Sziasztok!
Hát ez se az én napom. Az építőmester reggel fééél 6-kor képes volt becsöngetni, a férjem állítólag tudott róla, csak elfelejtette
Alig morcosan és fejfájósan felébredtem, majd észleltem, hogy a tegnapi tejszaporítás eredményes volt
, és fejnem kellett...volna, ha nem derül ki, hogy elveszett az Aventem gumiharangja
Jól letoltam apáját, hogy biztos ő tette el, a kis rendmániás. Aztán amikor elment, rájöttem, én vagyok a hunyó, de ettől sajna nem került elő az alkatrész
Anyukám a drága, ma délelőtt megvette nekem Pesten, de az botrányos, hogy ezért a kis sz...ért 3000 forintot elkérnek. Ezek után már kicsit nyugisabb lett a nap, csak a markológép itt dübörög az ablak alatt és a migrénes fejecskémet bontogatja
Többgyerekes anyukák, nincs valami ötletetek, mert Timi az agyamra megy? Akármilyen játék van Zsebi kezében, mindent elvesz tőle, nem érdekli, hogy azt ki kapta, mintha minden az övé lenne
Próbáltam már szép szóval, büntivel, de egyre durvább a dolog.
Köszi a múltkori kakicsalogató ötleteket, ma önállósította magát a lyány, alig győztem a takarítást
Így a próba marad legközelebbre.
Maci2, szegény kis nyűgös Roni
A fogzásra a Dentinox gélt lehet kapni recept nélkül a patikákban. Próbáld ki, és ha észlelsz változást a nyügiben, akkor a foga a ludas. Ha nem, akkor nem kell tovább használni, tedd el későbbre.
Én ennél sajna sokkal csúnyábban kancsalítottam, de a Mária utcai szemklinikán nagyon profik. Az orvosomat már nem tudom ajánlani, mert amikor 2 éve voltam nála, már akkor 70 év fölött volt. Ki tudja, mi van vele
Minden esetre, ha téged idegesít a dolog, vidd el orvoshoz, az nem árthat
Mariann, nekem a csütörtök kivételével a többi nap jó, bár a péntek, lévén munkanap, kicsit necces, mert én apa nélkül nem tudok két gyerekkel elmenni Dunakesziig, de talán rendi lesz a férjem, és meglóg a munkából.
Zulu, nem kellett volna ilyen szépen felöltöztetni Macot, és akkor nem szorul háttérbe a lényeg. Nem kisebbítem érdemeimet, nekem azonnal feltűnt, hogy áll a csajszi
Gratula neki!
Nem irigyellek a fárasztó éjszakáért, én beszámíthatatlan vagyok éjjeli alvás nélkül
Viszont szerintem ne keress azonnal pszihodokit a popsilegyintésért, mi is csak emberek vagyuk, és most nem arról van szó, hogy állandóan vered a gyereket. Egy alapból jobban induló napon fel sem tűnik az embernek, hogy a csemetéje hisztizik, vagy rosszalkodik, de leginkább a csemete is sokkal jobb passzban van ilyenkor. Fel a fejjel! Ha ez vígasztal, ma én is összezördültem Timivel, mert mindent lenyúl Zsebitől, hiába játszott esetleg már egy órát azzal a játékkal
Anita, egy jó kiadós pihit kívánok neked, Robinak meg hess-hess hasfájás! Én a Gripe Water papírjáról leolvasottak szerint kísérleteztem, de nálunk nem vált be, mert le se nyelte a kiscsaj
Sofka, örülök, hogy bevált a kendő
Én már kardomba dőltem volna, ha 10 kilót kellene cipelnem.
Nálunk nem lényeg a takarószám, mert reggelre mind rajtam van
Én ugyanis állandóan fázom, a férjemnek meg 18 fokban is melege van
Heppi, nem teccik a zoknim???? Pedig ez idei szerzemény, és én annyira örültem neki. Talán majd 50 évesen átgondolom a zoknitáramat, de még olyan fiatal vagyok
Addig Miki egér, Donald kacsa, Tigris és a többiek maradnak.
Zsuzsi, úgy látom, ma nálatok is borús a hangulat
Sikerült kiszedni a foltokat a szőnyegekből?
Én is szívesen turkálnék cuccokat a gyerekeknek, de ezen a flancos környéken csak újat lehet venni. Az meg olyan uncsi
Régebben még Pesten én is sokszor turkálókból öltöztem (ciki?)
Ari, szegény leszúrt Bori
Remélem, már jobban van. Drukk a csípőszűréshez
Andi, nekünk 4 hónaposan kellett visszamenni csípőszűrésre, szerintem félrehallottad. Újabb beutalót nem kértek, de hát ez vidék. De ha ilyen sokára adnak időpontot, akkor már nem sok értelme. Persze a saját megnyugtatásodra visszaviheted még
Réka, naggyon édes a kis hozzátáplált
Lehet, hogy nálatok a hozzátápi hozza majd meg a várva várt kakitermést. Kitartás
Gombóc, ez szörnyen hangzik
Remélem, azért nyaralni még el tudtok menni.
Tegnap felavattuk Timi kisautóját, bár a pedált még nem éri el, ha húzzák, az is megteszi
És Zsebi közben pihizett a nyugágyon:
üdv
Momo a fejfájós