Sziasztok!
Ugy erzem az eletben nem lesz tobb idom.....
Pedig meg el sem kezdodtek fizikalisan a munkalatok atelken...meg csak a papirozasoknal tartunk,de minden nap rohanas...
Kulonkoltozunk Attilatol,most volt a 2. ejszaka kulon.
kevesebbszer kelt,hatarozottan es amikor kelt sem sirt ugy,ahogy eddig.Hanem csak nyoszorgott.
nemtudom emaitt van-e,majd beszamolok a hosszutavu tapasztalatokrol.Amugy elso ejjel szinte semmit nem aludtam,tok rossz erzesem volt,hoyg nem egy szobaban vagyok vele,aggodtam,mitn a fene...de,hoyg min???na mindegy,ilyen vagyok
Vickynek tovabbra si mennek a drukkok!
A kepek nagyon tutik!!!!!!Olyna szepek a gyerekek es egyre szebbek!
Majd mindenkinek irok reszletesebben(ha vmelyik nap lesz idom),csak most gyorsan,ami eszembe jut
Szules:
Na errol en is szivesen beszelek
Mert nekem fantasztikus elmeny volt!
MOndjuk nalunk pl kimaradt a korhazba rohanas "elmenye",mert ugye tulhordtam Attilat es befektetett a dokim,biztos,ami biztos alapon,pedig minden oke volt.Ig ymikor beindultak a fajasok,ott voltam helyebn ,csak at kellett setalnom,hogy szulok
Viszont engem nagyon megnyugtatott,hoyg kiismertem magam a korhzabn,ismertem az arcokat,es a dokimmal is nagyon-nagyon jo volt a kapcsolaom,nagyon figyelt ram, a szules elott is es alatt is.
Igy maximalisan biztonsagban ereztem magam.
Amugy elotte en iszonyuan paraztam a szulestol!
Detto mint ti, a fajdalomtol.
Es azt hittem,hogy en ezt nem fogom kibirni,meg,hoyg alacsony a fajdalomkuszobom.
Ehhez kepest,MINDEN FAJDALOMCSILLAPITAS ES OXITOCIN NELKUL,PAR ORA ALATT MEGSZULTEM A 4 KG-OS KISFIAM.
En, a 165 centimmel es nem tul vaskos termetemmel
Ugy,ahogy a csajok is irtak,az vmi masallapot ott,akkor.Nem foghato semmihez,sem az erzes,sem a fajdalom.
Faj,persze,nem mondom,hoyg nem,de szerintem birhato.
Tolem tobbszor megkerdeztek,hoyg nem akarok e epiduralt,de elutasitottam,meg sem fordult a fejemben,es meg a csaszar is szoba kerult,de azt mondtam,hoyg nem,megszulom.Ereztem,hoyg meg tudom csinalni.nekem ami nagyon bejott,az a meleg zuhany vajudas kozben.Meg a setalas.
Persze az utolso 1-2 ora alatt mar nem tudtam jarkalni,meg zuhanyozni,de addig sztem segit!!Szovala z ilyesmit ki kell hasznalni.
Es en szedtem a homeos bogyokat a terhesseg vegetol es szsules alatt is,sztem az is jo volt.Szulesznot en nem fogadtam,de az egyik legjobb volt az osztaloyn,amikor en voltam,mazlim volt,nagyon bejott o nekem.Segitett homeozni is stb.
Es en is paraztam a beontestol,de az tenyleg semmiseg.Es en meg a burokrepesztestol si feltem...nekem ugyanis nem repedt meg,pedig mar akkor vajudtam par oraja es mivel tulhordtam,meg akarta nezni mara doki,hyog nem kakilt e a vizbe,szoval muszaj volt.Na de azt aztan tenyleg nem ereztem,magat a repesztest.A burokban smemi ideg nincs,szoval nem lehet erezni.
Persze vannak olyan dolgok,amik fajnak,elegge,de en azt modnom,hogy az csak ott,abban a par oaraban lesz rossz,amint kibujik,elszall minden fajdalom!!!!Es az emleke pedig nagyon hamar elhalvanyul,marmitn a fajdalmat egyszeruen elfelejtjuk!!!Jol vane z kitalalva.
Mondjuk en mar ott a szuloagyon azt mondtam,hoyg johet a masodik
Ja es nekem kellemetlenebb volt az osszevarras resze...
annak mar nagyon vartam a veget.De ez is tok valtozo,van aki semmti nem erez belole...
Huu majd meg irok errol is,de most mar irtam egy kisregenyt es nem akaok senkit sem ezzel untatni
Pinkine,
gratula Petikehez
Na majd meg jovok,irni akarok meg sok mident,jokat irtatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja kepet is hoztam gyorsan: