Új privát üzeneted érkezett!

Mai vizsgálat szerint a méhszájam 2 centire nyitott...
Vendég

Itt vagyok, pihentem sokat. Néha még fájogat, de koránt sem úgy, mint délután. Holnaptól visszaveszek a pörgésemből. A frász jött rám.

kvaszévi: tudom, milyen rossz, viszket nagyon. Kérlek, ne kendd be a szteroidos krémmel, csak használd a fürdetőkencét! Ha be akarod kenni vmivel, vegyél Eucerin kozmetikumokat, nekem az az egy nem marja le a fejemről a bőrt. Az ekcéma nekem terhesség előtt is volt, de nagyon ritkán, nem is tudtam, hogy az. Amúgy is nagyon érzékeny a bőröm. Aztán terhesen lángolt fel ez az érzékenység, kezemen, arcomon leginkább. Szülés után sokkal jobb lett, de csak az Eucerint kenem mai napig. A kezemen ki szokott jönni, de ritkán, általában amikor nyers húst vagdalok, savanyúkáposztától,vegyszerektől...stb. A kortizolos krémet tényleg ne kend, csak akkor, ha nagyon-nagyon nem bírod elviselni, és akkor is írtó vékonyan! Anyukámnak régen nem mondták és annyira elvékonyította a bőrét, hogy már fiatalon tiszta ráncos, nagyon csúnya lett. A bőr védőrétegét teljesen tönkrevágta!
Vendég

mommy, és mivel bíztatnak? mennyit jósol a doki?
Vendég

Jim, mi van??????????? Ennyit alszol, vagy??????????

Kép

KépKép
eszterxx

Mire kapcsolom be a gépet!!!!!!!!!!!!!

Három oldalt vissza kellett lapoznom, hogy kiderüljön hogy is volt!!!!!

MZX! Gratulálok a kis Laurához!!!!

Örülök, hogy ilyen hamar meglett Móninak a babó, gondolom mindannyian ilyen szülésről álmodunk! :wink:

Bár a részleteket még nem tudjuk.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Dany, beelőzöl mindenkit?? :D :D

Eszterxx, képet nem küldött a babáról Móni?? Úúúúúúúúúgy megnézném.... :D :D

Migrén még mindig brutál, de cserébe a keményedések ritkák és elég lájtosak, lehet azért, mert egész nap feküdtem. Bár aludni nem tudtam, mert túlságosan fáj a fejem hozzá. Eddig bírtam, az előbb be kellett vennem fájdalomcsillapítót, kicsit jobb, megyek vissza dögölni. De holnapig ne szüljön senki, oksa???

Böbi

Kép

Kép
bosek

Banyek!

A bal mellemből kicsordult egy pici tej!!!! (Na meg a szememből is egy kis könny!)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Banyek, Pumperka, most már téged is irigyellek, nem csak az Évit! Nektek legalább tuti lesz tejetek, egy parával kevesebb!

Bosek, sajna nem küldött, de már nem akarom többet zavarni, mert gondolom, van most azért gondja-baja-dolga-öröme elég nélkülünk is...

Majd jön szombaton és remélem, akkor kapunk sok-sok képet!

Na, megyek én is lepihenni, mert nem kapok levegőt.

Jim, örülök, hogy előkerültél, már aggódtunk nagyon!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Hogy őszinte legyek leesett az állam amikor mzx írta reggel az sms-t.
Kétszer olvastam el hogy felfogjam.
Már itt tartunk????? :shock: :shock:

Mindenesetre nagyon gratulálunk és ügyi voltál!!!!!Hamar letudtad!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Mikor bejelentkeztem, csak pilláztam, hogy Niki már egy babucit beírt a táblázatba:

Mzx,
gratulálok Laura Jázminhoz, nagyon ügyes voltál, hogy ilyen hamar meg lett a baba, jó egészséget és sok tejcit kívánok! :D :D :D

Márti,
anyukád nagyon ügyes, hogy ilyen gyönyörű tortát sütött!
Sokat nőtt a pocid! :)
Végre egy kis levegővételnyi szünetet hagyott neked anyósod, hogy lelépett. Juhéjjjjjjjj! :D

Bnesz Évi,
szép lett a babaszoba, tetszik nagyon a fal színe! :)

Pati,
minden elismerésem, hogy ilyen lelkiismeretesen csinálod a gátmasszázst! :) Én már megvettem az olajat hozzá, de még nem szántam rá magam. :oops:

Eszter.eu,
csini vagy a pocakos képen, nem is látszik, hogy 13 kilót híztál!
Szép lett a pelenkázó szekrény, párod nagyon ügyes!

Kölyök,
fel a fejjel, drukkolok, hogy időre meg tudjatok venni mindent!!!

Judit (kecskeméti)
Levinek jobbulást!!!

Cicuka, Erika1, Haga,
örülök, hogy írtatok! Remélem mostanában már gyakrabban fogtok írni!

Kvasz Évi,
remélem hatnak a gyógyszerek az ekcémára!!! Örülök, hogy jelentkeztél!

Melinda

Kép
melinda80

Pati,
nagyon tuti Norton szobája, annyira tetszik, hogy olyan színes! :)

Melinda

Kép
melinda80

[quote="kvaszeva"]
írta:
kvaszevaSzerintem a következőkben benne lesz Pati is. Ne felejtsük el, hogy ő is nagyon március elején van, és ő a következő a sorban, aki a második babáját várja! :wink:

Hát ööööö... asszem én is érzem a vesztemet.
Az haggyán, hogy minden összepakolva várja az indulást, de ma délután meghoztam Gorkát az oviból, és mivel kijelentette, hogy nem akar JUDO-ra menni, gondoltam, szépen süt a nap, ténykedjünk egyet.
Aztán úgy egyhuzamban kigazoltam a sziklakertet, összeszedtem a kertben (1400 m2...) a kutyák által szétszedett szemeteket, rendet raktam a garázsban és bekészítettem a kutya-macsakakaját arra az időre, amikor nem leszek itthon, kitakarítottam az udvart, mindhárom kutyaházat, a teraszt, a nappaliban rendet raktam, átválogattam Gordon ruháit és rendet raktam a szekrényében, szétválogattam a kimosott alsóneműt, megfőztem és rendet raktam az autómban is....
Ejha, ezt leírni is sok volt....... aztán szóltam apának, hogy bár holnapra ezer dolgom van, de azért az éjjel legyen elérhető...
Bár pillanatnyilag nyomát sem érzem, hogy szülnénk, a gyerek éppen szétveri a hasamat abbéli örömében, hogy végre leültem. Tiszta Alienes, jár a pocim ide-oda...
Aztán ha mégiscsak, akkor főhet a fejem, mi volt előbb, a tik vagy a toji, merthát ugye azért indultam be ennyire mert érzem a szülés közeledtét vagy a hajtástól indul be a gyerek???

Azért én még mindig március elő hetét tippelem.
Bár fenntartom, hogy felőlem aztán...

Jimm, örülök, hogy jobban vagy.
Kvaszéva, hívjál mindenképpen a hétfő miatt, mert aszerint megyek be Pestre vagy egyenesen Törökbálinton át megyek Csillához.

Milyen érdekes! Mzx babája hogy felkorbácsolta a vizet. Mindenki vagy végleg betojt és lázasan pakol vagy összeír vagy pedig indulni akar...

Ja és szolgálati közlemény Znikusznak: legyél ám elérhető mostmár, mondjuk a pakolási mániázásom miatt már ma éjjel is. Fotómasina, stb....

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Ja és Kvaszéva, szteroidot csak végszükség esetén, mert a legkisebb mennyiség is bekerül a véráramba és a placentán átmegy a gyerekhez. Nem nagy gond, mert pl. tüdőérlelésre is azt adják, de azért ne erőltessük, ha nem muszáj, mert amennyire bomba erős gyógyszercsoport, akkora a másik (mellékhatás) oldalon ennek az ára is...
Akkor inkább vakarózzál :wink:
Ja és tuti nem bolha?????? (na mindegy, csak szakmai ártalom..... :lol: )

Kép
Kép

mpatr

Tejcsi már nekem is folydogál mindkét mellemből... :wink: Bár ez nekem nem új ,mert mindkétszer így volt és volt is tejem dögivel :wink:

Jim:klassz hogy jobban vagy :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Megyek maszni tsókolom.
:wink:

Kép
Kép

mpatr

Eszterxx!

SAjnos én már tudom, hogy ez még nem a bőtejűség jele, csak annak, hogy jó a tejleadóreflexem már működik. Az előző kettőnél nem volt sok tejem Beuskával ellentétben. De mindig könnyen indult meg, babasírásra, vagy erősebb boldogságérzet hatására. Most pl Mzx újszülött babájára sikerült a legnagyobb szeretettel gondolnom, és elképzelnem. Mindkét gyermekem kapott pótlást, de a lányomat azért így is sikerült 11 hónapig, meg egy kicsit tovább szoptatni. Bár a végén már csak reggel volt egy kevés... :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pati!
Én ezt egy nap alatt se biztos, hogy meg tudnám csinálni, és ezt te délután hánytól meddig voltál képes elkövetni???? :shock: :shock:

Ja és a nagy izgalmak közepette a mi jó hírünket el is felejtettem leírni.: A kislányom 2. lett a prózamondó versenyen az Okos Katica című Mátyás népmondával. Tündéri volt ahogy közben gyűrögette néha a szoknyáját.... :)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Hát én sem voltam 1-2 napig gépközelben, erre mit olvasok?!

Elöször is NAGY-NAGY GRATULA MZX-NEK A PICI LÁNYHOZ, ÉS SOK TEJCIT NEKI A SZOPÍZTATÁSHOZ!!!
Öszintén, szívből örülök nekik, és rajtam is futkosott a hideg, mikor olvastam.

Köszönöm Melinda és Pumperka a személyes aggodásotokat, jól esik a kis szívemnek, mikor olvasom a hozzászolásotokat! Köszönöm!!!

Jim: ne aggodj ma én is egész nap keményedtem a hasam tetején, de rendszertelenül, ezért én ráfogtam arra, hogy lehet a hidegfrontot nem bírja az én kis drágám! Pihenj sokat!
Bár a lányok azt mondják, hogy lehet hogy joslófájások ezek?! :shock: :shock: :roll:

Márti: csak csatlakozni tudok a többiekhez, és dicsérni, milyen szép menyasszony voltál! :D És használd ki ezt a kis idöt, míg nincs ott a közeledben kedves anyóspajtás! :roll:

Röviden most ennyi tellik tőlem, próbálok majd a napokban is bekukkantani, de végre hazajön a férjem négy napra, ugyhogy minden idöt ki kell használnunk, mert az a fránya hétfő hamar eljön, mikor megy vissza..........

Mindenkinek további szép estét, és lányok még nem kell annyira beindulni a bébibummal, mindenki csak szépen lassan a maga idejében, mert nem tudom követni a dolgokat. :roll: :roll: :D :D
Vendég

Csajok, mondjátok meg miért van, hogy ma egész nap azt éreztem, hogy a hüvelyem tágul, feszül, nyilall - ha ültem, mentem, feküdtem - miez, miez, miez??????? :o :o :o :shock: :shock: :shock:
linocs

Évi, én sem tanácsolnám a szteroidos krémet, én évekig kenem magam az arcomon mire egy orvos barátnőm közölte, hogy hosszútávon attól trombózist is kaphatok....

Jim, remélem jobban vagy - akkor ez jósló?

Pati, még jó, hogy már nem dolgozol és pihensz! :) mondjuk amióta nem dolgozom, szerintem nem volt 1 óránál több amit pihenéssel töltöttem egyhuzamban

a tejjel kapcsolatban - tegnap valami kicsit nyálkásdolog volt a mellbimbómon, az lehet valami tejkezdemény?

képzeljétek nagyon úgy néz ki, hogy a férjem komolyan gondolja második névnek a Mandulát. ez lenne a végeredmény: Sándor Eszter Mandula.
most az őszinte véleményetek kérem! nekem nagyon fura.... de ő annyira odavan érte...már pedzegettem, hogy nem vagyok biztos benne, de annyira cuki ahogy lelkesedik érte, nincs szívem teljesen elutasítani.
ugyan én sem használom sokat a második nevem (Judit Anna vagyok) de azért egy csomó okiratomon rajta van.

KépKép
judit18

ajjaj Linocs,mikor mész a dokihoz legközelebb?
ha nem szülsz addig akkor lehet, hogy találkozunk jógán jövő héten, mert a hétfői elmarad. te délelőtt jársz szerdán ugye?

és tényleg Dany neked mit mondtak a nyitott méhszájra?

Niki majd meséld el milyen volt a film! a Fenyő Ivánt nem nagyon csípem és az SOS Szerelem is elég gáz volt de azért kíváncsi vagyok

KépKép
judit18

Hétfőn reggel. Miért az ajjaj? :shock:
Aha, szerda délelőtt járok - már nem vettem bérletet ;)
linocs

Ja és tuti nem bolha?????? (na mindegy, csak szakmai ártalom..... )

DE IGEN (ITTHON TELEPÜNK VAN), CSAK MEGPRÓBÁLTAM TERELNI!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most jól beparáztattatok a krémmel kapcsolatban. :shock: :roll: :? Az arcomra nem is kellene kenni. Mindegy, ha nem lesz annyira gáz, akkor inkább tényleg csak a homeos és a mosakodókrém marad. :oops:

Évi

KépKép
kvaszeva

hát csak, hogy mi lehet ez a hüvelyfájás- ... na nem idegesítelek, lehet, hogy tök normális ez is

én is délelőtt megyek szerintem szerdán akkor állítólag kevesebben vannak. nekem már lejárt a bérletem, újat már én sem vettem

KépKép
judit18

Mpatr!

Jelntem készen állok! Elemek töltőn, taxi telefonszáma a telómban, kiadott házi feladatok elméleti elsajátítása megtörtént (a gyakorlatit majd te teszteled)!!!!!!!!!!

MZX!
Én is szívből gartulálok!Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Znikusz
znikusz

Jó éjszakát, megyek tentizni, mondjuk nem tudom, hogy sikerül, mert délután döglés volt. Most, hogy leültem ide, megint benyilalt odalent. Fáj. Holnap tuti felhívom az orvost, mert félek. Remélem nincs baj ott belül, mert szülni még nem akarok. Amúgy rúgdos, mozog intenzíven, jobban, mint szokott. Meg ezeket a jóslókat azért sem értem, hogy ezek nem úgy vannak, hogy így jönnek és aztán szünet van? Mármint pl órákig, napokig semmi? Nézegettem szakkönyveket, de erről nem ír, csak azt, hogy a szülés előtt már 6 héttel jelentkezhetnek. De ha minden nap így fog fájni, nehogy már 6 héten keresztül így legyen, azt nem bírom ki. Pláne, hogy pénteken Balaton 8) Remélem, csak az ex közelsége, hidegfront okozza és holnapra kutya bajom! Na, most megint jött egy! Így végig húz a derekamon át!

pumperka, de cuki lehetett a lányod, gratulálok neki! :)

panny: 3 kisfiad lesz, annyira klassz :wink: én már előre élvezem, hogy 3 pasi fog kényeztetni, téged meg 4 :wink:

na megyek tényleg. puszi mindenkinek, csujzi, gyere gyakrabban, aggódunk érted is!
Vendég

Évi, sehova ne kendd, higgy nekünk. majd zsu is biztos ezt mondja, ő is ekcémás sajna :cry:
Vendég

Évi, igen, én is ezt mondom: NE HASZNÁLD!!!
Én másfél éves korom óta ekcémás vagyok, ezerféle kenőcsöt, krémet használtam már.
Felnőtt koromban már ritkábban jön ki, de mikor terhes lettem, a doktornőm azonnal leállított az addig használt szteroidos krémemről, csak annak egy még három másik összetevővel higított változatát használhattam, végszükség esetén.
Én már csak tudom, milyen rossz a viszketés, de ezt most sajnos ki kell bírnod. Kitartás!!!
Vendég

Oké, csajok! Nem használom, inkább vakarózom. :( :oops: Ezt a néhány hetet már csak kibírom... :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi, mi a krém neve? Az enyém (a tiltott) Elocom.
Vendég

Jimm, befejeznéd végre a riogatásunkat????? :shock: :shock: Előbb a faroddal, most meg a fájásoddal!!! NEM BÍÍÍÍROM MÁN ÉN EZTET A STRESSZTET!! :| Tessék lefeküdni, aludni, fájdalmatlanodni és pénteken kiúszni belőled. :!:
Különben büntiből megvuduzom a segged és ráncos marad :twisted: :twisted: :lol:

Kvaszéva, Frontline-t is használhatsz rá!! :lol: :lol: (amúgy a Fenistilen is el kéne töprengeni, nem tudom, babásan lehet-e, különben vannak homeós krémek is forgalomban, hívd fel a Gazdagréti téri homeós patikát, van-e még ötletük!!)

ZNIKUSZ!! TŰKÖN ÜLÖK!!! Tessék pihenten jönni, nem csak állandóan a gyerekcsinálás :wink: :lol: (irigykedem :oops: :oops: )

Linocs, szerintem nyom a lányod buksija valami ideget, az sugárzik a hüvelybe. Nekem is volt már ilyen.

Judit18: állati jó a Mandula!!!!!!!! Egy szavazat rá!!! (nem jön oda hetven gyerek ha elkiabálod magad a játszón, és édi is)

Pumperka, GRATULÁLOK A LÁNYZÓNAK!!!!!!! De aranyos lehetett, ahogy a szoknyáját gyűrögette!!!!!! :D :D :D

Ja, képzeljétek, ma az egyik cicánk elkezdte szopni a lánykutyánkat :shock: :shock: az meg hagyta :shock: :shock: mondjuk amúgy is szopifüggő a lelkem, a másik cica szőrét is mindig cuppogja, de ez azért megdöbbentő volt még nekem is. Ja, a kutya nem vemhes (kapott szurikát :twisted: , mert egyébként rútul és orvul megdugták :roll: :roll: ) nem álvemhes, csak egyszerűen alapból ilyen nővérke típus.
Csináltam képeket is, majd ha lesz kedvem akkor lekicsinyítem és felteszem.

Amúgy egy délután alatt, 3-4 óra leforgása alatt lezavartam a délutáni hajtást (Pumperka kérdésére). Ezért is volt gyanús, máskor nekem is napokig tartó program lett volna. :shock:
Egyelőre továbbra is semmi jele annak, hogy szülés előtti frászkitörés lett volna. mÁrpedig ha ettől nem szülök meg, akkor pár napig (hétig) még nem hiszem, hogy sms-t kéne tőlem várjatok.

Mni! Érdekes lehetne az a táblázatban, hogy hány hétre jöttek a csemeték (x hét +y nap) és hogy sima vagy császár. Ha esetleg egyerértetek.
Amúgy engem az is érdekelne, hogy akinek többedik csemetkéje, annak az első (második, harmadik) hány hetesen jött. Csak a kiváncsiság. Addig is telik az idő :D

Kép
Kép

mpatr

Átadom a helyet a baglyoknak.
Jó éjszakát.

KI SZÜL MA??? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Évi, még egy javaslat, aztán tűnök aludni, mert holnap reggel megyek vérvételre.
Szóval, nézz ide be, talán olvasol valami okosat:
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?fo ... tep=0&bw=1

Pati, egyetértek a javaslatoddal a táblázatbővítéssel kapcsolatban. (Niki, úgyis szereted csinálni, nem? :wink: )
És kíváncsiságodat kielégítve: Alexa 41+1-re jött, akkor is csak azért, mert indították.

[quote="mpatr"]J írta:mpatra, képzeljétek, ma az egyik cicánk elkezdte szopni a lánykutyánkat :shock: :shock: az meg hagyta :shock: :shock:

Hááát, amíg többedik olvasásra fel nem fogtam, hogy szukáról van szó, elég érdekes kép lebegett előttem a dologról. :shock: :shock: :shock:
Bár olyat már láttam, hogy egy tacskó próbált meghágni egy macskát, az meg hagyta magát! :shock:

Na, jó éjt!!! Mentem én is pihizni!
Vendég

Zsu! Nem az Elocom az. Locoid 0.1% a neve és hidrokortizon-butirátot tartalmaz. :?

Pati! A Fenistilt nem lehet. Mondta a bőrgyogyi, viszont holnap hívom a Gazdagréti téri homeos patikát! :wink:
Teeeeee, ördögfióka!!! :twisted: Most a férjem itt röhög hangosan. Üzeni, hogy ezt megjegyzi, pedig hülyeségért neki sem kell a szomszédba mennie. :lol: Frontline, mi?????????? A múltkor kaptak anyuéknál a kutyáink! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Végül is, ha nem marad más, kipróbálom... :shock: :roll: :? :lol: :lol:

Én is léptem szunyni (bár teljesen felesleges, mert két óra múlva úgyis ébredek a vakarózásra). :?
Jó éjt!

Évi

KépKép
kvaszeva

Ja, ma már én is gátmasszíroztam. Megjegyeztem Pati technikáját, hála a részletes leírásnak, ez nem volt nehéz. Meg van leírásom is. :oops: :lol:
Sajnos, én apát nem vonhatom be. Nem kínzom szegényt. :?

Na, tényleg húzom a csíkot, mert a végén még kihullok a fotelből.

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Jimm!
Remélem jobban vagy, aggódok érted, nekem is sűrűn van ilyen a kád mindig jót tesz és magne B6 napi 3 X ha nem fáj épp akkor is szedni kell!!

Kvaszéva!

Végül még sem lesz dokid??? Multkor mint ha megkérted volna a szülésfelkészítőn az a nőcit( nem jut eszembe a neve) gond volt vele?
Borzasztó ez a viszketés!

puszi
Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Pati:nekem első fiam:40+1-re jött,második fiam:39 hétre

Jim:hát igen,elnyomásba leszek ha a nemi elosztást nézzük :wink: de tényleg jó(lesz) :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok, láátom vagy nem szült senki vagy még nem volt ideje sms-t küldeni. :D
Megyek ctg-re, védőnénihez meg dokihoz, csak du vagy este jövök.
Niki, légyszi ha befér ezeket a régi szülés adatokat is vidd be a tábliba (akár a tesókhoz). KÖSZI!!!!!
Gordon 39+3-ra jött.

Jimm,Bosek, remélem jól vagytok.
Pepike, remélem Te is túl vagy a múltkori görcsölős időszakon!

Kép
Kép

mpatr

MZX, én is nagyon szeretnék gratulálni a kisbabóhoz, nagyon ügyesek voltatok!! Sok-sok erőt, tejcsit, nyugalmat a következő hetekre!!!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Nagyon köszönöm az érdeklődést! Aranyosak vagytok!

Mzx! Nagy-nagy gratula a babócádhoz!!!

Kép

Velünk egyébként semmi érdekes. Nyűgös vagyok már hetek óta! Alig várom, hogy kibújjon Réka baba, mert már nehezen bírom a gyomorégést, székrekedést, nemalvást és az itt fáj-ott fáj dolgokat! Szóval magamból is elegem van, nemhogy mást fárasszak - ezért is nem jövök! A másik pedig, hogy a kisebbik fiam épp most érte el a hisztis korszakát, úgyhogy egy nap kb. 20-szor kiborít! Most is csak azért tudok pár sort írni, mert épp tömi a kis pocakját.

Mindenképp jelentkezem, ha valami fejlemény lesz!

Remélem Ti jól vagytok és mindenki nagyon hepi a kismamiságtól! (Csak én vagyok ilyen defektes...)

Minden jót Nektek! Azért a táblát megpróbálom mindig megkeresni és követni, hogy kinek született már meg a babája.
Vendég

Sziasztok!

Pati,
nem semmi, hogy mennyi melót zavartál le tegnap egyhuzamban. Nem arról volt szó, hogy ettől a héttől már szigorúan pihizni fogsz? :wink:

Pumperka,
gratulálok Csengének, nagyon ügyes volt! :)

Csujzi,
hol dolgozik a férjed? Szülésre be tud majd érni a kórházba?

Tegnap este meséltem Apának, hogy megszületett a topik első babája, kicsit frászt kapott. A babaesőben fog szerintem tudatosulni benne, hogy lassan a mi picikénk is ki fog kívánkozni. :)

Melinda

Kép
melinda80

Ódry,
de jó, hogy jelentkeztél! :) Nyűggel, bajjal is lehet ám ide jönni! :wink:

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Évi: eggyütt érzek veled!!!!Én is 2,5hónapig vakaróztam! És azt tudom mondani neked, hogy a LOCOID semmire nem való az nem használ , a fürdető jó, mert illatosok is irritálják a bőrt, de ha elfogy akkor a BABÁnak van olyan terméke, ami nem illatos, amivel tudsz fürdeni és testápolózni magad! Én már a végén azt mondtam, hogy jobb lett volna végig hányni a 9 hónapot(annyira borzasztó). Ja és a szteroidos krémet én sem ajánlom! Egyébként még mindig viszketek én is, de azért, mert nagyon szárítja a bőrőm a víz! Ja és ezért nem is veszek semmilyen kencét a gyereknek sem mert majd gyógyszertárasat íratok a dokinővel! ha nekem ilyen kényes a bőröm akkor nagy valszínűséggel a gy-jé is az lesz!

Tegnap elpakoltam a kórházi cuccokat!!
Le is tudtuk Attilával tegnap a Valentin napot= elvitt vacsizni! Bár én nem tartom ünnepnek!

Jimm: kitartás!!!!!!!!!! Messze van még 03,29. légyszi ne indulj be! pihizz sokat és ne stresszelj!!!!!

Kép
enikoe182

Jó reggelt Mindenkinek!

Örülök, hogy ilyen sok rég nem látott tag jelentkezett, lécci ne tünjetek el megint! :)
Erika, nekem is küldhetsz képet, szívesen segítek a kicsinyítésben. :) Különben azt hittem Te leszel az első a márciusi topikból az ikrekkel. :)
Haga, tényleg nincs még pocakod? Nem akarsz képet feltenni? Kíváncsi vagyok nagyon!
Kissani, remélem Neked is még megfordul a baba! :)
Eszter.eu, nagyon jó lett a pelenkázó... jöhet hozzánk is a párod, mert a komódunkra még hiányzik egy hasonló toldás. :)
Mommy, ez mit jelent... akár 1-2 héten belül megszülethet Joseph? Vagy csak napok kérdése?
Pati, a tegnapi művedet még elolvasni is sok volt, nem hogy végigcsinálni ezt a gigant rendrakást. Mondjuk én is villám sebesen elkezdtem takarítani, de csak a fürdőt, konyhát csináltam meg, felporszívóztam és felmostam mindenhol. A táblázatot meg igyekszem átvariálni, utána feltöltöm. :)
Judit, szerintem aranyos volt a film, voltak benne jópofa poénok. Egyszer biztos meg lehet nézni. :)
Linocs, én is hétfőn reggel megyek CTG-re 9.15-re, ott találkozunk? Előtte vérvételre is kell mennem. :x
Ódry, mi is nyűgösek vagyunk, nyugodtan gyere Te is írni-olvasni, hátha jókedvre derítünk. :) :lol:

KépKép
KépKép
mni

Jim, mi újság? Most látom, hogy még ma nem jelentkeztél... remélem nincs semmi baj, elmúltak a görcsök és a keményedések.

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Úgy látom ez a hidegfront mindenkit megviselt egy kicsit. Tegnap éjjel én sem igazán tudtam nyugodtan aludni. Vagy azért voltam fent, mert pisilni kellett vagy azért, mert nem kaptam levegőt.
Azon voltam, hogy ma bemegyek a tüdőgondozóba, mert hiába fújtam be magam 2X is aszthma spray-vel (amit egyébként naponta 1X szoktam) akkor is csak nagyon nehezen kaptam levegőt, de mikor reggel felkeltem addigra megoldódott a dolog.
Én is elkezdtem összepakolni a kórházas cuccokat és felhívtam a fodrászt, hogy hozzuk előbbre az időpontot amit adott, mert nem biztos, hogy még 3 hétig kihúzom. Tegnap voltam a gyerekorvosnál is lejelentkezni. Olyan jól esett, hogy amikor bementem hozzá emlékezett rám név szerint(gyerekként hozzá jártam, pedig az sem most volt:))
Mindenkinek kitartást! Biztosan tényleg a hülye időjárás is betesz.

Cicuka

Kép
cicuka78

mni: én fél kilencre megyek ctg-re, meg uh-ra. De akkor jól megvárlak, vagy hát majd te? Ugyanis a héten negyed kilenc helyett negyed 10 körül kerültem be a ctg-re... Szóval mindenképp jó lenne találkozni!
linocs

Na sziasztok, még mindenki egyben??? :D Mostantól már úgy kell nekiülnöm olvasni, hogy bármi lehet nem??? :D :D :D

Jim, mi van???

Nekem továbbra is fáj a fejem, ez a harmadik nap, legalább fogyózom :cry: :cry: A valentin napot úgy ünnepeljük, hogy főzök valami finomat, máramennyire a szakácstudományom engedi... :oops: :oops: Lesz zacsis leves (apa kedvence :lol: ), francia saláta, sült csirke, krumplipüré vagy rizs, majd meglátom, mennyire leszek lusta.. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Boldog Valentin Napot Mindenkinek!!!!
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Niki, Linocs, ha ezt tudom én is hétfő reggelre időzítem a ctgimet, de sajna már péntekenként járok
ti voltatok már laboron?

amúgy a front is oka lehet a korai babaesőnek, tegnap végre eljutottam pedikűröshöz (már a lábujjaim sem érem el) és ott mesélték a kozmetikában, hogy a vendégeik közül is vagy 3an szültek a hétvégén, hét elején, valószínű a front miatt.
mzx is írta, hogy nagy tömeg van az Istvánban.

tegnap át iscsomagoltam a kórházi cuccom, most már tényleg csak az hiányzik amit nem lehet előre berakni.

tegnap este viszont kiborultam, a férjem közölte, hogy mivel annyira beindultak a melói (szerencsére persze) így nem tudja hogy egyáltalán egy hetet egyhuzamban itthon tud-e maradni majd velem :( teljesen kiborultam.

mamám már nem él, anyósomat annyira nem szívesen hívnám (akkor ide kellene költöznie, mert vidéken él), a barátnőim persze tudnak jönni, de csak 1-2 órára napközben, de persze akinek gyereke van (és tényleg tud segíteni) az már nehezebben mozdul ki Ürömre
eszterxx, te mesélted, hogy a párod nem tud majd otthon lenni veled, hogy tervezed menedzselni?
és tényleg csujzi, nálatok hogy lesz, hogy ennyit van külföldön a férjed?

én persze mérges is lettem rá (mármint Attilára), mert hiába mégiscsak az első gyereke, neki is jobb lenne itthon, de hát tudom én is, hogy kell a lóvé nyilván.
na nem borítottam rá, csak csendben sírdogáltam magamban...
meg persze ilyenkor jövök rá, mennyire hiányzik a mamám, annyira jó lenne ha még itt lenne ....

azért ma elmegyünk vacsorázni Valentin nap ürügyen - nem mintha sokat számítana, hogy az van - de ugye állítólag aztán a kettesben töltött romantikus vacsiknak annyi egy időre, úgyhogy jobb ha megragadunk minden alkalmat

Pati, tedd fel a fotót a cicáról! :) kíváncsi vagyok!

KépKép
judit18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?