Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Brumm de jó hogy megint együtt vagyunk Jenny hiányzik már csak.
Remélem minden rendben van vele is .Neki ez az első babája ugye????????
Még mindig nem jött meg.Vissza olvasgattam az irományunkat mert ugy eeléggé el voltam maradva és láttam hogy január 6-án azt írtam megjött tehát ha onnan számolom már 4. napja lassan hogy késik.
Igazából el is voltam tájolva pont azon gondolkoztam mikor is volt meg a múlt hó-ban mert elfelejtettem felírni csak az maradt meg hogy 5.e körül kell megjönnie de már a 31. napomon vagyok vagy hanyadikon .Meg nekem inkább 26-27 napos ciklussaim voltak a ciklus. hun számoltam ki egyszer...
Na de még mindig nem reménykedem hiszen tünet semmi csak a fogam :cry:
az ne fájna .
Csucsu merre jársz?Remélem szép napod volt puszi nektek meg a kislányodnak.
Brumm nektek is .
Jenny ne maradj le!!!!!!!!!!!
Jó éjszakát :Ági
angelo2

Ági: Ez nagyon jó hír, hogy késik. És most laptetőd is van :)
Én bizok a pocaklakódban nagyon :)
A tünet pedig kinél később kinél hamarabb jön . Ez sem mérvadó. Valakinek csak a 7-8héten érezhető valami tünet. Ha szerencsés vagy akkor tünetek nélkül megússzod.
Én a Szabinával csak 1-2hétog cici fájós voltam de az is csak a 6. hét után volt érezhető. Más tünetem nem volt. se hányinger, se szagoktól undor, semmi.
Szóval ez nem mérvadó. Az inkább, hogy késik:) :) :) :) :)
Nagyon szotítok neked , hogy legyen egy pöttyöd :) :)

Kép
csucsu05

Ildi: Csak most olvastam vissza bocsi . Örülök, hogy te is megérkeztél a kis topicunkba :) :)
Márcsak jennyt kell vissza csalni jöjjön mert úgy teljes az egész :) :)
Szerintem a mandulára vissz atérve nemkell vrakozni utána. Hisz ezek a gyógyszerek hamar kiürülnek nem egy fogamzásgátló pl.
A műtét után szerintem ha nagyon akarsz várni akkor 1hét. De ezek a gyógyszerek 12óra alatt kiürülnek a szervezetből. A vese átmossa úgyis.
Kérdezz rá a dokira de szerintem emiatt nemkell elnapolni a babaprojectet.
Az nem jó, hogy műteni kell de ha igen akkor jobb mintha több bajt csinálna.
Rutin műtit ne izgulj hamar túl leszel rajta.Most akkor a dokival miben maradtatok?

Jenny: Kismami gyere csak vissza közénk :) :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hű, de jó, hogy megint sokan vagyunk. Hátha még Jenny is errejár.

Ági: Az nagyon jó, ha késik. :D Hátha tényleg ott a baba. Ha rövid ciklusaid a jellemzők, akkor pláne. De jó lenne,ha Nektek már jönne a kistesó. Mi meg majd megyünk utánatok. :D
Tünetek meg tényleg változó. A sógornőmnek három közül egynél sem volt semmi tünet.
Én sem voltam hányingeres, csak épp alig. Cicifeszülés kicsit volt.
Fogfájás még mindig szomorú. :( Nekem egyszer fájt életemben a fogam, de nagyon nem bírtam.

Era: Igazad van. Végül is a fájdalomcsillapítók nem hormongyógyszerek, úgyhogy biztosan hamar ürülnek. :roll:
Ha túl leszek az egészen megkérdezem a dokit majd, de csak a biztonság kedvéért.
Hát, a gégészorvos végülis szombaton fogja megnézni. Egyéb infóim a házidokitól vannak, de a gégész már a terhességemkor mondta, hogy majd ki kell vetetni, ha rászánom magam. Azóta eltelt három év, és biztos, hogy rosszabb lett, érzem is, meg a házidoki megerősítette. De szombaton beszélem meg, hogy mi is lesz, és mikor.
Nem annyira vagyok képben, majd visszaolvasok, de mikor is költöztök? Mekkora házat sikerült találnotok?

Megyek, vasalni kéne, de nem nagy kedvem van hozzá.Sziasztok!
Szép napot!
Ildi
brumm

Sziasztok!
Hát még nem jött meg.De a fogamat lassan a kilinccsel fogom párosítani ha nem fog szünni :lol:
Na ne poénkodjak.Szóval szreintetek lehet valami jele a kékésnek?Végül is még megjöhet csak hüvelyi folyásom van de azt sem tudom szokott e ilyen lenni a mensim előtt.Most annyira nem vagyok képben.
Nagyon örülnék ha nem jönne meg de félek bizonykodni mert ahogy telnek a napok egyre jobban bizakodom de ha 4 5 napra megjön nagyobb lesz a csalódás mert már kezdem hinni...
Ha meg rendesen időpontra vagy az előtt egy két nappal megjött volna nem esett volna olyan rosszul mintha késik és megjön :(
De még nem jön meg kezdek bízni csak tényleg meg ne bánjam akkor ám szükségem lesz rátok csajok.
Csucsu miért mondtad a laptetőt mit jelent?
Neked most volt meg? Vagy most kell megjönnie? Szeriintem át se költözötk a másik házba és teherbe esel.Meg tudod ilyenkor körbe kell szentelni a házat mire az összes helyiséget felavatjátok addigra bizti lesz baba is.Szerintem ha nem is vettétek észre sokat stresszelhettetek ez is lehet oka.
Nekem most jutott eszembe ha visszaemlékeztek akkor szeptember körül csináltuk a fűtést aztán rossz volt a kocsi is férjem szegény tiszta idegbeteg volt és most kezd megnyugodni tehát lehet a tulzott stresszelése miatt nem jött össze a baba.De majd látjuk.Még nem akarok bizakodni.
Ildi kivasaltál?Szerintem sem kell sokat várnod műtét után mivel olyat is hallottam aki terhesen esett át műtéten már nem tudom mi volt az de a belgyógyászati vizsgálatok a terhesség első harmadában is azért kellenek ha akármikor történik vmi altatás lehet e .Vagy lehet hogy ez ostobaság de szerintem nem lesz gond túleel rajta aztán ezerrel tessék dolgozni az ügyön.
És te milyen módszerekben bízol?Mivel mi már Erával beszéltük hogy mi természetes módra hagyakszunk semmi hőmérő meg ovuteszt nem is nagyon értünk hozzá ennek Jenny jobban értője .Apropó Jenny merre jársz nem már hogy kismami vagy és te sem írsz be nekünk legalább adj hírt jól vagytok?Rég beszéltünk gyere vissza közénk.Mennem kell puszi nektek :Ági
angelo2

Sziasztok!

Gyors leszek, mert pici fiam nem fog hagyni számítógépezni.
Ági: Az biztos, hogy terhességkor természetes az átlagosnál nagyobb mértékű hüvelyi váladék. Ez tuti, mert nekem is volt, és rá is kérdeztem akkor. Szóval lehet, hogy ez már egy babajel. :D Hátha nem hiába bizakodtok, és nem kell csalódnotok . Szerintem, ha ennyit késik, kéne, hogy ottlegyen Valaki. :D
Jaj, szegény fogad. Azért szerintem nézesd meg. Ha lehet biztos megmentik, és nem kell a kilincs ecélból. :wink: Na, a fogorvos sem kellemes dolog.
Fogjuk rá, hogy kivasaltam. Egy nadrágot azért hagytam. Már annyira nem volt kedvem. De mosni kell, úgyhogy holnap úgyis jön hozzá.
Én sem hőmérőzök, meg ovutesztezek, szerintem egész egyszerűen béna vagyok az ilyesmihez. :roll: A doki múltkor mondta, hogy mérhetem a hőmet, ha akarom, de gyorsan leszavaztam, nem is erőltette. Ha nem jön össze lehet, hogy ráveszem magam, de még nem nagyon akarok ilyeneket csinálni.
Biztos stresszelne a dolog. ( Nagyon kevés olyan dolog van, ami engem nem stresszel. :D )
Most megyek, kezdjük az esti forgatókönyvet. Sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok!

Bocsi, hogy sokáig nem voltam, csak kihalt egy időre a topic, és gondoltam, akkor nem irok. De örülök, hogy visszatért mindenki.
Mi jól vagyunk, múlthéten voltam uh-on, akkor voltam számitásom szerint 6 hetes, a doki szerint 5-6. A petezsák 13,3*8,7 mm-es volt, de még nem volt szivhang. 3 hét múlva kell visszamennem, 22.-én. Bár apa fűz, hogy menjünk el Fehérvárra egy magán dokinénihez, mert ott adnak képet is. Gondolom dicsekedni akar majd vele. :D
A hasam néhanapján fájdogál, ciciim még mindig nagyon feszülnek, és ezen a héten beköszöntött a naaaagy hányingeres, hányós időszak. Na nem mindennap van ez, hol jobban, hol kevésbé. A mai volt eddig a legrosszabb, kidobtam a rókát a melós budiban is.
A módszereimre rátérve...én keményen hőmérőztem, ovu teszteltem, szex után gyertyaállás, no zuhany reggelig, nehogy egy csepp is kárba vesszen. Apa koenzim Q10 kapszulát szedett, ebben nagyon sok az E vitamin, cink, szelén, ami a kiskatonáknak nagyon jó. Ja és a várható peteérés előtt 2 napig semmi szex, hogy a legjobbak legyenek kész a nagy produkcióra. Nekünk ez jött be, na meg a szilveszter hajnal...sógorom szerint a jégerének köszönhetjük a babát. :lol:
Mindenkinek drukkolok nagyon!!!!!
Csucsu, mikor költöztök?

Kép
jenny29
Mór

Jenny: Na de jó, hogy megjöttél. Igy egész a topic.:)
Ez a jeger tutti recept lehet :)
A hányinger nem jó dolog de ez esetben szerintem még örülni is lehet neki :)
Igaza van a párodnak menjetek el uh-ra. 3hét hosszú idő és olyan jó amikor dobog akicsi szíve és az apuka is ott van. Na meg kaptok képet és lehet őt mutogatni. Az én férjem is vitte magával és büszkén mutogatta. Várjatok még egy hetet akkor már lesz szívhang is és menjetek el. Megéri :)
Költözni majd április5-én fogunk. Ha netán kész lenne hamarabb akkor meg március 30-án. Hétvégén már dobozolni is elkezdünk.

Ági: izgulok, hogy valóban a baba miatt késsen. Jajj de jó lenne :)
Amúgy ha valaki állapotos akkor érzékenyebb pl a fog is. :) A laptető azt mondják azt jelenti, hogy babás leszel hamarosan vagy az is vagy. Ezért mondtam. :)
Nekem most múlt el pár napja. Szóval nagyon nem kell most izgulnom.

Brumm: vasalni nekem is kéne :( Jajj úgy utálok vasalni. A költözést leírtam akkor . A házunk 106nm. 3szoba +nappali. Ikerház de teljesen külön lévő telken. a mi házunk a hátsó csendes és a miénkhez az iker házakhoz képest nagy telekkel. Az elős ház az kisebb 1szobával és csak betud állnia kocsival akkor a telke. Nekünklesz egy szorgalmi út ami elkeritett azon kell majd bemenni a házhoz. Tulajdonképpen úgy van a ház mindta egyedülálló ház lenne. Most egyedülálló házban lakunk de itt sincs semmi össze zártság. Ezért mertük megvenni. Szép nagy terasz lesz már kész van. A héten teszik fel a tetőt. Jövő héten megyünk a csempét és a burkolatokat kiválasztani. Jön a villanyszerelő és a burkoló egyeztetni mi hogy legyen. Hát nagyon izgulok már milyen lesz minden. Szóval izgi nagyon a mostani időszakunk.

Kép
csucsu05

Sziasztok most rövid leszek mert még csak most keltem fel :oops:
Nem tudom mi van velem csajok, de este akár hajnal egyig is fenn birok maradni reggel meg az istennek nem tudok felkelni .De hát kaja van más dolog mára nem nagyon van ilyen pénteki hangulat van.

Era örülök hogy ilyen jó lakást sikerült kiválasztani hidd el a környezetváltozás jót fog tenni nektek.Majd a sok pakolászás lefoglal és spontán arra leszel figyelmes hogy baba van.
Nekem még nem jött meg.Azt hiszem ha egy hetet késik ami olyan jövőhét hétfő körül lesz pár napra rá tesztelek egyet.
Csak nem akarok korán mert ha neg lesz bepánikolok hogy valami más bajom van.Ja meg addig csak ne jöjjön meg.

Ildi számítógépezni én is úgy tudok hogy a pici lányom itt ül az ölembe.szóval nehezen.
Szerintem ne stresszeld magad pihengess ha műtenek szükséged lesz rá mikor is?majd gondolok rád.

Jenny az olyan jó mikor már hallani a szívdobogást igaza van párodnak szerintem is menjeteke el.
Meg aztán nekem is az elsőt 5 hetesen állapították meg de kiskönyvet csak akkor kaptam 7-8 hetesen mikor már volt szívhang.

Na most megyek majd este jövök puszi:Ági
angelo2

Ági: Én meg este vagyok hulla nem bírok nagyon fennmaradni 9ig. Megnézem a Barátok köztöt és alvás van. De reggel ébredek a pápommal és közösen kávézunk. Ez már nálunk szent. Egyedül utálok kávézni.
Remélem nem jön meg és babás vagy. Én is ezt tenném mint te, hogy nem tesztelsz mi van ha mégse akkor nagy a pofára esés. Mindenesetre biztató, hogy nem jött meg. Addig van remény:)
Szorítok nagyon. Kezem lábam csúriban:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hű, Ti aztán írtatok ám! :D :D
Azt sem tudom, hol kezdjem.

Era: Nagyon klassz házatok lesz, új, szép, nagy, kerttel, hű, de jó lesz Nektek. :D És olyan jó kiválasztani a burkolatokat, a színeket...Jaj, de jó Nektek. Oda már tényleg jön a babóca is. :D
És nagyon gyorsan telik az idő, nagyon hamar azt veszitek észre, hogy az új házban ébredtek. Egyébként tényleg, ha megnyugszotok, csak jó dogokkal vagytok elfoglalva, biztosan a kistesó is hamarosan jelentkezik. :)

Ági: Nálunk az ölemben nem lehet számítógépezés közben a Bercike, mert állandóan bezárja, ellapozza az oldalakat.... :roll:
Én is az este kukorékolós fajta vagyok, aludnék én tovább, de a gyermek legkésőbb 8-kor kel, de én már hajnaltól nem alszom a derekam úgy fáj. ( Ez valószínűleg a mandula miatt van. Már egész zombi vagyok. Úgyhogy ha túl leszek a műtéten remélem ez is megszűnik.)Köszönöm, hogy gondolsz rám majd, de holnap kaptam időpontot az orvoshoz, valószínűleg akkor beszéljük meg, mi lesz.
Mihelyst tudok valamit megírom Nektek.
Remélem, továbbra sem jött meg, én is szorítok nagyon, és várjuk majd a tesztet. Lesz ott baba. De azért várd meg tényleg azt az időpontot, amikor már nyugodtan tesztelsz. ( Mármint nyugodtan tesztelni úgysem lehet, mert izgul az ember, hogy mit lát.)Szorítok!

Jenny: hű, de jó látni a pici babát az ultrahangon. Ha tehetitek menjetek el, nézzétek meg, kérjetek fényképet.
Bercikéről nekünk az első alkalommal adtak képet. De fiatalabbnak látták a koránál. Aztán a következőn mégis az eredeti számítás szerinti kora volt.( Na ezt jól leírtam. :roll: )
Most elgondolkodtam, hogy Ti mikor hallottátok először a baba szívhangját? Mert lehet, hogy csak itt van így, de én az NST-n hallottam először.
Hányást sajnálom, de az biztos, hogy jó jel. Örülni kell neki. Mondjuk biztos nem nagy vigasz, amikor az ember épp nagyon rosszul van, de annak a jele, hogy a kicsi baba ott van, fejlődik...

Kiskönyvet itt a 12. heti UH után adtak, előtte nem. Azóta már van valami vérvétel is , nem tudom, hogy változott-e valami, de tudom, hogy hamarabb itt nem adtak még 3 éve. Csodálkoztam is rajta.

Mennem kell, igazából figyelni sem tudok most, mert a fiacskám egyfolytában rendezkedik, persze alvás semmi. Este jövök, szép napot Nektek!
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: én a 8hetes uh-on hallottam a szivhangot a Szabinámnak. Sose felejtem el. Úgy dobogott a kis szíve, hogy elsírtam magam. És nem csak én a férjem is törölgette a szemét.
Egyébként minden uh-on hallani a szivverést csak a hangszorót nem mindenki hangostíja fel. Nekem is csak akkor hangosította fela doki utána mindig néma üzem módban nézte. Nekem kiadták a kiskönyvet a szivhang után bár most van egy új rendelet miszerint a 12-hetet meg kell várni. van ahol betartják és van ahol nem.

Csajok: Olyan szépen süt a nap ma reggel óta. Még a kedvem is jobb.
Mindjárt jön haza a férjem és ha Szabina fel kell az alvásból csalom is előket sétálni. (véletlenül az új ház fele megyünk:) -megnézzük mit csináltak ma:)

Kép
csucsu05

sziasztok csajok!

Most közöltem az urammal hogy úgy néz ki megjött és sírok is igen még csak barnázás de tudom mi lesz a vége tudtam hogy megfog viselni.
Igen 5 nap késés után már kezd az ember reménykedni és tessék már barnázom abban már nem is merek reménykedni hogy attól még nem fog megjönni mert még jobban pofára esnék.
Pedig tegnap már látni kellett volna Csabit kezdett örülni,szép itt ülök és bőgök mint egy szaros gyerek pedig letisztázatm magamban hogy ez még nem lehet baba.És mégis megvisel.
Pedig már azt hittem ennyi késéssel van esélyem de ninscs írjatok be örülnék egy két jó szónak.Csabinak telefonon mondtam nem akartam látni az arcát.
Mi lehet a baj?
Miért nem sikerülhet???????????????????????????????????????????????????
angelo2

Szegénykém! Angelo, ne sirj! Nagyon szar érzés, tudom, de ne keseredj el! A lánykád természetes úton fogant? Vagy kellett hozzá gyógyszeres segitség? Ha nagyon kikészit a várakozás, márpedig úgy látom, hogy nagyon, akkor sztem menj el dokihoz, mondd el neki, mi bánt, és hogy vizsgáljon ki!
Akkor legalább tisztázzátok, mi a helyzet, és nem aggódsz minden hónapban.
Tudom, nem vagytok hivei a hőmérőzésnek, ovutesztelésnek, de pontos képet ad a működésedről. Nekem sokat segitett, hogy alkalmaztam ezeket. Egy idő után már nem macerás, meg lehet szokni.
Nagyon sajnálom, hogy igy mész neki a hétvégének. :cry:
De fontold meg a dokit. Én felkeresnék egyet.
Puszi, nagy ölelés, és fel a fejjel!!!!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Ági: nagyon sajnálom. :( :( :(
Nem is tudom, mit írjak. Okosat nem tudok.
Most azon gondolkodom, hogy régen, amikor még nem is ismertem a férjem, semmi ok nem volt, hogy terhességre gondoljon az ember, simán csinált olyat a mensi, hogy késett öt napot. vagy hamarabb jött 3-4 nappal. (Amellett, hogy elég normális rendszerességgel jött meg általában.) Szóval természetes volt.
Emlékszem, hogy én agyatlan durva fogyókúrába kezdtem huszonegy-két évesen, és úgy bekavarodott a mensi, hogy inkább három hétre járt. Szóval nem lehet, hogy egyszerűen most a szervezeted változott valamitől, és hosszabbak lettek a ciklusaid? Lehet, hogy hülyeség, de nekem ez jutott eszembe. Lehet, hogy én is megpróbálnám a hőmérőzést, vagy a tesztet, ahogy Jenny mondja.
legalább megnézi az ember, mikor érleli a petesejtet. :wink:
Most az jut eszembe, hogy az egyik dokink mondta a mandulámmal kapcsolatban, hogy minden sejtünk folyamatosan kicserélődik, változunk, lehet, hogy egy sokszor gyulladt, problémás mandula meggondolja magát, és többé nem okoz problémát...mint apu esetében (persze a góccal már nincs mit tenni) szerintem ez igaz a más szervünk működésére is. Egy szó mint száz, lehet, hogy csak megnyúltak a ciklusaid?

Era:Hát akkor errefelé nem szokás kihangosítani a szívhangot. :(
És ezek szerint a rendelethez tartották magukat már akkor is magukat, hogy nem adtak kiskönyvet.

No, biztos, hogy én is a házikó felé sétálnék, naponta többször is. :) Annyira jó nézni,hogy haladnak.

Jenny: Hogy vagy? Rókakoma hogy áll?

Megyek, még visszabújok az ágyikóba,amíg nem ébred a legény.
nemsokára készülni kell a gégészhez.
Sziasztok, majd jövök.
Ildi
brumm

Sziasztok!

Megjöttem a gégésztől.
Nem vállal műtétet, mert már külföldön dolgozik. Kereshetek másik dokit.
Ilyen az én szerencsém.
Szép napot Nektek!
Ildi
brumm

Sziasztok csajok !
Nagyon sokat jelentett nekem amit írtatatok.
Lehet hogy volt baba csak elment mert kissé erősebb a mensim mint szokott és nagyon darabos is.Nem érdekes túl vagyok rajta.
Azt hiszem ha lehet ilyet mondani örülök hogy így alakult,mert még mindig jobb ha volt is baba ha most ment el mintha akkor menne már el mikor tudok is róla.Meg ami nem elég életképes már így az elején jobb ha így alakul ha lehet ilyet mondani.De Már rendben vagyok.

Ildi erősen elgondolkodtam azon amit írtál, és igazad van mikor nem akartam babát még szülés előtt vagy közben valóban nem figyeltem oda a mensimre és tényleg volt hogy hol így jött meg hol úgy általában pontosan de adódtak eltérések.
Tudom hogy átérzel velem hiszen neked is volt hasonló problémád...
Meg aztán sajnálom a dokidat és azt hiszem igazad van kérek tanácsot Jennytől...

Jenny akkor segítenél nekem érdekelne mi az a ovuteszt,hogy kell használni, mennyibe kerül, és minden amit tudsz róla.
Továbbá a hőmérőzés lényege jó a digitális hőmérő is vagy higanyos kell milyen hőértékeknél van peteérés ha van egy kis időd írnál nekem erről?És persze mihelyt elmúlik irány nődoki még hó közepe felé beütemezem csak még lelkileg összekapom magam.Remélem nem fog rossz hírrel szolgálni.

Era még nem jártál benn mi újság rewmélem nálad jobban telik a hétvége mint nálam.
Ha visszaolvasol látod mi9 bánt és félre a hagyományos szerelmeskedéssel meg a magam régimódiságával, BABÁT akarok megnézem ezt a hőmérős ovutesztes akármit magamnak,ha nem vagyok elég hülye hozzá hogy használjam :roll:
Meg már szeptember messze van ideje a tettek mezejére lépnem .
Azon is gondolkoztam hogy lehet hogy nem is baba volt csak eddig nem volt megfelelő mensim azaz nem volt peteérésem most azért tűnik többnek a mensim...
Mindedj ideje cselekednem úgylátszik a meghitt légyottok már nem elegek ahhoz hogy teherbe essek kéne tudni mikor érik az a pete,mondjuk ebben a hó-ban mint említettem nem voltunk sokat együtt és meg is lepődtem hogy késik de kezdtem örülni...
Azt sem mindig talájuk el a középidőben hogy együtt legyünk de az is lehet hogy nem középidőben van peteérésem...
Na mindjej puszi neketk du benn leszek :Ági
angelo2

Ági, ezek a cikkek nagyon jól leírják a hőmérőzés lényegét, olvasgasd el, és ha utána nem értesz valamit, csak szólj és segítek!

http://www.babazo.hu/szakertok/20050918peteeres.html

http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... nt&sid=156

http://www.babazo.hu/szakertok/20070519 ... esrol.html

http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml

Ezen a honlapon pedig nagyon sokat lehet okosodni, én ezt rendszeresen látogattam, míg próbálkoztunk, na meg előtte is. Rengeteg hőmérsékleti görbét találsz itt.

http://babatervezok.otthona.net

A hőmérsékleti görbédet pedig itt tudod vezetni, regisztráció után: www.ciklus.hu

A lényege a hőmérőzésnek sztem annyi, hogy mindig ugyanabban az időpontban mérd, én ált. reggel 4-5óra felé mértem, higanyossal, 10 percig. Nekem a görbék alapján mindig a 14.-15. napon volt peteérésem, 2 hónapban csináltam ovutesztet, azok is ezt erősítették meg. Az ovutesztet dm-ben vettem, Corax márkájú, elég drága, mert 2100 ft, és 5 darab van benne. A ciklushosszodtól függ, mikor kell elkezdeni a használatát. Nekem 28 napos volt, én a 12-13. napon kezdtem el az ovutesztelést. Általában a 14. napon lett pozitiv, ezen a napon, valamint a következőn voltunk együtt, ekkor a legvalószínűbb a teherbeesés.
Az ovuteszthez a pisit délután kell gyűjteni, mert ellenben a terhességi teszttel, itt az LH hormon délután több. Előtte 2 óráig nem lehet pisilni. De ezek a tájékoztatóban is benne vannak.
Ha olcsóbban akarsz ovutesztet venni, a babatervezők honlapján, amit fentebb belinkeltem, ott van egy shop, és lehet rendelni, 158 ft/ db áron.Németországból szállítanak, de súlytól függ a postaktg. Amúgy nem több, mint itthon, én is onnan rendeltem a terhességi+ovuteszteket a 2 hónapban.

Sok szerencsét, és ha bármi nem világos, kérdezz!

Pussz!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Ági: Jaj, szegény.Egyébként én is azzal vígasztaltam magam a vetéléskor, hogy jobb most mint később. De Nálad nem biztos, hogy ez volt. Ha orvos lát, biztosan megnyugtat.
A dokival kapcsolatban meg megint azt érzem, hogy topogok egy helyben, és nem jutok egyről a kettőre, közben meg úgy idegesít a dolog.Mindegy, ez van.

Jenny: Én is kíváncsi vagyok a hőmérős, és egyéb praktikákra, ugyan még nem tervezem, de szívesen figyelek, ha majd kell, akkor tudjam. :) Hátha mégse lennék olyan béna hozzá.
De egyelőre kb. érzem a peteérésem, legalábbis annak gondolom.
Múltkor bejött, csak épp valami malőr volt mégis. mégis rosszul időzítettünk. (Hamar voltunk együtt, a legalkalmasabb napokon meg épp nem sikerült összehozni az együttlétet, és gondolatom szerint nem volt túl friss fiúsejtecskénk. Aztán lehet, hogy nem is ez volt az ok.)

Era: Ha tudsz majd gyere Te is. :)

Mennem kell, hiányolnak.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok csajok!
Jöttem még leánykám alukál.
Sokat olvasgattam a neten vannak rémisztő dolgok.A vetéléssel kapcsolatban szerintem ahhoz jobban kellett volna véreznem a mostanihoz képest ahogy olvasgattam ha valóban az lehetett,igaz a szokottnál több volt mert már normális meg az alvadt dolog bántott.
Annyi félét olvasni.Azt olvastam hogy nagyon sok nőnél egy erősebb mensi mellett elmegy ilyenkor nem kell orvosi befelyezés meg hogy sok esetben azért érdemesebb az elmaradt mensi után 10 nappal tesztelni hogy ne érjen csalódás mert egy pár napot késő erősebb mensi utalhat spontán vetélésre...

Era bejelentkezhetnél írs már le nálad volt valami hasonló nem?
Mi van veled hiányollak!!!!!!!!!!!!
Gondolom el vagy foglalva a házzal,de ha van időd írhatnál.

Ildi szerintem is igazad lehet nem biztos hogy vetélés volt.Sőt még azt is olvastam hogy van olyan nő aki terhesség alatt menstruál vagy elkezdődött spontán vetélést is kihord mert ikerpárnak indult de az egyik nem tapadt meg stb.
Mindedj az én esetemben nem volt megállapított terhesség és az sem bizti hogy emiatt késett mint írtad is.

Jenny nagyon köszi a sok jó tippet igazán aranyos vagy.
Mindennek utána járok és azt hiszem az ovutesztes dolgot megnézem magamnak hiszen veszteni valóm nincs .
Egy valamit kihagyok ez a gyertyaállás alkatomra való tekintettel meg férjem kicsit hülyének nézne (vágna egy arcot :lol: )de a többit máris böngészem

Pusszantás este leszek aztán Era kapd össze magad:Ági
angelo2

Sziasztok!

Ági: Nekem a vetéléskor első nap iszony görcsölt a hasam, de csak délután. Az azt követő még két napban is fájt, de egyre kevésbé, és összesen kilenc napig tartott. Jöttek darabok, de nem nagyok.Hát nem szeretném megint átélni azért.
Ja, én az elmaradt mensi után a 13. napon vetéltem.
No, ennyit a horrorról. :oops:

Jenny: Gyertyaállást még régen én is csináltam. :D :D
Most legutóbb nem. De már akkor is én a falhoz támasztottam a lábam, magam nem tudtam volna megtartani. :P

Era: Gyere, mi már nagyon belendültünk. :D Hiányolunk ám!!! :D

Akartam kérdezni, lányok!
Vagytok az iwiw-en? Mert akkor megpróbálom elküldeni a nevem...pü-ben, ha gondoljátok. Van néhány kép rólunk, bár nem olyan frissek,kb. 8 kilót azóta felszedtem. :oops:

Megyek, majd benézek később.
Sziasztok!
Ildi
brumm

ÁGi: Bocsánat, hogy pont akkor nem jött mikor kellet volna egy bátorító , kedves szó.
nagyon sajnálom, hogy megjött. Most aztán elkeserítettél mert hittem abban, hogy babás vagy.
Az ovu teszt jó ötlet hisz azzal látod mikor kellene együtt lenni a pároddal. Én nem adom fel és hiszem, hogy minden okés nálunk és babások leszünk.
Amiben viszont hiszek és leírom bár lehet kinevettek.
De egy baba kiválaszt minket és ő dönti el mikor akar jönni. Ha a mostani baba volt akkor nem akart megszületni talán nem lett volna egészséges.
De hidd el a baba már útban van feléd. Állítólag anno mi választottuk ki hova szülessünk.
Nem hiszek a hókusz pókuszokban de ebben igen.
Vegyél ovu tesztet és nézd meg félidő előtt hátha csikos lesz és akkor akció.
Hidd el ha valamit nagyon akar az ember akkor az összejön.

Brumm: Igen fent vagyok én is. Váradyné Szűcs erika

Jenny: lehet a végén még valóban belátjuk kellenek a hasznos tanácsaid amikor anno írtuk Ágival mi nem hiszünk benne. Most pedig be kell látni lehet ezek kellenek a babához.
Szóval milyen jó , hogy anno tisztáztuk a félre értést , látod???

Igérem vissza olvasok jobba, hogy tudjak mindenkinek reagálni részletesebben csak futásban vagyok.

Millió puszi nektek!!

Era

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Era: Annyira szépek a képeitek az iwiwen. A kislányotok is gyönyörű, és az esküvői képek is szuperek. No, én nem vagyok ennyire naprakész. :oops: Nálam nincsenek frissítve a képek. Majd egyszer csak bepótolom. Bejelöltelek, ha nem baj.
Nem gondolkodtam még arról, hogy választanak-e a babák minket, de mostanában hallottam ezt mástól is. Bennem akkor merült fel hasonló, de inkább csak egy érzés, amikor hirtelen egyből összejött a babó. Hogy ez a baba nagyon jönni akar, nagyon meg akar születni. Csak ugye elment. A Bercikével próbálkoztunk néhány hónapot, akkor nem volt ez az érzés.
Hát, kíváncsi leszek, hogy ha majd megint próbálkozunk vajon mikor jön össze. Attól tartok, hogy annyira akarni fogom, hogy majd várhatok jócskán. Majd kiderül. :roll:

Jenny: Most olvasok vissza, de nem semmi azért ez a hőmérőzés.
Bár biztosan ha már csinálja az ember, akkor nem ördöngős. Nálam ott kezdődik a dolog, hogy nem vagyok képes ugyanabban az időszakban ébredni. :oops: És mivel sokszor még éjjel is fennt kuruttyolok akár kettőig is, nem annyira akaródzik korán kelni. Szóval a dokinál is ezért szavaztam le. De nyílvánvaló, hogy hatásos, és az orvosok támogatják, sokszor kérik. Én még húzom a próbát, pedig lehet, hogy jobban járnék, ha csinálnám. időt takarítanék meg.

Ági: Hogy vagy ?

Megyek, próbálok aludni, hátha ma elalszok éjfél előtt.
Jó éjt!
Sziasztok: Ildi
brumm

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, aztán megyek az ágyikóba. Fenn vagyok iwiwen, ha a keresőbe beírjátok, hogy Jenny, akkor tuti megtaláljátok. Móri vagyok, de Csucsunak az ismerősei között is fent vagyok, vele már régebben megtaláltuk egymást. :)
Jó éjt csajszik, szép álmokat!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Jenny: bejelöltelek.
Pont ilyennek képzeltelek el külsőre. :D Ti is nagyon szépek vagytok együtt.
Hű, micsoda kutyusaitok vannak. Milyen fajták?
Rohanok, csak benéztem.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: vissz aigazoltalak. a kisfiad igazi férfi már :) nagyon szépek vagytok együtt:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Era: Köszi! :D Pedig ezek régi képek, azóta méginkább kisfiús,nem babás. :D

Jaj, lányok!
Olyan szutyok napom van ma. Illetve a családnak.
Már tegnap elkezdődött este. A 94 éves nagymamám este leesett a lépcsőről. Reggelig húztuk,( mert hallani sem akart kórházról) de szóltunk a mentőknek, mert nem bírtuk mozgatni, biztos valami eltört. Kiderült, hogy csípőtájéki törés, most délután műtik. A férjem ment vele, aki nem tudott semmi betegségéről, de cukrosnak titulálta. Pedig nem az, csak 50 évvel ezelőtt mikor a fia öngyilkos lett, akkor volt magas cukra az idegtől, ami helyreállt, semmi diéta, orvos is vett vért párszor tőle, semmi baja nem volt.Na, most anyu is bement a férjemmel, majd helyrerakják az információt, ( meg vitték a csomagját neki) de remélem, az ijedtségtől nem ment fel tényleg a cukra, mert akkor le se mossák már róla, hogy cukros.
No a másik: 94 évesen műtik. Túléli? Jaj! Nem is tudom, mi lesz.
NO, megyek, nem rontom a levegőt, majd benézek.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok lányok kicsit késve de én is itt vagyok.

A fogam egyre érzékenyebb kisebb gondom is nagyobb és még ez is igaz így biztos nem tudok másra koncentrálni.És nem idegeskedem a babán addig.
Egyébként jól vagyok jobban.
Era de jó hogy benéztél te is lehet hogy igazad van és még nem jött el az idő.
A férjem ismindig ezzel nyugtat hogy hidd el még nem volt itt az ideje a babának.Lehet hogy igazatok van.
A hőmérőzés kilőve mert itthon csak digitális hőmérőm van majd lehet beszerzek egy higanyost mert az pontosabb.

Ildi fenn vagyok az iwiwen mint Dancs Csabáné és én is ismerőse vagyok Erának.
Sajnálom a nagymamádat ne aggódj csak nem lesz baj ,nem értek hozzá de szerintem ha nem rutin műtétről lenne szó nem vállalnák be a dokik.Azért jobbulást neki.

Jenny rád meg rád keresek az iwien.
A ciklus.hun regisztráltam magam majd jegyzetelek .
Most mennem kell nemrég estünk haza anyukáméktól kajás a család...
Jók legyetek Puszi:Ági
angelo2

Sziasztok!

Ági: Bejelöltelek. Ti is aranyosak vagytok a képen. :D
Így már képet is tudok kötni a nevekhez.
:) Tudsz szlovákul? Tök jó. A férjem már nem tud semmit, pedig az egész családja szlovák. :oops:

Mamámat megműtötték. Jól van, a vérnyomása magasabb, de kezelik. Persze a cukor jó. :oops: Hála Istennek. Egyből megmérték neki, és mire anyuék odaértek, mondták, hogy nincs is semmi.
Mostmár csak felépüljön. Az a baj, hogy idős, és nehogy tüdőgyulladás legyen, ilyesmi...No, hátha rendben lesz.
Mennem kell, vár a Fiam. :D
Jó éjt Nektek!
Köszi, hogy meghallgattátok az épp aktuális problémáimat. Nem akarok mindig negatívkodni, de most így jött ki.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: Mire kérdeztem volna , hogy van a Mamád addigra meg is írtad, hogy megműtőtték. Ne izgulj biztos nem kap tüdőgyulladást. Azért az nyugtató, hogy nincs az a hideg szóval ne izgulj. ha fútni nem is fog a Mama de azért felépül.
Szegény Mamádnak micsoda fájdalmai lehettek mig nem műtötték meg.
Irj róla ha tudsz új információt.

Ági: fel a fejjel meglátod hamarabb mint gondolnád jön az a babóca . csak nems zabad feladni. Amit az ember nagyon akar azt bevonnza tehát negatív gondolatok hussss. Hidd el nemsokára tolatni fogsz a pocakod miatt:) :) :)

Jenny: Jól vagy? merre jársz?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Itt vagyok, csak megint elaludtam fél 7 körül. :oops:
Ildi, szorítok a mamádért, szegényke, mit ki nem kell állnia ennyi idősen. De ha ilyen életerős, akkor biztos nem lesz semmi baj!
A kutyák amúgy a ,,rettegett'' staffordshire terrierek. Bambák és játékosak, mint egy kiscica. :D Anyuéknál laknak, kertes házban, mi panelban lakunk, ide nem szeretném őket, mert kutyának a kertben az igazi.
Nagyon hiányoznak amúgy. :cry:
A babák jönnek, ha akarnak, ez meg van írva a csillagokban. A baba érzi, mikor kell jönnie, és jönni is fog!Ne keseredjetek el!!!Mindannyiótoknak van már egy édes kis porontya! Addig is, legyenek ők a vígasz, szeressétek őket nagyon!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok, hogy szorítotok nekünk. Nem tudunk újat, mert az influenza miatt látogatás nincs, majd telefonon lehet érdeklődni, azt tesszük majd.

Era: A negatív gondolatok képesek bevonzódni, az biztos. Nekem párszor sajna sikerült. Amitől legjobban féltem, azokba sétáltam bele. Úgyhogy legyünk csak pozitívak.

Jenny: Ja, a rettegett kutyusok. :D Nem tudom, hogy pont ilyenek-e azok, akikkel néha találkozunk, de hasonlók,a gazdija sétáltatja őket. Mindenki teljesen fél tőlük, és a gazdája mondja, hogy abszolút veszélytelenek, barátságosak. És tényleg egyébként, csak az első reakció, hogy jaj. :oops:

Ági: Hogy vagy?

Megyek, majd benézek később.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok reggel többet írok most csak benéztem .
Jól vagyok a fogam kezd múlni de nem fogom megúszni a fogorvost.Előbb utóbb meg kell látogatnom.
Apucival megbeszéltük hogy próbálkozunk végül is nem volt különösen erős vérzésem vagy görcsöm mára el is múlt.Lehet hogy este szeretgessük is egymást arra lenne leginkább szükségem.Most festjük a konyhát.
Lehet hogy akkor lesz pé-m ebben a hó-ban mikor kislányom szülinapja 02-20án nem lenne semmi ha aznap foganna meg a pici tesó...
Na külön nincs időm írni nektek még sok a dolog reggel benézek puszi nektek,Jenny vigyázz magadra.
Era Ildi pussz a gyerkőcöknek:Ági
angelo2

Sziasztok!

Ma senki nem jár erre? :(

Era: Biztosan már a házat intézitek. Burkolás? Festés? Hogy halad?

Ági: Ez az!! Próbáljátok, hátha tényleg szülinapon foganhat a baba. :D Tényleg emlékezetes lenne, több szempontból az a nap. :D :D
Azt néztem vissza, hogy Neked ilyen rövid ideig van mensid? A mázlista... :D Bezzeg nekem elhúzza minimum 6 napig, de inkább 7. Mindig is ez volt. Mondjuk ha elmúlik, nem kell sokáig várnom a peteérésre. :)

Jenny: Hogy vagy,kismama? :D Egyébként tényleg az a jó, hogy már van egy kicsi manó, és már ezért örülhetünk.
(Bár ma extra akaratos volt. Nem is aludt délben.)

Megyek, majd benézek, gyertek.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi:Nem a házat intézzük most hanem elment dolgozni 2napot. Amolyan mellékállásként.
Szóval ezért nem jöttem.
A házunkat azért ma megnéztük nagyon szép már a cserepeket rakják. Nagyon szupi betoncserép lesz rajta:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Era: Hú, az jó. A betoncserép tényleg jó minőségű, és jól is néz ki.
A mienkkel kapcsolatban már el vagyok szomorodva. Kedves párom már a mennyezetet is le akarja szedni. Mikor lesz az kész?
Mondjuk nyílvánvaló, hogy a környék leggyöngébb házát sikerült kifognunk. De egyszer jó lesz, mert már tényleg csak a főfalak állnak, meg a tető. Minden új lesz, amit beteszünk. Innen már csak fejlődni lehet. :D Ebbe se költözünk a nyáron. Egyébként épp lehetne ám haladni vele, csak még szét kell szedni azt, amit szét akarunk. Minden anyagunk megvan, csak mester kell, meg munkakedv. No, majdcsak elkészül.

Mamám a körülményekhez képest jól van. Jó az étvágya, csak köhög.( de hátha csak az altatástól.) Remélem tényleg nem tüdőgyulladás lesz. Végülis a fekvéstől szokták azt kapni, és főleg az idősek, azt hiszem.
Férjem nagyon erőlteti a gégészhez menetelt, én most ráuntam. Olyan ideges is vagyok, annyi minden történt mostanában. Jövő héten meg kell hogy jöjjön a mensi, akkor úgysem csinálnak semmit. ( legalábbis nem szeretném, ha alul fölül egyszerre épp bajom lenne.)Jövő hétre tervezek egy gégészhez menetelt, aztán meglátjuk a többit.
Ennyi történt velünk.
Jó éjszakát Nektek!Mindenkinek minden jót, sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok csajok!
Nem voltam mert az éjjel kétszeresére dagadt az arcom.Elmentünk az orvoshoz mire az hát igen ezt majd ki kell húzni de ma nem tudom mert gyulladásban van .Írt fel gyógyszert amit szednem kell azt mondta majd holnap estefelé kezd hatni.De jó addig meg megesz a fene annyira fáj.Azon nevettünk férjemmel mennyi mellékhatása van...Aztán 26-án kell visszamennem mert addig szabin lesz és akkor kihúzza.Bár már ott tartanék...
Most nagyon fáj a gyógyszer még kutyakakit sem ér és lassan szerepelhetek a notre Dami toronyőr helyett mint Quazimodo
:cry:
Na szóval ma csak ennyi nemrég jött haza a párom és folytatja a festést a konyhában szegény neki is mindig akkor nem tudok segíteni amkior a legjobban kellene.

Era bizti szép lesz a házatok majd tegyél fel róla képet ha beköltözötk és amúgy rendben vagy??????????

Ildi nekem most az első két nap volt borzasztó erős tudod ahogy írtam hogy lehet baba volt egyébként 3 nap erős egy gyengébb és 5 nap elmúlik vagy 6.nap legkésőbb de az már tisztaságis nap...
Neked mi újság mamáddal?Jobban van?
Jajj Lányok ha valaki gyesen van az munkaviszonynak számít ugye?????????????????
Úgy megkavarták ezt a tb -s dolgot ma mentem a patikába és a gyógyserész azt mondta nem vagyok jogosult tb re már lejárt a Gyese kérdezte?Nem feleltem most lesz csak 2 a kislányom és előtte csak fél év munka viszonyom volt tudnillik a fősuli sokáig tartott és óvónő nem keresett aztán jött Ágika...
Most tiszta ideg vagyok mi az hogy nem jogosult?Írjatok ha tudtok erről vmit!
Jenny remélem jól vagy és nem visel meg nagyon a terhesség én Ágikával mindig aludtam volna.Meg sok volt a reggeli rosszulét...

Mennem kell Pusszantás a csapatnak:Ági
angelo2

Sziasztok!

Csak itt vagyok. :D
Elaludt a mackóm hamar, nem aludt délben, így most ráérek.Vele alszik apja is. :D

Ági: Szegény!!!!!Csak 26-án húzza ki???? És addig folyamatosan kell szedni a gyógyszert?? Hú!És még fáj is. :( :(
Festés: De szép lesz biztosan a konyha.
A gyessel kapcsolatban nem tudok semmit. Nekem még nem volt hasonló problémám, nekem senki nem szólt, hogy lenne valami hiba. Igaz, nekem 10 év munkaviszonyom volt szülés előtt. De szerintem ez attól független. Ez jár, és a tb része is szerintem rendezve van ezzel. De a többiek hátha jobban tudják, alapból nekem fogalmam sincs, most azon gondolkodom, hogy kitől tudnék rákérdezni. Ha eszembe jut valaki, aki tudhatja, majd megkérdezem.

No, ma már nem jövök, megpróbálok aludni majd én is.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok!

Ma extra fosul vagyok. Egész nap fájt a fejem, meg 3 napja próbálkozik valami nátha féle is, be van dugulva az orrom, zúg a fejem, kapar a torkom. Tonnaszám iszom a mézes teát, már hánynom kell tőle. Kéne valami homeopátiás cucc, hogy ne kelljen szenvednem.

Ági, sajnálom a fogad, nagyon szar lehet! Bár nekem már annyira rég voltak ilyen gondjaim, de azért még emlékszem rá.
Ildi a mamádnak jobbulást, biztos felépül hamar!
Era, nem sokat írtál! Irigyellek a ház miatt, tök jó érzés lehet, meg izgalmas. :)

Pussz mindenkinek, megyek fürcsizni.

Kép
jenny29
Mór

Jenny: Én a baba miatt irigyellek :) Na de csak jóindulatú irigység van bennem. Az új ház jó is de sok ügyintézéssel jár és idegességel is. De mint tudjuk csak pozítivan mert akkor minden könyebb és jobb :) A terhességnél elöjön valami nátha féle. Ez a terhességtől is lehet. Nekem ezt a dokim anno mondta.
Még jó jel is állitólag. Tudom, hogy nem könnyű az eleje de ez el fog múlni hidd el.

Ági: Sajnálom a fogad én is karácsony előtt szenvedtem tőle. Remélem a gyógyszer leviszi a gyulladást és nem lesz gond vele.
Ági a gyes igen munkaviszonynak számit. Még a nyugdíjba is beleszámítják majd. Nekem is volt tizen valahány év munkaviszonyom a terhesség előtt. De tök mindegy mennyi dolgoztunk elötte. Én úgytudom a gyes alanyi jogon jár. Még annak is akinek elötte 1nap munkaviszonya sem volt. Tehát te most is biztosítva vagy!!! Ez 100% !!! Azt tudom elképzelni, hogy annyi adatot kell rögzíteniük az új rendszer miatt, hogy valamit elírtak a taj számodnál. Járj utána akár telefonon is szerintem tudnak segíteni. Ha valakit felhívsz mond azt nem tudsz a kicsitől elmenni személyesen elintézni a dolgot és akkor talán telefonon is el tudod intézni. Nekem ez bevált valahogy mindig segítenek a gyeses anyukáknak. Megértőek, hogy a gyerek miatt nem tudok órákat sorba állni.
Amúgy az a fő, hogy a terhesség előtt legyen 168nap biztosított munkaviszonoyd. akkor jár a gyed. De ha nincs meg akkor a GYES jár ami alanyi jogon mindenkinek jár.

Ildi: A mi mostani házunk amit eladtunk az is ilyen volt. Megvettük és kiderült ezt is meg azt is meg kell csinálni. Mostmár csak a fő falak állnak a többi mind ki lett cserélve. Türelem kell hozzá de meglátod nagyon szép és végeredményben új házatok lesz. Na meg abban is biztso lehetsz , hogy jól meg lesz csinálva mert látjátok is milyen folyamatok zajlanak a házon. És aztán csak élvezni kell az új házatokat :)
Meglátod most még nem haladtok, úgy ahogy szeretnéd ezzel annoén is igy voltam de aztán volt egy pont amitől gőzerővel haladtunk sé láttam a végét. Szóval kitartás:)

Kép
csucsu05

Csajok: Mindenem fáj alig bírok menni. Az elmúlt két napban elmentem dolgozni és menni alig bírok. De kerestem 12ezer Ft ot. :) A gyes felét megkerestem 2nap alatt. Azért ez a nem semmi. Ku... a kevés a gyes.

Kép
csucsu05

Szaisztok csajok!
Megértem fáradalmaidat én is kigüriztem a belemet.Festés utáni nagytakari és még mindig úgy érzem nem vagyok rendben...
Nagyon fáradt vagyok ugyhogy én is csak egy szóra ugrok be...

Era pihengess te is és mi jót dolgoztál?Ilyen jó munkát én is el tudnék képzelni igen a Gyes q kevés egyetértek...

Ja és köszi a segítséget holnap be is telefonálok...

Ildi mi van veled ma nem voltál remélem nincs gond ...

Kitartás Jenny sokáig nem fognak kínozni a tünetek de együttérzek veled,nekem csak extra erős fogfájás jutott ki de inkább hánynék reggeltől estig hogy fogom kibírni 26-ig????????

Pusszantás megyek ágyazni :ági
angelo2

Sziasztok lányok!

Jól vagyunk, csak már megint nem hajlandó aludni a gyermekem délben, és utána meg extranyűgös. Ha ez így marad, akkor ez piszok fárasztó lesz,és csak esténként tudok ide bezuhanni.
Köszönöm a jókívánságaitokat a mamámnak. Nagyon aranyosak vagytok! :D Ma beszéltünk a főorvossal, rendben van a mama, csak nagyon gyenge. Már a sebétől rá is állhatna a lábára, csak nem tud, mert le van gyengülve. Hétfőn jöhetne haza, ha tudjuk ápolni, pelenkázni...
No, ezt nem tudjuk.Mármint emelgetni. Mert mivel gyenge, nem tud kimenni Wc-re.
Szóval a Belgyógyászatra viszik, és felerősítik. Gondolom vitaminok, egyéb. Azt monták, onnan bármikor hazahozhatjuk, ha készen állunk.Mi pedig intézzük, hogy veszünk szobaWC-t, keretet..., hogy minél hamarabb, ha felállni tud, és pár lépés megy, hazajöhessen. Mert segítünk neki, csak a pelenkázás nem megy.
Gondolom, gyógytornászt kell keresnünk. No, azért javul, az a lényeg. Leosztotta az ápolókat, mert durván forgatják. :D Nem semmi nagyanyám van. A szobatársak meg meg voltak elégedve, hogy végre valaki megmondja nekik. :D De jó, hogy mozgatják, ültetik...Megtesznek mindent.

Era: én is arra vagyok kíváncsi, hogy mit dolgoztál, hogy ilyen izomlázad van? Valami kerti munka? :)
Akkor Te is tudod, hogy milyen amikor lassan halad a házikó. Én is abban bízok, hogy utána azért felgyorsul a munka, és utána szinte új lesz az egész. Azért nagyon jó Nektek, Ti már nagyon hamar a szép új házban lesztek. :D

Jenny: csatlakozom Erához. Én is köhögős, megfázós voltam a terhesség elején. Én is teáztam ezerrel. Aztán már annyira köhögtem, hogy azt hittem sosem múlik el. Aztán elmúlt. aztán megint előjött, és a vége lett a szutyok mandula. Aztán félidő után ezek elmúltak.
Homeós dolgokról azért kérdezz olyan orvost, aki ért hozzá, mert igaz, azt mondják azok nem okoznak gondot, ( én is ettem azt is,)
De állítólag a homeopata orvosok némelyiket mégsem ajánlják.
Pihenj, amennyit tudsz. Nekem még a mézes citromot ajánlották. Egy kanál mézbe egy citrom levét belefacsarni. Meginni/enni.
Hátha segít. Gyógyulást kívánok minél hamarabb, tudom, milyen rossz ez, de szerintem azért van, mert a szervezeted teljesen a babára koncentrál. Őt védi, neki ad minden jót. Biztosan rendbe jössz hamar. :D

Ági: Jaj, szegény fogfájós Ági!
Gyógyulj Te is! Konyhatarítás: Ha már kész, akkor lehet benne gyönyörködni. :D És pihenni. Biztosan szép lett. Milyen színű lett?
Köszönöm, hogy hiányoltál. :) Nagyon jól esik.

Bocs, most mennem kell, mert fektetjük a Berci-mackót. Gondolom, most hamar elalszik. :D Sziasztok, minden jót, jövök, amint tudok.
Ildi
brumm

Ági: Takaritani voltam. Hát ami van munka azt ell csinálni. amúgy az interneten találtam. Kifogtam egy tök aranyos csajt aki takaritási vállalkozó. És megtetszettem nekik ezért mostmár havonta egy hétvégét mehetek takarítani. van aki hétköznap is megy hozzá. Én beugrós vagyok nagyon aranyosak a lányok is akikkel együtt dolgozunk. Most pl: százhalombattán a Spar nyitott és nyitás előtt ki kellett takarítani. A jövő hónapban a Nissan nyit egy új boltot azt fogjuk kitakarítani. Szóval ennek is örülök. Gyes mellet nem lehet ugrálni nagyon.

Ildi: az új ház valóban gyorsan halad. De igy más, hogy épitettővel csináljuk. A mostani házunkat amit eladtunk azt viszont 2évig feszitett tempoban csináltunk. Nagyon sok munka volt tehát tudom milyen az. Viszont a vége csodás lesz. Meglátod. ha az anyós nem velünks zemben lakna sose adtuk volna el.

Jenny: remélem ma azért jobban vagy??

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Era, ez szuper! Én is elvállalnám, hiszen jól lehet keresni pár napi melóval is. Sógornőm is ezt csinálja, meló mellett.
A megfázásom lehet, hogy tényleg a baba miatt van, mert rendesen felöltözöm, meleg pulcsik, kabát, melóba is termo melegítőgatya, termopulcsi a köpeny felett. Sok sok vitamin, tea, mézes kenyér. Szóval vigyázok a babucira.
Ma már nem volt hányingerem, viszont délre annyira elfáradtam, hogy 2-ig már csak üldögéltem, annyira megfájdult a derekam. Hál istennek megtehetem, nem ellenőriz senki.
Ma bejött egy volt munkatársnőm a gyárba, 5 hónapos terhes, táppénzen van.Csajok, én azt hittem, hogy egy 5 hónapos terhesnek nagyobb a hasa. De nem is nagy neki, pedig ikreket vár. Vagy ez egyénfüggő?
Ági, fogad?
Ildi, nekem is ilyen a nagymamám, ő is sokat volt kórházban, mert 5 éve rákkal kezelik. Sajnos apum is most Pesten van, a 2. kemóját kapja, őt nyáron műtötték a tüdejével. Sajna nekünk is kijutott a családban a rossz. De én optimista vagyok, bízom a gyógyulásban. Ezért is jó, hogy sikerült teherbe esnem, apu legalább az unokára koncentrál, nem a betegségére.
Na megyek fürcsizni, aztán apázni. :)
Jó éjt nektek!

Kép
jenny29
Mór

Szaisztok !
Csak benéztem nem bírtam ki apuci fürcsizik aztán odabújok hozzá egy kicsit.Ő sincs jól panaszkodik a füle mellett lévő nyirokcsomója nagyon bedagadt és nyomja a fülét...El kell menjen kivizsgálásra attól félek majd ki kell neki vágni addig mit csinálok nélküle??Meg remélem erre sor sem kerül remélem csak valami injekcióval le tudják húzni neki...

Era az tök jó munka lehet.Én is bevállalnék valami hasonlót csak nekem a kicsire nincs aki vigyázzon.Eygébként hogy vagytok?Valentin napra aztán készülni ezterrel.Azért ne add fel te se a baba tmát hátha csak egyszerre leszünk terhesek de jó lenne hiszen jön a tavasz csiripelnek a madarak...Majdcsak összejön már mindkettőnknek.
Egyébként hogy van a kislányod ?Várja hogy elköltözzetek?Gondolom már valamicskét ért belőle.

Ildi örülök hogy jól van a mamád.Örülök hogy készen lett akonyhám zöld lette a színe nekem az olyan megnyugtató ilyen is volt csak kaptunk sógornőméktől egy sarokülőt ajándékba és át kellett rendezni a konyhát máshova került a páraelszívó meg minden és itt ott ugyis javítani kellett volna...
Azért annak örülök hogy nekem még alszik délben a kislányom rendre 3 órát...A férjem néha mérges szokta mondani mikor 11 kor este még tv-t nézne hogy ne altassam de nekem is jól esik az a pár óra nyugi.Olyankor sütök főzök takarítok vagy csak dvd zem...
Nem irigyellek..

Jenny vigyázz is magadra nagyon nagyon csalós az időjárás.Emlékszen én mindig vetkőztem volna olyan melegem volt mindig terhesen meg nagyon izzadékony voltam.
Sajnálom apukádat jobbulást neki de szerintem a baba nagy boldogság igazad van hát még ha megszületik...

Mennem kell apa már motyog Jó éjt nektek:Ági
angelo2

Jenny: meglátod Apukád az unoka miatt teljesen elfelejtheti a betegségét. Ilyenkor ez hatalmas gyógyulóerőt jelent.
Amúgy kinek mekkora a hasa az tényleg egyedi mert nekem már 3hónaposan látszodott. És 7hónaposan mindneki azt mondta megyek már szülni??? Olyan nagy volt. sokan azt mondták tuti ikrek. Szóval ez valóban egyedi.

Ági: Nekem sincs aki a Szabinára vigyázzon ezért is hétvégi takarítást tudok vállalni. Akkor a férjem itthon van. Most hétfőn kedden volt ez a munka ami ritka de ezt most így kérték. És emiatt a férjemki vett a munkahelyén 2nap szabadságot. Sajnos mi is csak így tudjuk megoldani. A lányomra még soha senki 2percre sem vigyázott. Ma is megyünk ügyvédhez meg holnap is a ház miatt és visszük magunkkal. Mindenki csodálkozik szegény gyereket miért hurcoljuk a gyereket. Na de ha nem tudom hova tenni akkor ez van. Remélem Ági összejön valóban a baba nekünk mostmár. Jó lenne nem???? Mi most felvesszük a kistesóra is a szocpolt remélem össze is jön. Na de csak optimistán előre jön a tavasz :))))

Ildi: Ari lehet a mamád hogy kiosztotta az ápolókat :) Igaza is van. Meglátod meg fog erősődni. És hipp hopp haza mehet.Akkor már pelenkázni sem kell.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Megint Sokat írtatok! :D Alig győzök olvasni. Sokminden eszembe jutott, de biztos elfelejtek valamit.
Először is. Ági: A férjed nyirokcsomójára. Van a Maria Treben könyvben egy teakeverék, gyógynövényekből kell összeállítani.
Nagyon jó. Nekem is duzzadt be nyirokcsomóm, írtak rá antibiotikumot,nem vitte le,megcsináltam a teakeveréket, egyszer ittam belőle, és egyből elmúlt.
Össze vannak a könyveink dobozolva,most nem tudom, melyik dobozban van a háznál, és azok is egymásra pakolva, de ha valakinél meg tudod nézni, ajánlom nagyon.
Délután megpróbálom megkeresni a könyvet, de nem ígérem, mert mindig azt nem találom, ami épp kéne.

Era: A takarítás tényleg jól megmozgatja az embert. Unokatesóm is egy takarító cégnél dolgozik, egyszerűen, mert jól fizet. Tanult szakmájával nem talált helyet, de nem is keresne vele. Ők iskolát takarítanak,és autószalont.
Mi is vittük Bercikét a lakásügyintézéskor. A villanyosoknál volt is gond, mert nagy tömeg volt, és vártunk rég óta, a Bercike elszaladt. Én meg utána, de a tömegen ő hamarabb átjutott, mint én és szóltak, hogy mért nem vigyázok a gyerekre. :evil: Kösz!
Aztán meg egy másik ügyfél kezdett el pampogni, hogy az ő gyereke meg tudott ülni a babakocsiban....Ja, háromnegyed óráig, stb.....Mi is olvastunk neki, énekeltünk, de megunta.( akkor volt bő másfél éves)De volt ahol meg játéksarok volt a gyerekeknek, és tök jól elvolt.
De ugye volt ami az én nevemen volt, volt ami férjemén, így volt egyszerűbb, ha mindannyian mentünk.

Jenny: Szegény mamád, és apukád. Nagyon szomorú. :( Jobbulást nekik. De tényleg a kisunoka biztosan jót tesz.
Én nem is panaszkodok.
Nekem is nagy hasam volt, ellenben a szomszéd csajról akkor tudtam meg, hogy terhes, amikor hátra volt neki még 3 hét. :D Mondjuk előtte 3 hétig nem találkoztunk, mert kórházban voltam, de előtte nem tünt fel rajta.
Megyek, merta Bercus hiányol.
Sziasztok, szép napot.
Majd jövök.
Ildi
brumm

Ildi: Mi is jártunk már így ahogy ti. De aki pampog azértmert a gyerek nem bírja ki a várakozást annak biztos nincs gyereke. Néha még én sem bírok annyit várni nemhogy egy gyerek.
Ez a takarítócég is takarít az OTP-nél, autószalonokban szóval sok helyen. Most megyünka Nissan nyit eg yúj autószalont azt takaritjuk ki márciusban. aztán a renault nyit valahol új szalont azt pedig áprilisban takarítjuk.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

No, elaludt a Bercus. :D Nem szokott fél hatkor kuruttyolni, úgyhogy reméltem, hogy lesz alvás.
Ági: Nálunk is általában 2 órát délben alszik, de már olyan nagyfiú, hogy most is úgy mentünk a szobába, hogy "nem akarok aludni".
Meg "nem fogom becsukni a szemem". Hát nyitott szemmel aludni nehéz. :D És nem csukja be. ( Ez a dackorszak ezerrel. Más szempontból is érzem.) Most volt olyan fáradt, hogy nem bírta nyitva tartani a szemét. De ha fél8 felé kel, még nem fárad el annyira. Lehet, hogy később kéne altatni délben,(mondjuk 2 óra felé) de 1 után jön anyu is, olyan kaszinózás indul, hogy akkor már biztos nem tudom lefektetni. Eddig háromnegyed egy felé mentünk aludni.
Ezért baj, hogy itt lakunk,mert ha ketten lennénk később, talán aludna. De nem küldhetem el anyut, hogy ugyan menj már még egy kört. :lol:
Mondjuk lehet, hogy akkor meg este lenne nehéz lefektetni....
Na, majd ezt is túléljük. :oops:
De tényleg nekem a legrosszabb, mert én is mindig olyankor csinálok bármit, amikor déli alvás van. Hiába, elkényeztettem szentem-lelkem. :D

Era: Szabina alszik délben? Te hogy csinálod?
Egyébként én is így voltam vele, mikor beszóltak a villanyosoknál, de hirtelen azért rosszul esett.
De mégegy sztori volt, egy cipőboltban. Próbáltam neki a cipőt, kiválasztottuk. Még vártunk egy másik kismamára, ők még válogattak, Bercike elkezdte pakolgatni a cipőket. Én meg szorgosan utána. Aztán leültünk egy próbaszékre és mondókáztunk. Azzal elég jól le lehetett foglalni. Már nem annyira.
Nem messze volt egy másik anyuka egy gyerekkel. Eladók körbecsodálkozzák. Gyerek ott ül, meg se szólal, arrébb se megy....(egy idősek lehettek a Bercussal)
Mi fizetünk, a pénztárnál valami vacak feltétlen kellett volna a fiamnak, azt hiszem a blokk,és én már inkább felvettem, csak menjünk már, a pénztáros beszólt, hogy ha hisztizel, nem adom ám oda...De valami nagyon gúnyosan mondta. Hát kiderült, hogy a tedd ki hadd hűljön kisgyerek az ő unokája volt. Még akkor is ott ült folyamatosan, meg se szólalt.Nyílván még nem tudott beszélni, és a mami tök irigy volt, hogy a mienk meg igen...
Szóval inkább legyen kicsit eleven, de érdeklődő, figyelmes, mint valami baja legyen, vagy visszamaradjon a fejlődésben, de ül egy helyben...

Jenny: jobban vagy?
Végül mentek-e ultrahangra?
Akartam kérdezni, hogy van 12 hetesen vérvétel?
Mert 3 éve még nem volt, de mostanában itt van.Egyébként majd kíváncsi vagyok, hogy mindenütt egyformán kérik-e majd a vizsgálatok, vagy lesznek különbségek.

Szóval mindenkinek babára fel!!! Én majd egyszer csatlakozom.
Ha belegondolok, hogy mindjárt letelik a két hónap pihim, és semmire nem jutottam... No, majd jövő héten elindulok újból a gégészhez.Hátha az is szabadságon lesz.... :twisted:
Megyek, hasznosítom magam.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?