Új privát üzeneted érkezett!

Íme az új táblázat az első babával! :)

KépKép KépKép
A sötétebb sárgáknak Kiszazsu-val írtunk levelet, hátha újra jelentkeznek... :wink:

KépKép
KépKép
mni

Én is az áprilisak közül olvaslak titeket ..
Hát .. ez komoly :D

Hatalmas Gratula az első babának és anyukájának!!!!
Én április 9-re vagyok kiírva, de lehet beelőzök itt 1-2 március végi kismamit a dokim szerint :D :lol: :lol:
Szalad az idő ..

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Mostmár, hogy itthon vagyok 1 1/2 hete ma jutottam odáig, hogy olvassalak benneteket. Eddig azt hidtem, hogy csupa unalom lesz az életem itthon, de minden napra jut valami tennivaló.

Én is gratulálok Mzx-nek a kisbabához!

Képzeljétek tegnap az egyik ismerősömnek is megszületett a kisfia. Pont 2 héttel a kiírás előtt, de mivel a kórházban látogatási tilalom van ezért majd csak akkor láthatjuk, ha hazamegy. Remélem az apukája azért küld fényképet róluk:)

Én eddig 10 kg-ot híztam (61/71 kg és 168 cm magas). Az én védőnőm azt mondta, hogy ez teljesen normális és egyáltalán NEM sok. Tegnap a nődoki megvizsgált és mindent rendben talált. Zárt méhszáj stb. UH-t nem csinált, de remélem jövő héten fog. Én is minden héten járok NST-re.

Már egészen bálnának érzem magam, főleg, hogy Kispocok elég sokat mocorog, csukklik és eléggé fent tolja a fenekét és a lábát.

Elhatároztam, hogy elkezdem összekészíteni a kórházas cuccokat a hétvétén én is mert nemsokára a 38. hétbe lépünk be.

Kitartás mindenkinek már nincs olyan sok hátra.

Cicuka

Kép
cicuka78

Sziasztok!

MZX!
Szívből gratulálok Laura babához!
Nagyon sok boldogságot kívánok!!!

Hát ennyit a vihar előtti csendről! :lol:

Lányok, teljesen le vagyok döbbenve!
Ez a terhesség nem vicc! Itt tényleg kezdődik a finis és előbb-utóbb mind sorra kerülünk. :? :lol:

Jajj, nagyon izgalmas! Ki lesz a következő???

35+1
Vendég

Szerintem bosek, linocs, aztán mni és eszterxx :wink:
Vendég

Bakker, volt akivel egy napra voltam kiírva augusztus 12-re, én július 30-án kerültem be, 31-én 0:47-kor lett meg a babó. A másik velem egyidőben kiírt lány meg augusztus 26-ig túlhordta! :shock: Lesz még itt sorrendváltozás :D
Vendég

Áprilisiak, tök aranyosak vagytok!!! Eddig ezen nem is gondolkodtam, hogy mi is kukucskálunk egyfolytában a január-februáriakhoz, hogy hol tartanak és mindig rémülettel vegyes izgalommal (én legalábbis) néztem a vonalzójukat, hogy te jó ég, mindjárt szülnek, meg milyen lehet, ha az embernek kevesebb, mint egy hónapja van hátra... aztán most már csak ott ijedezem, ahol már egy számjegyű... na de még 10 nap és az enyém is oda csökken... na, szóval nem elég, hogy Mzx-n sirtam picit, de most már rajtatok is meghatódtam!

Mni, köszi a táblát, olyan jó igy olvasni!!! Meg lehet majd statisztikát csinálni, hogy a lányok tényleg hamarabb jönnek-e... eddig 100% az eredmény :lol:

Na, sikerült a szőrtelenités, a lábamat azért nem volt könnyű, egyfolytában azon gondolkodtam, milyen csúnya lesz, ha közben hányok... de nem baj, végre ember vagyok (régen ilyenkor nőnek gondoltam magam, most elég az ember-bálna is :lol: )!!!!

Na, indulok a dokihoz, aztán irok Moninak is, hogy mindenki mennyire gratulál!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Pepikét se hagyjuk ki, én őt is betenném február végére, lánya is lesz, meg fájni is szokott... nála a betöltött 37 tök jó lenne!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Hát alig vártam ezt a pillanatot.
Amikor a januári topikosok december elején elkeztek szűlni úgy össze szorult a szívem, és potyogtak a könnyeim.
Most nem ezt érzem, inkább egy kis félelmet. "ha hó mi jövünk, beindultunk." Egyre jobban sürget az idő és én sehogy sem álok semmivel.

MZX!
NAGYON NAGY GRATULA LAURA BABÁHOZ! SOK TEJCSIT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!

Istvánosok!
Megy ma valaki szülésfelkészítőre?

Pepike!
Nincs mit, én is anyagot kerestem a szakdolimhoz és akkor találtam rá. A Kárpáti Andreának nagyon jó publikációi vannak a szakdolimhoz. Nem gondoltam volna, hogy gyerekrajzokkal is foglalkozik!

Jim!
Menj a fe...-be. Nem ér ilyen képeket feltenni. Én tizen évesen voltam ilyen csinos és szerintem már soha sem leszek. Ronda narancsbőr stb.

Ki lesz a következő?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Hát, most vagyok csak igazán beszarva!!!! Gratulálok Laura babához!!!!
Kép

Asszem a következő hideg (vagy meleg)front engem is elvisz a vágóhídra, tegnap se sok kellet, végül hatalmas migrén lett belőle, semmit nem aludtam, úgyogy csak gyorsan elolvastam az éjszakai termést, és húzok vissza tespedni... Ja meg betankoltam magamba egy kis citromos nápolyit, hogy tudjak jól aludni... :lol:

Jim, szívesen előreengedek bárkit, ezen a héten még nem kéne szülnöm, jövő héten meg apának lövészet és nem tud lógni, úgyhogy még azt is ki kell bírni!!! :evil:

Na tényleg megyek, mert kiszakad a bal szemem.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pati, tud a telefonod mms-t fogadni? A jóhír mellé lehet képet is mellékelni??? :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Na, nem bírtam ki, és megnéztem a mamanetes táblázatban a fejméreteket, 36. hétre 90-et ír, 95-öt meg a 39. hétre!!!! Na hajrá!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Mni, az adataim, amik hiányoznak :)
65kg induló, 77 (?mondjuk... ) jelenidő, +12kg :? és 167cm :)
köszi

Kép

Kép
kolyok28

Márti, köszi, hogy leírtad a Te faros szülésedet... most már megfordult a babád? A második sima szülés lesz vagy császáros?
Jim, baromi csini voltál a képeken! Köszi a bíztatást a császárral kapcsolatban, mostanában elég sok ismerőssel beszéltem és kiderült a 90% császárral szült. Amúgy én még nem sietek a szüléssel, még össze sincs pakolva a kórházi csomagom és a babaruhákat is csak most mosom. Különben is az orvos azt mondta, hogy február 28-án menjek hozzá legközelebb. :)
Cicuka, örülök, hogy írtál és jól vagytok. Nyugi, ilyenkor már szerintem mindegyikünk bálnának érzi magát. :)

KépKép
KépKép
mni

bosek: pedig te jössz! Érzem! És igen, pepike is februári lesz!

Nekem is rohadtul fáj a fejem. Meg hasmenésem van :shock:

De Laura baba vilárajövetele után a mai nap fénypontja még: kaptam 20 rugót a postástól! Thank you Police!!!!!! Méghogy a rendőrök nem intézkednek gyorsan! Ráadásul már hétfőn itt volt a pénz, csak nem hallottam, hogy kopogott a pali.Tűkön ülök, mikor jön Milán és lakatot teszek a számra, hogy fogom kibírni, hogy ne szóljak be az apjának, hogy hol a többi 100 ezer?!

kolyok: mesélj a svájci kórházról!!!!
Vendég

Sziasztok,

először is hatalmas gratula az első kis babókának!!!!!!!!! Kívánok sok-sok egészséget a mamának és a babának is.

Mi most jöttünk dokitól, a baba méretei alapján(94 mm) 36 hetesnek felel meg!!!! Remélem nem is várja meg a 22-ét, mert mi már nagyon várjuk. Csak egészséges legyen.

KépKép
bnesz.eva

Annyira feszül a hasam, rohadtul fáj. Nagyon kemény! Üljek bele egy kád vízbe? Mit csináljak? Remélem csak a hasmenés miatt, meghogy várom a fiam!
Vendég

Gartula MZX!!!És sok tejcsit Laurának!!!

Jim:úgy emlékszem neked is nagyobbra saccolták a babát,ugye??Ki tudja... :wink: :wink: Azért a meleg kád víz nem árt.Ha attól elmúlik,akkor csak jósló,ha nem.... :wink:
(a hasmenés is lehet egyébknt szülési tünet)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

MZX! Nagy nagy gratula Laura Jazminhoz! Sok boldogsagot, egeszseget es tejcsit! Kivanom, h a kishercegno tegye boldogga eletetek minden percet :D :D :D !

Bosek! Azert mg varj a szulesre olyan egy hetet, mert ennyi babat nehez lenne feldolgozni :) !

Eszterxxx! Bevagy pakolva? Meg van 2napod :)! Azt hiszem, h elkezdek keszulodni, mondjuk meg van min 2hetem, de ez a csigatempo!

Jim! Irto sexy vagy azokon a kepeken :wink: ! Par honap es ismet ilyen leszel :) ! De most is gyonyoru vagy, csak most a kismamik kozott :) !

Mni! Koszi, h javitottad a tablit! Amugy szerintem se kockaztasd a normal szulest, csak ha megfordulna a baby(amihez nagyon szoritok :) ), itt azt mondta a dokim, h elso gyereknel semmi esetre sem vezet le normal szulest faros gyereknel, mert az meg ok, h a popsi, labacskak kijonnek, de nem lehet tudni a fejecskerol itt meg semmit, igy biztos ami biztos a csaszar ebben az esetben sokkal jobb megoldas es szerintem az a legfontosabb, h te es a babad egeszseges legyen! Szoval minden rendben lesz :) !

En mindig ugy kepzeltem, h a szules elott mar hetekkel rosszul leszek, stb.. anyukam ma reggel vilagositott fel, h neki semmi jele nem volt, csak mikor mar megindult a szules es ezt Mzx is bizonyitja :) !

Kép Kép
rima

Jim, irány a kád!!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim, Neked azért még van időd! Még szerintem minimum 2-3 hetet ki kell bírnod! Remélem csak az izgalom miatt lett kemény a pocid! Amúgy én is nagyon beparáztam... sőt Feri is! Már fel is hivtam a hivatalt, hogy du. bemegyünk a házassági anyakönyvi kivonatért meg elmegyek a gyógyászati boltba még a hiányzó cuccokat megvenni.

KépKép
KépKép
mni

KÖSZI AZ ÉRDEKLŐDÉST NAGYON RENDIK VAGYTOK!
MÁR ALIG BÍROM MAGAM VONSZOLNI AZT HITTEM MÁR ILYENKORRA MEGLESZNEK A MANÓCSKÁIM!PÉNTEKEN MEGYEK A DOKIHOZ ESTE AZT MONDTA MINDENT MEGBESZÉLÜNK!
HETENTE JÁROK NST-RE.OTT IS MINDEN RENDBEN .MINDENKI CSODÁLKOZIK HOGY IKREKKEL MILYEN SOKÁIG BÍROM.DE MÁR BEINDULHATNA A DOLOG MERT MÁR CSK NYÜGLŐDÖK.NAGYON NEHEZEK!16KG -T HÍZTAM AZT MONDJÁK AZ NEM SOK!NA MINDEGY.

erika1

Még olyan kérdésem lenne, hogy tényleg 30 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell? Van aki azt mondta nekem, hogy nem. Akkor még az okmányirodába is be kellene menni?

Kép
cicuka78

Tényleg, 30 napnál nem régebbi kell, de az Önkormányzaton adják ki, ahol az esküvő volt. :)

KépKép
KépKép
mni

MZX: GRATULÁLOK A KISLÁNYHOZ, JÓ EGÉSZSÉGET, HOSSZÚ ÉS GAZDAG ÉLETET KÍVÁNOK NEKI!

wow, csajok, beindultunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juhéjjjjjjjjjjjj!!!!

Mondjuk mzx-nek sajnálom, hogy nem láthatom többet a pociját, olyan édi volt... :roll: de majd mutogatja a lakóját!!!

ÁPRILISIAK!! Én már a novemberieknél paráztam, mindig lestem az éppen aktuálisakat, a legjobb, hogy most már nem parázok... de köszönjük a drukkokat és mi is drukkolunk mindannyiotoknak!!

Jimm, ne mutogasd a segged!!!! :lol: :lol: :lol:

Ügynöknő, de, banya vagyok.

KEDVEM TÁMADT SZÜLNI!
de a gyereknek nem. mindegy. annyi a dolgom még a héten ne jöjjön.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Lányok, nagyon megijedtem! Viszont a meleg víz csodákra volt képes, most jobban vagyok. Még mindig kemény, de nem fáj fél percenként. Mindenestre most el kezdtem nagy hévvel pakolni, mosni. Én tuti nem fogok Pécsre lemenni az Önkormányzathoz házassági kivonatért. Milyen hülyeség ez, itthon van az eredeti kivonat, miért nem jó az nekik?! Milán közben megjött, olyan aranyos, tiszta izgatott, segít pakolni. És igen, hiába nagyobb a pocakom lakója, maradjon még bent, nem akarok februárban szülni, márc 1-8 ig OK.
Vendég

Mzx!
Gratulálok én is, sok boldogságot, egészséget, vidámságot, tejcit, szóval minden szépet és jót nektek!

Viszont én egyre jobban be vagyok tojva.... És szó szerint: két napja hasmenésem van, és valahol azt olvastam, hogy szülés előtt a szervezet így készül... Én tényleg azt szeretném, ha márciusi lenne Fruzsi!!! Március első hétvégéje a cél! A Nők Lapja Cafén is szoktam irogatni a márciusi babavárókhoz, ott már 3 baba született meg 18, 19, 11 nappal előbb, jó mondjuk ők inkább februári babavárók voltak...
Ja és napok óta nagyon nyugodtnak érzem magam, minden el van intézve... Szóval én átadnám a sorban a helyem bárkinek, aki arra vágyik ;)
linocs

Jim:akkor ez tuti jósló volt :wink:

(Amúgy én is örülök, hogy nem a Schobert nyert tegnap!Nem semmi 90kg-ot fogyni.....)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny: habár nem láttam, de én is nagyon örülök! Remélem, meg is tartja István a súlyát.[/b]
linocs

Csajok, megint fájok!!!!!!!! Mit csináljak, kezdek nagyon-nagyon parázni! Feküdjek le? Mikor múlnak el ezek a jóslók? Mert nekem Milánnál nem voltak, sőt, semmi nem volt, csak oxitocin után. Azt azért érzem, hogy most ez nem ugyanolyan, de akkor is idegesít. Vki mondjon vmi okosat :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jim: nem tudod felhívni a dokid, vagy a szülésznőd, vagy a védőnőd?
linocs

linocs, nem akarok vaklármát, próbálok lazítani. Ha estig nem múlik el, hívom a dokit. Bevettem most 2 Mg-ot, és lefekszem kicsit. Most utánajártam a neten, hogy meleg víz, vagy alvás kell. HA el tudok aludni, nincs baj. Szorítsatok.
Vendég

Jim: a másik ötletem ez lett volna: alvás, MagneB6 duplán. Drukkolok, hogy sikerüljön pihenned!!!!!!
linocs

Jim, mérd, hogy mennyi van a két fájás közt! Rendszeresek kellenek hogy legyenek, ha összevissza vagy mozgás/viz hatására változik, akkor az joslófájás és nem szülési...

Kép

KépKép
eszterxx

Mzx ujabb sms-e:

" Teltház van, órákig egy vizsgálóban vártam, egy öt ágyasba kerültem. Szombaton lehet hazamenni, majd irok. Köszönjük a gratulációkat! RÁspoly a nyelve, úgyhogy a szopi nem egy leányálom..."

Csajok, ha valaki szülni megy, Móniról lehet példát venni és ilyen szépen üzengetni. Szegény, ott unatkoztam a kórházban két órát, úgyhogy bombáztam az üzenetekkel... és ne tudjátok meg, az Istvánba tényleg csak kinaiak meg kisebbségiek járnak...

Ja, és volt UH is, az arcát nem mutatja, a fejméretre emlékszem fejből, az 107 volt... a végén súlybecslésre 3400-3600 gramot adott ki, de a doki meglepődött, hogy csak ennyi??? Nekem ez is elég lesz, köszi!!!! Pláne ha még benn marad egy hónapot... huhhhh.....

Kép

KépKép
eszterxx

Helló Csajok!

Meglepődtem, amikor elkezdtem olvasni a mai termést! Pedig tudtam én, csak nem sejtettem! :lol:

GRATULÁLOK MZX!!!!!! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET, SZERETETET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!
Nem gyengén éreztük mi ezt, hogy így fog történni....

Kép
pété

MZX!

Nagyon nagy gratula Nektek és nagyon sok boldogságot a babóhoz!

Várjuk ám a szüléstörténetet!!!

Eszter

Kép
eszter.eu

Látom, nem csak én vagyok úgy, hogy kirázott a hideg, meg elpityeredtem magam, amikor olvastam Eszter üzijét! :oops:

Kép
pété

Sziasztok!

Én is gratulálok és várok a "csatlakozásra", bár egy picit még várnék...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Jim, Pati, Márti!

Nagyon köszi a bókot, de a jelenlegi bikinis képemet nem tenném fel szivesen. Azok a "túrószerű" combok és fenekek... Nem baj, tegnap azt olvastam, az az ideális, ha a szoptatós mamán van 2-5kg súlyfelesleg, mert akkor lesz ideális összetételű a tej. Jó ideológia, nem :lol:

Jim!

Még ne tessék szülni! Márciusban ráérsz.

Nekem napról-napra jobban fáj a szeméremcsontom és környéke. Mintha túlnyujtottam volna, pedig nem is tudok nyújtógyakorlatot arra a tájékra. Ma reggel elmentem úszni, és lássatok csodát, vízben semmilyen fájdalmat nem éreztem. Lehet, hogy minden nap kéne mennem pancsizni :roll:

Ti még vezettek?
Nekem már annyira nem esik jól. Állandóan a tükörből kell parkoljak, mert húzdik a hasam, ha hátrafordulok. Stresszre keményszik a pocim, és ami a legrosszabb, a koncentrációs képességem a béka sejhaja alatt van.

Felteszek egy képet a pelenkázónkról. Együtt ötöltük ki Kristóffal, aztán ő fülig érő szájjal megvalósította. Olyan aranyos kispapa. Komolyan kismamás tüneteket mutat lelkesedésben, érzékenységben :)

Kép

Kép

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

MZX, gratulálok Neked és Laurának és minden jót kívánok!

Mni, az én bébim sem talált még rá a helyes irányra, de azt mondta a dokim, hogy majd megfordul. Legyen igaza, mert a faros szüléstől én is parázok, hiába a harmadik. Én azon a részén nem tudok túllépni, hogy ebben a helyzetben a köldökzsinórnak mindenképp a fej mellett kell áthaladnia és mi van, ha kicsit tovább nyomódik a csontos részhez?
Amúgy nem értem magam, mert anno a szülészet gyakorlaton a faros szülés volt az egyetlen, amikor anyuka hang nélkül, gond nélkül szült.

Tand, nekem mind a két gyerek most decemberben (karácsonykor) volt bárányhimlős, és csak annyit kérdeztek a gyerekorvosnál, hogy "ugye több van még hátra, mint egy hónap?". Mondtam igen, úgyhogy nem részletezték a továbbiakat.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Sziasztok!

Megint az oldal tetejére került a tábla és így rögtön megláttam a jó hírt!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Mzx, teljes szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!

És hiába van még 5 hetem, és hiába hordtam túl Alexát, kérem szépen, pánikba estem!!! Kép

Még semmit sem vettem meg a kórházi csomagomba! :shock: :shock: :shock:
Azt gondoltam, ráérek március elején. Lehet hogy mégsem??? :roll:
Vendég

Mzx!!!!!!!!!!

Fogadd hatalmas nagy Gratulációnkat!!!!!!!!!!
Jó egészséget kívánunk nektek, és sok sok tejcsit!!!!!!!!!!!!

Húúúúúúúú Csajok!
Ez nem semmi!!!!
Reggel még írtam, hogy bele sem merek gondolni, hogy Eszter, és
Mzx mindjárt szül....... erre a következő beírás, hogy megszült!!!!
Gy. Anitához mentem éppen és Ő mondta, hogy megszült.........
Hirtelen el sem hittem!!!!!!!

Jupiiiiiiiiiii!!!! Ki lesz a következő???????

Mni!
Úgy néz ki, hogy most fejvégű!
De jövőhéten lesz egy Uh, és ott kiderül, mennyire vékony a hegg vonal!
Ez a döntő! Sima v. császár?????

Jim!
Hogy vagy???????
Vendég

Küldöm ezt a kis verset első Anyukánknak, Mzx-nek, de természetesen az utána sorban következőknek is, sok szeretettel!
Kép

Azért mert szerettek, jöttem a világra.
S lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek engem igaz szeretettel!
A kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember!
Vendég

Sziasztok!

Mzx
Hatalmas gratula Laurához, jó egészséget és sok boldogságot kívánok!!!!

El sem hiszem, hogy elkezdődött a baby-bumm!

Kissani
Köszi az infót a bárányhimlőről! Beszéletenm a védőnővel, aki szintén megnyugtatott, hogy nem gáz ilyenkor, főleg ha én már átestem rajta.

Kép
tand

Sziasztok!

Mekgaptam az üzit... :oops:

MZX nagy nagy gratula a kislányhoz, a lehető legjobbakat kívánom minden téren!

Jim :)
nekem azt tanácsolta a doki, hogy ha fájok, hirtelen meg kell inni fél liter vizet, mert a kevés vízfogyasztás is okozhat fájást!!! Nekem akkor bevált! Amúgy meg pihi, magnézium...

Házassági akvi kivonat...
3hónapnál (90nap) nem lehet régebbi.
DE van ahol elfogadják az eredetit!!! Nálunk pl.
Vagy kérhetsz a házasságkötés helyén az anyakönyvezetőtől egy úgynevezett hatósági bizonyítványt, melyet az eredeti ház.akvi kivonattal együtt el kell hogy fogadjanak a kórházban! Erre ráírnak minden lényeges adatot, és egy szöveget:
"A hatósági bizonyítványt fent nevezett kérelmére, Gyermek születéséhez csal.állapot igazolás célból, a hivatkozott anyakönyvbe bejegyzett adatok alapján / a hivatkozott anyakönyvi bejegyzés alapjául szolgáló iratok alapján adtam ki."
Ezt akár telefonon is kérhetitek :)

Mi még egyben vagyunk, sokszor jósolgatunk, doki szerint előbb meglesz a bébi :D Pocakom még szinte semmi mindig, ezért a doki alaposan átmérte a babót, hogy tényleg akkora-e, amekkora. A hosszú derekammal magyarázta a pici pocit :)

A táblázatba néhány adat...
szülés várható időpontja: 2008.03.09.
szülés helye: Komárom
tesó nincs
most tartok plusz 10 kg-nál
magasság: 173 cm
és a nevem: Gabi
Vendég

Itt vagyok, ragyogok...! :)
Nincs semmi komoly baj, csak nem akartalak benneteket terhelni a nyűgjeimmel, hiszen eléggé zűrös napokat éltem át a kiütéseim miatt. Gyakorlatilag végigszenvedtem a hétvégét. Alvás nélkül, folyamatos viszketéssel, aggódással Botondért, ezért bőgéssel teltek a napjaim. Csoda, hogy nem akartam írni?!?! Viszont néha igazán jót derültem rajtatok. :lol: Ma sikerült bejutnom a bőrgyógyászatra. Hétfőn reggel is megpróbáltam, de nem néztek meg, mert nem vittem "sürgősségi" feliratú beutalót. Ezt tegnap beszereztem a nőgyogyitól, tehát ma nagy kegyesen megnéztek. A diagnózis: terhességi ekcéma. Nem múlik el, majd csak a szülés után..., ha így lesz. :roll: :? Addig is csak és kizárólag mosakodókrémet használhatok, szedhetek homeós Apis Mellifica 15CH-t amilyen gyakran csak szükséges, illetve kaptam egy steroid tartalmú krémet, amivel naponta 2x kell vékonyan kennem magam.

JIM! Ne aggódj, rossz pénz nem vész el. :wink: Te írtad az ekcémát. Neked terhesség alatt jött ki, és utána nem múlt el vagy már korábban is megvolt? Mi van a keményedésekkel? Jobban vagy???

MZX! GRATULÁLOK NEKTEK ÉS CSODASZÉP ÉLETZET KÍVÁNOK A KIS LAURA JÁZMINNAK!

Ez fantasztikus! Kicsit én is betojtam a hír hallatán, és sürgősen elkezdtem összeírni a még hiányzó dolgokat. :shock: :roll:

Szerintem a következőkben benne lesz Pati is. Ne felejtsük el, hogy ő is nagyon március elején van, és ő a következő a sorban, aki a második babáját várja! :wink:

PATI! A hétfőt még nem tudom biztosra, mert lehet menni kell hétvégén Békéscsabára, és nem jövünk vissza csak kedden, de előtte mindenképp szólok! :)

ESZTERXX! Nincs dokim, és úgy döntöttem, hogy nem is lesz, csak szülésznőm, marad az ügyeletes. :? Majd meglátjuk, jó-e a döntés. :roll:

MÁRTI! Nagyon-nagyon szép menyasszony voltál! SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Most megyek vakarózni. :lol: :lol: :lol:
Majd még jövök.

Évi

KépKép
kvaszeva

Mzx!!!

Hát mindenkit beelőztél drága............ Kívánok sok-sok boldogságot nektek, rengeteg tejcit, és békés éjszakákat!

És innentől fogva akármelyik nap érkezhet akárkinél szinte egy-egy új babácska!!!
Juppppíííííííííííííííííííííííííí

Ui.: Pati! De vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, bár nem készlet csak egy darabos, de rendszeresen szoktuk volt használni, bármostanában apácska már igencsak hanyagolja a szexet, ezzel meg megy az agyamra teljesen........... Annyira nem érzem magam nőnek............ :( :cry:

Utóui.: Mindent elintéztünk az esküvőre!!! Mindent......... El sem hiszem! :)
Vendég

ESZTER MEGKAKPTAD A KÉPET?LETUDTAD KICSINYÍTENI?
KISANI MI A HELYZET?

erika1

MZX

Sok szeretettel gratulálunk!

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?