Sziasztok!
Santos: tesztet nem vettem
még nem volt okom rá
Meg megpróbálok nem "erre" gondolni, hátha úgy hamarabb összejön
De higgyétek el, nektek szólok majdnem elsőként, ha lesz valami hír
Boldog névnapot, ha most tartod!!!!
Kaja ügyben: nem tudom mit tegyél, de szerintem légy kitartó abban amit kiterveltél. Jobb lenne ha még most szokna le a játék+evésről, mint mikor már még kezelhetetlenebb.... És én chipset semmi szín alatt nem adnék neki, max kukit. (Ez nálunk is beférne bármi után.) De a gyereked azt eszi, amit TE ADSZ neki, és azt is fogja kérni majd, amihez hozzászokott.
Nálunk nagyon ritkán van alkalom kukikra vagy kekszekre (inkább csak ha el akarok érni valamit nála, mármint, h valahol csendben maradjon (templom, vagy amikor folyik a fürdővíz, és már nyűgős)).
Ilyen bébikajás üvegbe bepakolást, és átverést én is alkalmaztam anno
Volt, hogy bejött, volt, hogy nem
:D:D
Melódia: szokás szerint szépek vagytok. Nem volt ebben semmi meglepő
Nemcsak Pistike, te is
És nagyon tetszik a falrész is
Egyik ismrősömnél is ilyen van. Ez annyira elegánsos.
Linda: nem menőzni akartam ám, csak ez volt a kontroll követelménye, hogy akkor vigyem majd el újra, ha már stabilan jár? Ez relatív dolog.... de mire anyuka végre időpontot kér, addigra kislánykája már lehet bottal jár
Boldog születésnapot!!!!
Betti: te írtad ezt a tantum verdét múltkor? Nálunk aftáknál sem akarta az ügyeletes orvos, hogy azt használjuk, azt mondta, az még túl erős lenne a kicsinek. És inkább írt ki antibiotikumot, ha a glycosept nem használna.
Aranyosak a kis gyöngyszemeid
True: ez az ovidolog nagyon felhúz
Sajnállak titeket.
Fogyi nemcsak a bűnözés miatt stagnál, hanem ez egy ilyen fogyi, de majd még beindul ám, csak kitartás kell hozzá.... ha akarod
Ha nem, akkor meg tarts gyümireggelit, és próbáld megtartani azt amit eddig megszereztél
Jubi: helyes ez a kiskopéarc
Timi: aranyos Dóri a képen, és gondolom zabálnivaló, mikor számol
Veronika is mondja egy csomó állat hangját. Most a varjú Káár-ja a sláger
Meg apázik egész nap, keresi...
És képzeljétek, vasárnap hoztuk felfelé a lépcsőházban, és közben beszélgettünk apával, hogy a kicsi, hogy rá volt gerjedve a tortára... Mire jó hangosan megszólal, és tisztán ejti még az r-t is!!! : TORTA! Többet azóta sem mondta, de az akkor olyan tiszta volt
Mint egyszer nagyon picinek azt mondta anya, pedig hónapokkal később sem mondott más szót még.
Kajában éppen a savanyú uborka a slágertop. A savanyú káposzta után. Le akartam még múltkor írni, ha van valakinek kedve kipróbálni:
Kis olajjal a savanyúkáposztát elkezdem dinsztelni, tehetek hozzá egy kis borsót is... Sózni nem kell. Eleinte a levében párolódik, majd lassan megpirul... üthetek rá tojást is, és kész is. Ez múltkor a művésznőnek nagyon tetszett
Mi ma megyünk a 15 hós oltásra, holnap méredzkedni, majd csütörtökön jön a kontroll
jó kis hét
Manczi (veronika) mostanában gyilkos módon kiborít. Amilyen jó kislány volt eddig, olyan rossz most. Ma is kétszer pakolta ki a virágföldet a cserépből, egyszer kóstolt is. Feldöntötte a lámpát (álványos)... nem fogad szót. Nem jön oda ha hívom -ez már ki se borít, de a nemre fittyet hány, csak néz rám, elismétli, és később újra csinálja. Régen ha valami "nem" volt, akkor azt még messziről el is kerülte, most meg mintha a kisördög lenne benne, csakazértis
Na, jól kipanaszkodtam magam.
Edi: régen írtál, mi van veletek?
Suttogót, lehet jobban járnál, ha Santos írná le, mert én kölcsön adtam a könyvet, az agyam meg olyan szita... amit megjegyeztem , azzal inkább nem szórakoztatnálak, szerintem Santos pedagógiai múltjával többet segíthetne...többre mész vele. Én csak használni tudtam, de nem lenne jó ide leírnom
Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!