Itt vagyok, ragyogok...!
Nincs semmi komoly baj, csak nem akartalak benneteket terhelni a nyűgjeimmel, hiszen eléggé zűrös napokat éltem át a kiütéseim miatt. Gyakorlatilag végigszenvedtem a hétvégét. Alvás nélkül, folyamatos viszketéssel, aggódással Botondért, ezért bőgéssel teltek a napjaim. Csoda, hogy nem akartam írni?!?! Viszont néha igazán jót derültem rajtatok.
Ma sikerült bejutnom a bőrgyógyászatra. Hétfőn reggel is megpróbáltam, de nem néztek meg, mert nem vittem "sürgősségi" feliratú beutalót. Ezt tegnap beszereztem a nőgyogyitól, tehát ma nagy kegyesen megnéztek. A diagnózis: terhességi ekcéma. Nem múlik el, majd csak a szülés után..., ha így lesz.
Addig is csak és kizárólag mosakodókrémet használhatok, szedhetek homeós Apis Mellifica 15CH-t amilyen gyakran csak szükséges, illetve kaptam egy steroid tartalmú krémet, amivel naponta 2x kell vékonyan kennem magam.
JIM! Ne aggódj, rossz pénz nem vész el.
Te írtad az ekcémát. Neked terhesség alatt jött ki, és utána nem múlt el vagy már korábban is megvolt? Mi van a keményedésekkel? Jobban vagy???
MZX! GRATULÁLOK NEKTEK ÉS CSODASZÉP ÉLETZET KÍVÁNOK A KIS LAURA JÁZMINNAK!
Ez fantasztikus! Kicsit én is betojtam a hír hallatán, és sürgősen elkezdtem összeírni a még hiányzó dolgokat.
Szerintem a következőkben benne lesz Pati is. Ne felejtsük el, hogy ő is nagyon március elején van, és ő a következő a sorban, aki a második babáját várja!
PATI! A hétfőt még nem tudom biztosra, mert lehet menni kell hétvégén Békéscsabára, és nem jövünk vissza csak kedden, de előtte mindenképp szólok!
ESZTERXX! Nincs dokim, és úgy döntöttem, hogy nem is lesz, csak szülésznőm, marad az ügyeletes.
Majd meglátjuk, jó-e a döntés.
MÁRTI! Nagyon-nagyon szép menyasszony voltál! SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!
Most megyek vakarózni.
Majd még jövök.