Új privát üzeneted érkezett!

timo
a táblicskuk szerint zöldbabot 10-11 hónapos kortól már lehet adni

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi: Nagyon jó helyen voltatok. Szerencsére nem nagyon volt Alexa féltékeny, mindig egymás játékával játszottak.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Na, még itt vagyok, kel a kalácsom, addig ráérek! :) :)

Róki!
Szerintem is nagyon jó lett a szöveg, el is mentettem magamnak! Még jól jöhet! :D :D

Lora!
De ügyes Brigi! Tisztára, mint a nagyok! :D :D :D

Ria!
Nektek is ugyanúgy kell kreditet gyűjteni, mint az orvosoknak?
Gondolom örültél, mikor láttad Benit oldalra lépegetni, még akkor is, ha segítséggel! Ezek tök nagy dolgok, én minden újnál meghatódom, amit Lillus csinál! :) :)
Holnapután szülinap! :D :D :D :D

Mazsi!
Éjjel én is hajlamos vagyok a kisebb ellenállás irányába mozdulni. Pl. az az elv, hogy hajnal 4-ig nincs szopi. De ha 3-kor felébred Lilla és nem alszik vissza 10 percen belül cumival, akkor megciciztetem. :oops: :oops: Pedig már úgy unom! :oops: :oops:

Csajok!
Vajon a szopi abbahagytával (jó magyarosan mondtam), lemennek a még fenn maradt kilók? Vagy megmaradnak? :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi
a szoptatás alatt fogyni kellene nem? :wink: :lol:
hány kg + nál tartasz? diétázol még?

én hálistennek visszanyertem szülés előtti súlyomat pedig nem diétáztam... :oops: viszont sokat ERGO-zunk Leával :lol:

most el kell menjünk a pékségbe.külön Leának sütnek rozsos kifliket :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timi
ha ez segít...nekem (amikor még 20 kg-val több voltam és állandóan fogyóztam) soha nem ment le diétával pár dekánál több...a rendszeres (napi!) mozgás viszont segített!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timi! Én már egyéves bébiételt adok neki 2 hete! :oops: Abban van zöldbab és nagyon izlik neki! Az én mellem nem nyerte viszza eredeti méretét és formáját de azért tudok csini melltartót hordani! Sőt csak azt hordok! :lol: Ja ugyanúgy kell kredit pontot gyüjteni. 75 ad a klinika mert ott dolgozom és a saját tovább képzéseken részt veszek!

Mazsi! Eddig fizette a klinika! :roll: De most vezető váltás történt és nagyon sok változás van! :evil:

Kilók! Érdekes, hogy nem tudom leküzdeni azt a 4 kilót amivel több vagyok mint terhesség előtt :evil: Lehet, hogy ezt jelenti azt, hogy meg asszonyosodtam. :roll:

KépKép
csongria

Timi: A mellem nekem se nyerte vissza teljesen a formáját, de én is mint ahogy Ria írta tudok csini melltartókat hordani.

Súly: Sajnos én a szopi után híztam, a szopi közben meg tartottam a súlyomat.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Nanica
Köszi az infót,remélem nem felejtem el megnézni.

Rokica
Elolvastam és nagyon jó lett.

Ria
Mi is pamperst használuk.Az aloe verásnak az illata jobb?
Barátnőm is műtös nővér és állandóan gyűjti a credit pontokat.Volt,hogy 2 napra is elment konferenciára.De még ha jól tudom Spanyolba is ez miatt volt.

Mazsi
Még a baba-mama klubb is fizetős?Szerencsére itt nem,de sokat tényleg nem lehet tanulni belöle.Lea már megy?/jól emlékszem?/Azért a Ringaton ott így könnyebb.

Timi
Kalácsot sütsz?Nem küldesz légi postán egy kicsit?Receptet esetleg nem írnád le?Nekem sajna mindig szétnyílik a közepe.Te hogy csinálod,hogy ne essen szét sütés közbe?
Én is szeretném,ha lemennének a súlyok.A diétát még csinálod?Használ?
Zöldbabot nyugodtan adj,szerintem nem lesz gond,a k betűsek jobban puffasztanak.

Ti már a felnött fözelékeket adjátok?/tejföl,rántás.../Vagy a krumplis megoldást?

Pannék már síelnek?MIkor jönnek?Bizti jó barna lesz az arcuk ilyen napsütésbe.

Laura ma éjjel 2-szer felsírt,de nagyon fájdalmasan.És csak úgy alszik vissza,ha az ágya mellett alszunk. :evil: Remélem tényleg csak fog lesz. :?

KépKép
KépKép
dana 1

Blin
Valahogy a fogyás-hízás is így van nálam is.De remélem azért lemegy.A multkori képed alapján nem is látszanak felesleges kilók.

KépKép
KépKép
dana 1

Dana! Nagyon jó illata van az aloésnak és a tapintata is olyan jó! :) Mindjárt megkeresem a túrótorta receptet. Én adtam neki már tejföllel behabart krumplifőzit és tejföllel behabart karfiol levest. Utánna lett ekcémás! :evil: De ha nincs allergia szerintem mehet. Neki is sokkal jobban izlett! z ikres barátnőm is pont erről beszélt szepszo néven(éjjeli felsírás) Nekik 3 hónapig tartott! Daninál nem volt ilyen?

KépKép
csongria

Túrótorta!
-50 dkg túró
-4 tojás
-20 dkg cukor (én legközelebb kevesebbet teszek bele mert nekem édes volt)
-1 főzős vaniliás pudingpor

Robotgéppel kikeverni, kivajazott sütőformába tenni és 170 fokon 50 percig sütni. Eléggé megbarnul a teteje de az is finom nincs égett íze!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Utólag boldogságos hófordulót Lilluanak és Áronnak!!!! :D

Kilók: Én egyelőre azzal biztatom magam, hogy a magas prolaktin miatt nem mozdul a mérleg. Szülés és szoptatás nélkül is jártam már így amikor magas volt a prolaktinom. 10 kiló jött fel és bármit is csináltam egy deka nem ment le, de ahogy rendeződött a prolaktin pikk-pakk lementek a kilók.

Május,
Nagyon ügyi Kelemci! Tényleg napról napra ügyesebb!!! :D
Vendég

Hahó,

Timi, nekem pont olyan a mellem mint volt (de kis mellnél ez egyszerűbb gondolom), sőt egy picit kisebb, de azt olvastam, h a szopi után a tejmirigyek visszahúzódnak, addig kicsit kisebb, de aztán visszaépül a zsír (ezt én spéci óriástábla milkacsoki formájában gondoltam beépíteni).

Ria, nekem se megy le az utsó 3 kg (így 55 tehát nem aggaszt különösebben), én is pont ezt gondoltam, h ez az asszonyosodás :wink: (vagy a fenti milka csoki)

Kép
Kép
agiboldi

Megyünk a játszira. Minden kedves csatlakozót várunk a játszin. :D
Vendég

Sági, érdekes amit a prolaktinról mondasz, pont tegnap voltam nőgyógynál, mennem kell vérvételre mert régen magas volt és a terhesség előtt 8 évig szedtem rá gyógyit. De most azt mondta, ha nem egetverően magas ne szedjek amíg nem akarunk tesót. Viszont ezek szerint ez hízással járhat? Na majd rákérdezek.
Bár érdekes ez a vérvétel, mert még nincs egy hónapja, h abbahagytam a szoptatást, vajon már nem befolyásolja?

Kép
Kép
agiboldi

Az én lelkivilágomnak jót tenne a remény, hogy szopi után mennek le felesleges kilók. Senki ne ábrándítson ki, légyszi. :lol:

Timocska,
Már el is felejtettem, hogy néztem ki mellügyileg eredetiben. :twisted: Szerintem nekem már ugrott a szopi előtti alak. :wink:

Ágiboldi,
Én a 75 kg-ra gondoltam, hogy asszonyosodtam. :lol:

Továbbképzés eü-ben:
Némi pályamódosítás felé orientálódok. :wink: Szerintetek hol lehetne úgy továbbképezni magamat, hogy ne menjen rá több évem? (mit tovább, sehol nem állok :oops: )

Kép KépKép
lorca

Kaptam egy nagyon jó túrótorta receptet kifejezetten babáknak 1 éves kortól.

Serpenyős piskóta!
-3 tojás
-3 ekanál porcukor
-3 ek liszt
-késhegynyi sütőpor
-3 ek szénsavas ásványvíz

Töltelékhez!
-25 dkg túró
-3 alma
-fél citrom leve
-1/2 liter tej
-1 vanilliás puding
-izlés szerint cukor

A tojásokat szétválasszuk. A sárgájához 2 ek a fehérjéhez 1 ek porcukrot keverünk. A sárgáját jól kikeverjük a cukorral majd ebbe keverjük bele a sütőporral elkevert lisztet és az ásványvizet. A fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan a masszába keverjük. Ki vajazunk egy 22 cm átmérőjü palacsinta sütőt. Ebbe öntsük a tészta felét. 3-5 percig süssük, majd óvatosan fordítsuk meg és süssük meg a másik oldalt! A maradék tésztát szintén így! A krémnél a pudingot főzzük meg a tejjel és hűtsük ki. Az almát durvára reszeljük, meglocsoljuk a citrom levével. A túrót összetörjük. Majd az egészet összekeverjük. Az egyik piskóta lapra kenjük a krémet. A másik lapot felszeleteljük mint egy tortát és döntve a krém tetejére helyezzük. Porcukorral tálaljuk!

KépKép
csongria

majdnem felgyújtottam a konyhát :shock: :oops:
Leának májat sütöttem (1x) és a forró olajba tettem bele a vizes májat :oops: erre elkezdett sisteregni majd a kicspodó olaj felgyulladt :shock:
klassz büdi lett :twisted: :twisted: :twisted:
ráadásul meg sem érte mert azért ne madtam fel második körben csak kisütöttem némi májat , de aratott vmi nagy sikert Leánál :twisted: na mindegy majd próbálkozom még :lol:

lorca
kilók :lol: :lol: :lol:

továbbképzés
attól függ mit szeretnél...
az eü tk központ honlapján vannak felnőtt tk-k de szerintem ehhez eü-s alapvégzettség kell...mindenesetre nézz körül, lehet hogy érettségire épülő képzések is vannak (bár nem akarlak elriasztani azok is 2-3 évesek)
bővebben:www.eti.hu

mellméret
nekem még mindig nagyobb mint volt (ill felemás...) bár már 1 méretet összébb ment mióta szültem...
sztem sem lesz a régi...
apa azt mondta a ketteske után megcsináltatjuk :lol: :wink:

dana
én még natúr főziket adok Leának...(liszt,tejföl nélkül)

van ágiboldin kívül vki aki rendszeresen mozog?
Ági
hányszor jársz edzeni, hogy neked sem megy le a +kg?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Ria
Köszi a recepteket.Elmentettem!Hát szepszo-ról amit írsz az nagyon elkeserít.Bízti ez lehet,mert már délutáni alvásnál is a Dani ágyába fekszek míg el nem alszik. :(
Most lehet csodálkoztok,de Dani nekem Laurához képest egy nagyon-nagyon nyugodt,szófogadó gyerek volt és most is.Nála 1 éves korig az éjszakai felsírás kb.ha 5-ször volt és egy éjszaka volt olyan,hogy 1 órán át fogtam./akkor nagyon kétségbe estem mi a baja/Most már Lauránál van hogy nevetek az egészen. :? Remélem azért 3 hónapig nem fog tartani.Sok mindenbe mások lehet ezért értik meg egymást ennyire.Vannak dolgok amit most tanulok meg,mert Dani nem csinálta.
Barátnőd hogy szoktatta le a lányait?

Sági
Már kérdezni akartam merre vagytok.Prolaktin?Megyek és vetetek vért.Hogy sikerült visszaállítani eredeti színtre?Gyógyszerrel?

Ágiboldi
Csatlakozok a milkacsoki evéshez. :lol:

Lorca
És milyen irányba akarsz az eü-be menni?

Mazsi
Sajnállak a konyha miatt.Ki tudod szellőztetni,hogy ne maradjon szag holnap is?Én még rá 3 napra is érzem.
Én is tornáznék,mivel Ágiboldi felhívta a figyelmem,hogy szopi alatt is lehet./pedig ezzel nyugtattam magam/Csak nehezen indulok neki.

Laura ma egyfolytába fel akar állni.De sehogy se jön rá hogy kell a lábát rakni,a kezével meg húzza magát.Ebéd elött az etetőszéket rántotta magára./nekem ez is furi,Dani az hirtelen csinálta,megvárta míg tudja és utána próbálkozott/

KépKép
KépKép
dana 1

Mazsi, hetente 2-3-szor egy óra, lehetőleg ebből egy ugrálós, egy alakformálós. De nem vagyok jó tesztalany, mert éjszaka csokit zabálok :roll: :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Ági,
Nálam tuti a prolactin volt a bűnös, majd a bromocriptin segített. Jaj, de borzalmas volt. Soha többet bromocriptint!!!

Mazsi,
Nagyon tutik a képek!!! Milyen ügyi Lea, hogy ilyen jól bírta a kiképzést. :D Vettetek Ergot is?
Fene egye a vizes máját és még a Leának sem jött be.
Torna: elméletben minden nap járok. Szégyenkezem mgam előtt is, mert anno hetente 2x-3x lenyomtam 2 órát. :oops:

Dana,
Jelentem a nagyiknál voltunk. :D
Prolactinra bromocriptint szedtem. Sose derült ki mitől lehetett, mert még az agyamban is volt egy kis elváltozás csak az ok-okozatot nem árulta el senki. :evil:

Lorca,
Én is szeretnék szakosodni. Igaz már eü-n belül 3 szakot sajátítottam el, de mi bajom lehetne egy 4.-től?! Te mire gondoltál?

Ria,
Ez a recept még 30-on túl is jó lehet nem csak a babáknak. :D
Vendég

Sági, én is bromocriptint szedtem, de mikor abbahagytam néha mindig visszaugrott. És engem is az agyi elváltozással riogattak, de végül nem nézték csak egy röntgenen, ami nem mutatta. És neked szoptatás lejártával nem kell megint nézni? Bromocriptin szedés az első napokban rettenetes hányinger, de utána semmi, te végig rosszul voltál?

Kép
Kép
agiboldi

Ági,
Én kb egy évig szedtem, de minden nap korábban keltem, mert a tabletta után egy negyed órá múlva szédültem, hányingerem volt, az ájulás határán voltam mindig. Akkor gyorsan hanyatt feküdtem, lábakat fel a falra és 5 perc alatt rendeződött a bajom és indulhattam dolgozni. Nekem MR-t csináltak és találtak is valamit, de nem volt komoly. A köv MR-en már nem látszott semmi. Nem mondták, hogy menjek vérévételre én meg nem erőltetem a dolgot. :oops:
Vendég

Hát ez durva :roll: akkor én egész jól megúsztam, leszámítva mikor véletlen dupla adagot vettem be és négykézláb mentem az emelet túlsó végére a munkahelyi budiba hányni :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Peti egész nap alszik. Nem tudom mi van vele, ilyet még nem csinált. :shock: :?
Vendég

Lealussza Boldizsár barátja adagját is :wink: :roll:

Kép
Kép
agiboldi

a testmozgásra még én sem tudtam rávenni magam :oops: azzal takarózom,hogy apana a tejcsi... :oops: :wink: (pedig tudom, hogy nem feltétlen :wink: )

egyébként pedig lassan ott tartunk, hogy cici megvonást kell alkalmazzak... :cry: ha Lea szeptemberben bölcsibe megy legalább az éjszakai és a nappali szopikat el kellene tüntetni...a reggeli és esti maradhat :lol:
megvárom március végét és ha nem kezd apadni a tejcsi akkor szép lassan elkezdjük leépíteni a szopikat...hiova jutottunk! :shock: :lol: :lol: :lol: a kezdeti nehézségek hol vannak már :lol:

elmentünk hintázni a játszótérre Leával :lol: tök üres volt úh az összes hinta a miénk volt :lol: ez volt az első alkalom és nagyon tetszett neki :lol: hangosan rötyögött amikor löktem :lol:

Ágik :lol:
elég rosszul hangzanak ezek a prolaktinos dolgok :shock: :cry:

dana
Lea még csak áll egyedül, az indulást nem is gyakorolja (még nem adja ki a computere ,hogy esetleg hamarabb elérne dolgokat ha odamenne érte... :lol: :wink: ink nyújtozkódik,pipiskedik amíg el nem éri amit akar)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi

Testi épségetekre vigyázni főzés közben !!! :lol:
Irigy-irigy a fogyás miatt !! :wink:

Május

Gratula Kelének a négykézláb álláshoz, csak így tovább !!

Ágiboldi

Hajrá Milka csoki !!!! Én nappal eszem nem éjjel az a különbség !De miért nem mehet a fogyi nekem el sem tudom képzelni ?????He-He !!! :P :wink:

Lora

Brigi nagyon cuki a videón, akkor nincs semmi veszve rohanás terén !!

Dana

Szemtelenség, hogy nem adnak havi időpontokat a tanácsadáson, azért olyan jó tudni, hogy mennyit nőnek cm-ben és mennyit gyarapodnak havonta !

Fog ügyben mi is 6-nál tartunk, de 2 most jön a felső sorban,a már meglévők mellé, nagyon fehér az ínye !!!

Főzelék nálunk még mindig a krumplis sűrítés megy, de bevezetőben van a glutén is háztartási keksz formában !!! :lol:

Csongria

Gratula Beninek a tornai ügyességéhez !Csak így tovább !! :wink:

Timi

Én még nem mertem zöldborsót adni !
Ugyanúgy jártam mint Lin a szoptatás elhagyása után jöttek a kilók !

Sági

Lehet valami a prolaktin szintben, terhesség előtt mikor rendeződött a prolaktin szintem 18 kg-ot fogytam persze diéta segítségével !

Egy nagyon jó barátnőmnek van Hypophysis jóindulatú daganata, amire szedi a Bromo-t, nekik még nem sikerült a babaprojekt, pedig 3 éve túl vannak insemen, lombikon és semmi !A lombiknál alkalmazott hormonoktól a daganat felszívódott neki !! :o

Sno

Hol vagytok ?? Sebi manó, hogy áll a járkálással ??? :wink:

Neked a Bromo szedése után simán sikerült teherbe esned ?

Kép
kditke

apadna :lol:

Kép hinta-palinta :lol: Kép

új image :lol: játék nagyiéknál :lol: Kép Kép

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

tulképpen nem tudom mitől fogytam le :shock:

a mai édesség adagom eddig... :oops:
1 óriás csokis palacsinta a City Grillből (sütni azért nem állok neki mert macerás,pedig imádom)
1 csokis puding
4-5 darab diós süti
és még mindig édeset kívánok :oops:

vmelyik este Ati hozott egy doboz "Toffifee-t" (nem tudom pontosan hogy írják :oops: ) kb 5 perc alatt elpusztítottam úgy ,hogy ő 2db-t evett belőle :oops:

sági
vettünk ERGO-t (fekete) ha nem megyünk ki, nem lesz ERGO-nk nem sokkal olcsóbb...de ha már kint voltunk... :shock: :lol:
Lea nagyon szereti :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Mazsi!
Fantasztikus volt az élménybeszámoló!Nagyon jók a képek, köszi!Sikerült már viszaállni?
De édes Lea a zöld ruciban, csattal!Ma Emilinek is csináltam copfot.

Sági!
nagyon édes a kis Márk!Gratula az anyukának, sok boldogságot , jó egsészéget a családnak!

Nanica!
Spenyát lehet dinsztelni is, és főzni is, én kevés olajon nagyon pici vízzel főztem/pároltam. :wink: Viszont nem tetszett neki, ma ette a 2. felét, de csak nyammogta, láttam hogy nem esik neki jól, nem is erőltettem.Evett utánna egy üveg őszishusist, de később egy kicsit kihányt a spenótból>csak zöld volt, sárga kaja nem volt benne. :roll:
Így most egy ideig szünetel a spenót, amúgyis alig bírtam kivakarni a foltokat. :evil:

Helga!
Áronnak boldog hófordulót, és névnapot így utólag is!
Sóskát még nem adtam neki, de nem is mostanában fog kapni, az eklég savanya lenne neki, és csak cukorral , meg tejjel lehet rajta javítani, más változatot nem ismerek.

Timi!
Boldog hófordulót Lillusnak is!
Ügyes az ácsorgó Lillus, Emili is hasonlóan nyomja, ha elefeldkezik magáról akkor elszöszmötöl állva kapaszkodás nélkül is, aztán jön a farmotor, ami lehúzza. :lol:
Kilók nekem most kezdenek lemenni, pedig már rég nem szoptatok.

Lin!
Aranyosak a képek, főleg a cupákos tetszik nagyon! :D

Ágiboldi!
Gratulálok a te uncsitesódnak is!Sima szölés volt? :o Nem semmi.

Ditke!
Gratula Tominak is a járáshoz!!

Május!
Kele is nagyon kis ügyi!Emili is volt ma dényes tornán, de volt ami fájt neki, jól megnyúőzták, de muszáj. :(

Lora!
Aszta, de kis ügyis szald Brigi!
Emili is épp a bal felső 2esét növeszti, már nagyo fehér az ínye.És ő is étvágytalanabb.

Ria!
Nekünk is ezt mondták a tornán, hogy vegyünk most Siesta cipőt, hogy abban tanuljon meg járni. :roll: Viszont ezt csak egy ember mondta, a drnő meg azt hogy elég ha már járva közlekedik, mert
a mászásban meg akadályozhatja a cipő.Én is ezért dilemmáztam hogy akkor vegyek vagy ne, de még nem vettem.

Embergyerek fel van véve az első 3 rész, szombaton veszi a dvd a másik 3at. 8)

Dana!
Nekem 32, Emilinek 3. 8)

Ma voltunk tornán, utánna pedig bementünk egy játszóházba.Nagyon tetszett nekem, meg Emilinek is a gyerektársaság!Csak úgy kapkodta a fejét!Bár 1 éves kortól ajánlott, de bemehettünk, de minden gyerek már járt, egyedül Emili mászott.És ma zenebölcsi is volt, egy nő citerázott, meg énekeltünk.Tök jó volt!600 ft/óra.És volt egy édes jelenet:Emilinek az egyik 22 hónapos kisfiú akart egy puszit adni, erreföl Emili jól pofon vágta! :lol: Nehogymá' akárki csak úgyni lesmárolja!Naggyon helyes!!!Ne is hagyja magát! :lol: Remélem 16 évesen is ilyen lesz! :lol:
Na eddig jutottam.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

ringató
nálunk 700 Ft egy alkalom. nem járunk rendszeresen, csak néha beesünk

mazsi
hát ja, az ergo ott is úgy érte volna meg igazán, ha ebay-en veszitek meg, használtan. tényleg a tesód nem szokott venni neked (leának) dolgokat? én sokat csorgattam a nyálam a gap, stb honlapokon, de nem szállítanak magyarországra :cry:

ágiboldi
na most kibújt a szög a zsákból! heti 2x-3x torna???? részemről a barátkozás befejezve :lol: :lol: :lol:

szopi vs fogyás
én két verziót hallottam, h vagy szoptatás alatt, v abbahagyás után lemennek a kilók. szvl mindenkinek él a remény :wink:
én lefogytam a szoptatás alatt a terhesség előtti súlyomra, de b..hatom izé nem sokra megyek vele, mert hihetetlenül kinyúltam. sose voltam egy modellalkat, de most kb olyan a sziluettem, mint egy bojler.

mellek
hát csak reménykedni tudok, h vlmit még javul a helyzet. timo kérdését kiegészítve (csinos melltartó) tud vlki budapesten olyan fehérneműboltot, ahol igazi szakemberek az eladók? tehát megmondják, h pontosan melyik fajta az előnyös az én esetemben? no és h pontosan hányas kell? külföldi tv-műsorokban látok ilyeneket, és n megirigyeltem

majus3

Május, Ágiboldi! A héten meg lesz a tupi! Pénteken esetleg összefuthatnánk valahol?

Panka! Én már ki is néztem a cipit. Azért veszem meg mert ha az állást illetve az oldalra lépést gyakoroljuk akkor olyan furán tartja a lábát. Olyan mintha azt is ökölbe akarná szorítani mint az öklét! :roll: Akkor mondta a konduktor hogy jó lenne egy cipi ami tartja a lábát. De csak akkor adom rá ha állunk. Mert magától nem áll fel otthon! Ha meg már olyan ügyi lesz, hogy mindig áll akkor remélem jól tartja a lábfejét! Ja azt is meg tudtam a cipő boltban, hogy "első lépés" cipőnek hívják ezeket!

KépKép
csongria

Május,
A brit ebayről lehet Magyarországra rendelni, ha nem sajnálod a postaköltséget. Már rendeltem, ideért. :wink: Szabi kedvenc rugija. Meg egy rakás naci Natinak, de azokat oda rendeltem. Ha szeretnél, tudok adni londoni címet is. Anyukám a héten, tesóm áprilisban, mi májusban utazunk arrafele.

Panka,
Húúú, fogban teljesen beelőztél engem. :lol:

Mazsi,
Mintha egy kicsit extra tűzveszélyes lennél a konyhában. :twisted:
Nekem ez a csokimennyiség azt szokta jelezni, hogy vegyek betétet, mert hamarosan kelleni fog. 8)
Nagyon trendi Lea a kis rucis-naciban. :D

Mozgás:
Torna. Sági :shock: Én három éve tervezem, hogy lemegyek a 300m-re lévő konditerembe, ha már itthon vagyok. Előtte a sok meló volt a kifogás. Napjában többször megmászom a kb 100 lépcsőt! Plusz a galériára rohangálok fel a géphez. Az már egy fél step aerobic. :roll:

Eü továbbképzés:
Fogalmam sincs. :wink: Orvos már nem lehetek. :lol: Csak jó lenne valami újat csinálni. Heti 22-re emelték a kötelezőt (=fizetéscsökkenés) és 18 már a tankötelesség (még nagyobb szívás középsuliban). Ahogy láttam, a védőnői állás az kész főnyeremény lenne. A miénkből kiindulva, heti pár óra rendelés, ahol a doki dolgozik, utána láblógatás. Tök jól tudom lógatni a lábaimat. 8) De szülészeten dolgoznék talán a legszívesebben. Ott azért nem a lábamat akarnám lóbálni. :lol:

Kép KépKép
lorca

Május,
Rátapintottál a lényegre cicifix ügyben. Sehol nem értenek hozzá és ha egy darabra azt mondom, hogy nem tetszik, nem szép benne a cicim.....akkor még ők húzogatják a szájukat. Szóval engem is érdekelne egy egy ilyen üzlet, de legalábbis egy hozzáértő ember. :D

Lorca,
Jaaj, akkor én is tornázom. :lol: Napjában többször is megteszem én is azt a két emeletet gyerekkel és szatyrokkal. Akkor már csak a hatást kell várnom.

Eljutottam odáig, hogy tüzetesebben átnéztem az A1 oldalát. Még meg is tudnám oldani a tornát reggel-este úgy, hogy Petit nem kell leadnom a megőrzőbe.

Lora,
Nagyon ügyes Brigi ahogy jön-megy! :D
Milyen cipőt vettél neki?

Ria,
Nem igazán tudom mit takarna az első lépés cipő. Petinek olyan van, de én nem vagyok vele megelégedve, szerintem kemény a talpa egy ilyen pihe-puha lábikóhoz, igaz nem siesta. A siestának puha a talpa?
Vendég

Jóreggelt! :)

Mazsi!
Nagyon tetszik az új image! Lea azzal a csattal és szoknyával! Hmm, nagyon-nagyon cuki! :D :D
Nálunk én vagyok az, aki azt mondja, 2 gyerek után cicicsináltatás lesz! :) Persze, csak a hiúság beszél belőlem, biztos nem lenne merszem hozzá.
Egyszer Bali is gyújtotta fel ugyanígy az olajat. Csak ő nem vizes májat, hanem félig kiengedett krumplit akart sütni! :twisted: :twisted: :twisted: Lillus akkor nagyon megijedt. :(

Lorca, Sági!
Engem mindig is vonzott az eü-ben a gyerekekkel való foglalatosság: védőnő, szülésznő, csecsemősnővér. Csak az a baj, hogy előtte olyan dolgokat is meg kell tapasztalni, amit nem bír a gyomrom. Pl. már egy vágott sebtől is rosszul vagyok. A hullákról meg ne is beszéljünk!!! Valahogy nem lehet ezeket megkerülni? :D :D

Ria!
Mivel holnap nem leszek, ezért most kívánok Beninek nagyon-nagyon boldog első szülinapot!!!!
Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Bromocriptin:
nekem ezt írta fel anno a doki, mikor könyörögtem neki, hogy nem tudok tovább szoptati és apassza el a tejem. De nem tudtam kiváltani, nem adta ki a gyógyszertáros! :twisted: :twisted: :twisted:

Ringató:
nálunk is 700 Ft/alkalom. Ha bérletet veszel, akkor 3000 Ft/5 alkalom.
Lillus nagyon szereti, bár az idén még nem jutottunk el! :oops: :oops: :oops:

Szopi:
mi is már csak reggel-este és hajnalban cicizünk. A nappaliról egész jól lemondott Lilla, bár néha eszébe jut, beül az ölembe és húzza felfelé a pólómat. Ilyenkor nem mindig van szívem megtagadni tőle.
:oops:

Még délelőtt a játszóházban vagyunk, viszont délután hazautazunk anyukámékhoz és csak vasárnap jövünk!
Mindenki vigyázzon magára, puszik, pacsik! :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

sos: Linus azthiszem megfázott. (Tegnap kipróbáltuk az új esernyőre csukható kocsit, mert hétvégén elutaznánk.)

Ma folyik az orra és tüssszög! Más tünet nincs. Az orrszívózáson kívül mit lehet tenni, hogy hétvégéig rendbejöjjön???

Fog: Tegnap reggelre bújt elő Linusnak a 3. foga. Bal metsző, és hamarosan várható a szomszédja is.

SNO: Kár, hogy te is csak ritkán írsz mostanában! Imádom olvani :D A zombis járástól készem voltam :lol: :lol: .
Fogdokihoz mikor mentek?

Timo: jó utat nektek!

Lora: Brigivel ti használtok asztalra rakható etetőszéket. Kikás ugye? Linusnak is vettünk egyet, hogy teljes legyen az uti felszerelés és nekem kicsit gyanús valami. Az ábrán 4 tépőzár rögzíti a csőhöz az ülő részt, az igazin meg csak kettő van? Nálatok mennyi? Könnyen takarítható? Valmi tipp hozzá?

nanica

sziasztok!

Timi
kellemes 7végét!

nanica
esetleg Cvitamin (Cebion---Lea ilyenkor 2x10cseppet kap sztem Linusnak a fele is elég) és Calcimuscot itatni 1x 1/2 amp. (Leának a súlya miatt 2x 1/2 amp kellett)
nekünk ennyit szokott a dokinő javasolni :lol:

GRATULA a foghoz :lol:

extra sz...r éjszakánk volt :cry: Lea 1,5óránként fent volt :shock: nem tudom hogy mire készül de nagyon ajánlom,hogy vmivel (mondjuk elindul, vagy 1-2 fogacska/az alsó kettesek helyén nagyon duzzadt az ínye/ )rukkoljon elő különben... :twisted: :lol: :lol:

ja és sztem itt a szepa is ui semmit nem tudok nélküle csinálni :lol: ma pl úgy mostam fel h a hátamon fityegett az ERGO-ban miután 20-30percig üvöltött a szobája ajtajában (elbarikádoztam hogy ne tudjon kijönni de azért lásson engem)

lorca
csak azóta vagyok ennyire béna a konyhában amióta ennyire friss vagyok napközben, a sok alvástól :lol: :wink:

most megyek kivasalom a maradékot :twisted: úúúútálom!!!!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

hol vagytok??????
így nagyon uncsi a vasalás :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Timi!
Jó7végét!

Mazsi!
Ergóban felmosni???Kész rémálm lehetett.Én úgy szoktam, hogy Emili szobáját gyorsan felmosom, majd amikor alszik, akkor folytatom a lakás többi részével. :lol:
Jaj, az éjszakákat sajnálm, hátha tényleg vmi mutatványra készül! :wink:

Nanica!
Gratula afogacskához!
Szerintem is Cebion, meg citromfű tea.Emili is köhécsel, meg tüsszög, de az orra nem folyik. :roll:

Emili csak 1x ébredt éjjel 3kor,de mikor bementem hozzá iszonyat bűz fogadott!Hát a szentem bekakilt vmikor éjjel, vagy még este elalvás előtt inkább, csak nem szólt érte a drágám! :twisted: :lol: Jót aludt a kakiban.Ilyen még sosem volt, hogy éjszaka kakiljon, de nem tettem tisztába, mert olyan kómás volt(én is), ki sem nyitotta a szemét, csak ivott, és már fordult is be aludt tovább.Hát nem volt szivem felverni egy pelusozásért. :oops: Reggel 7kor kelt ismét, akkor tettem tisztába, szerencsére a popója jól bírta. :wink:

FIGYELEM!
A Media Marktban ebben a hónapban akciós a filmelőhívatás:19ft/kép 1 napos határidővel(transzferköltséget nem tudom).Legalábbis az itteni Mediaban, de gondolom ez országos akció. :roll:

Kép
pankaa

Mazsi!
Vasalni vagyok. :lol:

Kép
pankaa

sziasztok!

Mazsi,
Nagyon tünci Lea az új szerkóban. Nagyon trendi! :D
Sajnálom a rossz éjszakát. Biztos meg lesz az eredménye.
Felmosáshoz nálunk nagyon bevált a hinta. Ő hinta-palintázik én meg felmosom az egész lakást és még szemmel is tud tartani mert a nappaliban lóg. Ráadásul még élvezi is. Mert ügye milyen jó mulatság ha az anyu takarít. :lol:

Nanica,
Gratula a fogacskához!
Náthára én szoktam még adni oscillococcinumot is a cebion mellett. Calcimuscot még nem próbáltam, de ez csak az én lustaságom, hogy nem szerzem be. Bezzeg amíg dolgoztam addig mindig volt itthon minden. 8)
Vendég

Halihó,

Nanica,
köszi :oops:

cipő,
az elefanten el chico-nak van 3 szakaszból álló kínálata. Én vettem egy 1-est (mászás, lassú felemelkedés, és az első lépésekhez), mert féláron volt a Deichmann-ban. Ennek nagyon puha a talpa, nem is igazán használható kintre, mert egy része bőrrel borított.
A 2-es a valódi lépések, járni tanuláshoz, a 3-as a tanult mozgásfolyamatok biztos begyakorlásához van.
Ettől függetlenül rendes cipőnek Siestát szándékozom venni.
Ria, mi az hogy kérges?

Dana,
te mondtad, hogy ilyen vékonyan ekkora gyereket, hogy sikerült, igaz? Igazából én csak optikailag vagyok vékony, leszámítva a mostani kiszipolyozásomat, 60 kg alá nem szoktam menni, 80 fölött voltam, amikor szültem, de senki nem hitte el, ezen a magasságon 10 kg ide vagy oda nem feltünő, szerencsére!

Sebinek tegnap hasmenése volt, és jól ki is csípte a fenekét, eddig egyik sem nagyon fordult még elő :cry:

Mazsi,
Sebinek is nyugtalan éjszakája volt, és most a délelőtti alvás kellős közepén elkezdték fúrni a beton födémet az ajtó előtt :evil: 3-szor kellett ráordítanom a pacákra, hogy hagyja már abba egy pillanatra, mert szétég a szütőben az ebéd, amit nem tudok kivenni a bepánikolt gyerekkel a kezemben. Egész héten jönnek...itt vér fog folyni

Orsi
Kép Kép
sno

Mazsi,
Nagyon jók voltak a képek!!! Látom Lea csatlakozott a hippi mozgalomhoz, hát hiába az amerikai szabadságérzés megfertőzi az embert.

Panka,
de jó, hogy mondod, remélem itt is van akció, mert akkor már válogatom is ki a képeket, hogy meglegyenek az egy éves szülinapra!

Ditke,
járás, folyamatos üzemben, de sehol nem vagyunk a járás nagyasszonyától...
Lora,
apával leesett állal néztük Brigót!

Orsi
Kép Kép
sno

Lea nevében is köszi a dicsiket :oops: :lol:

pankaa
ha aludna vmi norm időtartamot enm lenne gond de ilyenkor délelőtt max 3/4 óra ez alatt nehéz mindent megcsinálni...most már az etetőszékben sem marad meg ami eddig a mentőöv volt :cry:

sági
a tegnapi hintázás után mondtam Atinak, hogy be kell szerezzünk egy szobai hintát :wink:

majus
de a tesóm időnként küld ruhaszállítmányt, de miután nagyon ritkán találkozunk :wink: nehéz eltalálni mekkora legyen...

most pl a 2 éveseknek való ruhákat vettük és talán jók lesznek még a nyáron :shock: pedig ott voltam én is ...

ha az segítség, a tesómmal megoldható hogy Te neten kifizeted a GAP-s cuccokat kiküldik az ő címére és ő hazapostázza!
más ismerősöm is kihasználta ezt a lehetőséget :lol: :wink:

de miért nem mondtad mit hozzak nektek!!!!! :twisted: :lol: :lol: néma gyereknek az anyja sem érti ... :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Dana
Briginek az 5. fogacskája nő éppen.
Még krumplival vagy rízzsel sűrítek. Rántást magunknak sem igen szoktam, tejfölt meg még nem kapott.

Róki
Nagyon tetszik a szopis irományod! A lényeg megmaradt és mégis így emészthetőbb. Legalábbis számomra! Szóval nekem nagyon tetszik! :D
Amúgy mi van a csajszikkal?

Timi
Jó utat!
Mellkérdés jó. Engem is érdekelne a válasz. Párom szerint szopi után visszafog szépen feszesedni. (annyira ért hozzá :lol: ) Én csak reménykedem vmi hasonlóban mint előtte volt.
Zöldbabot még nem kapott Brigi, de inkább csak azért mert nem jutott eszembe még. :oops: :lol:

Sági
Voltatok végül játszin tegnap? Mi voltunk, de nem láttunk. Igaz csak 2 után értünk ki. Jött velünk Brigi kerianyuja is. :)
Cipő: Emlékeim szerint Petinek is ilyesmi van. Falcon márkajelzés van a dobozán, olasz a doboza, de egy dunaújvárosi cég a gyártója. Elégedett vagyok vele. Igaz, azért jóval egyszerűbb így vásárolni, hogy Brigi jár. Egyszerűen azt vettük meg, amelyikben szépen járt. Persze a csajszi először egy 14ezer ft-ost akart ránksózni. Nem hitte el, hogy Brigi valóban jár már. :twisted: :lol: :lol:

Május
Ha találsz egy szakembert ill. boltot melltartó ügyben, ne felejts el értesíteni minket is! :evil:

Mazsi
Nagyon édi Lea az első képen! Az úgy tetszik róla! Persze a többi is. Meg az a ruci! :o :lol: Igazi kis nőci lesz, már látom. :lol:

Nanica
Igen nekünk Kikás etetőnk van. Kék macis. Volt belőle piros is. De ezen nincs tépőzár! A cső résznél össze van varrva az anyag. Van rajta a két végén egy patent, ill. az ülő résznél, de ezek csak azért vannak, hogy ki lehessen mosni. Tartó funkciót nem befolyásolnak. Én elégedett vagyok vele, egyszerűen lehúzom a textil részt a vázról és kilötykölöm. Egy óra alatt már száraz is. Azért egy pelust rá szoktam teríteni. :wink:
A megfázás lehet, hogy a foga miatt van. Brigi minden fogánál taknyolt és tüsszögött egy kicsit. :roll: Azért jobbulást Linusnak!

Mindenkinek köszönjük a dícsiket! Persze nagyon büszke vagyok rá, de azért várhatott volna vele még egy kicsit. Igazi kis rosszcsont és így pillanatok alatt ott terem bárhol. :lol: Már lábujjhegyen a konyhapultot is eléri és ha a szélén hagyok valamit, az azonnal a földön landol. Annyira oda kell figyelni mindenre. A barátnőm mondta, hogy már most figyeljek a serpenyő nyelekre, hogy mindig befelé legyen fordítva a tűzhelyen. Meg persze még ezer ilyen dolog van. :?
Sno: külön köszi a járás nagyasszony kifejezésért! :lol:
lora7

Hahó!

na ma még nem olvastam semmit, csak egy gyors kérdés:

Csajok akinek Angel Care-je van, a légzésfigyelőt újszülöttnél milyen érzékenységre kell állítani??? Kókuszmatrac, valszeg oldalfekvés. Ria, te írtál is nekik mit mondtak?
Gyors választ várok, köszi!!

Ria, írok privit a tupiátvételről :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Lora, a Brigis videót mi is családilag néztük, el voltunk ájulva. Bakker, még a kezét se kell fogni :o

Hú, akkor én nagyon szerencsésnek mondhatom magam mellileg, pont ugyanolyan mint volt. Na majd a kövi gyerek taccsra teszi, akkor már jó öreg is leszek a regenerálódáshoz :lol:

Nanica, én is csak a Cebiont akartam mondani, ill. hogy hátha csak a foga :wink:

Sno, a magasságodhoz a 60egynehány az nem csak optikai! :wink:

Igen, mi az hogy kérges?

Kép
Kép
agiboldi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?