Hajni, ne idegeskedj, pár nap alatt biztosan nem lehet baja, de kár naponta mérni szerintem. Kaki napon és utána Nadin is több, mint 10 dekával kevesebb volt az előző heti mértnél, két nap múlva már oké volt a súlya. Az jó, ha kijön a doki, de mérd meg pár nap múlva újból, és az majd biztos megnyugtatóbb lesz. Ez a vérszegénység téma meg...... hát kár egymást paráztatni, de azért jó, ha tudunk róla persze.
A napi összes kajája mennyi most a régihez képest?
Nadin is 2 x 90 ml-t evett ma eddig.
És tudjátok mit csinált hajnali 3-tól 4.30-ig? Na ki találja ki?
Nézte ahogy vasalok
Ha a pillangó elhallgatott akkor szólt, hogy ugyan már húzzam fel, egyébként elégedetten bámult a székéből. Pár napja kezdte ezt csinálni, hogy a hajnali ébredésnél nem alszik vissza.
Én meg ma délelőtt teljesen kiborultam. Tegnap elolvastam még két Rókica féle-cikket, hogy hogyan jöjjünk le a tápiról, meg hogyan szoktassuk vissza a babát a cicire. Szerintem az én idegeim ezt nem bírják. Ugye alig aludtam, de miután Nadin elaludt csak az járt a fejemben, hogy fejnem kell, aztán miután felkelt megpróbáltam cicire tenni a tegnapi kudarcok ellenére, nem ment, tiszta ideg lettem, Nadin is persze, ezek után nem ette meg a lefejt tejet, még idegesebb lettem, elkezdtem altatni, hogy tudjak még fejni, persze nem akart, teljesen túlpörgött, végül két óra nyüglődés után elaludt, de nem cicin, én meg csak arra tudtam gondolni, hogy most apad el a tejem mert már 5 órája nem fejtem, aludt 20 percet, még kész sem voltam ennyi idő alatt a fejéssel, és 11-kor pizsamában nyomtam, se reggeli, se fogmosás.... szóval azt gondoltam magamban, hogy a k@rva életbe nem fogom én ezt csinálni, mert a gyerek megérzi ha idegbeteg vagyok, és ne ő szívja már meg azt, hogy én ilyen béna vagyok.
Szóval lehet, hogy mostantól se cici se lefejt tej...