Lanyané, az a linea negra, ami a köldököd alatt elkezdődött kialakulni. Nekem egészen sötét vastag vonal lett a végére és túlnyúlt a köldököm felett még vagy 5-10 cm-re, de azóta teljesen eltünt. Most megint kezd kialakulni.
Apróka, nem az volt a baj, hogy nem jött fel annyira, mint a fehér kenyér, hanem hogy beesett a teteje, egészen peremet hagyott a szélén. Ráér a recept ha majd eszedbe jut. Ez a tésztasaláta recept nagyon érdekesen hangzik, el sem tudom képzelni , hogy milyen íze lehet.
Down kór: egy ismerősöm mesélte, hogy a barátnője nem fogja megnézetni, hogy Down kóros lesz-e a gyereke, mert szerinte a Down kórosok nagyon kedves emberek. Tapasztalatból mondja, egyik rokona az.
Panna, lesz ez még rosszabb is
de semmi para, teljesen normális, hogy beleszúr köhögésnél, tüsszentésnél vagy egy hirtelen mozdulatnál az oldaladba.
Nyáron a nagy melegben tényleg nem túl jó a pocaklakónak ha erős napsütés éri közvetlenül a mama hasát. Megint csak az a gond, ha nagyon felmelegszik a magzatvíz. Persze óvatosan lehet napozni, amikor nem tűz annyira vagy szikrázó napsütésben még a napernyő alatt üldögélve is barnít a nap (tapasztalat
) Nekem van egy helyes kismamafürdőruhám. Az alsó rész is kicsit nagyobb fazon, a felső meg olyan mint egy nyakban megkötős top, szóval leér a bugyiig, de a hátam nagy része szabadon marad. A Mammysticben vettem.
Nem tudom mi van ma velem, reggelire egy mekis menűt ettem, ebéd helyett meg egy zacskó sajtos tortillát egy üveg salsaval
Fura egy ízlése van a pocaklakónak
Marcusz, nagyon sajnálom, ami történt
jó, hogy ilyen realistán fogod fel a dolgok, de biztosan nem lehet könnyű ezt feldolgozni. Kívánok ehhez sok erőt és hamarosan egy egészséges kistestvért a gyermekednek!