Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Anett, ne parázz, kérdezz rá a dokinál. Sok kisbaba vérszegény, egy ideig Panka is kapott vasat. Ez azért nem katasztrófa :)

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

csajok, Dorka tök éhes volt, megevett 180 ml-t éd tök sokat bukik vissza... nomeg 45 percet aludt bent és 1 óra után álmos... amúgy egyre többet bukik... nem lehet, hogy ezért eszik többet???

Ellenben reggel is jü kedve volt, meg most is...

Ez a bukás idegesít... visszakapjuk kb. másfél hét múlva a régi tápit, at nem bukta ennyire... hátha...

Na viszem ki alukálni, álmában legalább nem bukik... és szerintem most 2.x én is szusszanok egyet, ha sír azt úgy is meghallom...

Jutta

KépKép
jutta

jü=jó
éd=és

ja és a 180 ml az nálunk a nagyon kevés kategória.

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, ne idegeskedj, pár nap alatt biztosan nem lehet baja, de kár naponta mérni szerintem. Kaki napon és utána Nadin is több, mint 10 dekával kevesebb volt az előző heti mértnél, két nap múlva már oké volt a súlya. Az jó, ha kijön a doki, de mérd meg pár nap múlva újból, és az majd biztos megnyugtatóbb lesz. Ez a vérszegénység téma meg...... hát kár egymást paráztatni, de azért jó, ha tudunk róla persze.
A napi összes kajája mennyi most a régihez képest?

Nadin is 2 x 90 ml-t evett ma eddig.
És tudjátok mit csinált hajnali 3-tól 4.30-ig? Na ki találja ki?
Nézte ahogy vasalok :cry: Ha a pillangó elhallgatott akkor szólt, hogy ugyan már húzzam fel, egyébként elégedetten bámult a székéből. Pár napja kezdte ezt csinálni, hogy a hajnali ébredésnél nem alszik vissza.

Én meg ma délelőtt teljesen kiborultam. Tegnap elolvastam még két Rókica féle-cikket, hogy hogyan jöjjünk le a tápiról, meg hogyan szoktassuk vissza a babát a cicire. Szerintem az én idegeim ezt nem bírják. Ugye alig aludtam, de miután Nadin elaludt csak az járt a fejemben, hogy fejnem kell, aztán miután felkelt megpróbáltam cicire tenni a tegnapi kudarcok ellenére, nem ment, tiszta ideg lettem, Nadin is persze, ezek után nem ette meg a lefejt tejet, még idegesebb lettem, elkezdtem altatni, hogy tudjak még fejni, persze nem akart, teljesen túlpörgött, végül két óra nyüglődés után elaludt, de nem cicin, én meg csak arra tudtam gondolni, hogy most apad el a tejem mert már 5 órája nem fejtem, aludt 20 percet, még kész sem voltam ennyi idő alatt a fejéssel, és 11-kor pizsamában nyomtam, se reggeli, se fogmosás.... szóval azt gondoltam magamban, hogy a k@rva életbe nem fogom én ezt csinálni, mert a gyerek megérzi ha idegbeteg vagyok, és ne ő szívja már meg azt, hogy én ilyen béna vagyok.
Szóval lehet, hogy mostantól se cici se lefejt tej... :cry:

KépKép
kertikiri

Zsu:
Csak 1 etetésnél, többnyire este kap sinlacot, akkor 140-160 g-ot eszik meg. A többi csak tápi. Sinlacot napi 1x szabad/ajánlott csak.
Ti mikor kaptatok vasat? Miért? Volt vérvétel is?

Jutta:
doki mit mond a bukásra??? Mert már tényleg nem szabadna neki ennyit. Sinlcot nem irattál??

Lilla:
mai evés 140 hajnali fél3, 7óra 100 ml, 10 óra semmit sem volt hajlandó, 11.30 140 ml, de nagy harc árán. Lehet mégis a torka, mert olyan fájadalmasan evett, szívta és próbálta tekergetni magát.

Timi:
Marci már jól van, én nem, de most ezzel nincs erőm/energiám foglalkozni.

Maltofer:
vettem egyet a teszveszen, ha a doki nem írja fel, akkor saját szakállra adok neki minimálisat. Védőnő szerint baja nem lesz tőle és szerinte is vérszegény ha ezeket a tüneteket produkálja. :roll:
Ő azt mondta, h a talpát nézzem, ha az fehér, akkor vérszegény. Hát az neki... :? Bár lehet, h nem emiatt nem eszik, de jobb lenne, ha kapna kis vasat pluszban.

Kép
Kép
h@jni

Kiri, nem paráztatni akarlak Titeket, no!

De abban a korban vannak a gyerekek, amikor ez a legsanszosabb...

Azonban az is igaz, hogy átmeneti nem evésnek lehet oka a nagy érdeklődés is. Szerintem Nadinnál inkább ez van, ha éjszaka meg hajlandó enni. (ez még mindigígy van???)

És NE készítsd kimagad a fejéssel!!!! Annyit tuti nem ér a tejci!!! Nadinnak leginkább kiegyensúlyozott anyukára van szüksége!

Hajni, te jobban vagy már? És nagyfiú? (na ő már tényleg az és nem is cumizik :wink: )

Jutta

KépKép
jutta

Sinlacot nem rt fel, mert szerinte előbb kellene a főzelék.. hát azt meg lehet én veszek saját szakállra... :?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Már jó régóta nem jelentkeztem de Apa itthon volt 1 hétig és vele töltöttünk minden időt sajna holnap megy vissza dolgozni.

De viszont lenne egy kérdésem remélem tud valaki segíteni.Petrámnak múlthét péntek óta hasmenése van, nem sűrűn naponta 2x hivtam a védő nénit mondta, hogy hagyam abba a hozzátáplálást, oké maradt csak a tápi majd 2 nap múlva felhív, hogy mi a helyzet Petrával mondom neki semmi változás erre ő adjak a Petrának főzeléket /nem is evett még főzeléket/.Na most legyek okos ugye.
második lépésként felhivtam a dokit ő a Normaflort javasolt hétfő óta adom neki de semmi változás.
Most azon gondolkodom mi tévő legyek ha van valakinek valami jó tanács azt szívesen fogadom.
Bocsi,hogy ilyen hossúra sikeredet de egésznap ezen agyalok.

Andi
KépKép[/url]
andi005

no, most meg valami hasmenésféle van neki. :shock: :shock: :shock: Zöld és folyik.... :?

Kép
Kép
h@jni

nekünk most nincs hasmenésünk! Mit szóltok???

Andi, anélkül, hogy tudnám a helyes megoldást felsorolom, hogy nálunk mik voltak, hátha hamarabb juttok előre:

- kinövi (ezt hetekig-hónapokig hallgattuk) :twisted:
- egyen kevesebbet (na ezt hogyan magyarázod meg neki, ha éhes??? még ha mohó is...) :?
- adjunk almát
- adjunk főzeléket (répa pl. fog)
- adjunk Normafloret
- másik doki: adjunk Protexin Restort (olyasmi mint a Normaflore csak spéci csecsemőknek)
- tejcukorérzékeny, ezért kapjon tejcukorszegény tápszert

Most jobb...
Tények: alma / főzelék fog. Nekünk még néha túl jól is sikerült ez az "akció" (pl.:banán) ill. Dorkának fáj a hasa tőle - több a puki :roll:
Nálunk a Normaflore nem jött be, de vki már írta itt, hogy pár nap alatt segített
A Protexin Restore és a spéci tápszer mellett lett jobb ilyen fronton a helyzet (nálunk)...

ÉS elvileg a SINLAC-ot is ajánlják erre (is).

Jutta

KépKép
jutta

Kiri: te hajnali 3-kor nekiállsz vasalni? :shock:
Vagy ez olyan kényszer megoldás volt? Szerintem valahogy muszáj Nadinnal tudatni, h nincs hajnali kelés. De ha te vasalsz, akkor sztem azt látja, h ez oké. Ha esetleg sötétben üldögélsz mellette hajnalban, amikor nem akar aludni? az sem kevésbé fárasztó, de vhogy meg kell értenie, h ez az alvás ideje, nem?
szopi téma: nem tudok semmi vigasztalót írni, engem is megviselne. csak annyit azért, h csak annyit tegyél meg érte, amennyit tudsz vállalni, és többet ne! Sovány vigasz a kiegyensúlyozott anya/gyermek, de mégis így van...
Hogy állsz a csomókkal?

Vilkó tornája egyébként jól halad, látom, h jól fejlődik, de hasazni nem nagyon tud! Nekem kell a karját alá hajtogatnom, és ott tartanom. És én is úgy forgatom, ahogy Jutta írta, minden reggel/este oda vissza a szobában. Meg lepedőben az apukájával forgatjuk a levegőben "tekeredik a kígyó"-ra, és már szépen maga elé teszi a kezét, és nem vágja hátra. Szép lassan megyeget ez...

Pokrócos mutatvány: Pokrócban felém néz, és jobbra balra ringatjuk a "hinta palintá"-ra, aztán előre hátra a zsip/zsupp-ra, aztán fel-le 15-ször. És fitnesz labdán hasazva előre/hátra "ecc-pecc"-re. Azt hiszem a gekkoban is ezek vannak.

KépKép
1macsek

Sajnos hasmenés és vashiány ügyben nem tudok hozzászólni, viszont
Kriszti, NEM vAGY BÉNA. Nem akarok okoskodni, de én ezeket már szóról szóra mind átéltem, Ezt gondolod át: A te, a gyerek és a tej legnagyobb ellensége a stressz. Ezt te is tudod, és gondolsz is rá, de most próbálj meg tényleg, méylen belegondolni. Ha görcsölsz minden csak egyre rosszabb lesz. Szoptass, amikor szopik, fejjél, ha úgy érzed, feszül a melled, amúgy meg próbálj leszakadni a témáról. A tápszer nem méreg, mégha sokszor ezt érzi az ember egy-egy szoptatós tanács után. Amint Nadin megérzi, hogy téged már más foglalkoztat, szépen visszaáll majd ez eredeti rend, úgy mint Móninál is történt.
Ezenfelül, ezt szintén saját tapasztalatból tudom, hogy egy nőnek aki már több, mint 4 hónapja szoptat és akar is szoptatni, felesleges szoptatós füzeteket és tanácsokat olvasni, mert utána mindig 100x rosszabbul érzi magát.
Bocs, ha megint sok voltam.

ukati74

Jutta!

Köszi a választ.
Mi az a spéci tápszer?

Szóval akkor ha a helyzet nem javul akkor mi is elkezdthetünk "kisérletezni" a különböző jobbnál- jobb ötletekkel.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Most csak gyorsan Andi2-nek, mert ebédelek, aztán romeltakarítok, mert szalad a lakás.

Szal. Én nem főzelékkel kezdenék a helyedben, akár mit javasol a védőnő. Nem emlékszem rá, hogy Petra eszi -e az almát. Azt lehetne, meg a kecskemétinek van alma-banán bébidesszertje. Ez is fog.
El :arrow:
De jövök ma még vmikor, nem szabadultok meg olyan könnyen :wink:

Kép
Kép
gabcii

Hajni, mi pont azért kaptunk vasat, ami miatt most Jutta panaszkodik, mert Panka nagyon aluszékony volt, mármint nem aludt sokat, de mindig nyűgös és fáradt volt. Pont előtte voltunk kórházban, igy volt vérképe, és tényleg vérszegény volt. De attól olyan fekete volt a kakija, hogy nem láttam, hogy van-e benne vér, vagy nincs, igy leálltam róla. Most legutóbb a kórházban már nem találták vérszegénynek, igy nem is kell vasat szednie. De most nem is olyan álmoskás.
Miért nem utal be a doki vérvételre??? Még hasmenés is? akkor kellene egy alaposabb kivizsgálás.

Kriszti, ezen én is keresztül mentem. Rókica olyan rendes, hogy tegnap pont azt irtam neki, hogy lelkiismeret furdalásom van, ha nem fejek. De nekem nem fér bele az időmbe, mert Pankával annyit kell foglalkozni. Etetés után kb 2-3 órát van fenn, vagyis mire elalszik és fejni tudnék, az a következő etetés előtt csak 1 órával van. Akkor meg minek? Addigra nem termelődne vissza. Szóval én csak délelőtt fejek egyet, meg néha az esti utolsó után kb 2 órával, ha még birom ébren.
Viszont szerintem ne legyél partnere Nadinnak a hajnali fentlétben, mert nagyon megszokja. Ne szórakoztasd, hanem próbáld visszaaltatni bármi áron. Ha kell, ringasd, cipeld, énekelj, vagy amit szeret. Ha megszokja, akkor igy fog kialakulni a napirendje. Vagy ne okoskodjak? :roll:

Andi005, próbálkozz valami 'fogó' gyümölccsel, pl a banán az megfogja a székletet. Az alma tudtommal nem fog, csak normalizál, szóval azzal is próbálkozhattok. Bébiételben van alma-banán összeállitás pl.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

2 mai kép:

Már majdnem be tudja kapni a lábát, de ruhában nehezebb :lol: Lehet, hogy azért játszik a lábával, mert nincs elég játéka? :lol: :lol: Szegény :oops:
Kép

Pihiszékes vidámkodás
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu és nálatok is kiszúrta a házi doki? És a vérkép igazolta is??
Én meg itten szidom mindig... :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Kriszti:
sztem is fő a nyugalom. Ha tápit kap azt kap. Kapott sok anyatejet és az a lényeg. :)

Andi05:
Sinlac tényleg jó hasmenésre, meg van egy spéci tápszer H25 a neve, az is erre való.

Zsu:
Lillának most 1x volt, ma még nem kakilt, ez már hasmenés amugy?? Mert nagyon folyós volt és zöld... :?
5kor jön a doki, nem tudom, h ad e beutalót vagy vasat... A telefonban nagyon biztosra mondta, h nem az a baj... :roll: Ebből gondoltam, h nem fog. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Panka a gyógytornászs óta ilyen NAGYON ügyes?

És meddig szedtétek a vasat?

Andi, spéci tápin még ne agyalj... próbáld az almát / főzit hátha neki bírja a pocija. Ha 1 kaját ki tudsz vele váltani máris sokkal kevesebb tejet kap és ez is számít (mármint ha laktózérzékeny) + a banán pl tényleg marha jól fog (az érettebb nem annyira) és a sárgarépa is. DE tényleg lassan-óvatosan kezd, az hogy tetszik neki esetleg nem jelenti azt, hogy a hasa is bírja!

Hajni, még az jutott eszembe, hogy van olyan tea (amennyit te összevásároltál tuti otthon is van) amiben van vas. Már nem tudom melyik...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, Zsu:
Ti már rendesen hozzátápláltok vagy csak kóstoltatás van még?

Kép
Kép
h@jni

Andi005. párolj neki almát!Az állítólag fogja a pocit!

Gabci. hát most ,hogy irtad ezt az ujjszopást apósóm is állandóan kiveszi a kezét a szájából.Hogy ne szopja már!Egyszer rácsapok a kezére!

Anyósék jönnek ma jaj de jó hurrá! :?

Hajni. remélem hamar normalizálodik ez a dolog!

voltunk tanácsadáson és 6620 gramm és 64,5 centi!
a szurinál meg sem nyikkant meg is dicsérte a doki bá ,hogy ügyes baba nagyon!
most beborogattam a lábát meg be egy kúp is alszik mint a bunda a játékállvány alatt!
Behoztam a levegőről olyan hűvős volt az arca!
Keze meleg volt de félek nehogy megfázzon megint!
Szürcsög néha!
Most sem hallot a doki semit!

Macsek. akkor ti sem unatkoztok Vilkova!

Timi: hát nem tudom.
De nevezzél majd szavazunk!

Kép

Kép

Kép
mogyoland

Szerintem nagyon hülyén nézünk ki ezen a képen!

Móni: anyós sztori! :roll:
Ha mondhatnál neki egy valamit mit mondanál neki?

Kép

Kép
mogyoland

Hajni, Dorka most csak tápszert kap, mert szelesebb volt hozzátápikor.... :?

De neked megtaláltam a teát:
http://www.milupa.hu/asp/show_milupa.as ... &lng_id=17

Állítólag étvágygerjesztő is! Két legyet... :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Zsu. Panka nagyon édi a lány is már igy emelgeti a lábát meg állandóan nyukál mikor tisztába rakom!
Múltkor majdnem belenyúlt a kakiba!

Kép

Kép
mogyoland

Jutta:
meyik az, mert itt tápszerek vannak. :roll: :roll:

Kép
Kép
h@jni

aha, asszem megvan...
a kékszőlős ugye?? Az elvileg 6 hótol...
De majd veszek. bár csodálkoznék..
Mivel már az alma.citrom sem kell neki. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

a kékszőlős tea.

Jutta

KépKép
jutta

Mogyo:
jó a kép. :)

Zsu:
nagyon cuki Panka. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Most rendeltem Tupperos cumisüveget, csőröspoharat, hátha abból..... asszem Gabcii írta, h abból megissza Ádi a teát.

Kép
Kép
h@jni

Hú most nállunk is elmult a nagy zaba!
160 -200 -ig eszik múltkor még a 200 kevés volt most visszacsökkent egy kicsit!

Kép

Kép
mogyoland

Hajni, nem lehet, hogy a megfázás húzódott a pocijára, és ezért van hasmenése? És a hasfájás miatt nem akar enni?

Kriszta, szerintem sem jó ötlet éjjel elfogadni azt, hogy Nadin nem aakar aludni. Ő nyilván nem tudja, hogy éjszaka van, de te igen! Akkor meg mit vasaltál??? :D Én biztosan nem venném ki a kiságyból, nem kapcsolnék villanyt, még csak nem is nagyon beszélnék hozzá. Legalábbis mi Esztivel ezt csináltuk az elejétől fogva. Kb. két alkalom elég volt neki, hogy rájöjjön, ezért a műsorért nem érdemes fenn maradni.

Nyugodj meg, a tej nem fog elapadni 5 óra alatt. Ha nem jön össze a fejés egy nap rendesen, nem dől össze a világ. Sokkal fontosabb, hogy te nyugodt maradj. És legeslegrosszabb esetben még mindig ott van a tápszer.

Zsu, Panka tündéri a képeken.

Andi, a védőnőd kicsit sem ellentmondásos.... Én a helyedben hagynám egyelőre a hozzátápit, és kérnék egy kivizsgálást és gyógytápszert.

Kép
waterlilly

Hajni, szerintem azért 2 nap alatt ne vásárolj fel egy fél patikát + minden mást ami eszedbe jut!!!

Akkor már amit Zsu ír! Menj el egy gasztroshoz (vkit ismersz is, nem? Marci is volt, ugye?) és akkor nem csak találgatsz... pár napot vársz, ha nem változik akkor valószínűleg nem a torka, ha változik akkor meg nem rohangálsz / vásárolgatsz feleslegesen!

Jutta

KépKép
jutta

Mogyo, tök jó a kép!

Megkérdezhetem, milyen kúpot kapott Ágika? Nálunk is oltás lesz jövő héten.

Kép
waterlilly

és Anettnek igaza van! Lehet bélhuruta a megfázáskor és akkor a diéta segíti a gyógyulást! Tényleg várj pár napot és látod, hogy változik-e a helyzet.

Anett, mi is hajnalban kelünk és én sem akarom, hogy ehhez szokjon... te mit csináltál? a Cumit dugdostad a szájába? Vagy hagytad sírni? Én fél 8-ig cumi, altat, letesz, cumi, altat műsort rendeztem, és mivel csak dumált, gondolom túl éhes nem lehetett... fél 8-kor jött az éhező sírás, no akkor kapott kaját és "hivatalosan" is reggelt hírdettem, felhúztam a redőnyt és lehoztam a nappaliba...
Ebből akkor szerinted rájön, hogy marhára nem kellene hajnali életmódra átálnia?? Este 7-kor meg dög fáradt... Nem lehetne 2 órával elcsúsztatni az altatást és az ébredést is?? :roll:
(nyugi, sírni nem hagyom, csak próbálgatom altatgatni...)

Ja: azért netezek ezerrel mert alszik (már 3 órája) én meg nem merek elaludni (teraszon van) de mást csinálni nincs energiám.

Jutta

KépKép
jutta

Anett: lázcsillapitó kúp valami normapholozin!(nem tudom ,hogy irják)Nállunk mindig kérdi a doki ,hogy van-e!
Mert hát úgye belázasodhat én ha hazaérünk mindig adok neki!
Meg borogatom a lábát!

Hát én is kérdeztem a dokit ,hogy pár napja nem alszik olyan jól a csaj sokszor felébred de nem sir!
Azt mondta ez már valószínű a fogacskája miatt lehet!
Meg mondtam neki ,hogy vettem dentinoxn -gél és ő erre de sok pénzünk van! :shock:
Azt mondja 10 -ből 9 anyuka mondja ,hogy semit nem ér kár volt venni!
De azt is mondja ,hogy hátha nekünk hatni fog!

Jutta: te nem félsz hogy megfázik én mikor érzem ,hogy picit hideg az arca hozom be pedig be van bugyolálva de még is félek ,hogy megfázik!Ilyen téren parázós vagyok ám én is!
Kép

Kép

Kép
mogyoland

Macsek: Harry Potter!Irigyelek ám én most kaptam meg az első részét a névnapomra.Gyorsan elolvastam akkor gyorsan megvettük a 2 részt is és a sogornőmtől meg megkaptam 3 -at.
Meg akciós volt az 5 -rész azt is megvettem!
Na jól van tiszta hülye vagyok!
Tavaly sok pénzt költöttam könyvre legalább 50000 ft.
Nekem ez a hobbim!Talán halotad a Jéghegyek Népe!

Kép

Kép
mogyoland

Hajni: sztem az még nem hasmenés. Mindenesetre jöjjön csak a doki és nézze meg alaposan Lillust. SEMMI teát nem iszik meg?
Kriszti: ugye nem mondod komolyan, hogy hajnalban vasalsz? :roll:
Nem próbáltad, hogy hajnalban oda veszed magatokhoz Nadint, hátha a sötétben és anya közelben elalszik?
Mogyo: nekem tetszik a kép, nem néztek ki bénán rajta.
Zsu: És Pankát, megint a csíkos rugiban láthatjuk :lol: :P
Annyira édesen nevet, mert ez már nem is mosoly. Ügyes a lábemelgetéssel nagyon!
Timi: milyen helyi szépségverseny? ÉN is akarook.
Csajok had rakjam föl még ezeket a képeket, aztán ígérem legalább 1 hétig nem rakok! (mindig Ádika szerepel)
Ujjcumis nagyfiú ( a bizonyíték) :D
Kép
Játék, gyere ide babához
Kép
Anyának itt nagyon tetszem
Kép

Kép
Kép
gabcii

apa játszik ezerrel a csaj alszik én meg hát netezek!

Még jó ,hogy süt a nap!
De itt ,hogy szinte állandóan fúj a szél!

Kép

Kép
mogyoland

Azt vettem észre, hogy amikor elkezdtem az almát adni, akkor nagyobb lett az étvágya. És az addigi hátközépig érő kakit pelenkába-beleférő-re állította be. És kemény lett. (Bocsi :oops: )

Szopi: általában rámcuppan, becsukja a szemét, és szopizik. Régebben, volt, hogy közben büfiztetni kellett, pukizott, sétáltunk, össze-visza cserélgettem percenként a mellem. De írtad, hogy megpróbáltál mindent. Drukkolok Neked!

Én az éjszakai ébredésekben nem látok logikát. azt hiszem Jutta írta, hogy ha egész nap nem eszik"eleget" felébred éjjel enni, nem elég este megtömni. Visszanéztem a táplálási naplót, de nem volt összefüggés nálam, pedig logikus lenne. Ma éjjel is kelt egykor. és farkaséhesnek tűnt... :roll: Megetettem, de sajnos elaludtam, így háromkor került be a kiságyába :wink:

Panka olyan ügyes! Borcsi még nem érdeklődik a lábujja után :lol:

Fordulás. Mi sem forgunk naponta, csak ha mérges a hasán, akkor fordul a hátára. Viszont mindig :!: az oldalán alszik el. Ez remélem, nem baj?!?

Anyós sztori... Nem semmi! És meg sem tudod már kérdezni, hogy ezt miért csinálta!Nekem nem sikerül megjátszani a jófejet, ha nem úgy gondolom :?
De az én anyós viszonyom még csak el sem kezdődött, mivel első pillanattól fogva hallani sem akart rólam, pedig még nem is ismert.

Ágika nagyon ügyes volt a szurival :wink: Nálunk ordítás van. Én is a sírás szélén szoktam lenni :cry: Pénteken megyünk...
Vendég

Mogyo: nagyon nagyon gyönyörű ezen a képen Ágika!!!
És ha nagyon hideg van, kettőbehajtogatott textílpelust tegyél az arca elé, hogy fedje az orrát is és csak a szeme látszon ki.

Kép
Kép
gabcii

Szerintem rakjál csak fel képet én is elég sokat rakok meg Timi is!

Kép

Kép
mogyoland

Gabci a védőnő is meg a doki is rámparancsolt ,hogy semmit ne rakjak az arca elé!

Kép

Kép
mogyoland

Lassan pötyögök...

Ágika ismét szépséges!
Ádi pedig menő-manó!
Vendég

Mogyo!
Most majnem mondtam vmit, hogy mit csináljon a dokid és védőnőd. Bocsi! :D
Mér, mi baja lesz? Max, nem a nagyon hűvös levegőt szívja be!

Kép
Kép
gabcii

Ésssss, elaludt a játszószőnyegen! :D
Mondtam ezzel, vmi újat? :D

Kép
Kép
gabcii

Gömbi: ez is f@sza anyós!
De az unokára sem kíváncsi?

Hát nállunk sem indult rózsásan a helyzet mármint a volt barátom telebeszélte anyu fejét ,hogy én egy tetkos festett hajú sráccal jöttem össze.Hát igaz ,hogy szőkéra volt festve a haja de semmi kül.
Hát mikor hazaértem elkezdte mondani ,hogy ide be sem teheti a lábát .Akkor volt nagy veszekedés!
Na de ma már imádja és mindent megbeszélnek áltlaában még az ő pártját fogja ha van valami!
de nálluk meg anyós azt mondta ha velem szakit akkor oda más nem teheti be a lábát végül is szeret anyósom !Csak nem szeretem ha anyáskodik meg ha elmondok valamit akkor hivja a lányait és elmondja!
Én meg szoktam mondani van nekem szüleim akik pátyolgatnak(de nem nagyon kell)
Tehát nálluk úgy van ,hogy párom a közös gyerek ,anyósom első házasságából van 2 lánya!
Meg apósóm első házasságából van 1 lány(akit ki nem állhatók azt akarta ,hogy szakitsunk majdnem sikerült is neki csak idejében rájöttünk , mert nem tetszett neki ,hogy nem viszzük magunkal mindenhova)

Na ennyi mert meguntok!

Kép

Kép
mogyoland

Gömbi: nállunk apa van rosszul ha a lányt sírni látja!
Láttad volna a fülbevaló lövésnél! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Nállatok szoktak hangosan ásítozni a gyerekek?
Én meg tudom akkor zabálni olyan édi!

Kép

Kép
mogyoland

Andi005: hasmenésre nekünk a lereszelt megfőzött sárgarépa turmix bevált! Kétszer v háromszor kapott szopi előtt, mert akkor tuti megette, és csak max 20-30 ml-t. És egy-két nap alatt rendbejött.

Zsu: Panka nagyon ügyi! Méghogy kicsi baba :lol: Csak halkan jegyzemmeg: A rugiiiiiiiiiii:lol: :lol: vagy ez nem az? Csak fazonra? Kengurusok olyan hasonlóak :lol:

Mogyo: jó a kép! Néztem, hátha vmi poén is van a háttérben, de nem volt... :oops: :lol:

KépKép
1macsek

Hát most nem újitottam be semmit!

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?