Új privát üzeneted érkezett!

Ezt viszont én találtam egy nagyon jó és érdekes anyukáknak való könyvben:

" Tökéletes anya, aki szerényen mosolyog,makulátlan rendet tart, a pelenkákból sárkányt hajtogat,neveléselméleti könyveket olvas,soha föl nem emelné a hangját.

Igazi anya, akinek mindig pecsétes a pulóvere,soha nem fejez be semmit,sántikál,mert rálépett egy építőelemre,titokban romantikus regényeket olvas nyüszít a kimerültségtől."

Libby Purves Hogyan ne legyünk tökéletes anyák?

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Lehet nem leszek hosszú mert vendégeket várunk .

Santos:dá-dá!!Szóval most ennyit kapsz amiért csak "úgy"leléptél :mrgreen:
Olvastam már ezt az irományt,csak nem tudom hol,de nagyon vicces :lol:
Na ,akkor kellemes volt azért az a pár nap,nyagyon bírom a te irományodat is ,nem is te hanem az hiányzott inkább:wink: :lol:
Sapis Rékának jobbulást,mi az a másik oltás?
Tehén: :lol:
Allergia:csoda hogy még nem robbantál fel.....
Én a tökéletes és igazi anya keveréke lehetek....

Timi,édi a mákos -nudlis kép :wink: (Launak ezt sem engedném :kézzel evés :lol: )
Fogyi:olyan ügyi vagy,nagyon!
Neked is volt ilyen tanítos könyved,abból szoktál még Dórinak tanítani?


Beusa:kérlek szépen én egy "olyan" anya vagyok aki idén karira kapott egy porszívot(eddig tak.gép volt csak)és fogalma sincs milyen az az orrszívó-porszívó. :lol: Jelen állapotban egy pici elektromos orrszívója van Launak,amit csak azért nem probáltam ki,mert olyan cuki,meg picike a szívókája,féltem hátha az én náthám eltömítené :oops: :lol: Launak tökéletes,persze a zsepit is szereti,nekem meg marad csak a zsepi :wink: (amúgy mindent megkostolok,megszagolok,megtapizok,megrágok...)

Bettus,igen gyakran kell ébreszteni Laut,mert akkor elcsúszik az egész nap.Reggel nem szoktam,akkor magától kel,de délelött délután muszáj,mert a jó ég tudja hogy meddig aludna,este meg nem akarnám hogy tizkor is kukorékoljon,pláne mikor a Lost megy :lol:
Börze:oké megyünk,ott aludhatunk?Kapunk ágyba reggelit?Masszázst?

Jubi,jobbulást Jazinak,a betegség miatt éjszakázol?

Tru,arra gondoltam teremthetnénk hagyományt:mondjuk minden csütörtök este 9 kor nagy globál msn pary tájm :lol: Addigra mindenki kaszát kapát eldobná és mehet a csevej,ennyi jár nekünk ,neked meg pláne :wink: Tök jó lenne,olyan mintha beülnénk csak csajok valahova.Hmm?
Nagyon ügyesen levezényelted eddig a hetet egyedül :wink:

Valentin nap: :? :roll: mindig Édrien Mól jut eszembe ahogy Pandórának írta a lapot :lol:
Mi csak megemelítjük:milyen egy b*zi szokás ez... :lol:

Húú,láttátok a nagy fogyást?Apám...90 kiló minusz....

Edi,Hetti,Rizi,Beuka,Melódi,:mizu?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Megint csak beugrottam, ma egész nap Katáztam. (mint mindig, de ma más volt)
Kata reggelre belázasodott kapott Panadolt, meg ebéd után is. Aludt majdnem 3 órát, kicsit izzadt is, remélem pusztultak bacik, vírusok. Egyébként néha köhög, de semmi tünet nincs.

Ma úgy jártam már megint, hogy kettő nap nem kakilás után Kata remekelt, deréktől hátig...Alig bírtam megtörölni mindene olyan lett, mentünk fürcsizni. Nem volt semmi....., ha egy ilyen elkap minket séta, vagy autóban hát nem tudom, de amikor levettem ma a nacit, folyt belőle. Lehet vmi vírust is beszedtünk :(

Zsuzsi!
Vas értékre nálunk 4,5-22,6 a referencia tartomány. De igazán nem is vas (szérum) számít, hanem a szervezet vastelítettsége (ferritin), ami nekünk min. alatt volt a vaskezelés után is. Nektek miket néztek még? Csak vasat? Honnan vettek vérT? Nekünk kézfejből. Értékre jó amit írtál :)

Linda!
Jókat turiztál, fotózod majd őket? :wink: Jobbulást Nektek!!!!!

Na megyek, mert nyűgös Kata egész nap.
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 

 
 

True!
Nem tartjuk a Valentin napot, erőltetettnek érzem, meg engem nem hoz lázba az az igazság. Mi nem tartjuk ezer éve. :) De azért el lehet menni egyet vacsizni, de nem Valentin vagy Bálint nap alkalmából, úgy tudom ezt is külföldről vettük át...

Megtanult Kata rögtön ahogy írtáok lejönni az ágyról. De mostanra nem hasra fordulva löki magát le, hanem ül és úgy jön lefelé, ez megint nem tetszik, mert még kicsit alacsony ehhez a mutatványhoz. Tegnap is megcsúszott és beverte kicsit a fejét az ágy mellett levő szekrénybe.

Kép
Kép
edi78
 
 


Halihó!

Jubi!

Dóri általában mindig ilyen átszelleműlten eszik. Imádom is érte. De ez a mostanában mindent egyedül eszem……., szóval azért mindennek van határa Szóval azért kérdeztem a csatos dolgot, mert Dóri egyből tépi kifelé. Ezért kellett levágni a haját elől, mert már nagyon hosszú volt. A hosszához még nem nyúltunk eddig. Szeretném ha engedné, h szép csatokat tehessek bele.

True!

Amúgy milyen áron szeretnéd árulni a cuccokat? Engem lehet érdekelne a művésznő cuccai. Szoknyáid vannak? Kertész naci? Szóval vmi csajos szép dolog. Mert látom szépen öltözteted Hannát.

Santos!

Szóval akkor a te idegeid merre vannak? Lehet talán könnyebb lenne ha arra lakna valami csajlány a gyerekével!!!!!!!!!!!!!!!! Dóri is ilyen hiszti zsák. Csak ő egy picit megfűszerezi egy kis sikoltozással. Na! Ezt végképp utálom!!!!!ÁÁÁ.Dórit én is reggel amikor issza a kakaót beleteszem a járókába és anya visszabújik az ágyba hunyni egy picikét. Addig elvan Dóribaba: babáját vetkőzteti le, ezzel iszonyat jól elvan. Nagyon tud hozzá beszélni. Formabedobó, stb…….

Beusa!

Kipróbálom ezt is amit írtál. Az eldugom a tárgyat az nagyon megy!!!!!

True!

Azért amiket olvasok, h milyen nálatok egy elindulás….., szóval megint csak szinte az olvasásban is ,de elfáradok. Hihetetlen. Sose vagy kimerűlt? Én ma voltam masszázson, mert annyira éreztem, h fáradt az egész testem. Persze jó volt, de akkor lenne hatásos ha hetente járnék+ tornáznék. Mai nap iszonyat volt( gyümi). Azért egy ilyen napba mindig be-be csúszik egy kis bűnözés. Valentin napot jó hülyeségnek tartom, de mindig tartjuk apával. Pl: holnap fehérje nap, így megyünk ebédre étterembe. Anya enni fog: jércemell gazdagon zöldségbe ágyazva, ami gazdagon le lesz öntve dresszing öntettel. JÓ ÉTVÁGYAT!!!!!




:lol:

Linda!

De izé vagy! Szegény Lau :lol: Csúnya anya semmit nem enged???? Pedig ma van a névnapja! Én is büszke vagyok rád!!!!!! Boldog Névnapot Kívánok a pici családommal!!!!! :wink: :lol:


[KÉP]


Edit!

Jobbulást Kata babának. Gyógyuljatok meg!


Na mentem
Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Santos!
Ügyi vagy hogy bemásoltad igy mindenkivel megoszthattuk ezt a jopofa irományt. Szerintem vidd el a gyerekorvoshoz a leletet, mert én ugy tudom hogy csak akkor irják fel támogatva a tápot ha 100% tejérzékeny.


Mi sem tartjuk a Valentin napot. A férjem probálkozott még régebben, de mondtam neki hogyha mégegyszer plüss macit hoz megetetem vele. Anyukámék házassági évforduloja nálunk. Mi sem kaptunk soha senkitől képeslapot.

Ma voltunk a Törökbálinti Corába, és már emlitettem nektek hogy ott van a kedvenc butikom az Invázio. Na ma vettem egy tavaszi kabátot a lányonak 990ft-ért. Teszek fel képet rola.
Kép Sziasztok
Vendég
 


Judit!

Ez most nem mondod, h ilyen olcsó dolgok vannak :roll: :roll: !!! Tökre tetszik!!!! Irigy lett a Timi :lol: Csak felnőtt ruházat van ott?


T

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok

Zsuzs, Judit: jó volt az iromány, bár már ismertem, de az ilyen gyöngyszemeket nem lehet elégszer elolvasni... Engem régen mikor olvastam, a 4 napos lófarok érintett meg, meg a tisztára nyalt papucs :lol: :lol: - most inkább a szemetesből behozott pillepalackok meg a 200x elénekelt hullapelyhes... Mennyi mennyi igazság, és mégis mennyire eltörpülnek ezek a dolgok amellett, hogy mennyire lehet imádni őket!!! Ma az oviba mikor odaértem, Hanna uzsizott, az óvónéni intett, hogy ne szóljak neki, csak figyeljem. Tisztára könnybelábadt a szemem, ahogy elnéztem az én okos drága nagylányomat, ahogy falatozott, csevegett, forgolódott, kuncogott, olyan édes volt.

Na ha már így áradozok, Levi is mostanában olyanokat csinál... múltkor pároltam a káposztát, felvettem, miközben kavargattam, ő meg odahajolt, és fújta! Látta, hogy gőzölög.
Jött ma hozzám, kérdeztem mi a baj? erre mondja: TATA, vagyis kaka, jól be volt kakálva. Mentünk az utcán, Hanna fogta az egyik kezét, a másikat én, és mindenki áradozott, aki ránézett, hogy mennyire édes. Ő meg csak ment nagy komolyan.

Timi: valóban az elindulás elég horror tud lenni, főleg amikor már ötödszörre rohanok vissza, mert elfelejtünk valamit, de mikor megyünk a kocsival és hallgatjuk a Bumerángot, akkor már tökre ellazulok. Így, hogy Hanna oviban van, egyáltalán nem vészes, sőt a nap nagy része nekem szanatórium :lol: :lol: Majd szétnézek, hogy milyen cuccai vannak még Hannának, neki nem túl sok van, mert egy csomót kaptam, de azokat vissza is adom. Van egy Reebok rózaszín-ezüst díszítésű csajos kis cipő, az nagyon cuki, 21,5-es.

Judit: ez a kabát tök jó, bizti örül a csajszid neki!

Kinek van ma a névnapja? Laurának? De hisz Hanna Laura is, na persze ezt nem használjuk, de a pici Launak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Hú Timi sárgulok a masszázstól, na meg az éttermi kajától is! Mennyibe kerül egy ilyen masszázs? Ja a kimerültségről azt akartam mondani, hogy annyira igaz az a mondás, hogy teher alatt hajlik a pálma vagy miszar, ha kevesebb a gondod, sokkal többnek tűnik, amikor több, valahogy megsokszorozódik az erőd, legalábbis én ezt tapasztalom. Milyen cuki lehet Dóri a babájával. Levi a kisutókkal van el. Akkurátusan megy, kihoz 3-4-et, tologázza, egymás mellé sorakoztatja, nagyon sokáig elvan így. De azért óvatosan a kiságyban hagyással, én sem gondoltam volna, hogy Levi ki fog bukfencezni!!!!!

Jubi: szívecske linzer tök jó ötlet!

Timi: én is szoktam bűnözni gyüminapon, de így jobban bírom! Nem nagy mennyiségeket, de bekapok ezt azt, karika kolbászt, ilyesmit:))))) Viszont így egyáltalán nem vagyok éhes. Vacsira ettem ananászkonzervet, ez nagyon eltelít, és állítólag az ananász zsírégető. Na megyek, mert ahányszor visszagörgetek, annyiszor jut eszembe valami! JÓÉJT!!! (bár sajnos nincs hová sietnem...)

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


sziasztok,
Hát könnyekig kuncogtam: ez az író nem tudom honnan ismeri a mindennapjainkat:-)

True,
nagyon édes lehetett Hanna. Ugye milyen izgalmas látni, hogy másokkal milyen?
Ma én is megdöbbentem, hogy önállóan apával milyen...:-) Kis imádnivaló:-)

Timi,
Dóri nagyon ügyes lehet akkor:-)

Valentint mi sem tartjuk, valahogy kissé nyálasnak tartom. Máskor is ki lehet mutatni a szeretetet.

Jubi,
jobban vagytok?

Santos,
szerintem is vidd el a gyerekorvosnak, végülis neki elvileg hivatalból is nyomon kell követnie, hogy mi történik Veletek...
De ha tejérzékeny, akkor miért nem kecsketartáson gondolkodsz? :wink:

Ma reggel nulla celsius volt, délben meg a napon egyszál felsőben is kényelmesen beszélgettem. Olyan idióta ez az idő...

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!

Most küldtünk Dani szerelmének egy valentin napi képeslapot :D
Tegnap kiderült, hogy Daninak felülfertőzte a manduláját a vírus, így most tüszősmandula gyuszija van, Jazinak pedig gégehurutja :cry: Ehhez képest az, hogy Beni is taknyos már meg sem kottyan :? Túl vagyunk egy húzós éjszakán, remélem most már csak egyre jobb lesz. Ilyen még nem fordult elő, hogy egyszerre legyenek betegek. Kicsit fáradt vagyok, szívecskesütögetés ugrott...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

H. Timi!
Vannak gyerek cuccok is, ez is gyerek méretü kabát 152-es. Volt a fiamra valo is 990-ért, de boszuságomra 2hete ugyanazt vették neki anyukámék bisztos sokkal többért. Pesten is van ilyen üzlet. Megkérdezzem hol?

Szia
Vendég
 


hi,csak gyorsan írok,mert a gyerek persze nem alszik (pedig szokott ott nyunnyog az ágyában és legózik...addig is...)

Jubi,
Kitartás! Nem is tudom hogy bírod az éjszakázást,de talán már jobb lesz! (én vennék egy csomó linzert és megenném,az feldob :) )
képeslap névtelenül ment? :lol:

Beusa,Judit,
Viszem gyerekorvoshoz a leletet,de ezen a héten szabin van,tehát a jövő hétig várnom kell,addig is ki akartam logizni,hogy mit rejtenek a különféle %-ok umol-ok és mittudomén miféle értrékek.
Azt írták a papírra,hogy a következő vizsgálatig felírhatja a doki eütérköt-re a szükséges tápszert. Ha tényleg allergiás akkor a kecsketej is bukó,azt sem lehet,hiába mondják mindenfelé nem sok a különbség (más allergiáknál pl parlagfű viszont tök jó a kecsketej) apropó van egy darab kecskesajt itthon jól megeszem most. :lol:

Judit,
Klassz a kabát!
Szeretem az Inváziót,de bevallom,hogy ha van pénzem, akkor DC cuccokat vagy Gas-t szeretek venni magamnak,jó drágáért,de akkor meg sajnálom és kiszámolom,hogy ennyiért 234 más cuccot tudnék venni,akkor következőre ilyen helyen vásárolok,de akkor meg fáj a szívem a DC pólóért stb jó hülye vagyok na.
Mostanában nem kell cucc mert így is úgy is pecsétes lesz :lol:

True,
Én is könnybelábadt szemmel lestem a gyereket a játszótéren,barátkozott mászott fel valami játékra fűszálakat vizsgált szóval tök édes volt,anyuka meg egyre szentimentálisabb (biztos lesz még ilyen élményem)

Timi,
Csajlány :lol:
Rongy idegeim mégjobban tépázódnak egy egy kajálás vagy ilyen alkalmával.
Lakik a házban egy csajszi,de félek,hogy az agyára megyek -biztos nem akar minden nap velünk bandázni-
Nagyon nagy sláger nálunk a formabedobó és a maci etetése reggelente a maradék tápszerrel (ami a maci tápszerbe áztatását jelenti cuppogás kíséretében,ígyhát moshatom a szerencsétlen medvét minden nap,még jó,hogy hamar szárad :lol: )
Hatalmas figyelemlekötő a dupló de a 3-5 éveseknek való,imádja a kisembereket az autóba pakolni meg az állatokat (mert állatkertes van) ide oda tenni és ugatni bégetni stb hozzá (remélem nem nyelt le néhány emberkét,bár nem finomak úgyhogy tuti nem)

Edi,
Köszi az infókat,
Könyökhajlatból vették,miután szétszúrták szegény kézfejét,mondván,hogy nem ivott elég folyadékot...(jelzem a vérvétel előtt ivott meg egy egész Kubu-t) szóval nem értem a dokikat egyáltalán.

puszi
megyek,nemtom miért nem aludt el ma,most hív...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Nálunk azért megvolt a Valentin nap :lol: Kaptam egy fini raffaello csokit és elvitt apa minket ebédelni. Olyan fegyelmezett volt a lányom, h büszke voltam rá. Mint a nagyok ült a széken és ette amit mi. Bőséges volt az ebédem :lol: :lol:

True!

Muti majd a cipőt. Nem esik ki, mert járókába teszem. Járóka meg azért elég magas. (remélem). Masszázs 30p (2000ft). Én akupresszúrás masszázsra járok. Isteni. Mi volt ma a hami?


Judit!

Persze, h kérdezzed. Érdekel.

Jubi!

Neked mást most nem is tudok írni, mint jobbulást-jobbulást és mérhetetlen sok energiát.

Santos!


Szóval Gasban nyomod? Azta akkor te dögös kis csaj vagy :lol: :lol: Szentimentalizmus(lehet hülye vagyok, de megkönnyeztem)
" Minden megtudható egy emberről, a jelene, a múltja, jövője, tán a fontosabb titka is csak az nem, h mitől lát benne csodát egy másik.
Hol rejlik benne a reménynek az a megtestesülése amitől egy léleknek egyszer csak érdemes lesz élni"
Ez volt ma az asztalon amikor mentünk ebédelni. Valentin napi idézet.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok, igen élek én is, jól vagyunk....
Csak mindig este akarok írni, és apa itt ül, én meg nem hessegetem el, meg hulla fáradt is vagyok olyankor, így több mint egy hete azt hajtogatom, hogy majd holnap....! :(

Valentin napot mi nem tartjuk. Nem szeretjük. Nyálas, amcsi baromságnak tartjuk, de nem zavar, ha más tartja :)
Minden nap mosunk hajat úgy, hogy vizes lesz, de samponnal csak heti egyszer vagy kétszer... ahogy a helyzet megkívánja. Hajat mi még nem szoktuk szárítani, csak átdörzsölni :D szárazra.
True: amikor írtad, hogy Levi a kenyeret mindig meghagyja.... nálunk addig meg szinte csak azt ette meg, se a vajat, se a felvágottat, se semmit...csak a kenyér... de már alakul.
Képzeljétek, nálunk a Mizo termékek vannak előnyben. Annak a joghurtját szereti a legjobban, meg annak a márványsajtos vagy póréhagymás vajkrémjeit majd falja :) szinte

Linda!: utólag is nagyon Boldog Névnapot!!!!!

Most ennyi: ezentúl megpróbálok mindennap egy kicsit, mint hetente egy bazi nagyot -írni :D

Minden betegnek és javulónak Jobbulást!!!!!!!

Ja, és majd két hete elkezdődött a szárnypróbálgatás, avagy hiszti és enyhe dac, de inkább "Bömbi" korszak. Meddig kell sírni, hogy valamit elérjen, és mi lesz ha nem úgy tesz, ahogy azt anya elvárná...... ÁÁÁÁáááááááá, ebbe beleőszülök :D:D:D:D

Santos: a hogyan ne legyünk tökéletes anyák könyvet én is, mi is olvastuk... Tök jó:) Volt amit meg is fogadtunk belőle :D
Én most Szabó Magdát olvasok. Volt kollegina ajánlotta a Für Elise könyvét, háát, annyira megtetszett, hogy már egy másik könyvét bújom az írónőnek :)

Na, abbhagy, mert szalad az idő...és még kell pihizni is. Mostanában mindig álmos vagyok, és nekem is kell szundikálni a kicsivel :D :) Pedig nem tudok róla, hogy már itt lenne a baba :roll: :oops: :D:D:D

sziasztok

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok

Beteg bagyok,bagyon beg bagyok fázva,lázam is van asszem megfürdök neo citránban,csak nehogy elkapja a kisszivecském.

Szóval most csak feküdni lenne jó,lehet kicsit nem jövök,míg nem múlik,bár remélehetőleg holnapra jó lesz már...ma kell hívnom a dokit rákszűrés ügyben,picit félek,hogy mi lesz az eredmény,de egy p2 vel kiegyeznék.

Bocsi megyek fetrengeni,mert alszik a kölök,megeszem a jófinom tejmentes gesztenye marciját nehogymá' a bútorba kenje :lol: (eddig nem szerettem a gesztenyés cuccot,de most ez is jó,úgysem érzem az ízét,csak a tudat...) na puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Ájjj máris buktam a fekvést,fúrnak a felettünk lakók,minimum ementálit csinálnak a lakásukból úgy utálom,nem szólnának és pont alvásidőben csinálják,már hetek óta ez megy... :(

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


manókirálylányka meg sír :(

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Santos,jobbulást,nekem már egy hete tart,nagyon lassan múlik.Aspirin c-t ittam meg sztreptizt szopogattam.Lau is tök takony,meg talán egy kicsit köhög,most alszik,nálunk nem fúrnak csak néha havazik néha meg jön egy orkán erejű szél néha meg ezerrel süt a nap :roll:mintha április lenne.
Akartam kérdezni mi az az üres téglalap a vonalzód felett?Vagy csak én látom azt? :oops: :shock:

Ja a hivatalos nevem Melinda és decemberben ünnepeljük,pesze mindenki Lindának hív,úgyhogy köszi a köszöntést :mrgreen:

(Ildinek ám nemrég volt a szülinapja ,csak nem akarta leírni nektek hogy, idén 27 éves lett :lol: )

Timi,én is akarok masszázst,tök jó lehet,de ki bírja azt pénzzel,azért csak menj el ahányszor tudsz és gondolj ránk :wink:

Riz,néha Laura is nekiáll sírni ha valamit elveszek tőle,pl:ő pakolt ki a kosárból és egy yoghurtot szorongatott,nem akarta betenni a hűtőbe,de én meg kivettem a kezéből,erre ő sírt,de nem adtam vissza ,hamar abbahagyta,ezt én sem bírom.... :roll: :?
Nagyon drukkolok :wink:

Edi,majd lefotózok egy kettőt a kedvedért a rucikból. :wink:

Isteni lett a giroszom,égeti a számat a szósz(erős pista meg tejfel)
vacsi is ez lesz,jól laktam tőle.holnap zöldbabfőzi,vasárnap meg torta,akkor ünnepeljüka szülinapomat :lol: ami valójában kedden lesz.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Na ha senki nem írt,nézzétek meg a múltkori turis cuccokat,a végén meg a gyönyörű orchideámat :wink: (még nincsenek kivasalva)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


sziasztok,
Linda,
így kaptad az orchideát, vagy kitartó gondozásod mellett virágzott ki ilyen szépen? Nálam eddig egy orchidea sem bírta egy évnél tovább, pedig neki való fölbe ültettem át, és orchidea-táppal locsoltam. Te tudod, hogy kell gondozni?

Más virágaim már szépen burjánzanak, de az orchideák nem szeretnem azt hiszem..

Látom, nagyon hétvége van.
Sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Beusa,az orchideát 3 éve kaptam virágos állapotban,most virágzik harmadszor nálam.3/4 évet pihizik,addig világos napos helyen volt,egyszer már én is átültettem,aztán lassan kihozta az új szárakat,alulról,bizti nem voltál elég türelmes kivárni.Nem túl gyakran öntöztem,mikor épp arra jártam,(előszoba).

Jó hétvégét
:wink:
Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Azért én is itt vagyok!!! :lol: :lol: Ma szénhidrát nap volt :lol: :lol: : pizza ebédre, vacsira: almás pite 5db. Nagyon kitartó vagyok ám. Néha-néha egy kis bűnözés szerintem belefér. Azért várom, h vége legyen :wink: :wink:

Linda!

Mennyi is leszel? 18? :lol: :lol: Valóban nagyon szép ez az orchideád és a kaspó is nagyon tetszik. Azt akartam kérdezni, h áll a szőr dolog? Most akkor eddig 1*szer voltál? Milyen a hatás? Mennyire nőt ki? Írjál bőven erről. Ruhák nagyon csiniek. Mennyit költöttél összesen? Persze írtad már

:oops:


Riz!

Mi van veled? Csináltál tesztet? Kívánom,h az legyél :lol: :lol:




Ki milyen tejet ad a babának? Tejallergiásoktól nyilván nem várok semmi választ :lol: :wink:



További szép hétvégét
Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi: tesztet még nem kellett... jovo heten ugyis megjon, sztem :)

tej: bolti, 2,8-as és sokat-sokat ;)

KépKép
rizibizi
 
 


Linda: a cuccok tok jok, mi is szoktunk hasonlokat :)

Ha valamit elveszek Veronikatol, akkor elterelessel csinalom inkább, kerulve a felesleges konfliktust. De mikor "ok nelkul" elkezd sirni, hogy megnezze mit reagalok (és valoban kukkolja is), na en erre pöccenek... pedig semlegesnek kellene maradni---probalom!!!! :roll:


snatosnak jobbulast. orchidea is gyonyoru. en viragaim most halnak mind egysegesen szomjan...nem irom le, mik vannak errefel :D de sivatagi so...sztem mar jo ideje csak a szoba paratartalmat lefetyelik...
tescoban most 29ft-ert vannak viragmagok....akit erdekel.


csutortokre volt idopontom gyerekkel csipo kontrollra (stabilan jar). Péntek reggel, indulas elott 10 percel kerult kezembe a papir, amire még multkor felirtam az idopontot a telefon utan. Hát, szoval nem pentek reggel kellett volna vinnem, ahogy én emlékeztem, de tutira, hanem elozo nap :o ....én balga.
Telefon. Vegulis, azt mondtak vigyem be jovo heten csutortokon, csak ugy, idopont nelkul. Csak a beutalot vigyem magammal (talan nem felejtem otthon).

jo ejt mindenkinek!!!

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok

Mekkora pangás. Apa este megy :cry: :cry: :cry: :cry: és ráadásul most sincs itthon, nagyon rövid a hétvége.

Tegnap ünnepeltük a szülinapom, egy gyönyörű edénykészletet kaptam, de nem volt meglepi, mert én kértem, már nagyon gagyi edényeim voltak. Persze most sem selejtezem ki a régiket, mert ilyen hülye vagyok :oops:

Levi tegnap egész nap nyűgött, nem aludt rendesen, esett-kelt, este pedig kétszer is felkelt és ugatósan köhög :cry: Holnap doki, de fújom neki a Ventolint és a Pulmicort-ot (még pici korában kapta, amikor így köhögött, és nagyon jó rá. + calcimusc + mucopront. Akár el se vigyem a dokihoz, már tudom, mi kell nekik. szerintem Hannát is itthon tartam, mert már neki is 1 hete folyik az orra, nem javul semmit.

Timi: mi házitejet iszunk, de ezt már sokszor mondtam, Levi kb. másfél decit iszik meg reggel és este, sokszor kakaónak, de mellé még rengeteg sajtot, pudingot és joghurtot eszik. Tegnap ch napon egész nap pogit, linzert ettem, este nokedli pörköltszafttal és torta.
Ma bezzeg :twisted: Apa abbahagyta ezt, mert Pesten nem tudja tartani, ha a suliban nem volt olyan kaja, akkor nem evett semmit, és az nem jó. Viszont délutánonként ha ráér fut 5 km-t.

Linda: jók a rucik, én mostanában nem találtam, pedig nyáriak már kellenének nagyon! Mondjuk a nyarat tökre szeretem, alig kell mosni, főleg ha itthon vagyunk, egész nap 1 szál gatyeszban rohangálnak hihi.

Zsuzs ez a szétszurkált kéz nagyon nagyon szarul hangzik :cry: :cry: :cry: Szedd már össze kicsit magad, és várjál meg néha este egy kis dumcsira.

Riz, neked meg bocsi, hogy tegnap leléptem, de Levi felkelt és ordított.

Most megyek mert kb. 1 m-nyi a vasalnivaló hegy :shock: Én nem tudom mi van mostanában, de múlt héten minden nap mostam, volt, hogy 2-t is.... Pusz sziasztok írjatok azért

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Nah végre itt.

Hosszú volt a hétvégém,tök egyedül és pszichopatán. :? betegség javulás útján...
Kedves mindenki akinek kölökbabafialánya már megkapta a 15 hós oltást! Lehet olyan mellékhatás,hogy pattanásszerű jó piros pötty jön ki gyerek szája szélén és a fenijén? összesen van kb 6 7 ilyen pötty Rékán,meg kicsit folyik az ormánya,nyűglődik de inkább égetnivalóan rossz,próbálgatja a határaimat amik bizony végesek de szegény Réka még nem tudja hogy ezt a meccset tutira anyu nyeri így vagy úgy. :D
True,
Iszonyat irígy vagyok a király edénykészletre! énisénisénis (na jó nem minden nap 27 éves az ember... :lol: Amúgy én sem dobnám ki a régieket,van ami le van lakva durván de még mindig az a kedvenc leveses fazekam.
Ma voltunk motorozni a mínusznegyvennégy fokban,de sütött a nap jó volt,de gyerek továbbra sem eszi az én kajámat már teljesen elegem van,kicsit őrjöngtem is vele,ő is velem,hiába ez már csak így megy.
Apa koncerten volt Egerben,ma egész nap fekvészet (szóval a szokásos) Próbálok majd esténként fennmaradni dumcsizni,már kezdek kijönni a megfázásból,eddig 8 kor letettem a gyereket és én is elájultam.

Linda,
Nagyon frankó kis ruhákat túrtál!Hasonlóakat láttam a Quelle-ben (megboldogult kismama koromban még onnan is rendelgettem) Én még nem merek túrni,mondjuk elég béna vagyok az ilyenben,de Peti mindig jókat túr,valahogy van érzéke vagy szerencséje(még az ősszel túrt Rékának H&M felsőket 5 öt nagyon szépeket,de már sajnos kinőtte,csak itthonra adom rá mert már rövidke az ujja stb..., pedig lehet,hogy érdemes lenne most turizni,de nő a gyerek mint bolondgomba,nem tudom jó lesz -e neki nyárra,ha meg túl bő akkor meg az a bajom,finnyás egy nőszemély vagyok.
Orchidea: gyönyörű!
Miért van az,hogy tőlem minden növény visítva menekül? Kiugranak a cserépből,kirohad,vagy egyszerűen kiszárad...pedig én gondozom kéremszépen. A kezdeti dzsungelemből már csak 5 db cserepes növényem van,mind igénytelen jószág.
a vonalzót én nem látom üresnek,katicák vannak benne,meghogy 265 days "van" until Sapkás's 2nd birthday :lol:
Apropó,Réka ha kipakolunk,rendre szorongat valamit a kezében és nem akarja odaadni,majd,ha elveszem éktelen visításba kezd és fetreng a földön...ilyenkor szoktam látványosan otthagyni,akkor csend lesz és jön utánam,mintha misem történt volna. Valahogy én ezt jobban elviselem,mint a kajálás-dobálás-fesztivált.

Riz,
Szabó Magdát már ajánlották nekem is,lehet,hogy rámegyek,bár a héten még a napilapot sem volt energiám elolvasni. (van már valami híred? Vettél tesztet vagy le vagyok maradva?)

Timi,
Én is megkönnyeztem volna ezt az idézetet,tök szép...mi még nem is voltunk étteremben Rékával,bár,ha ez az emberemen múlik akkor max a mekibe megyünk vagy egy pizza hut-ba :lol: na jó max a főzelékfaló (de az sem igazi étterem)...irígy vagyok,irígy irígy Micsoda egy sárga zsémbes öregasszony leszek!

Megyek kávézni
pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Mi is itt vagyunk,igaz írni nincs erőm,talán csak holnap,de egy pár képet azért dobok!! :lol: Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
melódia78
 
 


sziasztok,
Melódia , nagyon arik vtok.... Hogy vált be a babacsősz? Melót hogy bírod?

Santos,
ne legyél depi, mindjárt itt a tavasz és kis Koboldod id nagyon klassz:)

Truel,
kitartást a héthez:-) 5 km....hát régen futottam ennyit egyben..

B

Beusa
Kép
beusa
 
 


cső :lol:

Borzasztó hideg van.Brrr.Na ,ettől a héttől kezdve én is egyedül leszek itthon Lauval,apja Győrben melózik több héten keresztül és csak péntekeknént fog visszatérni családi körünkbe :? Nem hiszem hogy gond lesz,csak este lesz furi,ő szokott fürdetni én meg rámolni,na majd alakul,alvás után lesz rendrakás. Nekem csak egy gyermekről kell gondosnkodni nem 3-ról mint Ildinek,de neki is könnyen megy a dolog ,mert olyan ügyike :wink:
Szóval msn-parti van,lesz minden csütörtök este 9 től aki ráér csatlakozhat :lol: jó volt most is.
Virágok:vannak kényesek,olyat nem kell venni,vannak a nem kényesek :olyat kell venni.Alapszabály:ne babusgasd állandóan ,akkor öntözd ha holt száraz,különben kirohad.Az orchieda,a yukka, a filodenntron,a futokák,a calateák nem kényese,de a fikuszok krotonok apró levelú bigyók igen,röviden tömören ennyi :wink:

Ildi,Launak sem akar elmúlni ez a takonykór,meg köhög is,lehet elviszem orvoshoz,bár nem akarom hogy antibiót írjon fel,annyira nem köhög.Lehet reci nélkül is valamit kapni erre?
Hú klassz lehet az edénykészlet,én tuti kiszórom a régieket ha megkapom az újjat,még nem kaptam meg....
Szóval boldog szülinapot még 1x :wink:

Riz,örülök hogy szépen jár Veronika :wink:
Virágmagot már kilestem én is,megyek is a héten....

Timi,nekem is tesztik a kaspó,passzol mindenhez :wink:
Tej.Mi magunk 2,8-ast iszunk,de én imádom a 3,5-öst is az olyan már mint a tejszín.Lau nem nagyon issza,néha egy -egy korty,reggel tápszert kap 250 mlt.
Rucik,630 ba kerültek.Ti mikor mentek Bettussal?
Almás piet:imádom.Te sütötted?
Szőr:most pénteken megyek másodszor,meg vagyok elégedva már az első alkalommal is ,a bikinivonalamat csak 3x kellet egy hónap altt lehúzni,(2x uszi miatt 1x meg csak úgy)de elég ritkás már ott is.A többi részen(comb,elől hátul) meg egyszersem,van egy pár hosszú szőr ami kimaradt a szórásbaól de hát azért kell elmenni többször,na azért még nem sima sehol sem, de tény hogy nem nőtt ki olyan sűrűn,ritkább,és vannak már elhalt szőrtüszök :wink:
Szóval pénteken,megyek,jó hogy kérdezted,majd elfelejtettem.

Santos,örülök hogy jobban vagy!Ne légy debi,inkább tényleg dumcsizzunk az jót tesz/tehet a lelkednek. :wink:
Lau sem eszik mostanában annyit az én kajámból csak ha kizárólag főzelék,de az az igazi fajta,nem pedig a darabos fini krumpli meg karfiol husival,azt 2 kanál után kidarálja,sőt tegnap:nokedlit tök apróra felvágtam sok szaftott rátettem,husikát szétcincáltam,de nem kellett neki,csak a folyós állagú főzi!ÁHHHHHHH,MIT FŐZZEK NEKI??? :roll:
Virág kinyírásról:feljebb.
Turi:na én is csak márkásat jó minőségüt turok és adok rá :wink:
Launak is volt pattanás szerü pöttye a 15 hós oltás után,arcán vállán,egy -egy,de másnapra eltünnek ne aggódj :wink:
Mi a minusz negyven fokba nem megyünk ki,Lau még mindig taknyos meg köhög,csak egy egészen rövidke időre,esetleg kocsival elmegyünk valahova,ma pl a bankba.
Mi van a vezetéssel?

Melódi,én is kivi vagyok a bébicsőszre?Nem félsz hogy nagyon megszereti Pistike? :lol:
Nagyon aranyosak vagytok a képeken.

Ma gyümi,de nem bánom mert én is belaktam tegnap a tortámból.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok

Voltunk dokinál, hú ez se egyszerű azért, 8-kor elkezdünk készülődni, 9-re jó esetben ott vagyunk, várakozás, utána gyógyszertár, bolt, 11 mire itthon vagyunk :shock: Pedig kocsival megyünk :oops: Dehát Levi mindig gyalogolni akar, birkózni kell vele mire bekötöm az autóban. Hannának csak orrcsepp kell, Levinek: Amoxicillin, lándzsás útifű szirup köhögésre (LInda próbáld ki, vagy a Stodalt, az homeopátiás és nagyon jó), Calcimusc, 2 féle fújós a szájába és orrcsepp :shock: Szegényke már olyan rutinosan nyeli-szívja őket :lol: Képzeljétek, ki tudja fújni az orrát. MOndjuk nem mindig akarja.

Ezt kaptam: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30101168
Tényleg jó.

Linda, amit mi hozunk a bocitól, az garantáltan 3,5% zsírtartalmú :wink: Bár mostmár csak ebben a hónapban lesz, mert születik kisboci, majd talán nyáron lesz megint tej.. És 100 Ft/liter :shock: Kösz a dicséretet, de rá kellett jönnöm, ha egyedül vagyok velük, sokkal jobbak. Nem tudom, miért van.

Én már nem harcolok Levivel, hogy megegye, amit én akarok, erre már nincs idegem. Odateszem elé a vajaskenyér, sajt, szalámidarabkákat, amit megeszik, az az övé.

Én nem engedem oda Levit kipakoláskor, de ha azt csinálná, amit Réka és Laura, akkor adnék neki valami nagyon érdekeset, és simán odaadná, amit egyébként nem akar.

Zsu, szerintem tuti az oltás miatt van, de lehet, hogy azóta már el is múlt.

Fogyival nagyon sz-rul állok, stagnálok, mondjuk nem csodálom, mert állandóan bűnözök... Remélem, csak a mensi miatti falánkság, ha nem megy ez le rólam, akkor én is abbahagyom, és belátom, hogy nincs hozzá meg a kitartásom :oops: Ha nem kellene itthon etetnem senkit, csak magam lennék, tuti kibírnám, mert nem is tartanék itthon kaját, de így, hogy állandóan készítgetem a finomságokat.... :evil: amit a gyerekek állandóan otthagynak, megmarad.... sajnálom kidobni ..... Na sziasztok, írjatok már, én is szeretnék olvasgatni! Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Jajj ezt még el akartam mesélni, képzeljétek, az oviban van egy kislány, Hanna barátnője, aki kezdte mindig a lökdösődést, állandóan lökdöste Hannát , mondta az óvónéni. Mostanában is mindennap mondja, hogy lökdösi, rákérdeztem az óvónőtől, hogy nem lehetne valami büntit adni nekik, hogy abbahagyják, erre mondja, hogy Hanna is lökdösi. Hát mondtam, hogy ja, mostmár!!! Még jó, hogy nem hagyja magát. És sajnos, Levit is, állandóan!! Nem tudnak ellenni fél órát sem, veszekedés nélkül, nagyon nehéz így kettőjükkel. Erre mondja az óvónéni, hogy pozitív neveléssel próbálkoznak, hogy barátnők vagytok, szeretitek egymást blablabla. Hát kíváncsi vagyok, hogy válik be, de elég ideg vagyok emiatt. Persze a másik kislány anyukája tantónéni, akinek kb. 4 diplomája van pedagógiából, apuka meg asztalos és gyártja az oviba a madáretetőt, játékokat, ezért úgy vettem észre, már nem is olyan rossz kislány a Dóri, pedig az elején rengeteget panaszkodtak rá. MOst meg már úgy néz ki, Hanna a hibás, mert ő olyan mimóza, és állítólag ha csak megfogja a Dóri, már nyávog. Közben meg mutatta rajtam a Hanna, hogy így csinált a Dóri és belém mélyesztette a körmét. HÁT ILYENKOR MIT CSINÁLJAK??? Szerintetek???? Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!
Újra itt vagyok én is. Átvészeltük a betegségeket, már csak köhögés és orrfolyás van. Túl vagyunk egy ovis farsangon is:
Kép

True!
Én a helyedben a kislány anyukájával beszélnék. Mi mindig a szülőkkel próbálunk beszélni, ha valamelyik gyerekünket szekálják. A múltkor pl. Dani panaszkodott, hogy a legjobb barátja állandóan utasítgatja. Beszéltem a kissrác anyukájával, kiderült, hogy otthon a kisfiúval ugyanezt csinálja a nővére.
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Linda!
Nálam az a szép, amit te a hisztis növény kategóriába soroltál:
Kép
ami viszont elméletileg igénytelen, az nekem csak szenved:
Kép
Két hete átültettük, azóta mintha kicsit javulna az állapota, de még meg sem közelíti azt, amilyen akkor volt, amikor kaptuk. Azzal szúrtam el szerintem, hogy tavaly nyáron kitettem a napra - hiszen trópusi növény. Hát, úgy látszik, már aklimatizálódott, és nem bírja a hőséget...

Turi: holnap reggel én is megyek Jazival, remélem kifogok néhány jó cuccot. Az az igazság, hogy Jazinak nincs is szüksége semmire, annyi ruhát kapunk/öröklünk, inkább a fiúknak kellene néhány darab, rájuk viszont nehezebben találok. Na nem baj, ha valami cuki csajszi cuccra bukkanok, úgysem hagyom ott.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!
Újra itt vagyok én is. Átvészeltük a betegségeket, már csak köhögés és orrfolyás van. Túl vagyunk egy ovis farsangon is:
Kép

True!
Én a helyedben a kislány anyukájával beszélnék. Mi mindig a szülőkkel próbálunk beszélni, ha valamelyik gyerekünket szekálják. A múltkor pl. Dani panaszkodott, hogy a legjobb barátja állandóan utasítgatja. Beszéltem a kissrác anyukájával, kiderült, hogy otthon a kisfiúval ugyanezt csinálja a nővére.
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Linda!
Nálam az a szép, amit te a hisztis növény kategóriába soroltál:
Kép
ami viszont elméletileg igénytelen, az nekem csak szenved:
Kép
Két hete átültettük, azóta mintha kicsit javulna az állapota, de még meg sem közelíti azt, amilyen akkor volt, amikor kaptuk. Azzal szúrtam el szerintem, hogy tavaly nyáron kitettem a napra - hiszen trópusi növény. Hát, úgy látszik, már aklimatizálódott, és nem bírja a hőséget...

Turi: holnap reggel én is megyek Jazival, remélem kifogok néhány jó cuccot. Az az igazság, hogy Jazinak nincs is szüksége semmire, annyi ruhát kapunk/öröklünk, inkább a fiúknak kellene néhány darab, rájuk viszont nehezebben találok. Na nem baj, ha valami cuki csajszi cuccra bukkanok, úgysem hagyom ott.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi, kösz a reagálást! Sajnos, az út nem járható, egyrészt, 3 éves korban még úgyse fogja azt csinálni az oviban, amit anyuval megbeszélt másrészt anyukával már beszéltem (amúgy jóban vagyunk, együtt feküdtünk a kórházban amikor a csajokat vártuk), ő baromira ideges lett, szinte remegett, mert szerintem presztízskérdést csinál a dologból. Azt mondta, megbeszélte Dórival, és többé nem csinál ilyet, de sajnos csinál. De ő ilyenekkel jön, hogy Hanna mondta neki, hogy bántotta a Dóri, és megkérdezte, hogy mit csinált, és Hanna azt mondta, hogy megfogta a szoknyáját. Szóval úgy látom, el van bagatellizálva az ügy. Nálatok egyébként megoldódott a dolog?

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Ui: a krotont tedd napfényre, akkor lesz szép piros-sárga a levele! PUsz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!
Köszi a jó tanácsot, a krotont átköltöztettem az ablak elé.
A Dani problémája csak részben oldódott meg. A kis barátja továbbra is dirigál, ő viszont már nem annyira hagyja magát. Vele is elbeszélgettünk a barátságról, meg arról, hogy ne hagyja magát olyan szöveggel zsarolni, hogy "ha nem csinálod azonnal azt, amit mondok, nem leszek a barátod".

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Szia True!

Levelezek a 36éven felüliek topikjában, van egy ovonénink annak irhatnál, a gyerekek viselkedésére bisztos tudna tanácsot adni.
A szülészet és korházaknál találod és ugy hivják hogy szücsi 66. Vagy kérdezz tőle priviben.

Szia
Vendég
 


Sziasztok4

Képzeljétek,nem volt netem tegnap du elszállt és ma jöttek a jóemberek visszacsinálni,amióta "megcsinálták" a lépcsőházban az új rendszert,azóta lépten nyomon elszáll.

Ildi!
Majdnem elkaptalak,még láttalak fennt a fórumon,majd megszólítván skype-on eltűntél (tutira akkor kapcsoltad ki a gépet :lol: )
Még nem múltak el pöttyeink,de holnap megyünk tanácsadásra a tej izélás miatt,na majd akkor rákérdezek,meg le is méretem a ladyt,bár nem hiszem,hogy az utóbbi időben hízott volna,csak nőtt szerintem.
Képzeld,R is fújja az orrát,ha mondom neki,van,hogy sikerül tök jól a zsepibe nyomatni,persze még nem az igazi. :lol:
Ez nagyon kellemetlen lehet az oviban...nem tudom én mit tennék,megkérdem anyukám,hogy ők mit szoktak ilyenkor (de ha azt mondod,hogy a másik kislány javulása az oviba hordott ajándékok mennyiségével egyenes arányban van,akkor ott az ovónénikkel is gáz van ugyebár...)
Nekem is van ilyesmi ami zavar. A házban lakó csajszi kislánya nagyon agresszív lett,ha találkozunk egyből megkarmolja üti vágja Rékát,aki eleinte sírt,most már inkább menekül, ha meglátja a kislányt. Anyukája megpróbált már egy csomó mindent,de nem megy,én nem hibáztatom,de olyan szar érzés. Ma az történt,hogy együtt sétáltunk velük kivettük őket a kocsiból a kislány megkarmolta Rékát,ő pedig odament és megsímogatta a kislányt. :shock: hát majdnem elbőgtem magam. Persze ez sem javít a helyzeten,de annyira rendes az én kisbabám.

Jubi!
Hűű ha nálam így nézne ki egy növény,mint nálad a "rosszul viseli" kategória! Ez nálam biztosan a "de gyönyörű lett ez a növény" csoportba tartozna. :lol: Szeritnem a művirággal fogok próbálkozni.
Párducod nagyon aranyos (te varrtad a jelmezt?)

Linda,
Én pont ma főztem Rékának egy csomó répát,zöldséget husilevesben összepépesítettem neki,tettem hozzá rizspelyhet (olvastam a bébikaják összetételén,hogy van benne) hááát nem lett ugyanolyan,de hasonló ízű lett,gyereket átverve , bébiételesüvegbe raktam és látványosan felbontottam előtte...megette. :lol: Ezen felbuzdulva le is fagyasztottam pár adagot,most fő neki a brokkoli,ehez majd még rakok husit meg rizst,hátha olyan lesz mint a "bóti" ki tudja megfejteni egy kiskislány lelki és ízlésvilágát.

Beu!
Köszi a bíztatást! Most jutott eszembe,hogy én szerintem még nem is láttam képet a kislányodról!(Vagy ha igen,akkor azt nagyon rég és elfelejtettem,amiért bocsi. Nem teszel fel párat?)


Pont elegem lett abból hogy csak úgy eszik,hogy közben mesekönyvet néz. Kipróbáltam a hétvégén,három napig inkább nem evett semmit,vagy alig,ha nem volt előtte mesekönyv.
Ami nem ízlik neki attól öklendezik,amit képes hányásig fejleszteni,pedig nem kéne..érdekes,hogy utána benyom egy fél zacsi chipset,ha hagyom...szóval nem a gyomrával van baj...
Inni sem ivott tegnap,csak (120ml teát!) mert a többi folyadék víz lett volna. Képes nem enni és nem inni inkább,ha nem úgy vannak a dolgok,ahogyan őkelme gondolja...mit csináljak vele?

Megyek a brokkolit összemángálom.
puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Santos,nekem nem másznak katicák a téglalapban..... :( ez lemaradt regger.)
Kaja:ma megette a karfiolos cuccomat,kipróbálom azt a pelyhet én is.Fagyasztani nem szoktam.
Én nem adnék neki más kaját(csipszet),Lau ha keveset eszik,max egy pici danóninó utánzatú túrókrémet kap,aztán szeva,majd eszik este,addigra megéhezik :wink: Mostanában a sajtot is kidarálja :roll:
nálunk:kefir,sima és gyümi yoghurt,túrókrém,folyékony főzelék,turó rudi csoki nélkül,tejpépek,sós kex,víz,száraz édes kex,kukó,gyümik,néha vajas kenyér,néha felvágott .1x 1x körözött,májas:roll: :lol:

Tru,Lau már tök régóta fújja zsepibe az orrát. :lol: apja tanította neki.
Köszi a szirup tippet,venni fogok.jobbulást Hanninak.
Edény:szupi :wink:
Fogyi:így tényleg nehéz.
Hamar elszalad a délelőtt az bizti ha mindenhova menni kell.
Sajnálom ezt a lökdösödést,remélem megoldódik :cry:

Jubi,szép a krotonod,igen napos helyre való,de ha ledob egy levelet ,a többit is ledobja,na meg a huzatot sem szereti.
Yucca,nem szereti a nyári tűző napot,ez nem az a fajta,vagy esetleg fokozatosan kellene szoktatani kintre,dobok egy képet az enyémről majd,amit NAGYON DE NAGYON RITKÁN ÖNTÖZÖK,2-3 hetenként,ezt nem szabad túlöntözni,bírja a szárasságot :wink:
Nekem is tetszik a párduc-fiú :wink:

Holnap szerintem szójás fasírtot fogok ebédelni,tudjátok azt a dobozos fajtát amihez csak víz kell/kellene de én teszek bele egy zsömit,hagymát fűszereket.Maradt tejfelelm is meg ubim,abból meg cacciki lesz.
Holnap Zsusz névnap lesz meg Linda szülinap :mrgreen:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


yuccám:

Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok

Csak egy gyors bekukk. LÁtom virágos téma is van. Én is meg szeretném mutatni a lakás egyetlen virágját. A kis egykémet :D
Már majdnem egy éves és még ÉL!!! Úgyhogy ez nálam csodaszámba megy, gondolom köszönhető annak, hogy nem kell vele sokat törődni.

Íme itt az én két kis gyöngyöm:
Kép

Hétvégénk amúgy jól telt, valentin napra kaptam a páromtól egy órás thai masszázs ajándékutalványt, szombaton már le is masszíroztattam. Kicsit újjászülettem végre. Ennyi nekem is jár :wink:
Hétvégén a szokásos buli a haveroknál, meg a két mamával való találkozás.

Várom a jó időt, és hogy olvadjanak a kilók, habár most nekem se megy :roll:

Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok

Bettus, nekem ilyen ment totál tönkre most :cry: az előszobában volt, és behoztam, karácsonyig kínlódott, aztán tömegével dobta le a leveleket, dehát kint nem hagyhattam mert marha hideg volt.... Így mérgemben levágtam minden ágát, tavasszal kiteszem az udvarra, hátha kihajt.... Sajna, már nem nagyon férnek el itt a virágok, egyedül talán a gyerekszobában, dehát oda érthető okok miatt nem rakok virágot... Most tavasszal OBI-ból be fogok egy csomót szerezni, csak már legyen egy kis pénzem :cry:

Judit, köszi a tippet, bár így ismeretlenül nem nagyon akarózik írni neki... Az a helyzet, hogy ha az oviban pozitív nevelés van, nem igazán pofázhatok bele, hiába rossz érzés, hogy bántják a kölkömet :cry: :cry: Gondolom, azért szó nélkül nem hagyják.

Fogyi: nekem az a tapasztalatom, hogy az elején mindenkinek megy le, de egy bizonyos idő után nem!!! Valaki cáfoljon légyszi. Linda, te meg ugye nem tudhatod, mivel nem méred magad....

Na megyek, Hanna itthon van a héten, igaz, nagy baja nincs neki, na de hátha itthon kiheveri, mert az oviban mindenkinek folyik az orra. Akkor majd jövő héten kapja vissza :?
Na sziasztok mindjárt rakok képet

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Santos!
Nagyon sok boldog névnapot kivánok!
Kép
Vendég
 


úú télleg ég a fejem

ZSUZS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, FÜLED ÉRJEN BOKÁIG pedig tegnap este még eszembe volt...

(sajnos én nem tudok ilyen szépeket mint Judit, honnan szeded ezeket???)

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Zsusz,isten éltessen sokáig névnapod alkalmából :lol:

Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok! Már régen voltam :oops:

Santos!

Boldog Névnapot Kívánok! Fogtok ünnepelni?


True!

Tudod azért ez elkeserítő amit írtál. (ovi) Azért, mert valaki csókós attól még nem lehetne megengedni neki mindent. Picit reálisnak kellene lenni. Sose szerettem az ilyet. Valóban a legjobb mód az lenne ha az anyukának mondanád el, h mit csinálnak. Bár most mond meg őszintén , szerinted mit tenne?????? Úgy gondolja, h az Ő gyereke a kis nebáncsvirág. Látom már beszéltél vele


:oops:


Linda!


Boldog szülinapot. Hogy állsz a diétával? Szóval azt mondod, h a combon alig nőtt ki? Mikor voltál először? Ez nagyon jól hangzik ám. Mennyi/ alkalom? Akkor csinálták a bikinit és a combot? Almás pite anyóstól származik és a börzére márc 30.án megyünk. Már nagyon várjuk. Remélem most sem fogok üres kézzel hazatérni.



Dórikám azt mondja amikor számolom a tápszert: ágy, =egy. Olyan édes. Nagyon várom,h beszéljen.






[KÉP] Anya művésznője



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Santos!BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Linda! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Timi!
Ez a nézés!! :D

A növénykék nagyon szépek! Képzeljétek, már bújik a kertben a tulipán és a nárcisz. Végre itt a tavasz!! Reggel még jeget kapartam a kocsi szélvédőjéről, fél 11-kor pedig amikor hazaértünk már majd megsültünk a kocsiban, annyira sütött a Nap :shock:
Voltunk Jazival turizni, egészen jókat sikerült...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!


Santos: tesztet nem vettem :) még nem volt okom rá :)
Meg megpróbálok nem "erre" gondolni, hátha úgy hamarabb összejön :D De higgyétek el, nektek szólok majdnem elsőként, ha lesz valami hír :D
Boldog névnapot, ha most tartod!!!!
Kaja ügyben: nem tudom mit tegyél, de szerintem légy kitartó abban amit kiterveltél. Jobb lenne ha még most szokna le a játék+evésről, mint mikor már még kezelhetetlenebb.... És én chipset semmi szín alatt nem adnék neki, max kukit. (Ez nálunk is beférne bármi után.) De a gyereked azt eszi, amit TE ADSZ neki, és azt is fogja kérni majd, amihez hozzászokott.
Nálunk nagyon ritkán van alkalom kukikra vagy kekszekre (inkább csak ha el akarok érni valamit nála, mármint, h valahol csendben maradjon (templom, vagy amikor folyik a fürdővíz, és már nyűgős)).
Ilyen bébikajás üvegbe bepakolást, és átverést én is alkalmaztam anno :) Volt, hogy bejött, volt, hogy nem :D:D:D

Melódia: szokás szerint szépek vagytok. Nem volt ebben semmi meglepő :lol: :lol: Nemcsak Pistike, te is :)
És nagyon tetszik a falrész is :) Egyik ismrősömnél is ilyen van. Ez annyira elegánsos. ;)

Linda: nem menőzni akartam ám, csak ez volt a kontroll követelménye, hogy akkor vigyem majd el újra, ha már stabilan jár? Ez relatív dolog.... de mire anyuka végre időpontot kér, addigra kislánykája már lehet bottal jár :D:D:D
Boldog születésnapot!!!!

Betti: te írtad ezt a tantum verdét múltkor? Nálunk aftáknál sem akarta az ügyeletes orvos, hogy azt használjuk, azt mondta, az még túl erős lenne a kicsinek. És inkább írt ki antibiotikumot, ha a glycosept nem használna.
Aranyosak a kis gyöngyszemeid :D

True: ez az ovidolog nagyon felhúz :( Sajnállak titeket.
Fogyi nemcsak a bűnözés miatt stagnál, hanem ez egy ilyen fogyi, de majd még beindul ám, csak kitartás kell hozzá.... ha akarod ;) Ha nem, akkor meg tarts gyümireggelit, és próbáld megtartani azt amit eddig megszereztél :)

Jubi: helyes ez a kiskopéarc :)

Timi: aranyos Dóri a képen, és gondolom zabálnivaló, mikor számol :D:D:D

Veronika is mondja egy csomó állat hangját. Most a varjú Káár-ja a sláger :D Meg apázik egész nap, keresi... :lol:
És képzeljétek, vasárnap hoztuk felfelé a lépcsőházban, és közben beszélgettünk apával, hogy a kicsi, hogy rá volt gerjedve a tortára... Mire jó hangosan megszólal, és tisztán ejti még az r-t is!!! : TORTA! Többet azóta sem mondta, de az akkor olyan tiszta volt :) Mint egyszer nagyon picinek azt mondta anya, pedig hónapokkal később sem mondott más szót még.
Kajában éppen a savanyú uborka a slágertop. A savanyú káposzta után. Le akartam még múltkor írni, ha van valakinek kedve kipróbálni:
Kis olajjal a savanyúkáposztát elkezdem dinsztelni, tehetek hozzá egy kis borsót is... Sózni nem kell. Eleinte a levében párolódik, majd lassan megpirul... üthetek rá tojást is, és kész is. Ez múltkor a művésznőnek nagyon tetszett :)
Mi ma megyünk a 15 hós oltásra, holnap méredzkedni, majd csütörtökön jön a kontroll :D :) jó kis hét :)

Manczi (veronika) mostanában gyilkos módon kiborít. Amilyen jó kislány volt eddig, olyan rossz most. Ma is kétszer pakolta ki a virágföldet a cserépből, egyszer kóstolt is. Feldöntötte a lámpát (álványos)... nem fogad szót. Nem jön oda ha hívom -ez már ki se borít, de a nemre fittyet hány, csak néz rám, elismétli, és később újra csinálja. Régen ha valami "nem" volt, akkor azt még messziről el is kerülte, most meg mintha a kisördög lenne benne, csakazértis :roll: :shock: :twisted: Na, jól kipanaszkodtam magam.


Edi: régen írtál, mi van veletek?
Suttogót, lehet jobban járnál, ha Santos írná le, mert én kölcsön adtam a könyvet, az agyam meg olyan szita... amit megjegyeztem , azzal inkább nem szórakoztatnálak, szerintem Santos pedagógiai múltjával többet segíthetne...többre mész vele. Én csak használni tudtam, de nem lenne jó ide leírnom :)

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok

Riz csak egy gond van azzal, amit írtál: a Glycosept is és az antibiotikum is csak baktériumra hat, és az afta VÍRUS. Egyébként a tantum verde is antibakteriális, viszont a fájdalomcsillapító miatt jó. Szerintem Veronika azért kapott antibiot, mert valószínű a torka is piros lehetett, csak azt nem mondta a doki. Az aftára igaziból hatékony ellenszer nincs, régebben vetten rá ezüstnitrátot, mert az vírusok ellen is hatásos, de nem gyógyult meg hamarabb mint anélkül. Afta ügyben szakértő vagyok :wink: sajnos...

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Köszi a sok sok jókívánságot! Nagyon aranyosak vagytok!

most megyek,majd még jelentkezem ám,de ma nagy fennforgások vannak bocsi!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?