Új privát üzeneted érkezett!

Apróka!

De mi lesz akkor velünk nyáron a 40fokban, ha az a 6perc megárt a szoliban? Belegondoltatok már ebbe?

Juca mondókáját viszont most, hogy elgondolkodok, lehet, hogy olvastam vhol. Mondjuk Anyumnak is a terhesség/szülés alatt/után jöttek ki az anyajegyei. Nagyon tele lett a háta, és el se múlt, így neki vigyázni kell a napozással. Pedig kreol bőrű!

Juca! Még nem tudom, leginkább attól függ, hogy a munkámmal hogy állok. Hétfőn nem valószínű, mert akkor tervleadásom van, szerdán meg másik vérvételre megyek, úgyhogy marad a kedd és a csütörtök. Talán a kedd lesz a befutó...

panna1
 
 


Remélem Nikivel tényleg nincs semmi gond! Biztos csak nem ér rá netezni. Mit ijesztget minket ez a csajszi?! :twisted: Csak jelentkezzen már!!!! :roll:

panna1
 
 


Mondjatok ötleteket, hol lehet kismama fürdőrucit venni.
Tudom, hogy lesz a Christina MOde-ban de csak márciustól.
Meg van a Kékgolyó utcában egy kismama bolt, de sztem ott nagyon drága, nem?

Egyéb ötlet?

A barnításról: akkor ezek szerint kb 3x kell egy hónapban? Juj az már kicsit soknak tűnik, lehet hogy megőrzöm "csodás" sápadságomat a természetes napsugarakig.
Napozni minden további nélkül lehet, szülész mondta. Csak a pocakot kell letakarni, akár egy egyszerű vékony türcsivel vagy törölgető ronggyal.

Eddig ha bármivel bekentem magam, soha nem barnultam. Így én inkább a délelőtti órákban de kence nélkül napfürdőztem. Most majd meglátjuk.

Pocakfotók: Én még várok pár hétig a fényképekkel, mert annyira még nem látványos.
Ráálltam a mérlegre és nem híztam két hete semmit. Előtte viszont tuti, mert különben nem lennének szorosak a gatyóim :?:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 

 
 

Panna:
Nekünk légkondis a szobánk az irodában, szóval ott elviselhető lesz. Inkább az otthontól félek, mert ugyan régi ház és tartja a hideget, de ha egyszer bemelegszik, akkor viszont nem hűl le estére sem.
Tavaly kinn aludtam a nagy hőségben egy nyugágyon, a kutyim édes-horkolós társaságában, de most nem hiszem hogy az túl kényelmes lenne. Meg amugy is téli gyerek vagyok, nem bírom a meleget. Szenvedni fogunk rendesen. Főleg benn a kórházban....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Panna!

Sajnálom, hogy nem fogunk találkozni, de nekem van egy kiscsajszim, akinek a felügyeletét meg kell oldani, ezért nálunk tuti a hétfő.

Nappal kapcs. a végefelé tuti mindenki inkább az árnyat, meg a vizet fogja keresni, és nem a napot, pláne, aki vizesedik. Ez tapasznyalat, hogy azért 2 in 1 állandó hőemelkedéssel (ugye terhes hő), csak a sivatagi népek érzik jól magukat kis hazánkban.

Nyilván én sem sombreroban fogom nyomni a játszón, de gyanítom azért a fák árnyát fogom keresni inkább, mint a szansájnt. (Bár én tulképp mindig a 40 fokért drukkolok árnyékban, most meg fogok elégedni a 35-tel is :twisted:)

Bocs, hogy csak így beugrabugráltam, már itt sem vagyok. :lol:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Még az elején jelentkeztem be hozzátok, de nem nagyon irogattam. Most is csak azért teszem, hogy szóljak, hogy vegyetek ki a táblázatból nyugodtan, mert mint első alkalommal most is véget ért a boldog babavárás. A 12 hetes uh-on derült ki, hogy már 9 hetesnek felel csak meg és nem él. De nem szomorkodom, mert van egy 2 éves kisfiam, és 4 hónap múlva talán újra nekivágunk:)

Kép
marcusz
 
 



Én is ezt gyanítom., hogy szívesebben bújkálunk majd a napocska elől a vége felé... Mi itt Bp-en a 10. -en vagyunk egy panelban, úgyhogy a nyár nagyon durva tud lenni. Légkondi van ugyan, de az se mehet állandóan... Pécsen próbálunk majd valami tégla-lakást keresni, ott biztos elviselhetőbb a meleg. Én még csak-csak kibírom, de a baba nagyon szenvedni fog. A légkondi meg nem biztos, hogy a legjobb megoldás egy pár napos-hetes gyereknél...
Szóval majd lesz vhogy!

panna1
 
 


Aprooka, ha valamelyik hozzászólásod alatt rányomsz a profil gombra, akkor bejön egy oldal, ahol van egy link, hogy összes hozzászólás keresése vagy valami ilyesmi és ott felhozza a korábbi hozzászólásaid pár sorát, amelyiket el akarod olvasni, arra rá kell bökni és odaugrik a topicban, ahol a bejegyzésed szerepel, onnan meg ctrl+c és ctrl+v.

szuszu
 
 


Húú! Szuszu ezek nagyon durvák! Főleg a Dzsasztin és a Dzsulió, Rikárdó!!! Na meg a Britni se kutya!
Hogy hagyhat ilyeneket jóvá a MTA??? :shock:

Marcusz! Nagyon sajnálom ami veletek történt! A következő babával biztos minden rendben lesz! Az pedig nagyon jó, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz! A kisfiad biztos teljesen lefoglal!

panna1
 
 


Apróka!

Találtam egy oldalt, de az árakról fogalmam sincs : http://www.maganovi.hu/anita/

Valahol még láttam tök jó fürdőrucikat, csak már nem tudom, hol! Ha meglesz, jelentkezek!

panna1
 
 


Marcusz!

Én is sajnálom. Ott a kicsi fiad, ő biztosan erősít. És tényleg, minél pozitívabban állsz hozzá, annál hamarabb lesz kész a szervezeted újra. Nagyon drukkolok!

Szuszu, köszönöm, majd próbálkozom ha lesz egy kis szusszanásom, de nálam most indul be a nap.

Amikor még gyakornokként bíróságra jártam, ott volt egy vádlott, amikor bemutatkozott, szegény bíróval egymásra néztünk, én lebuktam a pad alá, de neki is hirtelen kellett megkötnie a cipőjét a pulpitus mögött:
Lakatos Odüsszeusz volt a vádlott neve.

:lol: :lol:

Azóta ez viszi nálam a pálmát.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Panna!

Ez a Kékgolyó utcai bolt, csak a nevét nem tudtam. Szóval erről kéne többet tudni kicsit. Hogy mennyire drága. Mert ha elérhető, akkor beutazom, de feleslegesen nem autóznék 1 órát a pénteki csúcsban.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Marcusz, sajnálom, ami történt, pedig ma úgy szerettem volna rossz hírek nélkül megúszni a napot!
Tényleg vigyázzatok magatokra csajok!!!

Panna, tök jó a fürdőrucis oldal, van egy kettő, ami nagyon bejön. Ha valaki tud majd árakat, ossza meg velem légyszi.

Apróka, nagyon jót nevettem én is a sztorin. A Lakatos és egyéb hasonló famíliáknál jellemző az ilyen névadási szokás. Pamela és Dzsoki és társai. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
columbine
 
 


ja, és írtam a receptesbe egy jó kis répalevest, sok benne a vitamin, remélem tetszeni fog.

KépKép
columbine
 
 


Columbine- répaleves-nyami, nyami!! Neked muszáj most rögtön megígérned, hogy Te nem fogsz így eltűnni, mint Sniky, mert már nem izgulok, hanem aggódom....
Szóval ígérd meg, hogy legkésőbb péntek 12-ig jelentkezel..holnap mész 4d-re, ugye? :oops:
És asszem még valaki megy holnap....

Kép

Kép
mákszem
 
 


Fürdőruhára még szintén Anitásat találtam itt:
http://www.anita.com/hu/hu/0,1,103,1498 ... s__lang=ru

Az árakat itt sem tudom, viszont van választék :D

panna1
 
 


Lanyané, az a linea negra, ami a köldököd alatt elkezdődött kialakulni. Nekem egészen sötét vastag vonal lett a végére és túlnyúlt a köldököm felett még vagy 5-10 cm-re, de azóta teljesen eltünt. Most megint kezd kialakulni.

Apróka, nem az volt a baj, hogy nem jött fel annyira, mint a fehér kenyér, hanem hogy beesett a teteje, egészen peremet hagyott a szélén. Ráér a recept ha majd eszedbe jut. Ez a tésztasaláta recept nagyon érdekesen hangzik, el sem tudom képzelni , hogy milyen íze lehet.

Down kór: egy ismerősöm mesélte, hogy a barátnője nem fogja megnézetni, hogy Down kóros lesz-e a gyereke, mert szerinte a Down kórosok nagyon kedves emberek. Tapasztalatból mondja, egyik rokona az.

Panna, lesz ez még rosszabb is :lol: de semmi para, teljesen normális, hogy beleszúr köhögésnél, tüsszentésnél vagy egy hirtelen mozdulatnál az oldaladba.

Nyáron a nagy melegben tényleg nem túl jó a pocaklakónak ha erős napsütés éri közvetlenül a mama hasát. Megint csak az a gond, ha nagyon felmelegszik a magzatvíz. Persze óvatosan lehet napozni, amikor nem tűz annyira vagy szikrázó napsütésben még a napernyő alatt üldögélve is barnít a nap (tapasztalat :wink: ) Nekem van egy helyes kismamafürdőruhám. Az alsó rész is kicsit nagyobb fazon, a felső meg olyan mint egy nyakban megkötős top, szóval leér a bugyiig, de a hátam nagy része szabadon marad. A Mammysticben vettem.

Nem tudom mi van ma velem, reggelire egy mekis menűt ettem, ebéd helyett meg egy zacskó sajtos tortillát egy üveg salsaval :oops: Fura egy ízlése van a pocaklakónak :lol:

Marcusz, nagyon sajnálom, ami történt :( jó, hogy ilyen realistán fogod fel a dolgok, de biztosan nem lehet könnyű ezt feldolgozni. Kívánok ehhez sok erőt és hamarosan egy egészséges kistestvért a gyermekednek!
Vendég
 


Mákszem, én is aggódom, nem vall Nikire, hogy így eltűnjön!! Mi holnap 6ra megyünk és ha jól emlékszem, talán Mazska jön utánunk fél 7re vagy hogy, de most hirtelen nem tudom. Mindenképpen írok, valószínűleg, nem csütörtökön este, mert jönnek anyukámék mozizni, miután megjöttünk, de pénteken délelőtt biztosan!
Ma olyan rossz nap van, Zsófi is szegény úgy jött reggel, aztán Marcusz, és Niki is eltűnik, pedig annyira mondta, hogy itt lesz, és nem hiszem, hogy elfelejtette volna.

KépKép
columbine
 
 


Nem nyert, mi megyünk utánnatok UH-ra :D
Vendég
 


A decathlonban is találtam úszódresszt, nem is drágán: http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8 ... 26723622/#

panna1
 
 


Ohh tényleg, bocsánat, mostanában a memóriám, nincs a toppon.

Én igazából remélem, hogy a régi kétrészesem is jó lesz még, és nem kell beruháznom még erre is. Usziba úgysem merek elmenni, nagyon hajlamos vagyok a nyavajákat begyűjteni.

KépKép
columbine
 
 


Én nem tudom ,meddig lesz jó rám az úszódresszem, most még úgy érzem, nőhet bele a pocak rendesen :lol:
Aztán majd látom. Ahogy jön a nyár, biztos egyre nagyobb kínálat lesz fürdőruciból is.

panna1
 
 


Sziasztok!

Ági hova mentek nyaralni?

Mi is gondolkozunk egy ideje, hogy március áprilisban kellene menni nyaralni (később már nem merek, mert nem igazán bírom a repülőt), mivel minden évbe 2x, de néha ha úgy alakul 3x-is elmegyünk tengerpartozni. És mivel a nyár már kiesik teljesen és utána ki tudja, hogy mikor megyünk legközelebb.... :?
Még besuvasztanánk egyet.
Csakhát az a baj, hogy azért olyan helyre mennék, ahol normális az egészség ügy, tehát Afrika, arab országok kizárva, és persze már tavasszal is van minimum 25-27 fok, és azért ne is legyen fél napnyi repülésre. :lol: :lol:

Nincs valami jó ötletetek?????

Kitti

Kép
kollibry
 
 


Mindenkinek csodás napot Lányok:)

Ne haragudjatok, de nem tudtam hamarabb jönni, látom jó sokat írtatok, igyekszem visszaolvasni.

Szóval:

Egyszerűen nem tudom szavakkal kifejezni, hogy milyen szuper volt a babamozi:)))) gyönyörű izgága csöppség van odabent, nemsoká megpróbálok képeket is felrakni.

Kb. 1 héttel idősebbnek néz ki a koránál és nagyon tud pózolni:))) mintha érezte volna, hogy most rajta a sor, mutogassa magát....

sniky
 
 


Viszont megviccelt a kis drágánk, ugyanis a köldökzsinórt a lába közé kapta és ráült, így egyelőre nem tudjuk, hogy a kukiját vagy a nuniját rejtegette alatta:)))

sniky
 
 


Jajj de jó, hogy végre írtál Niki!!! :lol: :lol:
Örülök, hogy minden rendben.
Kiváncsi vagyok a képekre. :lol:
És tervezitek, hogy mikor mentek legközelebb, hogy kiderüljön a kis titka?

Kitti

Kép
kollibry
 
 


Mákszem!
Örülök, hogy segíthettem. Rendszeresen olvaslak titeket és szurkolok mindenkiért, de azért ti csak előbbre tartotok én meg csak figyelek, hogy mit mikor és hogyan fogok az elkövetkezőben csinálni (vagy legalábbis elgondolkodok rajta, esetleg jó tanácsokat olvasok anélkül, hogy kérdeznék), az én mostani problémáimon pedig már ti túl vagytok. Legfeljebb vissza kell olvasni. Azért aranyos vagy és köszönöm. Biztos fogok még jelentkezni.

Üdv és minden jót mindenkinek: Anikó

Kép
Kép
konan
 
 


Szia Kitti:)))

Igen, tervezzük, hogy majd még egyszer elmegyünk, de majd csak a 25-27. hét környékén, hamarabb nem.

Addig meg őrizgesse csak a kis titkát, ha jólesik neki;)
hátha 2D-ben is kiderül a dokimnál, elvégre ultrahang specialista.

Mindjárt küldök egy pár képet:)

sniky
 
 


Hü Nicky, de jó, hogy elökerültél és ilyen jó hírekkel! Végre mindenki megnyugodhat!

Barbi
Vendég
 


Szia Kitti!

Mi úgy csináljuk, hogy május vége felé lemegyünk valahová a horvátokhoz. Akkor már eléggé meleg van, simán fürödtünk tavaly is, meg minden. És autóval is olyan közel van, hogy vissza lehet jönni, ha gáz van. Bár talán idén már sikerül kisrepcsivel, ha meglesz a párom jogosítványa.
Azért szoktunk oda menni, mert búvárkodunk és a homokos partokon, nem nagyon van mit nézni, az olaszoknál szinte mindenhol az van :( így az kiesik, a többi meg már messze van, én nem merem bevállalni pocakosan. De kihagyni nem lehet a tengert nálunk sem :)

KépKép
columbine
 
 


Niki!

Örülök, hogy végre jelentkeztél, és minden oké odabent! Azért mér izgultunk érted! Biztos nagyon jó volt látni ahogy mozgolódik bent.
És milyen kis huncut, hogy így megviccelt benneteket- azaz, hogy nem mutogatta magát :-) Biztos úgy gondolja, hogy azért ne már mindent egyszerre... :lol: LEgalább tartogat vmi meglepit a következő alkalomra is!!

panna1
 
 


Kép


Íme a köldökzsinóros kép:)))[/img]

sniky
 
 


Niki, végre :) már mindenki aggódott értetek!!
Nagyon huncut a kis Prüntyi :), de sebaj, előbb utóbb kénytelen lesz mutogatni :)
Lássuk a képeket :)
És egy picit mesélj a 4DGenesisről. Kíváncsi vagyok , hogy volt a vizsgálat.
De örülök neked :)

KépKép
columbine
 
 


Sniky- NA VÉGRE!!! :D :D :D Már kezdtünk aggódni!! De ezek nagyon jó hírek!!! Bár nem volt szép Tőle, hogy "szándékosan" tréfálkozik itt mindenkivel, hogy mindenki izguljon, hogy mi van a lába között! :wink:

Columbine; Csenge- Péntek de. mindenképp gyertek!

Konan- Azért köszi a segítséget újfent, és mindenképp nézz be hozzánk továbbra is! :D

Kép

Kép
mákszem
 
 


Huu, de jó kép!! :) Milyen tökéletes baba :) Jók a kis virgácsai :)

KépKép
columbine
 
 


aranyosak vagytok, hogy így izgultatok értünk, hálás köszönet!!!!

És bocsánat, hogy nem tudtam hamarabb jönni, restellem....

Készült egyébként egy kb. 35 perces dvd felvétel is, nagyon-nagyon szívmelengető. Elég nehéz volt róla képeket csinálni, mert teljesen bebújt a méhlepényhez, és eleinte alukált:)

na még egy pár kép ízelítőül:


Kép

Kép


Kép

sniky
 
 


Hú Niki! Nekem azért magyaráznod kell a képet! Olyan mintha a két lábacskáját látnám kinyújtva.... De a köldökzsinórt nem látom. Vagyis a kis köldökéből egyből lefelé megy?? Jól értelmezem?

panna1
 
 


Májusben menjetek Tenerifére :) remélem mi is megyünk, három éve akkor voltunk, amikor hat hónapos terhes voltam és nagyon jól éreztük magunkat. Az még nem főszezon, ezért nincs nagy tömeg, de nagyon jó idő volt, sokat fürödtünk és kirándultunk.
Vendég
 


Sniky, jól megvárattál minket. Már csak a képeket hiányoljuk, de részemről nagy az öröm, hogy minden rendben és nagy haspók a hölgy/úr. :-)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


panna,

A legelső képen, igen, ahogy mondod: a köldökéből egyenesen lefelé a lába között:)

A 2. képnél még aludt, hason összegubózva a méhlepény mögé bemászva:)
olyan aranyos, ahogy felhúzta a kis lábait, és mutatja a gyönyörű gerincét.

A 3.-on pedig hasonló pózban mint Pöttömé, ha jól emlékszem: lábak keresztben, kezek a feje alatt:)))

A 4.-en pedig teljesen összegömbölyödve, és a talpa hossza 1,93 cm:)))


Ági, köszi:) mondtam is Fercinek, hogy úgy néz ki a lábait tőle örökli, mert tényleg jó kis virgácsai vannak:))) hihi...

sniky
 
 


na, a hozzászólás előtt nem frissítettem :oops:
nagyon cuki!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


na, a hozzászólás előtt nem frissítettem :oops:
nagyon cuki!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Jaj lányok, ne hadjátok ki ezt az élményt, ha tehetitek:))

nagyon kedves volt a hölgy akinél voltunk, 15 képet ajándékba adott cd-n, mivel ennyire nehéz volt megközelíteni Prüntyőkét, mert így befészkelte magát anyukájához:)

kb. egy órát voltunk bent összesen, mindent végignézett, megmért, magyarázott, szívhangot néztünk és utána elkészült a felvétel:)

sniky
 
 


Nagyon király!!!!
A legjobb a lábas-köldökzsinóros kép, meg ahol a kis gerincét lehet látni. Mi is hasonlót láttunk, amikor múltkor hátat fordított nekünk. Nekem az jutott eszembe róla, hogy Drááágaszáááág :lol:
Persze remélem még kupálódik és hízik rendesen a kicsike ,amíg kibújik!!!!

panna1
 
 


Nehogy félreértsd Niki! A miénkről jutott eszembe :)

panna1
 
 


TÖk jó Niki! Azt hiszem mi is mozizunk majd egyet előbb-utóbb!

panna1
 
 


panna,

dehogy értem félre:)) tényleg olyan..:))))
nekem meg a köldökzsinóros képről az jutott eszembe, hogy azért ült rá, mert túl sok gyümölcsöt kap:)))

sniky
 
 


Nicky,

szuperek a képek és gyönyörü a baba, nagyon formás! Én ha rád gondolok, fiú baba jut eszembe. Olyan jól el tudnálak képzelni fiús anyukaként... Persze lehet, hogy hülyeség.

Sülnek a joghurtos-vajas pogácsáim. Tejföl helyett szoktam joghurtot bele rakni... Kinek küldjek egy kis virtuális rágcsálnivalót? :-)

Barbi
Vendég
 


Köszi Barbi, aranyos vagy:)

Igazából teljesen mindegy, hogy mi van a lábacskái között, úgy imádom, amilyen, csak szeretném előre tudni, hogy mire készüljünk;)

Fúúúú, azt modtad, hogy joghurtos-vajas pogácsa?

azonnal kérem a receptjét:)) !!!!

sniky
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?