se zene se süti.Tombolaajándékot kellett beadni ennyi. Aztán a tombolajegyet megvenni,meg majd lesz innivaló meg valami kaja azt meg meg lehet venni.

Lola
Gyes mellett fogok dolgozni.Bölibe meg Anyu tudna még érte menni meg a Dédi.Anyós délután dolgozik,Apu meg Zsike is 5 körül érnek a meló végére. De ha Timi így folytatja akkor nem tom mi lesz,mert megint beteg lett.1 hétig volt bölibe.Pénteken már úgy adták haza hogy nagyon köhög.Szombatra már lázas is lett,estére meg ez a befulladós köhögés. 18-án kéne kezdenem,hát nem tom.

Na mennem kell Timi felkelt sziasztok üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy én mindig csak kérdezek. :oops:
Attól,hogy nem írok számonkövetek egyébként mindenkit,október óra folyamatosan olvaslak titeket. :D

Most az lenne a bajom,hogy tanácsot szeretnék kérni.
Először úgy volt,hogy itthon maradnák Zalán 3 éves koráig,de sajna mégiscsak kéne melózni. :cry:
A módszertani bölcsihez tartozunk,ahol úgy hallottam,hogy mindig túljelentkezés van és nem is írattuk be eddig Zalánt.
Viszont mégiscsak jó lenne.
Tudja azt valaki,hogyha nem vagy csak nagyon sokára vennék fel akkor bármelyik másik bölcsibe is beírathatnám a városba? :oops:

Valamint,hogyha nem a rendes melóhelyemen hanem máshol szeretnék dolgozni pár órában,lehet azt hivalatosan,hogyha Zalán még nincs 2 éves?
Ha igen,akkor mi ennek a módja? :roll:
Vagy a rendes melóhelyemen hány órát lehetne?

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Mindenkinek szép napot. :)
Üdv:Vicus

vicus79

Sziasztok,

Először is:

DORKÁNAK ÉS DÓRINAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

JULISNAK MEG BOLDOG SZÜLINAPOT!

Vicus,
Gyed mellett nem lehet melózni, csak a gyes mellett. (akár 8 órában is és máshol is nem csak azon a helyen ahonnan eljöttél gyesre)
Számold ki hogyan jársz jobban.

Cirmike

UI: Sajnos úgy néz ki betegek leszünk, oviban felütötte fejét az influenza, Roli ma már fájlalja a végtagjait, így lehet lőttek az MR-nek ha Réka elkapja (pedig annyira jó időpontunk van)

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Julisnak mi is boldog születésnapot kívánunk!

Lola!
Nekem is Avent Isis mellszívóm van. Engem már nagyon sokszor kisegített, nagyon szeretem! Eddig még nem durrant be a kezem, pedig még mindig használom napi 2x. A cicim viszont 1x bedurrant. Egésznap csak abbol szopizot a Zsofi, este viszont fél órát szivtam és 20 ml jött le. Onnantol ment le a lázam, és ment le a gyulladás.
Az első napokban a korházban nehezebben jött akkor 10- 15 percet is használtam. Most kb. 5 percet használom és 200ml-t szívok le! Persze ez a mennyiség változó. Este lefekvés előtt fejek, meg reggel az egyiket. Most már csak 3x szopizik a Zsofi ( szombat ota) éjjel 4 hetes kora ota alszik ezért reggel kell szívnom! Volt a korházban egy csajnak elektromos, de ugyanannyit szivta mint Mi.
Kezednek biztos jobb, de szertintem nem gyorsabb!!! Kiprobáltam egyet Én is de nagyon fájdalmas volt!!!

sokat hibázok! inkább fejek és alszok reggelig!

Jó éjt! Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Lola
nekem Medela kézi mellszívóm van és nagyon meg voltam vele elégedve.

Tegnap kihasználva a délelötti jó időt elmentünk triciklizni,játszózni,ma pedig a Tropicariumba Pestre.

Pár kép,de ha unjátok szóljatok :P
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

cseriviola

Sziasztok!

Lívia
nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!
Timi hogy van?Remélem jöttök holnap a farsangra.....

MA A MÁLTAIN FEJLESZTŐ BABAKLUB LESZ 16 ÓRÁTÓL!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok!

Sehol senki??????????? :evil: :cry:

Erika

cseriviola

Sziasztok

Erika
Köszi szépen.
Ha Timi nem lesz lázas megyünk a farsangra.Már szóltam is a gondozónőnek ,hogy számítson ránk. Arra gondoltam,hogy farsang után odaadom a jelmezt nektek.Ha meg nem mennénk akkor úgyis megyünk az ebédért majd bedobom a szekrényetekbe.De szerintem megyünk ma még nem volt lázas. Majd rádcsörgök.

Na mentem emrt timi nemigen akar aludni.

Üdv mindenkinek -Lívia

Kép
slivia

Livia!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!!!!!!!

Dorka,Ági

Kép

Kép
ági01

Lívia!
Boldog névnapot kívánunk!
Julcsi&Angi

Kép
angika

Szióka!

Lívia! Mi is boldog névnapot kívánunk! Ilyenkor Timi mit szól amúgy, mikor nem ő kap valamilyére ajándékot? Nem kunyizik belőle (bon-bon, vagy édesség)?
Az jó, ha Anyud be tud segíteni a bölibemenésnél, sokszor jól jön, bevásárlás-ügyintézés, stb. esetén nem kell a gyerekkel loholni, főleg télen majd!
Hogy döntöttél az ovibairatást illetően? VAgy pihen a téma?

Angi,Moncsi!
Köszi a válaszokat mellszívó-ügyben. Igazság szerint én is érzem v.hol, hogy ha van tej, kijön az az 1000 Ft-ossal is (Somával mikor bennt feküdtem, a szomszéd csajnak is Avent Isise volt és szinte ugyanannyi idő alatt fejt ki vele ugyanannyit,mint én az 1000 Ft-ossal!)
Angi, neked is kézi az Avent, akkor ugye? Remélem én is úgy járok a 2.-al mint Te.... hogy sokkal több lesz, mint az elsőnél!
Moncsi, az igen még szopi után 2 dl! És lefagyasztod, vagy főzelékbe teszed amúgy?
Moncsi: fájt az elektromos? Én azt olvastam v.melyikről, hogy állítható a vákumhatása!
A szopis párnára azért gondoltam, mert én csak ülve tudtam szoptatni és már 4 kg fölötti súlynál, elég nehéz volt tartani! Ja és Nekem abszolúte nincs nagy mellem! Szóval szerintem nekem kényelmes lenne. Köszi, hogy megkérded, de csak akkor tartok rá igényt esetlegesen is, ha Neked már nem kell akkorra!

Erika!
A Medelát is néztem a neten, ez is kézi, vagy elektromos...?

Vica!
Igen, jól írta Cirmike! Ha 2 éves kora előtt dolgozni mész vissza, le kell mondanod a gyedről, gyest kell igényelned, amellett dolgozhatsz bárhol. Sőt ha máshova mész vissza, bizonyos feltételekkel a cég kaphat utánad támogatást! (Start plusz, vagy mi a neve, asszem!)
De így lehet hogy rosszabbul jársz, attól függ mennyi a gyeded!

Holnap megyek 12 hetes vérvételre, Uh-ra, védőnőhöz-egy élmény lesz! :? :)

lola77

Ja, félreérthető lett, a szopis párna a Ganginak szólt!

Mi hétvégén voltunk a Vadasparkba Budakeszin (amit még Rena ajánlott), azóta most értünk el oda.
Nagyon élvezte Soma, igen aktívak voltak az állatok (sokkal inkább, mint az Állatkertben!), talán ezért!

Mindjárt hozok képeket!

lola77

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

lola77

Sziasztok!

Lívia, boldog névnapot kívánunk!

És jobbulást a Timinek!
Mi most a Narosan narancs nevű multivitamint szedjük, és szerintem jó - mondjuk horror az ára - de az előző héten mikor 5en voltak a csoportban a Máténak nem volt semmi baja! Nagyon finom gyümölcsös multivitamin, mintha sűrű gyümölcslevet innál! Ma kezdett el az orra egy kicsit vizesedni, de adtam neki homeos orrspray-t, remélem az rendbeteszi.

Aranyosak a képek!!! Julcsinak a haja.... a Viki és a Soma meg jól megnőtt!
Budakeszivel már én is szemezgetek... merre is kell menni?

Amúgy azt gondoltam ki, hogy esetleg a jövő hét szombatján összejöhetnénk nálunk egy kicsit talizni! Mit szóltok hozzá?

Lola,
én is Medelát használtam, szerintem jó volt és olcsóbb is mint az Aventos. Az 1000 forintos nekem nem volt jó :). Van manuális és elektromos is! 12 hetes UH!!! Az jóóó! Szóltál már melóban? Meddig dolgozol? Soma már elhiszi hogy jön a tesó? :) :)

Nálunk pénteken volt farsang, a Mátém Noddynak öltözött. Egy kicsit sznobosnak gondoltam, próbáltam rábeszélni, hogy csiga-biga,kutyus vagy valami ilyesmi legyen, de nem lehetett rábeszélni :). Jó volt ,csak az elején félt a nagy tömegtől. Nekünk lehetett - nem kellett - vinni sütit innivalót. Zene az volt... :)
itt vannak a képek:
nézd itt jön Noddy...... egy kicsit megszeppenten
Kép
itt már jó volt a buliiiii...
Kép

Kép
aztán tábortüzet gyújtottunk és elüldöztük a telet és a betegséget.. síppal, dobbal nádihegedűvel :)
Kép

Aztán elmesélem, hogy hogy kiakadtam: utána elmentünk az Isparba bevásárolni. A Máténak pisilni kellett. Bementem a kávézóba, ahol nincs WC (?) a fodrászatban meg közölték, hogy az személyzeti, menjek le a földszintre. Nem mondom el mit mondtam nekik... nem szépet. Olyan bazi mérges voltam, hogy most mi történik ha egy kisgyerek bemegy a WC-jébe? Bunkók...

Erika,ne haragudj de annyira nincs időm foglalkozni a zeneovival.... így még nincs meg... :(

na megyek adót bevallani... :(

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Köszi mindenkinek a névnapi üdvözletet.

Jó éjt mindenkinek Üdv LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

Na,milyen sokan írtatok :lol:

Lívia
nekünk úgy is jó,ha beteszitek a jelmezt a szekrényünkbe,de remélem,hogy csak farsang után talizunk!!!!!!!!
Timinek egy kis gyógyenergia++++++++++++++++++++++++++++

Lola
nekünk is tervbe van a vadaspark,talán lassan eljutunk oda mi is :roll:
12 hetes UH????a vonalzódon nem vagy még annyi idős......
Medela mellszívóm nekem kézi volt,azon is lehetett állítani a szívás erősségét.

Zsanka
köszi,látom eléggé elfoglalt vagy mostanában,akkor megkérem a Mónit a babaklubban,hogy írja meg nekem,úgy is jó lesz:)
Aranyos volt Máté a farsangon,sapija nem volt hozzá? :wink:
Nálunk holnap lesz a farsang,már úgy várjuk!!!!!!!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok

Na nálunk is megvolt a farsang.Kicsit káosz volt,Timi meg is volt szeppenve a nagy tömegtől. Helyesek voltak a gyerkőcök.
Ritának köszönet mégegyszer a jelmezért.
Pár kép aztán megyek,mert Timi megint csinálja az esti műsort. :(

Jó éjt mindenkinek Üdv LÍvia

Kép Kép Kép

Kép
slivia

Ja a tablójukat is lefotóztuk,szerintem tök aranyos.

Kép
slivia

Szép estét mindenkinek!

Mivel Lívia már leelőzött,így csak megemlítem,hogy nálunk is megvolt a nagy farsangi bál :lol:
Mi csoportunkból,nagyon kevesen,7-en öltöztek csak be,de azért jó hangulatú volt a bál.
Viki sokat táncolt,nagyon élvezte a dolgot,pedig szegénykém ma reggelre náthás lett :cry:

Nyert a tombolán matricákat,kisfüzetet,labdát,hupikék törtike figurát,kis Lala teletubbies-t,kismacit.

Íme a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

lrita
köszönöm szépen a jelmezhez adott tanácsaidat,segítségedet!!!!!!!!

Jó éjt,sziasztok:Erika

cseriviola

Lívia
nagyon aranyos volt Timi a méhecskés jelmezben!!!!!
Ti miket nyertetek a tombolán?
Viki meglátta kezemben a jelmezteket,rögtön nekiállt átöltözni :lol:
Aranyos a tablótok!!!nekünk sajna,nincs ilyen :cry: még csoportkép sincs :roll:

cseriviola

Sziasztok!

Hát először is :
Lola!Nagy Gratula a pocaklakóhoz,örülök hogy ilyen hamar összejött.
nálunk is mindig mondogatják a gyerekek az apjuknak hogy kell nekik kistesó.

Líviának nagyon boldog névnapot utólag is és örülök hogy sikert arattatok a jelmezzel.nagyon édes volt Timi jó ötlet volt az a virág
a kezébe.

Erika!
nincs mit szinte nem is segitettem.de nagyon jól sikerült a jelmez.
Édes volt Viki ahogy mosolyog a kistáskájával.

Én is varrok nemsokára egy Katica ,Piroska és valami Rózsaszin tündér vagy pillangó jelmezt nemrég vettem egy szárnyat a Tescóban és akkor már csinálok hozzá ruhát is.ugyhogy jövöre lehet kölcsönözni:)

Bazi nehezen szokok vissza a melóba,most is délutános vagyok,ugyhogy elolvaslak mindig titeket csak irni nem nagyon van időm.
most is tépek mert reggel kelnem kell,menni a gyerekekért suli ovi aztán talán belefér még itthon valami mielőtt elmegyek a dolgozóba.

jóéjt
sziasztok
lrita

Sziasztok,

Annyira édesek a gyerekek a jelmezekben!!!
Nagyon tuti a méhecske és a katica!
Máté meg imádnivaló! Az az vigyorgó pofija...

Lívia én is kvánok sok boldogságot névnapod alkalmából!
(bocsi, hogy mindig megkésve írok, de nem jutok néha napokig géphez)

Rita,
Nagyon ügyi vagy jelmez ügyben!
Rengeteg energiád kell hogy legyen, gondolom mennyire elfáraszt a szakban járás. Én tuti nem bírnám család, háztartás mellett még ha muszáj lenne se, állandóan ingerült lennék csak mindenkivel.

Mi ma délután megyünk Rolival farsangra. Tűzoltó lesz (Sam a tűzoltó)

Bár szerncsére nem lett influenzás, hétfőn már semmije se fájt, de mindkét gyerkőcömnek folyik az orra.
Hétvégére azért elmegyünk egy régen lebeszélt programra a barátokkal és gyerekekkel, remélem nem ront az állapoton de kíváncsi leszek hétfőn mit mond az anesztes a kórházban.

BOLDOG VALENTIN NAPOT MINDENKINEK ÉS SZÉP HÉTVÉGÉT!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

BOLDOG VALENTIN NAPOT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!!!!

Elkészültem a farsangi albummal,itt találjátok:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=31454

JÖVŐ HÉTEN KEDDEN ELMARAD A MÁLTAIS BABAKLUB!!!!!!!!!!!!!!

Puszi:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Erika!
Azért nem volt még a vonalzomón a 12. hét, mert itt ugye ennél én írom be a szülés idejét, amit én 08.31-re írtam, de a kalkulátorok szerint 08. 26, vagy 08.28, egyenlőre a doki is így számol....
Minden ok a babával, 51 mm az ülőmagassága, de kész kis ember ott ember-újra rácsodálkoztam, úgy rúgkapált, izgett-mozgott, hogy nagyon. Tök jól kivehető volt minden 2D-ben, orra, ujjai....

Nagyon édik a lurkók a farsangi jelmezbe. A Katicát is és a Méhecskét is a Rita csinálta?
Jobb, mint a kölcsönzősök, amiket eddig láttam.
Rita, tök ügyi vagy! Tényleg gyárthatnál és kölcsönözhetnéd jó pénzért! :wink:
Mi 2500-ért kölcsönöztük, mondjuk én se tudtam volna megvenni+megvarrni kevesebből az indián ruhát szerintem... de a 2. kölcsönzéstől visszajönne az ára! :D

Cirmike!
Soma is tűzoltó akart lenni, de foglalt volt a jelmez már! Tietek honnan van? Majd tegyél képeket!

Ezt elküldöm, aztán jövök a mi jelmezes képeinkkel majd!

lola77

Sziasztok!

Lola
így már értem a vonalzódat :lol:
a katicás jelmezt Vikinek anyukám varrta,a szárnyakat és a pöttyöket,csápot én csináltam :lol:
Rita adott tanácsokat hogy hogyan is álljunk hozzá.......

Várjuk a farsangi képeket!!!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok

Erika
Nálunk minen tombola nyert.Timi Blinky Bill dvd-t nyert,labdát,meg egy nagyon pici bevásárlókosarat,ami semmire nemigen való annyira kicsi.A mi csoportunkban mindenki be volt öltözve,volt kis műsor is,nagyon sokan voltunk. Azért is volt Timi megszeppenve mert annyian voltak. De nagyon jó lett Viki jelmeze is.

Lola
Van egy másik ismerősöm is aki pont annyi idős kismama mint te.Ő is a héten volt uh-n. A Varjú csinálta az uh-t?Vagy adott beutalót?Örülök hogy jól vagytok.

Na most mentem,tiszta depis vagyok a hétfői meló miatt,de majd csak visszarázódom.
Üdv mindenkinek kellemes hétvégét Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Nagyon édik a gyerkőcök a jelmezekben!Jól sikerült mindegyik!!!!

Lola!
Múltkor kérdeztem egy csomó mindent a Varjúról,de nem kaptam válazst ezét megpróbálom mégegyszer :)
Az első,hogy neki hol van a magánrendelője?
uh+terhes tanácsadás 5000?
Hogy néz ki?Nem egy középjoru szemüveges doki?
Örülök hogy minden okés a picivel,így is fog maradni.
Jók a Vadsparkos képek,mi még nyáron voltunk Dorka sokkal jobban élvezte ,mint az állatkertben.

Livi!
Hát nem irigyellek a hétfői meló miatt,de biztos hamar visszarázódsz.Néha már bennem is bennem van hog ylehet hog y vissza kéne menni melózni,mert hát sokszor jó lenne emberek közt lenni,azt végiggondolom és hamar rájövök,hogy többet az életben ilyen jó dolgom nem lesz,ezért még élveződöm egy kicsit :P .
A komzum udvarál mondtad hogy vannak gyerek bicók?Dorkának lehet hogy veszünk,csak még nem tudom hogy milyet.Azt mondtad hog ya fém küllős a jobb,de azt nem tudom hogy olyat kapjon amit én is tudok tolni van olyan izéje is hátul,vagy már két kereküt és oldalt van két kis kereke....Szted? :oops:

Na most ennyi ,Dorka eléggé beteg...de már talán jön kifelé belőle.
Ági

Kép

Kép
ági01

Na a lényeg meg lemaradt.
Hétfőn volt kinnt a védőnő, több,mint 1 év után,és kb 10 percet volt itt.Na mindegy amikor már ment kifelé kérdi tőlem hogy volt e Dorka szemészeten?Hirtelen összekevertem a fülészettel és mondtam neki hog yigen és minden okés vele,azt amikor már rájöttem már elment....Na és mondja mert hog ysokat bebandzsit a Dorka,és hogy nincs e baj a látásával...
Azóta nézegetem és nem látom hogy bebandzsitana,és meszire nagyon jól lát,sőt a közeli kis dolgokat is tök felismeri,tehát sztem tök jó a szeme,bár én is így látnék...
Beszéltem keresztanyámmal,ő azt mondta hog yilyen korbanmég ninc sértelme vinni,mert még nembeszél és ott úg yfolyik a vizsgálat,hog ymuttanak neki dolgokat és fel kell ismernie meg meg kell mondania hogy mi merre néz,stb...És még mondta hog yhavonta látja őt doki,és még egyiknek sem tünne fel hogy baj van a szemével?Na ebben igaza van....
Szerintetek mit csináljak?Most tök idegesit a dolog,nem akarom hog yszemüveges legyen,és szetm nem is kell neki,de akkor is idegesít.
A francank jár ki komolyan mondom jobb lenne nélkülük...

Azért teszek pár képet én is amíg alszik a ygerek
Ági

segit apának valentin napra muffint sütni
Kép
végre babázik a maga módján :)
Kép
na mit szóltok???
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági
én úgy tudom,hogy mikor az összes fog kibújik akkor érdemes elvinni fogászatra,hogy ő is szokja a dolgot,szemészetre meg 3 évesen ajánlott.
az egyik ismerősünk kislánya nagyon közelről nézte a mesekönyveket,elvitte szemésztre és tényleg ajánlott neki a szemüveg.
Édesek a képek :lol:
Nekünk apósomék vettek fémküllős pótkerekse kisbiciklit,szerintem ekkora korban már az jobb mint a tolósok.
Viki bocójára is volt téve tolórúd,de a kisasszony nagyon rafinált volt,nem akarta tekerni,hagyta tolni magát :lol:
Mióta ezt leszereltük azóta nagyon ügyesen tekeri :lol:
Mindjárt teszek fel képet a bicóról,amúgy nyáron kapta,tehát olyan korban volt akkor mint most Dorka.
Kép

mentem Vikit hamar le kell tennem,reggel óta fent van :evil: sajnos elég okszor nem alszik mostanában du :cry:

cseriviola

Sziasztok!

KÖRKÉRDÉS!!!!!

ALEXANDRÁBÓL SZERETNE MÉG VALAKI KÖNYVET RENDELNI?
HUGI ÉS ÉN RENDELÜNK,LASSAN HÚSVÉT.....

cseriviola

Sziasztok!

Lola
Grtulálok én is a kis pocaklakódhoz! Olvastam, hogy kérdezted a mellszívót, kinek milyen volt. Nekem elektromos medela és nagyon megvoltam vele elégedve. Lehet állítani a szívás erősségét és nekem egyáltalán nem fájt. Tudom ajánlani.

Erika
Nekem van egy ismerősöm, aki szokott rendelni könyveket az Alexandrától, ha netán nincs meg a postaköltség nélküli rendelésetek, akkor szóljál nyugodtan és megrendeltetem vele. Ő mindig annyit rendel, hogy tuti nincs postaköltség.
Vendég

Na a jelmezeket csak mostanra tudtam lekicsinyíteni:

Kép

Kép

Kép

Mnzsani!
Újonnan, vagy használtan vetted a Medelát? Mert elég húzós az ára, azt tudom! Tudtál akkor ezek szerint vele fejni jól, ugye?

Ági!
Varju bejelentkezése: 30/354-4903
Varju:30/9477-812
Ő egy tök kopasz pasi, sz.tem bőven 40 felett, de mégis fiatalos, egész jól tartja magát! Nem pocakos, és nem túl magas és nem szemüveges!
Hétfőn+csütörtökön rendel 16.00-18.00-ig Dózsakertben, a régi Pinokkio cukrászda épületében (Spar melletti óvoda melletti négyesben, hátulról lehet bemenni!)

lola77

Lola
Látszik Somán, hogy élvezte az indián szerepet :lol:
Újonnan vettem, és ha nem akarod mindenképpen előre megvenni, akkor szívesen oda adom kipróbálni. Arra gondolok, hogy Komáromban pl. volt a kórházban amit lehetett használni, ha itt is van, akkor lehet ráérsz megvenni mikor hazamentek és addig tesztelhetnéd. Eladni nem szeretném, mert hát remélem egyszer még szükségem lesz rá.
Vendég

Sziasztok!

Lola
nagyon jól állt Somának a jelmez!!!!!!!!Jó sokan voltak beöltözve nálatok a csoportban.
Melóban megmondtad már az örömhírt? :D
Meddig tervezed,hogy dolgozni fogsz? :wink:

Lillaka
nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!így utólag kicsit megkésve :oops:
Hogy vagytok?Nálatok is lezajlott már a farsang?Dávid mi volt?

Lívia
hogy telt az első munkanapod? :P
Kollégák sokat változtak az elmúlt bő 2 év alatt?

Hugi
nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!És üdv a klubban :P :wink:

Zsuzsi
nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!
Angelikának az eredménye megvan már? :roll:
Hogy vagytok?

Angika
már régóta szerettem volna kérdezni,hogy anno ide a toipkba jött egy anyuka,azt hiszem Jucinak hívják és Eszter a kislánya,velük mi újság,régen írtak már ide...... :roll:
Bocs,hogy múltkor amikor taliztunk nem beszélgettünk,de kicsit álmos voltam még,meg mérges,feleslegesen mentem abba a Pennybe,nem kaptam amit akartam :?

Többiek akik már régen jelentkeztek????????

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok

Boldog névnapot és szülinapot mindenkinek aki ünnepli.

Erika
Megkaptad a mailomat?Az a baj hogy most meg a freemail nem működik így nem tudtam megnézni a mailomat.Meddig küldhetem el a könyv címeket?Vagy már késő.
Első munkanapom elég fárasztó volt.Tök hiányzott Timi.Reggel ő volt az első gyerkőc a csoportjában,de tök örömmel ment így hál istennek ezzel nem fájdította a szívemet.Délután Anyu ment érte aminek színtén tök örült.Hazafele meg lemértem az időt kb 10 perc alatt a bölihez érek,de így is szegény ő lesz az uccsó gyerkőc mert háromnegyed 4 kor vitték el eddig az uccsó gyereket.Hát meglátjuk.
Melóhelyen sokminden nem változott elég sokan el akarnak menni,meg lett egy két új arc,de alapvetően tök nem változott semmi.De azért furi volt.

Na mentem mert még picit vasalok zat fekszek le mert dög elfáradtam.Jóval korábban kell most már sajna kelnem. :(

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni,hogy valaki tudna-e kölcsönadni Rubint Réka:terhestorna dvd-t (nem,nem nekem kell :wink: :) ) Szeretném átmásolni. köszi előre is!

Ági!
Hogy van Dorka? Meggyógyult már? A héten szép időt mondanak. Ha jól van akkor mehetünk sétizni,motorozni...

Lola!
Nagyon jó ez az indiánjelmez!!! Tök jól áll Somának! Kaptál képet a kis pocaklakóról? Nemét szeretnétek tudni?

ERika!
Jucának hívják a csajszit! Sajnos már nagyon régen találkoztam Vele. Ő is jár főiskolára Esztergomba,andragógiára. Így az elmúlt időkben gondolom Ő is tanult,ha volt szabadideje. Én meg már alig vagyok Somlón, csak kiviszem Julcsit aztán jövök is. De Juló mondta,hogy találkozott Eszterkével :) Majd ha jobb idő lesz biztos taliznuk s akkor szólok neki jöjjön újra.
Az tényleg nagyon gáz,ha valamiért felbuszozol s nincs. Ha legközelebb valamit kinézel szívesen átmegyek s megnézem Neked van-e. Ezért ne fuss felesleges köröket :?

Lívia!
Timi nagyon ügyes a bölcsiben,hogy szívesen megy be. Így talán könnyebb egy picit Neked is ott hagyni. Te hol dolgozol?

Zsani!
Tök jó a kis Noddy-d :) szerintem nem sznobos :wink: :lol:
Tegnap megjött a melegítőnk! :lol: Nagyon tetszik,nekem+Julcsinak is!!!!! köszi még egyszer :oops: :wink: :D

És végezetül Hugi!
Sok boldogságot kívánunk születésnapod alkalmából!!!!!!!
Kép

Szép napot mindenkinek!

Angi
angika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?