Sziasztok!
Mazsi!
Fantasztikus volt az élménybeszámoló!Nagyon jók a képek, köszi!Sikerült már viszaállni?
De édes Lea a zöld ruciban, csattal!Ma Emilinek is csináltam copfot.
Sági!
nagyon édes a kis Márk!Gratula az anyukának, sok boldogságot , jó egsészéget a családnak!
Nanica!
Spenyát lehet dinsztelni is, és főzni is, én kevés olajon nagyon pici vízzel főztem/pároltam.
Viszont nem tetszett neki, ma ette a 2. felét, de csak nyammogta, láttam hogy nem esik neki jól, nem is erőltettem.Evett utánna egy üveg őszishusist, de később egy kicsit kihányt a spenótból>csak zöld volt, sárga kaja nem volt benne.
Így most egy ideig szünetel a spenót, amúgyis alig bírtam kivakarni a foltokat.
Helga!
Áronnak boldog hófordulót, és névnapot így utólag is!
Sóskát még nem adtam neki, de nem is mostanában fog kapni, az eklég savanya lenne neki, és csak cukorral , meg tejjel lehet rajta javítani, más változatot nem ismerek.
Timi!
Boldog hófordulót Lillusnak is!
Ügyes az ácsorgó Lillus, Emili is hasonlóan nyomja, ha elefeldkezik magáról akkor elszöszmötöl állva kapaszkodás nélkül is, aztán jön a farmotor, ami lehúzza.
Kilók nekem most kezdenek lemenni, pedig már rég nem szoptatok.
Lin!
Aranyosak a képek, főleg a cupákos tetszik nagyon!
Ágiboldi!
Gratulálok a te uncsitesódnak is!Sima szölés volt?
Nem semmi.
Ditke!
Gratula Tominak is a járáshoz!!
Május!
Kele is nagyon kis ügyi!Emili is volt ma dényes tornán, de volt ami fájt neki, jól megnyúőzták, de muszáj.
Lora!
Aszta, de kis ügyis szald Brigi!
Emili is épp a bal felső 2esét növeszti, már nagyo fehér az ínye.És ő is étvágytalanabb.
Ria!
Nekünk is ezt mondták a tornán, hogy vegyünk most Siesta cipőt, hogy abban tanuljon meg járni.
Viszont ezt csak egy ember mondta, a drnő meg azt hogy elég ha már járva közlekedik, mert
a mászásban meg akadályozhatja a cipő.Én is ezért dilemmáztam hogy akkor vegyek vagy ne, de még nem vettem.
Embergyerek fel van véve az első 3 rész, szombaton veszi a dvd a másik 3at.
Dana!
Nekem 32, Emilinek 3.
Ma voltunk tornán, utánna pedig bementünk egy játszóházba.Nagyon tetszett nekem, meg Emilinek is a gyerektársaság!Csak úgy kapkodta a fejét!Bár 1 éves kortól ajánlott, de bemehettünk, de minden gyerek már járt, egyedül Emili mászott.És ma zenebölcsi is volt, egy nő citerázott, meg énekeltünk.Tök jó volt!600 ft/óra.És volt egy édes jelenet:Emilinek az egyik 22 hónapos kisfiú akart egy puszit adni, erreföl Emili jól pofon vágta!
Nehogymá' akárki csak úgyni lesmárolja!Naggyon helyes!!!Ne is hagyja magát!
Remélem 16 évesen is ilyen lesz!
Na eddig jutottam.