Jimm, befejeznéd végre a riogatásunkat????? Előbb a faroddal, most meg a fájásoddal!!! NEM BÍÍÍÍROM MÁN ÉN EZTET A STRESSZTET!!
Tessék lefeküdni, aludni, fájdalmatlanodni és pénteken kiúszni belőled.
Különben büntiből megvuduzom a segged és ráncos marad
Kvaszéva, Frontline-t is használhatsz rá!!
(amúgy a Fenistilen is el kéne töprengeni, nem tudom, babásan lehet-e, különben vannak homeós krémek is forgalomban, hívd fel a Gazdagréti téri homeós patikát, van-e még ötletük!!)
ZNIKUSZ!! TŰKÖN ÜLÖK!!! Tessék pihenten jönni, nem csak állandóan a gyerekcsinálás
(irigykedem
)
Linocs, szerintem nyom a lányod buksija valami ideget, az sugárzik a hüvelybe. Nekem is volt már ilyen.
Judit18: állati jó a Mandula!!!!!!!! Egy szavazat rá!!! (nem jön oda hetven gyerek ha elkiabálod magad a játszón, és édi is)
Pumperka, GRATULÁLOK A LÁNYZÓNAK!!!!!!! De aranyos lehetett, ahogy a szoknyáját gyűrögette!!!!!!
Ja, képzeljétek, ma az egyik cicánk elkezdte szopni a lánykutyánkat
az meg hagyta
mondjuk amúgy is szopifüggő a lelkem, a másik cica szőrét is mindig cuppogja, de ez azért megdöbbentő volt még nekem is. Ja, a kutya nem vemhes (kapott szurikát
, mert egyébként rútul és orvul megdugták
) nem álvemhes, csak egyszerűen alapból ilyen nővérke típus.
Csináltam képeket is, majd ha lesz kedvem akkor lekicsinyítem és felteszem.
Amúgy egy délután alatt, 3-4 óra leforgása alatt lezavartam a délutáni hajtást (Pumperka kérdésére). Ezért is volt gyanús, máskor nekem is napokig tartó program lett volna.
Egyelőre továbbra is semmi jele annak, hogy szülés előtti frászkitörés lett volna. mÁrpedig ha ettől nem szülök meg, akkor pár napig (hétig) még nem hiszem, hogy sms-t kéne tőlem várjatok.
Mni! Érdekes lehetne az a táblázatban, hogy hány hétre jöttek a csemeték (x hét +y nap) és hogy sima vagy császár. Ha esetleg egyerértetek.
Amúgy engem az is érdekelne, hogy akinek többedik csemetkéje, annak az első (második, harmadik) hány hetesen jött. Csak a kiváncsiság. Addig is telik az idő