Sziasztok lányok!
Jól vagyunk, csak már megint nem hajlandó aludni a gyermekem délben, és utána meg extranyűgös. Ha ez így marad, akkor ez piszok fárasztó lesz,és csak esténként tudok ide bezuhanni.
Köszönöm a jókívánságaitokat a mamámnak. Nagyon aranyosak vagytok!
Ma beszéltünk a főorvossal, rendben van a mama, csak nagyon gyenge. Már a sebétől rá is állhatna a lábára, csak nem tud, mert le van gyengülve. Hétfőn jöhetne haza, ha tudjuk ápolni, pelenkázni...
No, ezt nem tudjuk.Mármint emelgetni. Mert mivel gyenge, nem tud kimenni Wc-re.
Szóval a Belgyógyászatra viszik, és felerősítik. Gondolom vitaminok, egyéb. Azt monták, onnan bármikor hazahozhatjuk, ha készen állunk.Mi pedig intézzük, hogy veszünk szobaWC-t, keretet..., hogy minél hamarabb, ha felállni tud, és pár lépés megy, hazajöhessen. Mert segítünk neki, csak a pelenkázás nem megy.
Gondolom, gyógytornászt kell keresnünk. No, azért javul, az a lényeg. Leosztotta az ápolókat, mert durván forgatják.
Nem semmi nagyanyám van. A szobatársak meg meg voltak elégedve, hogy végre valaki megmondja nekik.
De jó, hogy mozgatják, ültetik...Megtesznek mindent.
Era: én is arra vagyok kíváncsi, hogy mit dolgoztál, hogy ilyen izomlázad van? Valami kerti munka?
Akkor Te is tudod, hogy milyen amikor lassan halad a házikó. Én is abban bízok, hogy utána azért felgyorsul a munka, és utána szinte új lesz az egész. Azért nagyon jó Nektek, Ti már nagyon hamar a szép új házban lesztek.
Jenny: csatlakozom Erához. Én is köhögős, megfázós voltam a terhesség elején. Én is teáztam ezerrel. Aztán már annyira köhögtem, hogy azt hittem sosem múlik el. Aztán elmúlt. aztán megint előjött, és a vége lett a szutyok mandula. Aztán félidő után ezek elmúltak.
Homeós dolgokról azért kérdezz olyan orvost, aki ért hozzá, mert igaz, azt mondják azok nem okoznak gondot, ( én is ettem azt is,)
De állítólag a homeopata orvosok némelyiket mégsem ajánlják.
Pihenj, amennyit tudsz. Nekem még a mézes citromot ajánlották. Egy kanál mézbe egy citrom levét belefacsarni. Meginni/enni.
Hátha segít. Gyógyulást kívánok minél hamarabb, tudom, milyen rossz ez, de szerintem azért van, mert a szervezeted teljesen a babára koncentrál. Őt védi, neki ad minden jót. Biztosan rendbe jössz hamar.
Ági: Jaj, szegény fogfájós Ági!
Gyógyulj Te is! Konyhatarítás: Ha már kész, akkor lehet benne gyönyörködni.
És pihenni. Biztosan szép lett. Milyen színű lett?
Köszönöm, hogy hiányoltál.
Nagyon jól esik.
Bocs, most mennem kell, mert fektetjük a Berci-mackót. Gondolom, most hamar elalszik.
Sziasztok, minden jót, jövök, amint tudok.
Ildi